AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Lisan Turinabol (lisan Tbol) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 2446-23-3. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Lisan Turinabol (Lisan Tbol) bubuk (2446-23-3), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Lisan Turinabol (lisan Tbol) video bubuk


Lisan Turinabol (lisan Tbol) bubuk Karakter dasar

ngaran: Lisan Turinabol (lisan Tbol) bubuk
CAS: 2446-23-3
Formula molekular: C22H50
Beurat molekul: 314.63200
Ngalembereh Point: 125 - 127 ° C
Temp neundeun: RT
warna: Pareum bubuk bodas


Lisan Turinabol (lisan Tbol) pamakéan bubuk di siklus stéroid

Lisan Tbol bubuk (bubuk Turinabol lisan) Ngaran

bubuk Turinabol lisan disebut oge lisan Tbol bubuk (CAS 2446-23-3), OT, jsb

Lisan Tbol bubuk (bubuk Turinabol lisan) Dianggo

turinabol lisan ilaharna pamakéan lisan. Pikeun jalu, biasana 15mg-40mg poé, teu leuwih ti minggu 8; keur awewe, biasana 2.5-5mg per dinten, teu leuwih ti minggu 6.

Lisan T-BOL geus maju danabol handap. Lisan t bol ngamungkinkeun ngembangkeun masif tanpa ngabalukarkeun ingetan cai salaku danabol. Peta na nyaéta saeutik leuwih laun tapi gains anu stabil. préparasi anabolik Ieu unik pikeun memicu produksi alami téstostéron, kanyataan yen pamaké di tungtung perlakuan boga laju luhur adonan alam. Idéal pikeun terus ngamekarkeun otot na leuwih jangka panjang.

Chlorodehydromethyltestosterone, ngaran generik pikeun brand Lisan Turinabol leuwih dipikawanoh, nya turunan potent of Dianabol. stéroid lisan Ieu Sacara stuktur a cross antara methandrostenolone na clostebol (4-chlorotestosterone), ngabogaan struktur dasarna sarua salaku Dianabol kalawan ditambahkeun robahan 4-chloro nu tina clostebol. robahan Hal ieu ngajadikeun chlorodehydromethyltestosterone a misan milder of Dianabol, anu stéroid anyar mintonkeun euweuh estrogenic sarta aktivitas teuing kirang androgenic di ngabandingkeun kana tara leuwih kawentar na. Kagiatan anabolik of chlorodehydromethyltestosterone téh rada handap tinimbang nu ti Dianabol ogé, tapi hancana ngajaga kasaimbangan leuwih nguntungkeun ti anabolik jeung pangaruh androgenic. Ieu ngandung harti yén iraha wae tingkat dibikeun tina aktivitas otot-wangunan, chlorodehydromethyltestosterone bakal kurang kamungkinan kana ngahasilkeun efek samping androgenic.

Pamakéan dina Lalaki
A dosis klinis umum tina lisan Turinabol diperkirakeun janten 5 mg per poé; tungtunan resep sabenerna anu sadia. Di mandala athletic, hiji dosage poean lisan éféktif ragrag dina lingkup 15-40 mg, dicokot dina siklus langgeng moal leuwih ti minggu 6-8 pikeun ngaleutikan hepatotoxicity. Tingkat Ieu kacukupan keur nambahan ukuran dina massa otot lean jeung kakuatan. agén ieu paling mindeng dilarapkeun salaku pre-kontes atawa motong stéroid keur kaperluan bodybuilding, sarta henteu diteuteup salaku agén bulking idéal alatan kurangna miboga estrogenicity. Atlit di olahraga mana speed condong janten fokus primér ogé manggihan ni'mat kuat di chlorodehydromethyltestosterone, meunangkeun hiji kauntungan anabolik kuat tanpa ngabogaan mawa sabudeureun sagala cai tambahan atawa beurat gajih.

Pamakéan dina Lalaki Awéwé
A dosis klinis umum tina lisan Turinabol diperkirakeun janten 1-2.5 mg per poé; tungtunan resep sabenerna anu sadia. Di mandala athletic, awéwé ilaharna bakal nyandak hiji single 5 tablet mg per dinten, dicokot dina siklus langgeng moal leuwih ti minggu 4-6 pikeun ngaleutikan hepatotoxicity. épék Virilizing anu saperti teu mirip dina tingkat ieu pamakéan. dosis loba nu leuwih luhur anu mindeng dipaké ku atlit bikang dina urut program nambahkeun atawa doping GDR, tapi mindeng ka detriment tina efek samping virilizing kuat.

