AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Trenbolone

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 10161-33-8. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Trenbolone (10161-33-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate ngawakilan sanyawa dominan badag dumasar éster Trenbolone on pasar, handapeun ngaran dagang Parabolan. Parabolan ieu prescribed salila sababaraha taun dina kasus busung lapar, nu bakal nyieun loba akal salaku urang teuleum ka sanyawa nu. Ieu ogé prescribed pikeun ngubaran osteoporosis dina sababaraha kasus, kitu ogé dina pengobatan cachexia.

Panjelasan Produk

Trenbolone bubuk video


bubuk Trenbolone Karakter dasar

ngaran: bubuk Trenbolone
CAS: 10161-33-8
Formula molekular: C18H22O2
Beurat molekul: 170
Ngalembereh Point: 270.3661
Temp neundeun: 2-8ºC
warna: Bodas Kristal Bubuk


pamakéan bubuk Trenbolone atah dina siklus stéroid

ngaran

bubuk Trenbolone disebut oge Tren Base, atawa Tren, nyaeta neneng jeung salah sahiji paling stéroid éféktif sadia on pasar hideung.

Atah Trenbolone atah bubuk Dianggo

Dosis Bulan for bubuk atah Trenbolone rupa-rupa greatly gumantung kana persiapan éster dipake jeung épék dipikahoyong tina pamaké. Trenbolone bubuk atah asétat geus nyuntik unggal dinten atanapi unggal dinten séjén, dina dosages mimitian ti 50mg per suntik mun, saluhur, 200mg per suntik.

Dinyana kana bubuk Raw Trenbolone

Versi lisan bubuk Trenbolone bubuk atah (CAS 10161-33-8) 17alpha-métil-Trenbolone, nyaeta sangkan kuat sarta toksik, éta ukur 0.5mg mun 2mg produk anu diperlukeun poean ningali jeung ngarasa hasil noticeable.

parentah salajengna

bubuk atah Trenbolone tetep resmina garapan salaku ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan, lolobana dina aplikasi tina promosi massa dina sapi dipaké pikeun nyadiakeun dahareun. Eta tetep sanyawa aneh dipikaresep ku ngadegna médis, kumaha oge, sakumaha studi ilmiah nuluykeun neruskeun kalawan bubuk atah Trenbolone, kalawan élmuwan Ngajalajah aplikasi anyar pikeun pamakéan manusa sarta recommending na ulang bubuka salaku ubar kelas manusa. Pikeun tanggal kasebut, bubuk atah Trenbolone masih unapproved pikeun pamakéan manusa ku FDA tur sagala Trenbolone produk bubuk atah ayeuna umumna lab bawah tanah (UGL) produk.

Trenbolone bubuk atah (CAS 10161-33-8)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Trenbolone bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér Trenbolone bubuk (CAS 10161-33-8) ti Aas atah

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

CAS 10161-33-8 HNMR

resep

Trenbolone Resep bubuk Raw

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk