AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Trenbolone Enanthate

rating:
2.75 kaluar 5 dumasarkeun kana 4 ratings customer
SKU: 10161-35-8. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Enanthate Trenbolone (10161-35-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Trenbolone Enanthate bubuk video


Trenbolone enanthate Karakter dasar

ngaran: Trenbolone enanthate
CAS: 10161-35-8
Formula molekular: C25H34O3
Beurat molekul: 382.544
Ngalembereh Point: 72-78 ℃
Temp neundeun: RT
warna: Lampu konéng kristalin bubuk


pamakéan bubuk atah Trenbolone Enanthate dina siklus stéroid

ngaran

Trenbolone enanthate (nickname Trenabol), atawa trenbolone heptanoate, ogé katelah Tren E.

Atah Trenbolone Enanthate bubuk Dianggo

Trenbolone enanthate ilahar dipaké minangka minyak nyuntik. dosis paling umum grup téh 75 mun 100 mg.Ordinary Candak eta dua kali durasi katuhu week.The pikeun pamakéan anu normal 8 minggu.

Dinyana kana bubuk Raw Trenbolone Enanthate

Aya hiji efek samping sababaraha on cardiovascular, nu bisa mangaruhan kadar kolesterol, jadi tetep hiji gaya hirup cageur, watek dietary estu penting.
Ogé Individu kudu nengetan efek samping tina androgén, kayaning ngaronjat agresi, sénsitip, jerawat, poténsi baldness jalu, jeung benign prostatik hyperplasia (enlargement tina prostat)

parentah salajengna

Di off-usum, paling neangan tumpukan tina téstostéron jeung Tren janten amazingly mangpaatna, sarta éta ogé mungkin pikeun nambahkeun Anadrol atanapi Dianabol. Batur ditéang maké Nandrolone dina ragam tumpang tindih sareng Tren maranéhna pikeun jadi loba mangpaatna. Sanajan kitu, pamakéan sapertos biasana ukur disarankan pikeun siklus jangka panjang maju. Dina motong fase, téstostéron jeung Tren deui bisa ngabuktikeun rada mangpaatna.

Trenbolone enanthate Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Trenbolone Enanthate bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér Trenbolone bubuk Enanthate ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

10161-35-8 Trenbolone enanthate HNMR

resep

Trenbolone enanthate Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Kabéh The Hirup Ngeunaan Trenbolone Enanthate Bubuk

Kumaha Paké Trenbololone Resep kana Campur Trenbolone Enanthate Bubuk 2019

The pamungkas Guide: Kumaha mun Paké Trenbololone Resep kana Campur Trenbolone Enanthate Bubuk kana minyak [2019]

Rujukan:

William Llewellyn, molekular Gizi, Anabolics, Kaca 491 - 499, 618, 724, 2011.

Kickman, Totong, Farmakologi of anabolik Stéroid, British Journal of Farmakologi, PMC 2439524, Online, 2018.

Wilson, bobodoran, Lambright, C., Ostby, J., Gray JR, le, Dina Vitro tur Dina Vivo Balukar tina 17beta-Trenbolone: ​​a Feedlot kumbah Contaminant, Élmu Toxicological, 2002.

Yarrow, JF, McCoy, SC, Borst, SE, jaringan Selectivity jeung Aplikasi klinis Poténsial of Trenbolone: ​​A potent anabolik stéroid jeung ngurangan androgenic na Estrogenic Kagiatan, PubMed Publications, Online, 2010.

Ojasoo, Raynaud., Unik stéroid Congeners pikeun reséptor Studi, Kangker Panalungtikan, 1978.

resensi 4 pikeun bubuk Trenbolone Enanthate

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Dr Patrick Young -

    bubuk mésér Trenbolone Enanthate

  2. dipeunteun 2 kaluar ti 5

    Stan -

    Hello, Kuring nyobian pikeun manggihan hal pikeun ningkatkeun pidangan loka wéb abdi! I pikir web anjeun geulis alus, anjeun tiasa masihan abdi sababaraha advices?

  3. dipeunteun 1 kaluar ti 5

    Titus -

    Dupi abdi meser Tren E ti anjeun

  4. dipeunteun 3 kaluar ti 5

    Wilmer -

    anjeun kudu kupon viagra Nyai wanna mésér viagra online

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *