Sagala hal ngeunaan Guggulsterones (guggul) pikeun leungitna beurat tur bodybuilding

Naon Is Raw Proviron (Mesterolone)?

mesterolone atah nyaéta bubuk kristalin, bodas kana yellowish sarta henteu ngaleyurkeun dina cai. Ieu ilahar dipikawanoh ku ngaran merk na, Proviron. Unggal Proviron tablet / karacunan ngandung sabudeureun 25mg mesterolone bubuk atah.Unlike stéroid sejen, Mesterolone atah pitur pohara lemah atawa malah nol aktivitas anabolik. Ku sabab kitu, eta teu disebut hiji stéroid anabolik. Ieu urusanna oral sahingga euweuh suntik mesterolone.

Schering dimekarkeun Mesterolone di 1934. Hal ieu dipeunteun diantawis stéroid pangkolotna dipaké barengan Methyltestosterone na Téstostéron Propionate mana anu dimekarkeun sarta dipaké natambaan di 1935 na 1937 mungguh. Téstostéron propionate na Methyltestosterone leuwih dipikawanoh alatan aktivitas anabolik maranéhanana kuat. Proviron ieu dianggap stéroid lemah sahingga popularitasnya teu proliferate dibandingkeun kana dua stéroid lianna.

Saloba Mesterolone (Proviron) dianggap mangrupa obat kuno, fitur positif na masih nangtung kaluar nepi ka tanggal. Ieu mangrupakeun kasabaran nginum obat ngeunaan pohara efektif diantara pamaké sarta kaamanan. Dina widang médis, Mesterolone (1424-00-6) Anu dipaké pikeun ngubaran ngurangan well-mahluk di lalaki sepuh anu sangsara disfungsi Lido, infertility sarta tingkat androgén low. Ieu salah sahiji pangalusna stéroid anabolik lisan.

Dina ubar, mesterolone (Proviron) ieu utamana dipaké pikeun ngabenerkeun infertility. Bari stéroid androgenic atanapi anabolik séjén ngurangan gonadotropins endogenous ngabalukarkeun infertility samentara, Proviron, nalika dipaké dina dosages baku teu mangaruhan tingkat of LH dina awak urang. Sanajan kitu, éta alus pikeun henteu yen Proviron henteu ngangkat tingkat LH kawas sababaraha urang condong yakin. Dumasar kana hasil panalungtikan, Mesterolone boosts spérmatogenesis dina téstés ku cara méré épék androgenic nu diperlukeun pikeun proses ieu.

Proviron stéroid nyaéta unik dina jalan na tapi babagi sababaraha Tret kalawan Winstrol, Masteron na Anavar. Performance wijaksana, Mesterolone henteu dipaké pikeun naekeun meta massa otot. Sanajan kitu, eta muterkeun hiji peran penting dina mangsa bulking siklus. pamakéan nyaeta langkung relevan dina motong siklus, sanajan, fungsi na oge unik dina fase ieu.

Schering ayeuna manufactures Mesterolone handapeun ngaran merk, Proviron, di sakuliah dunya. Eta dijual maké ngaran nu béda, contona, Asche na Jenepharm di Jerman ngajual eta handapeun Pluriviron na Vistimon mungguh. Brown na Burke di India ngajual eta handapeun nami Mulangkeun. Sedih, Proviron geus kungsi disatujuan salaku ubar resép di AS

Atah Proviron (Mesterolone) Ciri Kimia

Mesterolone mangrupakeun turunan Dihydrotestosterone dirobah ngaliwatan citakan tina hiji gugus métil, 1-métil-dihydrotestosterone, on 1 nast karbon. Ku sabab kitu, ubar ieu henteu ngalaman ngarecahna hépatik sahingga bisa dikaluarkeun oral. Diantara stéroid anabolik lisan, Proviron mangrupa salah sahiji ti saeutik tanpa C17-alfa alkylated tapi rada mawa hiji gugus métil. biwir Primobolan ragrag di handapeun kategori sarua salaku Proviron ngeunaan grup métil. C17-aa stéroid lisan Fitur a bioavailability luhur batan Proviron. Ieu dipangaruhan popularitas Proviron urang diantara kinerja enhancing bodybuilders négatip.

Ngabandingkeun kalayan téstostéron, Mesterolone mawa hiji anabolik jeung rating androgenic of 100-150 na 30-40 mungguh. ongkos téstostéron dina 100 di tiap kategori. Malah ku luhur rating anabolik, Mesterolone mintonkeun kagiatan anabolik minimal ti téstostéron. Kasus sarua mana anu ka Halotestin anu dipikawanoh pikeun rating anabolik tinggi tapi aktivitas anabolik low. rating androgenic Proviron urang nyaeta di kali nurunkeun kadar aktivitas androgenic.

Salaku dibahas di luhur, mintonkeun ubar anabolik kalindih ieu fitur sahingga umumna dianggap salaku hiji stéroid androgenic. Kawas DHT, sanyawa indungna na, Proviron direcah sarta metabolised kana métabolit aktif gancang geuwat jaringan otot nyerep eta. Ieu alesan utama naha eta boga kagiatan anabolik lemah.

Énzim 3-hydroxysteroid dehidrogénase, anu geus kacida ngumpul di jaringan otot, meungkeut ka dihydrotestosterone jeung ngarobahna kana adun jeung enol épék anabolik. Proviron, kituna, janten stéroid anabolik pohara lemah. Rumor diantara bodybuilders gaduh eta nu Proviron bar androgén reséptor kapanggih dina jaringan otot sahingga nyieun kagiatan anabolik na lemah. Ilmiah, ieu teu kasus nu bener.

Mesterolone ciri anu pangirut luhung pikeun Sex Hormon beungkeutan Globulin (SHBG), protéin nu nempel sorangan mun stéroid anabolik, kayaning téstostéron, nyieun eta teu aktif. Nalika Proviron dipaké bareng jeung stéroid anabolik sejen, eta boosts efek na kagiatan stéroid anabolik ngaliwatan prosés ieu. Tungtungna, beuki téstostéron téh haratis nedunan fungsi na dina awak urang.

Proviron tiasa berinteraksi jeung énzim nu ngarobah téstostéron keur éstrogén, ogé katelah énzim aromatase. stéroid Ieu hinders aktivitas aromatase ku mengikat sorangan ka énzim aromatase sahingga ngahulag efek samping estrogenic. Na épék anti estrogenic bisa jadi salaku kawasa sakumaha pamadegan hiji Aromatase Inhibitor, tapi éfék kasebut kasohor. Tingkat nu gumantung kana jenis siklus bodybuilder a undertakes.

Atah Proviron (Mesterolone) dina bodybuilding, dosage, sarta siklus

Atah Proviron (Mesterolone) kauntungan dina bodybuilding (Naon Proviron do?)

AASRAW Telepon IkonBulking kauntungan siklus

Proviron teu stéroid utama dipaké ku bodybuilders mangsa bulking siklus. Sababaraha malah moal make nalika kaluar siklus nu. Sanajan kitu, kaasup Proviron dina tumpukan, mantuan anu narabas bodybuilder hiji titik ngeuyeumbeu sapanjang fase bulking. Kamajuan bisa ngawitan wane na di kali halt di sawatara titik salila siklus pikeun paling individu. Proviron bakal of teuing benefit dina titik ieu saprak éta ngaronjatkeun kabebasan stéroid séjén kaasup dina tumpukan sahingga boosting tingkat maranéhanana aktivitas.

bodybuilders kalapa nganggo dosages badag tina téstostéron salila siklus motong, tapi biasana, dosage nu leuwih handap nalika fase ieu dibandingkeun siklus kaluar-usum. Sanajan kitu, sababaraha pamaké milih nyandak nu jumlahna kawates téstostéron nalika usum siklus pikeun sababaraha alesan pribadi. Mesterolone asalna di gunana bisi kitu saprak méré dorongan androgén nu diperlukeun. Hal ieu bisa jadi dianggap salaku perlu, tapi pisan mangpaatna.

AASRAW Telepon Ikonbenefit fase motong

Atah Mesterolone ieu pangalusna dipaké, ku bodybuilders, salila siklus motong. Salila tahap ieu, eta mintonkeun fitur hardening sarupa pamadegan Masteron. Sanajan, teu ngabantuan paling signifikan nyaeta alatan kamampuhna pikeun ningkatkeun kinerja hardening tina stéroid séjén kaasup dina tumpukan nu. Proviron ngiket niatna ka reséptor androgén sangkan pamaké pikeun ngaduruk lemak awakna gancang sarta leuwih éfisién. Tempo épék anti estrogenic Proviron urang, pamaké bakal sangsara minimal ingetan cai, sarta meureun, bakal aya moal merlukeun kaasup hiji anti éstrogén tradisional di tumpukan éta. Ogé, Proviron ngaronjatkeun Jumlah téstostéron gratis. Ieu tina loba pitulung saprak tingkat téstostéron umumna low mangsa ieu pamakean stéroid anabolik. Hasilna bakal leuwih luhur keur individu anu ngawengku Proviron lamun dina dosis téstostéron low dibandingkeun pamaké anu henteu. Dina nutshell hiji, manfaat signifikan tina mesterolone salila siklus motong téh alatan kamampuhna pikeun ngaronjatkeun androgenicity of stéroid séjén kaasup dina tumpukan kalawan tujuan hardening physique nu. balukar Proviron dosage ngan bisa nyatet lamun pamaké téh lean.

AASRAW Telepon IkonAnti estrogenic alam

Salaku dibahas baheula, Mesterolone (Proviron) mangrupakeun turunan DHT. Ieu ngandung harti yén pamakéan na teu mawa ngeunaan widang naon waé efek samping estrogenic. Dibandingkeun Pél anti éstrogén sejen, contona, Nolvadex, Proviron sanajan teu pisan kuat, nyaéta inhibitor éstrogén leuwih éféktif. Sangkan eta jelas, Proviron hinders produksi éstrogén sedengkeun Pél séjén ngurangan nu éstrogén geus dihasilkeun dina awak. Bodybuilders anu éstrogén sénsitip kedah nganggo Proviron barengan stéroid lianna. efek samping Estrogenic disababkeun ku stéroid séjén anu mitigated ku Proviron lamun kaasup kana tumpukan éta. Alatan fitur anti éstrogén anak, Proviron ayeuna dipake dina widang médis pikeun ngubaran kanker payudara sarta gynecomastia.

AASRAW Telepon Ikonleungitna gajih

Proviron stéroid, kawas séjén DHT turunan, muterkeun hiji peran penting dina leungitna gajih awak. Ieu promotes nu Ngarecah deposit gajih disimpen dina jero awak kana énergi dipaké dina dinten kagiatan dinten. Dina mulang, dina tingkat lipid dina awak geus ngurangan. Ngurangan di tingkat lipid téh dibawa ngeunaan ku ngaronjat tingkat androgén disababkeun ku pamakéan Proviron. Ieu naha Mesterolone pisan efisien salila motong siklus.

AASRAW Telepon Ikonaromatisation nyegah

pamakéan stéroid tiasa pisan daunting utamana lamun pamaké kudu nungkulan aromatisation jeung épék nu nuturkeun. Ieu prosés nu téstostéron dina awak atawa anu mana urusanna ngaliwatan stéroid dirobah jadi éstrogén. Balukar anu nuturkeun kaasup ingetan cai, gain beurat, gynecomastia, fluctuations hormonal diantarana. Éstrogén ogé ngarangsang produksi hiji hormon stress anti anabolik, katelah kortisol.

Warta alus nyaeta anu Proviron teu aromatise. Ieu hinders prosés bahaya ku mengikat sorangan ka énzim nu promotes aromatisation. Kituna Proviron nyegah aktivitas estrogenic sahingga nawarkeun perlindungan ngalawan efek samping dibawa ngeunaan ku kagiatan ieu.

AASRAW Telepon IkonNgaronjatkeun aktivitas stéroid séjén

Pikeun ngahontal hasil maksimum, bodybuilders tumpukan anabolik jeung stéroid androgenic kalawan Proviron stéroid. Kahiji, sakumaha disebutkeun tadi, éta hinders efek samping estrogenic. Bréh, Proviron muterkeun peran katalis pikeun stéroid séjén nyieun eta leuwih efektif. Ieu tiasa ngalakukeun ieu ti dinya ngiket diri ka reséptor androgén dina sistem awak. Dina ngajalankeun panjang, sakabeh stéroid ditambahkeun kana tumpukan jadi leuwih aktif. Contona lamun dipaké bareng jeung Anavar atanapi Androlic stéroid.

AASRAW Telepon IkonNgurangan hormon séks mengikat globulin (SHBG)

hormon séks globulin mengikat ngiket dina téstostéron sadia dina awak ngurangan Jumlah téstostéron gratis. Proviron ngabogaan pangirut ngariung tinggi mun hormon ieu, ku kituna ngurangan éta, hasilna mangrupa angka ngaronjat tina téstostéron gratis. The téstostéron bébas promotes ngawangun otot nepi mangsa bulking sarta motong siklus. Individu anu ngawengku Proviron dina tumpukan siklus maranéhanana paling pasti bakal ngarasakeun hasilna hadé.

AASRAW Telepon IkonCorrects infertility jalu

Mesterolone 1424-00-6 mangrupakeun nginum obat ditangtoskeun pikeun sub-kasuburan jalu atanapi infertility condition.In kalolobaan kasus, masalah ieu dibawa ngeunaan ku tingkat ngurangan produksi spérma. Sanajan rinci ngeunaan infertility jalu jeung kasuburan henteu pisan jelas, éta dipercaya yén produksi spérma anu gumantung gonadotrophins na androgens, contona, téstostéron. hormon ieu jawab stimulating organ seksual. Proviron, di sisi séjén, ngarangsang androgens tapi henteu mangaruhan kana gonadotrophins. Ieu ditarjamahkeun kana satisfying count spérma Proviron boosting kasuburan.

AASRAW Telepon IkonSampurna pikeun persiapan kontes

Proviron mangrupakeun pendamping sampurna lamun Nyiapkeun pikeun kompetisi hiji. Ieu AIDS dina ngajaga ngajentrekeun, ngaronjatkeun pisibilitas muscular sarta ngajaga massa otot sapanjang jaman préparasi kontes. bodybuilders countless geus dipaké Proviron pikeun motong na bulking saprak éta ngaronjatkeun tingkat androgén bari ngurangan tingkat éstrogén. Dina ngajalankeun lila, pamaké mikaresep kauntungan androgenic kayaning kaluaran kakuatan maksimum sarta gajih épék ngaduruk bari ingetan cai anu minimal.

Atah Proviron (Mesterolone) dina bodybuilding, dosage, sarta siklus

AASRAW Telepon IkonNgaruwat peluh

Salaku dibahas baheula, Proviron ngaronjatkeun téstostéron. Dina mulang, téstostéron relieves gejala peluh, ogé katelah, disfungsi erectile. Ogé amazingly nambihan libido; ieu alesan cukup keur naon bodybuilder pikeun nambahkeun éta dina tumpukan.

AASRAW Telepon IkonTaya mesterolone suntik

Pamikiran ngagunakeun jarum dina kulit bisa discourage bodybuilders ti ngagunakeun stéroid a. Kabeneran, Proviron dicokot oral, ngan cara sarua anjeun bisa nyandak hiji reliever nyeri. Mun anjeun anu tipe nu hates jarum, teras Proviron kedah pilihan anjeun henteu forgetting manfaat bodybuilding séjén eta geus nawarkeun.

AASRAW Telepon Ikonbenefit anti -depressive

Salah sahiji tes médis dipigawé dina mesterolone dituduhkeun yén stéroid ieu bisa leuwih hadé ti kaayaan psikologis sababaraha pamaké nalangsara ti depresi. Ieu katarik pamakéan diantara individu nalangsara ti kaayaan ieu. Ilmiah, hasil uji éta teu nu ngayakinkeun saprak hiji observasi nu sarupa ieu dilakukeun dina grup kontrol placebo. Proviron pitur épék androgenic tinggi sahingga bisa ningkatkeun saimbangna hormonal jeung kinerja seksual lalaki. Kahareupna Proviron ngaronjatkeun rasa well-mahluk, kayakinan na boosts hiji wanda positif sarta alus di bodybuilder nu.

Atah Proviron (Mesterolone) dosage

Mesterolone, nu pangalusna stéroid anabolik lisan, Dipaké dina dua cara béda; keur kaperluan médis pikeun natambaan sababaraha gering jeung bodybuilding. kauntungan Proviron seueur tapi ngan bisa dinikmati nalika dosages katuhu anu dikaluarkeun. The dosis dianjurkeun pikeun tiap Tujuan bakal dibahas dihandap.

A tablet 25mg kudu dilaksanakeun sapoé thrice pikeun ngubaran potency sarta ngurangan fitur seksual lalaki. The total dosage kudu 75mg per poé. dosage Ieu urusanna dina tahap awal perlakuan. dosage nu ngurangan mun 25 tablet mg sakali per poé kalayan waktos. A dosage sarupa Proviron ieu dipaké pikeun ngubaran infertility jalu. obat séjén nu dipaké sapanjang Proviron pikeun ngahontal hasil pangalusna.

Performance enhancing bodybuilders ngagunakeun dosis 50mg mun 150mg sapopoé. Dumasar kana hasil panalungtikan, Proviron satengah hirup Bulan antara 12 mun 13 jam. Tujuan utama dosage ieu pikeun ngurangan tingkat ingetan cai, utamana disababkeun ku éstrogén. Ogé, dosage ieu ensures yén tingkat téstostéron dina Sistim Awak téh salaku diperlukeun pikeun nyegah sagala Chances infertility sanggeus siklus nu. Dina kalolobaan instansi, lalaki bakal make 100mg per poé salaku dosage minimum. Sanajan kitu, duanana 150mg na 100mg dosis poean bakal kacida mangpaatna dina istilah sarua. administrasi dosage Proviron lasts ilaharna pikeun dalapan mun welas minggu. Pikeun nungkulan hiji titik tancep anu lolobana lumangsung di minggu panungtungan tina siklus, hiji genep minggu Proviron tangtu bakal bisa dipaké gaib.

pamaké bikang aub dina olahraga vigorous do nganggo Proviron. Sanajan kitu, na pamakéan ku awéwé s kacida discouraged. Bisi bikang megatkeun ngagunakeun éta, hiji dosage of 25mg per dinten kedah cukup pikeun ningkatkeun pidangan pisibilitas muscular. asupan teu kudu ngaleuwihan opat ka lima minggu disebutkeun pamaké bakal sangsara efek samping virilization. Proviron na kakandungan nu sauyunan. ibu ibu hamil sarta asuhan kedah tetep kaluar ubar ieu.

Lamun rencanana on maké Proviron, stacking eta kalawan stéroid sejenna bakal ngalakukeun nu leuwih alus ti cilaka. Mesterolone jalma ogé milari Winstrol, Androlic, Primobolan, Anavar na Masteron, nu dianggo ogé kalayan obat salila motong siklus. Ieu boosts nu androgenicity tina stéroid dipaké dina tumpukan ka masihan physique teuas nu dipikahoyong. Sababaraha pamaké bisa ngawengku eta dina siklus bulking lamun eta ngabuktikeun aya mangpaatna pikeun maranéhna.

Proviron overdosage

Taya laporan kitu tebih dina efek samping ngarugikeun disababkeun ku overdosage akut of Proviron stéroid salila siklus atawa nalika ngajalankeun amesterolone PCT. Sanajan kitu, pamakéan taya androgens kieu efek samping parna sapertos kasakit cardiovascular, virilisation, gangguan jiwa, gynecomastia, masalah ati, kasabaran glukosa ngurangan, karuksakan urat, sindrom ditarikna, nagara hypogonadal na perdarahan cerna. A assessment klinis kudu dipigawé dina individu nangtukeun perlakuan symptomatic bisa dipaké. Pamaké kudu boga pangaweruh nyukupan kana lamun nyandak Proviron jeung dosages bisa dikaluarkeun ulah overdosage.

Atah Proviron (mesterolone) siklus

Tempo yén Proviron teu mangrupa stéroid anabolik, atawa rada mibanda fitur anabolik rapuh, éta teu bisa cycled nyalira. Gantina, biasa digunakeun barengan stéroid anabolik sejenna, salaku ubar ancillary, pikeun ngurangan épék estrogenic on awak. Sajaba ti éta, ieu kaasup dina tumpukan pikeun épék anti éstrogén sarta épék estetika anu ningkatkeun hiji physique teuas. Keur hiji androgén kuat ogé alesan naha bodybuilders cinta eta.

bodybuilders jalu jeung atlit anu make Proviron salaku hiji sanyawa ancillary nyandak hiji dosage of 50mg mun 100mg poean sapanjang jaman siklus. Dina tahap ieu, aya euweuh larangan dina jumlah waktu eta kudu dibawa. Proviron PCT ogé bisa dianggo pikeun sababaraha bodybuilders. Maranehna ngalakukeun kitu jang ngaleutikan tingkat esterogen jeung ngaronjatkeun kasuburan. Saloba ieu teu kaputusan bad, aya obat leuwih éféktif lianna kalayan épék kuat nu bisa dipaké salila PCT kayaning Nolvadex. Proviron kedah dihindari pisan waragad lamun aya résiko tina suprési produksi téstostéron endogenous dina awak urang.

The siklus di handap kedah masihan anjeun hint tina naon anu dipiharep.

Atah Proviron (mesterolone) 1 siklus

minggu Proviron Dianabol
1 50mg per poé 40mg per poé
2 50mg per poé 40mg per poé
3 50mg per poé 40mg per poé
4 50mg per poé 40mg per poé
5 50mg per poé 40mg per poé
6 50mg per poé 40mg per poé
7 50mg per poé 40mg per poé
8 dinten 50mgper 40mg per poé

Atah Proviron (mesterolone) 2 siklus

minggu Proviron Anavar
1 40mg / dinten 40mg / dinten
2 40mg / dinten 60mg / dinten
3 60mg / dinten 80mg / dinten
4 60mg / dinten 80mg / dinten
5 60mg / dinten 80mg / dinten

Atah Proviron (mesterolone) Balukar Sisi

Proviron teh stéroid safest lamun dibandingkeun kalayan stéroid anabolik jeung androgenic lianna. Bodybuilders tiasa make stéroid ieu terasrasakeun mangpaatna tanpa kaayaan sagala efek samping teu kaampeuh. Sababaraha efek samping bisa jadi ngalaman, tapi kamungkinan nu keur leutik. Proviron pikeun awéwé teu dianjurkeun ti tingkatan virilisation anu tinggi sanggeus pamakéan. Efek samping potensi mesterolone anu dibahas dihandap.

efek samping proviron umum ngawengku;

AASRAW Telepon Ikonpertumbuhan Stunted

AASRAW Telepon Ikontingkat énergi tinggi atawa low

AASRAW Telepon Ikondrive seksual gancangan

AASRAW Telepon Ikonrieut

AASRAW Telepon IkonAggressiveness

AASRAW Telepon IkonUkuran pinareup ngaronjat

efek samping proviron ngarugikeun;

AASRAW Telepon Ikonjarawat

AASRAW Telepon IkonUkuran prostat ngaronjat

AASRAW Telepon Ikonkaracunan ati

AASRAW Telepon Ikonbaldness

Ieu efek samping Proviron malah bisa jadi leuwih goreng lamun pamaké nyokot hiji mesterolone kacemar atanapi administer kaleuwihan dosis. Ulah aya résiko ieu, pamaké kudu nyaho lamun nyandak Proviron sarta jumlahna bener.

Is Proviron légal?

Aturan, undang jeung peraturan ngeunaan stéroid béda antara wewengkon sarta nagara. Saloba mesterolone (Proviron) henteu, ilmiah, hiji stéroid anabolik alatan épék anabolik minimal anak, eta dianggap na didaptarkeun salaku hiji stéroid anabolik di sababaraha nagara sahingga legalized. Proviron geus ilahar di tilu nagara Kulon; Amérika Serikat, Britania Raya jeung Kanada.

Di Amérika Serikat, mesterolone Raw kadaptar salaku zat Jadwal 111 handapeun Zat Act dikawasa. Dina hal ieu, éta haram mun mibanda atawa malah make Proviron di wewengkon ieu. Importing, meuli atawa trafficking di stéroid anabolik, Proviron kaasup, dianggap kalakuan kriminal.

Di Britania Raya (Inggris), Proviron dianggap ubar Jadwal IV. Nilik jeung pamakéan of Proviron pikeun kaperluan pribadi nyaeta kituna légal di nagara ieu. Importation of stéroid ieu ogé lain kajahatan pikeun warga Inggris.

Di Kanada, Proviron geus didaptarkeun dina Jadwal IV, kawas di Inggris. Ieu ngandung harti saukur yén ngilikan sarta meuli sanyawa ieu légal. Trafficking Proviron dilarang sarta dianggap felony a. Maranéhanana bray trafficking Proviron mayar denda $ 1000 jeung / atawa genep bulan hukuman panjara pikeun kajahatan munggaran. Jalma anu bunuh kejahatan saterusna mayar nepi ka $ 2000 rupa jeung / atawa hiji taun hukuman panjara. Aturan ieu téh lain dina Kanada dikawasa Narkoba sarta Zat Act (CDSA).

Mesterolone pikeun diobral online

Cara panggampangna tur cheapest mésér proviron nyaeta via internet nurutkeun paling pamaké. Purchasing ti dealers lokal bakal ngarugikeun anjeun leuwih. Loba dealers gim teu mawa obat atawa kudu eta dina jumlah leutik. Paling suppliers online gaduh Proviron atawa wangun eta dina jumlah badag. Chances datang meuntas tiruan a online nu luhur utamana lamun Anjeun keur pilari hiji merk underground generik. Sanajan kitu, teu matak masalahna lamun ngalakukeun sababaraha cek tukang on supplier Anjeun. Kalawan jumlah badag di légal Schering Proviron di pasar, pasti bakal moal alesan sama sekali kanggo purchasing hiji merk generik.

Purchasing Proviron online mungkin muncul jadi Cara panggampangna tina acquiring ubar, tapi aya resiko aub. Kusabab Proviron mangrupakeun ubar Jadwal III di Amérika Serikat, meuli eta online bakal megatkeun hukum. Ieu kieu fines beurat atawa malah hukuman panjara. Pamaké jum'atan bisa meuli ubar ieu ngan lamun éta hasil boga resép a. Tina nu resép nu kudu medically disatujuan, diyakinkeun sarta dipikawanoh ku pamaréntah. Sababaraha nagara boga hukum sarupa, sanajan AS nyaeta bit tangguh dina hukum. nagara séjén anu sabar tapi ketat pisan jeung ngalawan diobral online of stéroid anabolik. Saloba Proviron teh stéroid anabolik safest, FDA teu legalized pamakéan na di Amérika Serikat.

Kumaha mésér Proviron

Proviron teu pisan kaprah di pasar dibandingkeun ancillaries sejen, stéroid anabolik atawa sanyawa. Hal ieu kumaha ogé dianggap salaku hiji sanyawa penting anu kedah gampang sadia di pasar. The kuantitas pangbadagna mesterolone atah anu dijieun ku farmasi Schering. Alatan alam jeung struktur Proviron, hese pikeun ngahasilkeun tiruan a. Ieu henteu hartosna yén pamaké teu kudu ati nalika nyieun purchases. henteu unggal Proviron pikeun diobral advert téh bisa dipercaya.

Sajaba ti produk nu dihasilkeun ku pausahaan farmasi, aya jelema dijieun ku Labs bawah tanah. Ieu laboratorium bawah tanah teu otorisasi, inspected atawa malah dilisensikeun. Pondokna, aranjeunna beroperasi illegally. Proviron SARM mangrupa salah sahiji sanyawa dihasilkeun Labs underground badag nu dipikawanoh ku loba. The Labs underground leutik ulah rancang sanyawa ieu saprak teu pisan umum. Gantina, aranjeunna milih ngahasilkeun stéroid anabolik populér sejen tur ancillaries.

Sacara umum, Proviron teu pisan ongkosna mahal, sarta pikeun extent sababaraha, éta bisa gampang lokasina. Purchasing ti pausahaan farmasi nyaéta bit leuwih mahal ti meuli tina suppliers bawah tanah. Ieu kitu, hal pikeun sakabéh lab Underground (UGL) produk versus item farmasi dijieun. Contona, Schering sells 25mg Proviron dina $ 0.83; pausahaan farmasi séjén ngajual eta dina $ 0.75. lab Underground (UGL); di sisi séjén, ngajual 25mg Proviron pikeun $ 0.50.also, Labs underground bisa di kali rancang proviron dina konsentrasi béda kayaning 100mg, 50mg, 25mg atawa malah 20mg. Kualitas paling jero taneuh dijieun barang téh questionable sahingga ngabandingkeun harga jeung barang farmasi teu logika.

Pananjung a suplai diandelkeun anu sells legit Proviron bisa di kali ngahurungkeun kaluar janten tugas hésé. Proviron pikeun dijual atawa mesterolone pikeun adverts diobral téh sakuliah internet. Pamaké teu kedah mésér produk sagala tanpa kalakuan cek kasang tukang supplier nu. Najan kitu, anjeun bisa kalayan gampang meuli Proviron online ti pasar urang. Di Steroid.com kami nawiskeun anabolics légal nu kaala jum'atan tanpa resép nanaon. harga kami téh affordable tur cocog kualitas produk urang. Anjeun bakal ngarasa betah pas télépon dibeuli Proviron ti urang saprak urang ngajalankeun hiji bisnis transparan sarta légal. Mesterolone jalma ogé milari stéroid anabolik lianna, nu urang nyadiakeun jum'atan.

ulasan Proviron

Proviron bisa jadi salaku kawasa sakumaha stéroid anabolik sejenna, tapi mangpaatna nu noticeable di ahir siklus. Kuring geus dipake deui dina siklus motong mah lamun Nyiapkeun pikeun kompetisi hiji. Sajauh sagalana geus alus, teu complains. Méméh kuring kapanggih stéroid ieu, kuring kungsi isu kalawan tingkat téstostéron dina awak kuring komo kapaksa nyandak dosis badag tina téstostéron endogenous. Ayeuna mah geus kaasup Proviron bayer dina tumpukan abdi, abdi mung nganggo saeutik téstostéron endogenous na di kali nanaon. Abdi bogoh kanyataan yén stéroid ieu ngabantuan kuring ngajaga otot lean ngawangun nepi di siklus bulking abdi. Saloba loba bodybuilders disregard épék na, abdi teu tiasa ngeureunkeun nambahkeun ka tumpukan abdi. stéroid Ieu hadé batan SARMs séjén Kuring geus dipaké dina jaman baheula. Sabenerna, kuring ukur kudu nungkulan lieur akut sakali dina bari. wanda kuring jeung rasa well-mahluk tos ningkat nyata.

Naon proviron do? Kalolobaan jalma mikir yén proviron (1424-00-6) nyaéta stéroid lemah. Meureun sabab teu ngarti hormon atawa teu nganggo di satengahing jalan, anjeun bisa teu ningali hiji transformasi gaib geuwat maneh siklus stéroid ieu, tapi épék na anu slow tapi yakin; utamana lamun dina siklus bulking. Ieu unik tur husus saprak pamaké ulah sangsara efek samping ngarugikeun ngalaman lamun ngagunakeun stéroid anabolik lianna. Acquiring masterone (Proviron) jum'atan tanpa resép hiji oge mungkin. Pembeli bisa meunang eta di Steroid.com dina harga ramah saku.

Identification Proviron

  • 1 alfa-mythyl-17 béta-hidroksi-5alpha-androstan-3-hiji
  • rumus molekul ilmiah: C2OH3202
  • Proviron beurat molekul: 304.4716
  • produsén farmasi: Schering
  • Molekul titik lebur: Teu lumaku
  • Proviron satengah hirup: jam 12-13
  • Tanggal Dileupaskeun: 1960
  • Disarankeun dosis: 25mgs mun 200mgs poean
  • Androgenic / Rasio anabolik: 30-40: 100-150
  • Pangwanoh Time: lima ka genep minggu

Proviron Hasil Gambar

Atah Proviron (Mesterolone) dina bodybuilding, dosage, sarta siklus

Atah Proviron (Mesterolone) dina bodybuilding, dosage, sarta siklus

Atah Proviron (Mesterolone) dina bodybuilding, dosage, sarta siklus

Rujukan

    1. AJ, SL, & AA, oa (2009). Mesterolone (Proviron) induces kualitas spérma low kalawan ngurangan di profil hormon séks dina jalu dewasa Sprague Dawley beurit téstis. Panalungtikan jeung karangan ilmiah, 4(4), 320-327.
    2. Aliran, MA, & Eusi, U. UK Otot Bodybuilding Forum.
    3. Casquero, AC, Berti, JA, Teixeira, LLS, & de Oliveira, HCF (2017). Kronis Latihan Ngurangan CETP sarta Latihan Mesterolone Treatment Counteracts Mangpaat on Plasma Lipoproteins Propil: Studi dina mencit transgenik. lipid, 52(12), 981-990.
0 likes
3490 Tampilan

Komentar nu ditutup.