AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk YK11

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 431579-34-9. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk YK11 (431579-34-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

YK11 bubuk video


Karakter dasar atah YK11 bubuk

ngaran: YK11
CAS: 431579-34-9
Formula molekular: C17H27Cl2N
Beurat molekul: 316.31
Ngalembereh Point: 190-200 ° C
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Gray Bubuk


pamakéan bubuk atah YK11 dina siklus stéroid

ngaran

Myostine disebut ogé YK11 (CAS 431579-34-9).

Atah YK11 bubuk Dianggo

Candak 5mg-10mg sapoé.

Dinyana kana bubuk Raw YK11

Naon hébat ngeunaan SARMS éta efek samping na nu minim, jadi anjeun teu kudu salempang ngeunaan widang naon waé éfék négatif.

parentah salajengna

SARMS, kaasup nu YK11 anu pohara populér di industri bodybuilding jeung alesan utama pikeun ieu sabab bisa mantuan Anjeun mangtaun otot jeung leungit gajih. Ieu pisan nu sarupa nalika dibandingkeun Aas tapi hal pangalusna nyaeta aranjeunna moal masihan anjeun salah sahiji efek samping nasty. Sababaraha efek samping nu bakal normal pangalaman kaasup tekanan tinggi getih, shutdown HPTA, karuksakan ati jeung leuwih. SARMS teu masihan anjeun épék ieu sabab leuwih selektif dina wewengkon anu aranjeunna sasaran jadi anjeun masih bisa meunangkeun gain otot sarta leungitna gajih.

YK11 Raw Bubuk (CAS 431579-34-9)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah YK11 bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk YK11 (CAS 431579-34-9) ti aasraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

YK11 Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Toko YK11 Bubuk: Harita & Manfaat & épék Sisi

1 review pikeun bubuk YK11

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk YK11 nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *