AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

17a-Hydroxyprogesterone Powder Acétate (302-23-8)

rating:
3.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 3 ratings customer
SKU: 302-23-8. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa tina 17a-Hydroxyprogesterone Acetate Powder (302-23-8), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

Panjelasan Produk

Video 17a-Hydroxyprogesterone Acétate Powder (302-23-8) video


17a-Hydroxyprogesterone Powder Acétat (302-23-8) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk:17a-Hydroxyprogesterone asétat
CAS No.: 302-23-8
Formula molekular: C23H32O4
Beurat molekul: 372.51
sinonim: 20-dione, 17-hidroksi-kakandungan-4-ene-asetat
neundeun: Garing, gelap · sareng di 0 - 4 C kanggo istilah pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C kanggo jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

17a-Hydroxyprogesterone Powder Acétate (302-23-8) Description:

17a-Hydroxyprogesterone asetat nyaéta najis tina Megestrol asetat. Megestrol asetat nyaéta progestin stéroid tina grup 17α-hydroxyprogesterone anu dianggo dina pengobatan kanker payudara sareng endometrium sareng salaku stimulan napsu. Éta mangrupikeun éster 17α-asetat tina megestrol, anu kontras jeung MGA, henteu pernah dipasarkan pikeun panggunaan klinis ..

rujukan:

  • 1.Liang, T., et al.: J. Biol. Chem., 259, 734 (1984), Perez-Ornelas, V., et al .: Steroid, 70, 217 (2005),

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk

Dimana meuli bubuk Trenbolone asétat?

Kumaha nyampur atah trenbolone asétat bubuk?

salah No bisaeun maneh 10 fakta ngeunaan Trenbolone asétat