Atah Proviron (Mesterolone) dina bodybuilding, dosage, sarta siklus
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

 

Sagala hal ngeunaan Guggulsterones (guggul) pikeun leungitna beurat tur bodybuilding

 

Naon Is Raw Proviron (Mesterolone)?

Mesterolone atah mangrupikeun bubuk kristalin, bodas janten konéng sareng henteu leyur dina cai. Hal ieu umum dikenal ku nami mérek na, Proviron. Unggal tablet / pil Proviron ngandung sakitar 25mg mesterolone bubuk atah.Unlike stéroid sejen, Mesterolone atah pitur pohara lemah atawa malah nol aktivitas anabolik. Ku sabab kitu, eta teu disebut hiji stéroid anabolik. Ieu urusanna oral sahingga euweuh suntik mesterolone.

Schering mekarkeun Mesterolone taun 1934. Éta dipeunteun diantara stéroid pangkolotna anu dianggo disamping Methyltestosteron sareng Téstostéron Propionat anu dikembangkeun sareng dianggo ubar dina masing-masing 1935 sareng 1937. Téstostéron propionat sareng Methyltestosteron langkung dipikaterang kusabab aktivitas anabolikna anu kuat. Proviron dianggap stéroid anu lemah sahingga popularitasna henteu tumuh dibandingkeun sareng dua stéroid anu sanés.

Saloba Mesterolone (Proviron) dianggap mangrupa obat kuno, fitur positif na masih nangtung kaluar nepi ka tanggal. Ieu mangrupakeun kasabaran nginum obat ngeunaan pohara efektif diantara pamaké sarta kaamanan. Dina widang médis, Mesterolone (1424-00-6) Anu dipaké pikeun ngubaran ngurangan well-mahluk di lalaki sepuh anu sangsara disfungsi Lido, infertility sarta tingkat androgén low. Ieu salah sahiji pangalusna stéroid anabolik lisan.

Dina ubar, mesterolone (Proviron) utamina dianggo pikeun menerkeun kasuburan. Sedengkeun stéroid androgén atanapi anabolik séjén neken gonadotropin endogen anu nyababkeun henteu subur samentawis, Proviron, nalika dianggo dina dosis standar henteu mangaruhan kadar LH dina awak. Nanging, langkung saé henteu yén Proviron henteu naékkeun tingkat LH sapertos sababaraha urang condong percanten. Numutkeun kana panilitian, Mesterolone naekeun spérmatogenesis dina téés ku nyayogikeun épék androgén anu diperyogikeun pikeun prosés ieu.

Stéroid stéroid unik dina jalanna tapi ngabagi sababaraha sipat sareng Winstrol, Masteron sareng Anavar. Kinerja anu wijaksana, Mesterolone henteu dianggo pikeun nguatkeun penumpukan massa otot. Nanging, éta ngagaduhan peran anu penting salami siklus bulking. Kagunaanna langkung aya hubunganana dina siklus motong, sanaos fungsina ogé unik dina fase ieu.

Schering ayeuna manufactures Mesterolone handapeun ngaran merk, Proviron, di sakuliah dunya. Eta dijual maké ngaran nu béda, contona, Asche na Jenepharm di Jerman ngajual eta handapeun Pluriviron na Vistimon mungguh. Brown na Burke di India ngajual eta handapeun nami Mulangkeun. Sedih, Proviron geus kungsi disatujuan salaku ubar resép di AS

Atah Proviron (Mesterolone) Ciri Kimia

Mesterolone mangrupakeun turunan Dihydrotestosterone dirobah ngaliwatan citakan tina hiji gugus métil, 1-métil-dihydrotestosterone, on 1 nast karbon. Ku sabab kitu, ubar ieu henteu ngalaman ngarecahna hépatik sahingga bisa dikaluarkeun oral. Diantara stéroid anabolik lisan, Proviron mangrupa salah sahiji ti saeutik tanpa C17-alfa alkylated tapi rada mawa hiji gugus métil. biwir Primobolan ragrag di handapeun kategori sarua salaku Proviron ngeunaan grup métil. C17-aa stéroid lisan Fitur a bioavailability luhur batan Proviron. Ieu dipangaruhan popularitas Proviron urang diantara kinerja enhancing bodybuilders négatip.

Ngabandingkeun sareng téstostéron, Mesterolone ngagaduhan rating anabolik sareng androgén masing-masing 100-150 sareng 30-40. Tingkat téstostéron dina 100 dina unggal kategori. Malah ku peringkat anabolik anu langkung luhur, Mesterolone nunjukkeun kagiatan anabolik minimal tibatan téstostéron. Kasus anu sami nuju ka Halotestin anu dipikaterang ku peringkat anabolik anu luhur tapi aktivitas anabolik anu handap. Peunteun androgén Proviron nyaéta sawaktos-waktos nurunkeun tingkat kagiatan androgén.

Salaku dibahas di luhur, mintonkeun ubar anabolik kalindih ieu fitur sahingga umumna dianggap salaku hiji stéroid androgenic. Kawas DHT, sanyawa indungna na, Proviron direcah sarta metabolised kana métabolit aktif gancang geuwat jaringan otot nyerep eta. Ieu alesan utama naha eta boga kagiatan anabolik lemah.

Énzim 3-hydroxysteroid dehidrogénase, anu geus kacida ngumpul di jaringan otot, meungkeut ka dihydrotestosterone jeung ngarobahna kana adun jeung enol épék anabolik. Proviron, kituna, janten stéroid anabolik pohara lemah. Rumor diantara bodybuilders gaduh eta nu Proviron bar androgén reséptor kapanggih dina jaringan otot sahingga nyieun kagiatan anabolik na lemah. Ilmiah, ieu teu kasus nu bener.

Mesterolone ciri anu pangirut luhung pikeun Sex Hormon beungkeutan Globulin (SHBG), protéin nu nempel sorangan mun stéroid anabolik, kayaning téstostéron, nyieun eta teu aktif. Nalika Proviron dipaké bareng jeung stéroid anabolik sejen, eta boosts efek na kagiatan stéroid anabolik ngaliwatan prosés ieu. Tungtungna, beuki téstostéron téh haratis nedunan fungsi na dina awak urang.

Proviron tiasa berinteraksi jeung énzim nu ngarobah téstostéron keur éstrogén, ogé katelah énzim aromatase. stéroid Ieu hinders aktivitas aromatase ku mengikat sorangan ka énzim aromatase sahingga ngahulag efek samping estrogenic. Na épék anti estrogenic bisa jadi salaku kawasa sakumaha pamadegan hiji Aromatase Inhibitor, tapi éfék kasebut kasohor. Tingkat nu gumantung kana jenis siklus bodybuilder a undertakes.

 

Atah Proviron (Mesterolone) dina bodybuilding, dosage, sarta siklus

 

Manfaat Proviron (Mesterolone) manpaat dina binaraga (Naon anu dilakukeun ku Proviron?)

 

AASRAW Telepon IkonBulking kauntungan siklus

Proviron teu stéroid utama dipaké ku bodybuilders mangsa bulking siklus. Sababaraha malah moal make nalika kaluar siklus nu. Sanajan kitu, kaasup Proviron dina tumpukan, mantuan anu narabas bodybuilder hiji titik ngeuyeumbeu sapanjang fase bulking. Kamajuan bisa ngawitan wane na di kali halt di sawatara titik salila siklus pikeun paling individu. Proviron bakal of teuing benefit dina titik ieu saprak éta ngaronjatkeun kabebasan stéroid séjén kaasup dina tumpukan sahingga boosting tingkat maranéhanana aktivitas.

bodybuilders kalapa nganggo dosages badag tina téstostéron salila siklus motong, tapi biasana, dosage nu leuwih handap nalika fase ieu dibandingkeun siklus kaluar-usum. Sanajan kitu, sababaraha pamaké milih nyandak nu jumlahna kawates téstostéron nalika usum siklus pikeun sababaraha alesan pribadi. Mesterolone asalna di gunana bisi kitu saprak méré dorongan androgén nu diperlukeun. Hal ieu bisa jadi dianggap salaku perlu, tapi pisan mangpaatna.

AASRAW Telepon Ikonbenefit fase motong

Raw Mesterolone pangsaéna dianggo, ku binaragawan, salami siklus motong. Salami tahap ieu, éta nembongkeun fitur anu ngégél sapertos anu sami sareng Masteron. Sanaos, manpaatna anu paling penting nyaéta pangabisa na pikeun ningkatkeun performa pikeun ngajantenkeun stéroid anu kalebet kana tumpukan. Proviron ngabeungkeut pisan kana reséptor androgén anu ngamungkinkeun pangguna pikeun ngaduruk lemak awak langkung gancang sareng éfisién. Mertimbangkeun épék anti-éstrogén Proviron, pangguna bakal sangsara ingetan cai minimal, sareng sigana, moal aya peryogi kalebet anti éstrogén tradisional dina tumpukan. Ogé, Proviron ningkatkeun jumlah téstostéron gratis. Ieu seueur bantosan kumargi tingkat téstostéron umumna kirang salami waktos ieu ngagunakeun stéroid anabolik. Hasilna bakal langkung luhur pikeun jalma anu kalebet Proviron nalika dosis téstostéron rendah dibandingkeun sareng pangguna anu henteu. Singkatna, manpaat anu penting tina mesterolone salami siklus motong nyaéta kamampuanna ningkatkeun androgenisitas stéroid sanés anu kalebet kana tumpukan anu tujuanana pikeun nguatkeun awak. Pangaruh tina Proviron dosage ngan bisa nyatet lamun pamaké téh lean.

AASRAW Telepon IkonAnti estrogenic alam

Salaku dibahas baheula, Mesterolone (Proviron) mangrupakeun turunan DHT. Ieu ngandung harti yén pamakéan na teu mawa ngeunaan widang naon waé efek samping estrogenic. Dibandingkeun Pél anti éstrogén sejen, contona, Nolvadex, Proviron sanajan teu pisan kuat, nyaéta inhibitor éstrogén leuwih éféktif. Sangkan eta jelas, Proviron hinders produksi éstrogén sedengkeun Pél séjén ngurangan nu éstrogén geus dihasilkeun dina awak. Bodybuilders anu éstrogén sénsitip kedah nganggo Proviron barengan stéroid lianna. efek samping Estrogenic disababkeun ku stéroid séjén anu mitigated ku Proviron lamun kaasup kana tumpukan éta. Alatan fitur anti éstrogén anak, Proviron ayeuna dipake dina widang médis pikeun ngubaran kanker payudara sarta gynecomastia.

AASRAW Telepon Ikonleungitna gajih

Proviron stéroid, kawas séjén DHT turunan, muterkeun hiji peran penting dina leungitna gajih awak. Ieu promotes nu Ngarecah deposit gajih disimpen dina jero awak kana énergi dipaké dina dinten kagiatan dinten. Dina mulang, dina tingkat lipid dina awak geus ngurangan. Ngurangan di tingkat lipid téh dibawa ngeunaan ku ngaronjat tingkat androgén disababkeun ku pamakéan Proviron. Ieu naha Mesterolone pisan efisien salila motong siklus.

AASRAW Telepon Ikonaromatisation nyegah

Pamakéan stéroid tiasa janten pikasieuneun pisan khususna nalika pangguna kedah nungkulan aromatisasi sareng épék anu nuturkeun. Ieu mangrupikeun prosés anu téstostéron dina awak atanapi anu dikaluarkeun liwat stéroid dirobah kana éstrogén. Épék anu nuturkeun kalebet ingetan cai, paningkatan beurat, gynecomastia, turun naek hormonal sareng anu sanésna. Éstrogén ogé ngarangsang produksi hormon setrés anti anabolik, katelah kortisol.

Warta alus nyaeta anu Proviron teu aromatise. Ieu hinders prosés bahaya ku mengikat sorangan ka énzim nu promotes aromatisation. Kituna Proviron nyegah aktivitas estrogenic sahingga nawarkeun perlindungan ngalawan efek samping dibawa ngeunaan ku kagiatan ieu.

AASRAW Telepon IkonNgaronjatkeun aktivitas stéroid séjén

Pikeun ngahontal hasil maksimal, binaragawan tumpukan anabolik sareng stéroid androgén sareng stéroid Proviron. Mimiti, sakumaha anu tos disebatkeun tadi, éta ngahambat efek samping estrogenic. Kadua, Proviron maénkeun peran katalis pikeun stéroid sanés anu ngajantenkeun aranjeunna langkung épéktip. Éta tiasa ngalakukeun ieu sabab ngabeungkeut dirina kana reséptor androgén dina sistem awak. Dina jangka panjang, sadaya stéroid anu ditambkeun kana tumpukan janten langkung aktif. Misalna nalika dianggo sasarengan sareng Anavar atanapi Androlic stéroid.

AASRAW Telepon IkonNgurangan hormon séks mengikat globulin (SHBG)

hormon séks globulin mengikat ngiket dina téstostéron sadia dina awak ngurangan Jumlah téstostéron gratis. Proviron ngabogaan pangirut ngariung tinggi mun hormon ieu, ku kituna ngurangan éta, hasilna mangrupa angka ngaronjat tina téstostéron gratis. The téstostéron bébas promotes ngawangun otot nepi mangsa bulking sarta motong siklus. Individu anu ngawengku Proviron dina tumpukan siklus maranéhanana paling pasti bakal ngarasakeun hasilna hadé.

AASRAW Telepon IkonCorrects infertility jalu

Mesterolone 1424-00-6 mangrupikeun pangobatan anu pas pikeun sub-kasuburan lalaki atanapi kaayaan subur. Dina kaseueuran kasus, masalah ieu diakibatkeun ku tingkat pangurangan produksi spérma. Sanaos detail ngeunaan kasuburan jalu sareng kasuburan henteu jelas pisan, dipercaya yén produksi spérma gumantung kana gonadotrofin sareng androgén, contona, téstostéron. Hormon ieu tanggung jawab pikeun ngarangsang organ séks. Proviron, di sisi anu sanésna, ngarangsang androgén tapi henteu mangaruhan gonadotrofin. Ieu ditarjamahkeun pikeun nyugemakeun jumlah spérma Proviron naekeun kasuburan.

AASRAW Telepon IkonSampurna pikeun persiapan kontes

Proviron mangrupakeun pendamping sampurna lamun Nyiapkeun pikeun kompetisi hiji. Ieu AIDS dina ngajaga ngajentrekeun, ngaronjatkeun pisibilitas muscular sarta ngajaga massa otot sapanjang jaman préparasi kontes. bodybuilders countless geus dipaké Proviron pikeun motong na bulking saprak éta ngaronjatkeun tingkat androgén bari ngurangan tingkat éstrogén. Dina ngajalankeun lila, pamaké mikaresep kauntungan androgenic kayaning kaluaran kakuatan maksimum sarta gajih épék ngaduruk bari ingetan cai anu minimal.

 

Atah Proviron (Mesterolone) dina bodybuilding, dosage, sarta siklus

 

AASRAW Telepon IkonNgaruwat peluh

Salaku dibahas baheula, Proviron ngaronjatkeun téstostéron. Dina mulang, téstostéron relieves gejala peluh, ogé katelah, disfungsi erectile. Ogé amazingly nambihan libido; ieu alesan cukup keur naon bodybuilder pikeun nambahkeun éta dina tumpukan.

AASRAW Telepon IkonTaya mesterolone suntik

Pamikiran ngagunakeun jarum dina kulit bisa discourage bodybuilders ti ngagunakeun stéroid a. Kabeneran, Proviron dicokot oral, ngan cara sarua anjeun bisa nyandak hiji reliever nyeri. Mun anjeun anu tipe nu hates jarum, teras Proviron kedah pilihan anjeun henteu forgetting manfaat bodybuilding séjén eta geus nawarkeun.

AASRAW Telepon Ikonbenefit anti -depressive

Salah sahiji tes médis dipigawé dina mesterolone dituduhkeun yén stéroid ieu bisa leuwih hadé ti kaayaan psikologis sababaraha pamaké nalangsara ti depresi. Ieu katarik pamakéan diantara individu nalangsara ti kaayaan ieu. Ilmiah, hasil uji éta teu nu ngayakinkeun saprak hiji observasi nu sarupa ieu dilakukeun dina grup kontrol placebo. Proviron pitur épék androgenic tinggi sahingga bisa ningkatkeun saimbangna hormonal jeung kinerja seksual lalaki. Kahareupna Proviron ngaronjatkeun rasa well-mahluk, kayakinan na boosts hiji wanda positif sarta alus di bodybuilder nu.

Atah Proviron (Mesterolone) dosage

Mesterolone, nu pangalusna stéroid anabolik lisan, digunakeun ku dua cara anu béda; pikeun kaperluan médis pikeun ngubaran sababaraha panyakit sareng pikeun binaraga. Mangpaat Proviron seueur tapi ngan ukur tiasa dinikmati nalika dosis anu leres dikaluarkeun. Dosis anu disarankeun pikeun unggal tujuan bakal dibahas dihandap.

Tablet 25mg kedah dicandak sapoé tilu kali pikeun ngubaran potency sareng ngirangan fitur séksual lalaki. Total dosis kedahna 75mg per dinten. Dosis ieu dikaluarkeun dina tahap awal pangobatan. Dosis na diréduksi jadi 25 mg tablet sakali per dinten kalayan waktos. A dosis Proviron anu sami dianggo pikeun ngubaran kasuburan lalaki. Obat sanés anu dianggo sapanjang Proviron pikeun ngahontal hasil anu pangsaéna.

Kinerja ningkatkeun bodybuilder nganggo dosis 50mg dugi 150mg unggal dinten. Numutkeun kana panilitian, Proviron satengah hirup berkisar antara 12 dugi 13 jam. Tujuan utami tina dosis ieu nyaéta pikeun ngirangan tingkat ingetan cai, utamina disababkeun ku éstrogén. Ogé, dosis ieu mastikeun yén tingkat téstostéron dina sistem awak sakumaha diperyogikeun pikeun nyegah kasempetan kasuburan saatos siklus. Dina kalolobaan conto, lalaki bakal nganggo 100mg per dinten salaku dosis minimum. Nanging, duanana 150mg sareng 100mg dosis harian bakal ageung nguntungkeun dina istilah anu sami. Administrasi dosis Proviron tetep ilaharna salami dalapan dugi ka dua belas minggu. Pikeun ngungkulan titik tancep anu seuseueurna kajantenan dina minggu-minggu akhir siklus, kursus genep minggu Proviron bakal tiasa dianggo sulap.

Pangguna awéwé anu kalibet dina olahraga anu séhat nganggo Proviron. Nanging, panggunaan ku awéwé s pisan pundung. Bisi bikang mutuskeun nganggo éta, dosis 25mg per dinten kedahna cekap pikeun ningkatkeun pidangan otot. Asupanna henteu kedah langkung ti opat dugi ka lima minggu upami pangguna bakal sangsara efek samping virilisasi. Proviron sareng kakandungan henteu cocog. Ibu hamil sareng ibu anu nyusahkeun kedah tetep nginum obat ieu.

Upami anjeun ngarencanakeun ngagunakeun Proviron, tumpukan éta sareng stéroid anu sanés bakal ngajantenkeun anjeun langkung saé tibatan cilaka. Jalma mesterolone ogé milari Winstrol, Androlic, Primobolan, Anavar sareng Masteron, anu tiasa dianggo saé sareng ubar nalika motong siklus. Éta naékkeun androgénisitas stéroid anu dianggo dina tumpukan pikeun masihan fisik anu dipikahoyong. Sababaraha pangguna tiasa ngalebetkeun kana siklus bulking upami éta kabuktosan janten manpaat pikeun aranjeunna.

Proviron overdosage

Taya laporan kitu tebih dina efek samping ngarugikeun disababkeun ku overdosage akut of Proviron stéroid salila siklus atawa nalika ngajalankeun amesterolone PCT. Sanajan kitu, pamakéan taya androgens kieu efek samping parna sapertos kasakit cardiovascular, virilisation, gangguan jiwa, gynecomastia, masalah ati, kasabaran glukosa ngurangan, karuksakan urat, sindrom ditarikna, nagara hypogonadal na perdarahan cerna. A assessment klinis kudu dipigawé dina individu nangtukeun perlakuan symptomatic bisa dipaké. Pamaké kudu boga pangaweruh nyukupan kana lamun nyandak Proviron jeung dosages bisa dikaluarkeun ulah overdosage.

Atah Proviron (mesterolone) siklus 

Tempo yén Proviron teu mangrupa stéroid anabolik, atawa rada mibanda fitur anabolik rapuh, éta teu bisa cycled nyalira. Gantina, biasa digunakeun barengan stéroid anabolik sejenna, salaku ubar ancillary, pikeun ngurangan épék estrogenic on awak. Sajaba ti éta, ieu kaasup dina tumpukan pikeun épék anti éstrogén sarta épék estetika anu ningkatkeun hiji physique teuas. Keur hiji androgén kuat ogé alesan naha bodybuilders cinta eta.

Binaragawan jalu sareng atlit anu nganggo Proviron salaku sanyawa tambahan nyandak dosis 50mg dugi 100mg unggal dinten salami periode siklus. Dina titik ieu, teu aya larangan dina sabaraha waktos anu kedah dilaksanakeun. Proviron PCT ogé tiasa dianggo pikeun sababaraha binaragawan. Aranjeunna ngalakukeun éta pikeun ngaleutikan tingkat éstrogén sareng ningkatkeun kasuburan. Salami ieu sanés kaputusan anu goréng, aya ubar sanés anu langkung épéktip kalayan épék anu langkung kuat anu tiasa dianggo nalika PCT sapertos Nolvadex. Proviron kedah dihindari pisan upami aya résiko suprési produksi téstostéron endogen dina awak.

The siklus di handap kedah masihan anjeun hint tina naon anu dipiharep.

 

Atah Proviron (mesterolone) 1 siklus

minggu Proviron Dianabol
1 50mg per poé 40mg per poé
2 50mg per poé 40mg per poé
3 50mg per poé 40mg per poé
4 50mg per poé 40mg per poé
5 50mg per poé 40mg per poé
6 50mg per poé 40mg per poé
7 50mg per poé 40mg per poé
8 dinten 50mgper 40mg per poé

 

Atah Proviron (mesterolone) 2 siklus

minggu Proviron Anavar
1 40mg / dinten 40mg / dinten
2 40mg / dinten 60mg / dinten
3 60mg / dinten 80mg / dinten
4 60mg / dinten 80mg / dinten
5 60mg / dinten 80mg / dinten

 

Balukar Proviron (mesterolone) Efek Samping

Proviron mangrupikeun stéroid paling aman upami dibandingkeun sareng anabolik sareng stéroid androgén séjén. Binaragawan tiasa nganggo stéroid ieu sareng ngaraosan manpaatna tanpa kaayaan efek samping anu teu kaampeuh. Sababaraha efek samping tiasa dialaman, tapi kamungkinanana kirang. Proviron pikeun awéwé henteu disarankeun kumargi tingkat virilisasi tinggi saatos dianggo. Pangaruh efek samping tina mesterolone dibahas dihandap.

efek samping proviron umum ngawengku;

AASRAW Telepon Ikonpertumbuhan Stunted

AASRAW Telepon Ikontingkat énergi tinggi atawa low

AASRAW Telepon Ikondrive seksual gancangan

AASRAW Telepon Ikonrieut

AASRAW Telepon IkonAggressiveness

AASRAW Telepon IkonUkuran pinareup ngaronjat

efek samping proviron ngarugikeun;

AASRAW Telepon Ikonjarawat

AASRAW Telepon IkonUkuran prostat ngaronjat

AASRAW Telepon Ikonkaracunan ati

AASRAW Telepon Ikonbaldness

Efek samping Proviron ieu bahkan tiasa langkung parah upami pangguna nginum mesterolone anu tercemar atanapi masihan dosis anu langkung seueur. Pikeun ngahindarkeun résiko ieu, pangguna kedah terang iraha nyandak Proviron sareng jumlah anu leres.

 Is Proviron légal?

Aturan, hukum sareng peraturan ngeunaan stéroid béda-béda antara daérah sareng nagara. Saloba mesterolone (Proviron) henteu, sacara ilmiah, stéroid anabolik kusabab épék anabolik minimal na, éta dianggap sareng didaptarkeun salaku stéroid anabolik di sababaraha nagara sahingga dilegalkeun. Proviron umum di tilu nagara Kulon; Amérika Serikat, Inggris sareng Kanada.

Di Amérika Serikat, mesterolone atah kadaptar salaku zat Jadwal 111 dina Undang-Undang Bahan Anu Dikendali. Dina hal ieu, haram pikeun nganggo atanapi nganggo Proviron di daérah ieu. Ngimpor, mésér atanapi perdagangan stéroid anabolik, kaasup Proviron, dianggap tindakan kriminal.

Di Britania Raya (Inggris), Proviron dianggap ubar Jadwal IV. Nilik jeung pamakéan of Proviron pikeun kaperluan pribadi nyaeta kituna légal di nagara ieu. Importation of stéroid ieu ogé lain kajahatan pikeun warga Inggris.

Di Kanada, Proviron didaptarkeun dina Jadwal IV, sapertos di Inggris. Hartosna ngan saukur yén ngilikan sareng mésér sanyawa ieu sah. Trafficking Proviron dilarang sareng dianggap kajahatan. Jalma-jalma anu kajiret pikeun Proviron mayar denda $ 1000 sareng / atanapi panjara genep bulan pikeun kajahatan anu munggaran. Jalma anu ngalakukeun kajahatan salajengna mayar dugi ka $ 2000 denda sareng / atanapi panjara sataun. Aturan ieu nyatakeun dina Narkoba Terkendali sareng Narkoba Substansi (CDSA).

Mesterolone pikeun diobral online

Cara anu paling gampang sareng murah pikeun mésér proviron nyaéta ngalangkungan internét numutkeun kalolobaan pangguna. Mésér ti dealer lokal bakal ngarugikeun anjeun langkung seueur. Seueur padagang gim anu henteu nyandak ubar atanapi gaduh sakedik. Kaseueuran pemasok online gaduh Proviron atanapi bentuk na dina jumlah anu seueur. Kasempetan pikeun mendakan palsu online luhur pisan upami anjeun milari mérek bawah tanah umum. Nanging, ieu sanés masalahna upami anjeun mariksa latar tukang ngeunaan panyadia anjeun. Kalayan jumlah ageung Schering Proviron anu sah di pasar, moal aya alesan naon-naon pikeun mésér mérek umum.

Purchasing Proviron online mungkin muncul jadi Cara panggampangna tina acquiring ubar, tapi aya resiko aub. Kusabab Proviron mangrupakeun ubar Jadwal III di Amérika Serikat, meuli eta online bakal megatkeun hukum. Ieu kieu fines beurat atawa malah hukuman panjara. Pamaké jum'atan bisa meuli ubar ieu ngan lamun éta hasil boga resép a. Tina nu resép nu kudu medically disatujuan, diyakinkeun sarta dipikawanoh ku pamaréntah. Sababaraha nagara boga hukum sarupa, sanajan AS nyaeta bit tangguh dina hukum. nagara séjén anu sabar tapi ketat pisan jeung ngalawan diobral online of stéroid anabolik. Saloba Proviron teh stéroid anabolik safest, FDA teu legalized pamakéan na di Amérika Serikat.

Kumaha mésér Proviron

Proviron henteu pati nyebar di pasar dibandingkeun sareng tambahan, stéroid anabolik atanapi sanyawa. Tapi dianggap salaku sanyawa penting anu kedah gampang sayogi di pasar. Jumlah panggedéna mesterolone atah didamel ku farmasi Schering. Kusabab sifat sareng struktur Proviron, hese ngahasilkeun palsu. Ieu henteu hartosna yén pangguna henteu kedah ati-ati nalika mésér. Henteu unggal Proviron pikeun diobral advert téh bisa dipercaya.

Sajaba ti produk nu dihasilkeun ku pausahaan farmasi, aya jelema dijieun ku Labs bawah tanah. Ieu laboratorium bawah tanah teu otorisasi, inspected atawa malah dilisensikeun. Pondokna, aranjeunna beroperasi illegally. Proviron SARM mangrupa salah sahiji sanyawa dihasilkeun Labs underground badag nu dipikawanoh ku loba. The Labs underground leutik ulah rancang sanyawa ieu saprak teu pisan umum. Gantina, aranjeunna milih ngahasilkeun stéroid anabolik populér sejen tur ancillaries.

Sacara umum, Proviron henteu mahal pisan, sareng sababaraha tingkat, éta tiasa gampang ayana. Mésér ti perusahaan farmasi rada langkung mahal tibatan ngagaleuhna ti panyadia bawah tanah. Ieu, Nanging, kasus pikeun sadaya produk lab Underground (UGL) versus barang-barang pabrik farmasi. Salaku conto, Schering ngajual 25mg Proviron dina $ 0.83; Perusahaan farmasi sanésna ngicalna $ 0.75. Lab jero taneuh (UGL); di sisi séjén, ngajual 25mg Proviron pikeun $ 0.50.also, Labs underground bisa di kali rancang proviron dina konsentrasi béda kayaning 100mg, 50mg, 25mg atawa malah 20mg. Kualitas paling jero taneuh dijieun barang téh questionable sahingga ngabandingkeun harga jeung barang farmasi teu logika.

Milarian pasokan anu tiasa dipercaya anu ngajual legit Proviron kadang-kadang janten tugas anu sesah. Proviron pikeun dijual atanapi mesterolone kanggo iklan anu dijual di sakumna internét. Pamaké henteu kedah mésér produk naon waé tanpa ngalakukeun cek latar tukang ngeunaan panyadia. Nanging, anjeun tiasa sacara gampil mésér Proviron online ti pasar kami. Di Steroid.com, kami nawiskeun anabolik hukum anu kaala sacara sah tanpa resép. Harga urang terjangkau sareng cocog sareng kualitas produk kami. Anjeun bakal betah nalika anjeun mésér Proviron ti kami saprak urang ngajalankeun bisnis transparan sareng hukum. Jalma mesterolone ogé milari stéroid anabolik sanésna, anu kami nyayogikeun sacara sah.

ulasan Proviron

Proviron bisa jadi teu kuat saperti stéroid anabolik séjén, tapi manpaatna katénjo dina akhir siklus. Kuring parantos nganggona dina siklus motong kuring sareng nalika nyiapkeun kompetisi. Sajauh ieu sadayana parantos saé, henteu aya keluhan. Sateuacan kuring mendakan stéroid ieu, kuring ngagaduhan masalah sareng tingkat téstostéron dina awak kuring malah kedah nyandak dosis téstostéron endogén anu ageung. Ayeuna kuring parantos ngalebetkeun Proviron Bayer dina tumpukan kuring, kuring ngan ukur nganggo sakedik téstostéron endogén sareng sakapeung henteu. Abdi resep kanyataan yén stéroid ieu ngabantosan kuring ngajaga otot anu langsing dina siklus bulking kuring. Sakumaha seueur binaragawan teu paduli épék na, abdi teu tiasa liren nambihan kana tumpukan kuring. Stéroid ieu langkung saé tibatan SARM sanés anu kuring kantos anggo. Sabenerna, kuring ngan ukur kedah nungkulan nyeri sirah akut sakali-sakali. Wanda sareng rasa karaharjaan kuring parantos ningkat sacara signifikan.

Naon anu dilakukeun proviron? Kaseueuran jalma mikir yén proviron (1424-00-6) mangrupikeun stéroid lemah. Mungkin kusabab aranjeunna henteu ngartos hormon atanapi henteu dianggo dina cara anu leres, anjeun panginten henteu ningali transformasi magis langsung anjeun siklus stéroid ieu, tapi épék na lambat tapi pasti; utamina nalika dina siklus bulking. Éta unik sareng istiméwa kusabab pangguna henteu sangsara efek samping anu ngarugikeun nalika nganggo stéroid anabolik anu sanés. Meunangkeun masterone (Proviron) sacara hukum tanpa resép ogé tiasa. Anu mésér tiasa kéngingkeun éta di Steroid.com kalayan harga ramah saku.

Identification Proviron

  • 1 alfa-mythyl-17 béta-hidroksi-5alpha-androstan-3-hiji
  • rumus molekul ilmiah: C2OH3202
  • Proviron beurat molekul: 304.4716
  • produsén farmasi: Schering
  • Molekul titik lebur: Teu lumaku
  • Proviron satengah hirup: jam 12-13
  • Tanggal Dileupaskeun: 1960
  • Disarankeun dosis: 25mgs mun 200mgs poean
  • Androgenic / Rasio anabolik: 30-40: 100-150
  • Pangwanoh Time: lima ka genep minggu

Proviron Hasil Gambar

Atah Proviron (Mesterolone) dina bodybuilding, dosage, sarta siklus

 

Atah Proviron (Mesterolone) dina bodybuilding, dosage, sarta siklus

 

Atah Proviron (Mesterolone) dina bodybuilding, dosage, sarta siklus

 

Rujukan

    1. AJ, SL, & AA, OA (2009). Mesterolone (Proviron) nyababkeun kualitas spérma rendah kalayan pangirangan profil hormon séks dina téstis beurit jalu Sprague Dawley déwasa. Panalungtikan jeung karangan ilmiah4(4), 320-327.
    2. Aliran, MA, & Eusi, U. Forum binaragawan Otot UK.
    3. Casquero, AC, Berti, JA, Teixeira, LLS, & de Oliveira, HCF (2017). Latihan Kronis Ngirangan CETP sareng Pangobatan Mesterolone Counteracts Latihan Kauntungan dina Plasma Lipoproteins Profile: Studi dina Beurit Transgenic. lipid52(12), 981-990.
1 likes
5505 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.