Satengah-hirup dina literatur ilmiah sanggeus administrasi IV mangrupa jam 16; kumaha oge, lisan satengah hirup teu merta nu same1. Umumna satengah hirup keur administrasi oral téh leuwih lila ti éta administrasi IV, kumaha oge, dina hal ieu eta sabenerna bisa jadi pondok alatan lolos métabolisme heula jeung ngurangan puncak tingkat plasma dibandingkeun jeung IV dose1. kertas sejen nunjukkeun hiji cukup pondok satengah life2. A estimasi alus nyaeta sahenteuna dalapan jam pikeun satengah kahirupan stéroid kieu jeung nilai sabenerna dipikaresep antara 12 na 20 jam. Kanyataan yén métabolit of stéroid ieu bisa ditandaan keur lila sanggeus gencatan patempuran udur pikeun panjang satengah life3.

Pamaké geus dilaporkeun suprési geulis kuat tingkat téstostéron alam bari maké Lisan Turinabol. stéroid Ieu haté toksik tapi dipikaresep ngan rada leuwih toksik ti dosis sarua methandrostenolone. stéroid Ieu well-dipikawanoh pikeun peran na di program nambahkeun atawa doping kaayaan-disponsoran ti urut program nambahkeun atawa doping Olimpiade Wétan Jérman. Ubar ieu dibikeun ka atlit jalu jeung nu bikang husus pikeun ngaronjatkeun kinerja athletic dina Olimpiade. Padahal lalaki ogé dirawat, awéwé éta fokus dina lantaran direspon leuwih hadé mun perlakuan. Dosis ngan 10 mun 20 mg per poé dihasilkeun ditandaan nambahan dina pagelaran di awéwé. program ieu ogé kaasup ubar lianna kawas mestanolone, anu 11-béta formulir hidroksi tina lisan Turinabol, 4-chloro-methyltestosterone, 4-chloro-mestanolone, methandrostenolone, téstostéron jeung nandrolone éster ogé sababaraha stimulants sarta hormon péptida. Jalaran kitu, Lisan Turinabol éta pokus sabab seemed ngalaporkeun nu results4 pangalusna.

Lisan Turinabol geus ditémbongkeun nepi di taun anyar dina pasar deui kalayan jalma maké di ngalobaan 100 mg per poé. Dina dosis ieu, salah geus heran lamun produk ngandung nu stéroid bener atawa sahandapeun dosed atanapi lamun éta ngan lain kasus "leuwih hade".

Dinyana dina atah bubuk Tbol Lisan (CAS 2446-23-3)

Efek samping tina lisan Turinabol aya sababaraha mildest tina sagala stéroid anabolik di bumi. Najan kitu, urang ogé bakal manggihan nu bisa boga, dampak negatif kuat dina kaséhatan cardiovascular. Ieu kedah controllable keur sawawa cageur tapi bakal hal nu peryogi tetep hiji panon on. Duanana lalaki jeung awewe bakal tiasa make stéroid ieu.

Balukar samping (androgenic)
Sanajan chlorodehydromethyltestosterone ieu digolongkeun kana hiji stéroid anabolik, efek samping androgenic kénéh kamungkinan mibanda zat ieu. Ieu bisa ngawengku bouts kulit, jerawat, sarta awakna / tumuwuhna bulu raray oily. Dosis luhur batan normal prescribed leuwih gampang ngakibatkeun efek samping misalna. Anabolik / stéroid androgenic ogé bisa nganyenyerikeun hate jalu bulu pola leungitna. Awéwé anu Sajaba warned tina épék virilizing potensi stéroid anabolik / androgenic. Ieu bisa ngawengku hiji deepening tina sora éta, irregularities menstruasi, parobahan tékstur kulit, tumuwuhna bulu raray, sarta enlargement glans. Chlorodehydromethyltestosterone henteu sacara éksténsif métabolismena ku énzim réduktase 5-alfa, jadi androgenicity relatif na teu greatly dirobah ku pamakean babarengan ti finasteride atanapi dutasteride

Balukar samping (Hepatotoxicity)
Chlorodehydromethyltestosterone mangrupakeun sanyawa c17-alfa alkylated. robahan Ieu ngajaga ubar ti deactivation ku ati, sahingga perséntase kacida luhurna tina Éntri ubar kana aliran getih di handap administrasi lisan. C17-alfa alkylated anabolik stéroid / androgenic tiasa hepatotoxic. Berkepanjangan atanapi tinggi paparan bisa ngahasilkeun karuksakan ati. Dina instansi langka disfungsi-ngancam kahirupan bisa ngamekarkeun. Éta sasaena nganjang dokter a périodik dina mangsa unggal siklus pikeun ngawas fungsi ati jeung kaséhatan sakabéh. Asupan c17-alfa stéroid alkylated ilahar dugi ka minggu 6-8, dina upaya nyegah escalating galur ati. Pamakéan a detoxification suplement ati kayaning Ati Stabil, Liv-52, atawa Essentiale Forte geus disarankan bari nyandak sagala hepatotoxic anabolik stéroid / androgenic.

Balukar samping (Cardiovascular)
Anabolik / stéroid androgenic tiasa gaduh épék deleterious on koléstérol sérum. Ieu ngawengku kacenderungan pikeun ngurangan HDL nilai (alus) koléstérol jeung ningkatkeun LDL nilai (goréng) koléstérol, nu bisa mindahkeun HDL ka kasaimbangan LDL dina arah nu ni'mat resiko gede tina arteriosclerosis. Dampak relatif hiji stéroid androgenic / anabolik on lipid sérum téh gumantung dosis, jalur administrasi (lisan vs injectable), tipeu stéroid (aromatizable atawa non-aromatizable), sarta tingkat lalawanan ka métabolisme hépatik. Chlorodehydromethyltestosterone miboga éfék kuat dina manajemen hépatik koléstérol alatan na alam non-aromatizable, résistansi struktural pikeun ngarecahna ati, sarta jalur administrasi. Anabolik / stéroid androgenic ogé bisa mangaruhan adversely tekanan getih sarta trigliserida, ngurangan rélaxasi endothelial, sarta ngarojong hypertrophy ventricular kénca, sadaya berpotensi ngaronjatna risiko panyakit cardiovascular na infarction myocardial.

Pikeun mantuan ngurangan galur cardiovascular mangka disarankan pikeun ngajaga hiji program latihan cardiovascular aktif na ngaleutikan asupan lemak jenuh, koléstérol, jeung karbohidrat basajan sepanjang waktos salami administrasi Aas aktif. Supplementing kalawan minyak lauk (4 gram per poé) sarta koléstérol alam / antioksidan Rumus kayaning lipid Stabil atawa produk jeung bahan comparable ogé dianjurkeun.

Balukar samping (Téstostéron suprési)
Kabéh stéroid androgenic / anabolik lamun dicokot dina dosis cukup pikeun ngamajukeun gain otot diharepkeun ngurangan produksi téstostéron endogenous. Tanpa intervensi zat téstostéron-stimulating, tingkat téstostéron kedah balik deui ka normal dina 1-4 bulan secession narkoba. Catet yén hypogonadism hypogonadotrophic berkepanjangan bisa ngamekarkeun sekundér pikeun nyiksa stéroid, necessitating campur médis.

parentah Salajengna lisan Tbol bubuk

Tanpa sual efek tina lisan Turinabol bakal paling berharga pikeun atlet jeung ku atlet kami sabenerna hartosna atlet. Arurang mah ngawangkong ngeunaan bodybuilder atawa gim beurit nu hirup kawas hiji tapi rada batur anu competes dina olahraga kalapa tina skill fisik. Pamakéan Lisan Turinabol nyata bakal ngamajukeun ketahanan muscular, aranjeunna moal ban kaluar salaku saum sareng laju sakabéh maranéhanana recovery kudu greatly ningkat.

bubuk Turinabol lisan (CAS 2446-23-3)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Lisan Tbol bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér Lisan turinabol bubuk (CAS 2446-23-3); mésér bubuk Tbol Lisan ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 99% Lisan turinabol bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

AASraw nyadiakeun purity 99% Lisan turinabol bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

resep

Lisan turinabol Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Lisan gantung (ngocok ogé saméméh dosis tiap)

  • 50ML urang @ 20MG / ML
  • 5ML urang PS80
  • bubuk 1gram (winny, anavar, dbol, OT, jsb.)
  • 1ML waterbased rasa
  • cai sulingan 43ML urang
  • orals ogé bakal tahan dina konsentrasi ieu:

Lisan gantung (ngocok ogé saméméh dosis tiap)

  • 50ML urang @ 50MG / ML
  • 5ML urang PS80
  • bubuk 2.5grams (winny, anavar, dbol, OT, jsb)
  • 1ML waterbased rasa
  • cai sulingan 43ML urang

Rujukan & citations produk

Lisan turinabol bubuk: Naha anjeun nyaho fakta ngeunaan bubuk stéroid?

1 review pikeun Lisan Turinabol (lisan Tbol) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Lisan Turinabol (lisan Tbol) bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *