AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Trestolone asétat (MENT) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 6157-87-5. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Trestolone asétat (MENT) bubuk (6157-87-5), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Trestolone asétat (MENT) bubuk nyaéta stéroid anabolik potent. Disebut ogé 7 alfa-métil-19-nortestosterone (bubuk MENT), eta mangrupakeun stéroid sintétik anu dianggap pisan kuat dina awak, surpassing kakuatan téstostéron. Hal ieu dianggap beneficialfor kaperluan bodybuilding jeung kakuatan latihan.

Panjelasan Produk

Trestolone asétat (MENT) video bubuk


Trestolone asétat (MENT) bubuk Karakter dasar

ngaran: Trestolone asétat (MENT) bubuk
CAS: 6157-87-5
Formula molekular: C21H30O3
Beurat molekul: 330.465
Ngalembereh Point: 447.571 ° C
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk bodas


Trestolone asétat (MENT) pamakéan bubuk di siklus stéroid

ngaran

Testolone bubuk asétat (CAS 6157-87-5) ilahar disebut minangka bubuk MENT.

bubuk MENT (CAS 6157-87-5) Dianggo

Kalayan dosis maksimum mgs 50 sapoé, pamaké bisa ngantisipasi gains considerable dina tilu bulan pamakean. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngaronjatkeun kadar putus jeung massa otot ku gain beurat saloba pon 20 di éta periode waktu.

Dinyana kana bubuk Trestolone asétat

Bentuk injectable bubuk Trestolone asétat (CAS 6157-87-5) dianggap metodeu pangiriman pangalusna pikeun stéroid anabolik ieu bari bentuk lisan bakal ngahasilkeun hasil sahenteuna nyugemakeun. Ieu kudu dicatet yén dosage mangrupakeun konci. Saha anu ngagunakeun bubuk Trestolone asétat kedah nuturkeun sagala parentah dosage ka aksara dina raraga stave kaluar éfék négatif. dosage ditangtoskeun oge bakal mawa ngeunaan hasil paling éféktif lamun dipaké konsistén leuwih hiji periode waktos nu dipanjangkeun.

parentah salajengna

Pikeun jalma anu kacida komitmen ka perfecting physique maranéhanana, maranéhna bakal panalungtikan rupa kemungkinan mun ngahontal tujuan kabugaran maranéhanana. Pamakéan bubuk Trestolone asétat mangrupa salah sahiji cara pikeun ngahontal hiji lean, awak diasah ku gain otot maksimum. Ieu mungkin pikeun ngahontal hasil positif tanpa épék ngarugikeun, alesan sejen nu loba bakal ékspérimén kalawan bubuk Trestolone asétat sarta stéroid anabolik lianna.

Trestolone bubuk asétat (CAS 6157-87-5)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Trestolone asétat bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Trestolone asétat; mésér bubuk MENT ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

Aas atah nyadiakeun purity 98% Trestolone asétat / MENT bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun suntik atawa pamakéan lisan.

Aas atah nyadiakeun purity 98% Trestolone asétat / MENT bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun suntik atawa pamakéan lisan.

resep

MENT bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk