AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Bubuk canrenone 11α-Hydroxy (192569-17-8)

rating:
2.75 kaluar 5 dumasarkeun kana 4 ratings customer
SKU: 192569-17-8. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa tina 11α-Hydroxy canrenone Powder (192569-17-8), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

Panjelasan Produk

11α-Hydroxy canrenone Powder (192569-17-8) video


Powder canrenone 11α-Hydroxy (192569-17-8) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk:11α-Hydroxy canrenone
Atah Bubuk canrenone 11α-Hydroxy (192569-17-8) hplc≥98% | AASraw CAS No.: 192569-17-8
Formula molekular: C22H28O4
Beurat molekul: 356.46
sinonim: 11-alpha-Hydroxycarvenone
neundeun: Garing, gelap · sareng di 0 - 4 C kanggo istilah pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C kanggo jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

Bubuk canrenone 11α-Hydroxy (192569-17-8) Description:

Canrenone 11α-Hydroxy berpungsi sami sareng Canrenone mangrupikeun antagonis aldosteron sareng kagiatan diuretik kalium-sparing. Canrenone sacara khusus antagonizing aldosteron di reséptor mineralokortikoid dina ginjal, ku kituna ningkatkeun ékskrési natrium sareng ngahambat ékskrési.Canrenone dilaporkeun langkung kuat salaku dulur antimineralocorticoid relatif ka spironolactone, tapi jauh kurang mujarab sareng efektif salaku antiandrogen.11α-Hydroxyprogesterone mangrupakeun endogenous dulur Stéroid sareng métabolit progesteronis.Ia mangrupikeun antiandrogen anu lemah, sareng teu aya kagiatan androgenik, estrogenik, sareng progestogenik.

rujukan:

  • Jürg Müller (6 Desember 2012). Peraturan Aldosintésis Aldégé: Aspék Fisiologis sareng Klinik. Élmu Springer & Media Bisnis. pp 164–. ISBN 978-3-642-83120-1.
  • Ford, Donald H. (1954). "BASAAN 11α-HYDROXYPROGESTERONE ON SISTEM REPRODUKTIF NORMAL AND PREGNANT ADULT WISTAR RATS *". Jurnal Klinik Endokrinologi & Métabolisme. 14 (10): 1268–1270. doi: 10.1210 / jcem-14-10-1268. ISSN 0021-972X.
  • Khusus GW, Latif SA, Laurenzo JL, Morris DJ (1995). "11 alpha- sareng 11 béta-hydroxyprogesterone, ngahambat kuat tina 11 dehydrogenase beta-hydroxysteroid (isoform 1 sareng 2), maparin kagiatan mineralokorticoid ditandaan kortikosteron dina beurit ADX". Endokrinologi. 136 (4): 1809–12.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

10161-35-8 Trenbolone enanthate HNMR

resep

Trenbolone enanthate Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Kabéh The Hirup Ngeunaan Trenbolone Enanthate Bubuk

Kumaha Paké Trenbololone Resep kana Campur Trenbolone Enanthate Bubuk 2019

The pamungkas Guide: Kumaha mun Paké Trenbololone Resep kana Campur Trenbolone Enanthate Bubuk kana minyak [2019]

Rujukan:

William Llewellyn, molekular Gizi, Anabolics, Kaca 491 - 499, 618, 724, 2011.

Kickman, Totong, Farmakologi of anabolik Stéroid, British Journal of Farmakologi, PMC 2439524, Online, 2018.

Wilson, bobodoran, Lambright, C., Ostby, J., Gray JR, le, Dina Vitro tur Dina Vivo Balukar tina 17beta-Trenbolone: ​​a Feedlot kumbah Contaminant, Élmu Toxicological, 2002.

Yarrow, JF, McCoy, SC, Borst, SE, jaringan Selectivity jeung Aplikasi klinis Poténsial of Trenbolone: ​​A potent anabolik stéroid jeung ngurangan androgenic na Estrogenic Kagiatan, PubMed Publications, Online, 2010.

Ojasoo, Raynaud., Unik stéroid Congeners pikeun reséptor Studi, Kangker Panalungtikan, 1978.