AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Kumaha cara Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) damel pikeun binaragawan

1. Naon Pyridoxal Hydrochloride?

Pyridoxal Hidroklorida atanapi vitamin B6 mangrupa vitamin-larut cai anu biasana aya dina pangan. Hal ieu biasana dianggo minangka suplemén dietary.

Nalika dianggo salaku suplemén, Pyridoxal Hydrochloride tiasa ngubaran atanapi nyegah seueur masalah médis. Hal ieu biasana dicandak ku suntikan, sacara lisan atanapi dina suplemén katuangan.

Upami anjeun binaraga, vitamin ieu cocog pikeun anjeun sabab éta ngagaduhan sababaraha fungsi mangpaat dina awak. Salaku conto, éta ngabantosan awak anjeun dina nyieun lipid, karbohidrat, sareng asam amino anu sadayana dipikabutuh pikeun pagelaran awak optimal.

Sumber umum vitamin pyridoxine hydrochloride B6 dina diet kalebet séréal, hayam / kalkun, sayuran sareng buah.

2. Kunaon binina Peryogi Vitamin - pyridoxine Hydrochloride?

Naha vitamin penting pisan pikeun binaraga? Pikeun anjeun ngalengkepan sadaya padamelan dina sadinten, anjeun kedah nyéépkeun awak anjeun dina rupa gizi penting. Kurang kakurangan tina zat gizi ieu bakal nyababkeun ngarecahna jalur métabolik. Ieu bakal ngakibatkeun efisiensi lemah sareng prestasi anu goréng.

Salaku pembina binér, anjeun peryogi langkung nutrisi ti jalma anu nuju gaya hirup sedentary. B-6 pyridoxine hydrochloride penting pisan pikeun anjeun sabab mangrupikeun sarat dina fosforilase otot, kagiatan anu aya hubunganna sareng métabolisme glikogén. Pondokna, anjeun peryogi vitamin B6 pikeun métabolisme séhat. Vitamin B6 ningkatkeun fungsi énzim anu nyandak bagian tina protéin.

Pangaruh pyridoxine hidroklorida dina awak urang gaduh seueur hubungan kalayan peranna dina métabolisme protéin. Kusabab éta lamun nganggo éta, éta hadé pikeun meakeun sarapan protéin sateuacan anjeun pencét gym. Anjeun ogé tiasa nyandak tuangeun anu beunghar protéin dina pre-workout anjeun, nalika anjeun palatihan, saatos latihan sareng sateuacan lirén.

Nanging, ieu sanés hartosna anjeun teu malire tuangeun. Awak anjeun peryogi host mineral penting anu séjén pikeun fungsionalitas sacara optimal sareng ngajaga anjeun tina panyakit.

Kumaha cara Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) damel pikeun binaragawan

3. Naon pangaruh Pyridoxine Hydrochloride salaku vitamin dina kabugaran?

Alesan kunaon anjeun kedah nyandak sajumlah anu nyukupan tina B6 nyaéta bahwa seueur pisan kana réaksi kimia anu ngalibatkeun asam amino sareng protéin.

Salaku binaraga, anjeun peryogi deui pikeun formasi sél beureum anjeun. Anjeun kedah ngamaksimalkeun sél beureum anjeun pikeun ngatur ékskrési cai sareng pikeun mastikeun awak anjeun nampi oksigén anu cukup.

Alesan sejen naha anjeun peryogi B6 nyaéta yén tingkatkan tingkat daya tahan anjeun tina setrés. B6 ngajadikeun beusi dina diet anjeun janten langkung sayogi. Otot anjeun peryogi langkung seueur beusi sareng hémoglobin (oksigén) pikeun ngeureunkeun setrés.

Anjeun ogé peryogi pisan énergi salami damel. Pyridoxine hidroklorida nguntungkeun awak anjeun ku nambahan kadar pembakaran karbohidrat dina sél anjeun. Ieu mastikeun anjeun meunang énergi anu cukup.

Salila latihan, bakal aya stres dina prosés produksi énergi awak anjeun. Aya ogé parobihan dina jaringan awak anjeun tina kagiatan anu parah. Salajengna, anjeun bakal kaleungitan jumlah gizi anu ageung dina tai, cikiih, sareng kesang kusabab ngaronjatna métabolisme.

Kanggo alesan ieu, anjeun kedah replenish gizi awak anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku cara nyandak suplemén pikeun ngajaga sareng ngalereskeun massa jaringan anjeun. Ieu bakal mastikeun jaringan anjeun tetep condong sareng kuat. Teu aya suplemén anu langkung saé tibatan vitamin pyridoxine hydrochloride B6 nalika anjeun hoyong ngawangun deui otot otot awak.

4. Sajarah Pyridoxal Hydrochloride

Hidroksida Hidroklorida (65-22-5) munggaran dilakukeun dina 1939 tapi éta kapanggih dina 1934. Pamanggihan éta dilakukeun ku Paul Gyorgy, dokter Hungaria. Nya éta namina janten vitamin B6 sareng digunakeun pikeun nyubaran dermatitis acrodynia, kaayaan kulit dina beurit.

Lima taun saatos pamanggihna, élmuwan sanésna, Samuel Lepkovsky junun misahkeunana tina bran béas pikeun menangkeun bubuk pyridoxine hidroklorida.

Dina 1939, Folkers sareng Harris parantos netepkeun struktur pirimido. Genep taun ka hareup, Snell nunjukkeun yén B6 ngagaduhan dua bentuk: pyridoxamine sareng pyridoxal. Ngaran Pyridoxal Hydrochloride sabab vitamin B6 sacara struktural homologous ka piridin.

Dinten ayeuna, Organisasi Kaséhatan Dunia kalebetPyridoxal Hydrochloride dina daptar Daptar Pangobatan Pentingna. Ieu sabab nganggap éta janten diantara ubar anu paling aman sareng paling efektif anu diperyogikeun dina sistem kasehatan. Geus sayogi ngalangkungan lokét sareng salaku obat umum.

5. Dosis tina Pyridoxal Hydrochloride pikeun pembina binér

Diantara B-vitamin, Pyridoxal Hydrochloride paling penting pikeun kaséhatan fisik sareng méntal tina binina. Éta ngabantosan dina kamekaran sél anyar, ngajelaskeun Panguburan pyridoxine hidroklorida kamampuan. B6 ogé ngabantuan balancing kalium sareng natrium, sareng ngahasilkeun asam nukléat, DNA sareng RNA anu ogé mangrupikeun bagian.

Awéwé tiasa ngamangpaatkeun éta pikeun saimbang hormon sareng ngabantosan kekebalan nalika kakandungan. Éta ogé ngagabungkeun ingetan premenstrual cairan sareng ngaminimalkeun nyeri haid sareng jarawat.

Kakurangan Pyridoxal Hydrochloride ngabalukarkeun saraf, sénsitip, insomnia, lemah, léspon anu ngaleungitkeun, kuku réngga, rematik, sareng osteoporosis.

Dosis anu disarankeun FDA nyaéta 2mg, tapi kalayan suplemén, dosis normal nyaéta 20mg. Pyridoxal Hydrochloride tiasa racun nalika anjeun nyandak langkung ti 2000mg.

Tapi, nurutkeun hiji panalungtikan, dosis Pyridoxal Hydrochloride ayeuna disarankeun pikeun jalma anu aktip ku Pamaréntah AS henteu nyukupan.

Ieu hartosna jalma anu ngawates grup pangan atanapi ngabatesan kalori tiasa janten résiko kakurangan. Kukituna, aranjeunna moal kéngingkeun kauntungan pyridoxine hydrochloride effects upami aranjeunna ngan ukur nyandak dosis sakumaha anu disarankeun ku pamaréntah.

Dumasar kana hasil tina ieu panalungtikan, éta prudent konsultasi ka ahli kasehatan anjeun pikeun ngabantosan nangtukeun pangsaéna / nyukupan pyridoxine hydrochloride bodybuilding dosage pikeun anjeun.

Kumaha cara Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) damel pikeun binaragawan

6. Kagunaan Médis Pyridoxal Hydrochloride

Teu aya kakurangan serius vitamin B6 di AS, tapi éta langkung dipikaresep ti manula lan barudak. Upami anjeun menderita kaayaan sapertos hyperthyroidism, kasakit celiac, kasakit otoimun, panyakit ginjal, atanapi anjeun alkohol gumantung maka anjeun langkung résiko sangsara tina kakurangan vitamin B6.

Awak teu tiasa ngahasilkeun vitamin B6, janten anjeun kedah nampi tina suplemén atanapi katuangan. Perlu meakeun jumlahna nyukupan tina vitamin pikeun ngubaran sareng nyegah panyakit kronis sareng pikeun kaséhatan optimal.

Ieu salapan sembilan élmu pustogida pyridoxine hidroklorida nganggo:

(1) Ngurangan Gejala Deprési sareng Ngaronjatkeun Kawat

B-6 pyridoxine hidroklorida maénkeun peran anu penting dina ngatur perasaan. Hal ieu sabab nyiptakeun neurotransmitter anu ngatur émosional. Pyridoxine hydrochloride penting pisan pikeun awéwé anu émosional atanapi gaduh ayunan haté anu disababkeun ku teu saimbang hormon nalika kakandungan.

B6 ogé ngurangan tingkat getih homocysteine, asam amino anu tanggung jawab masalah jiwa sapertos déprési. Seueur panaliti anu ngahubungkeun gejala depresi sareng tingkat low pyridoxine hydrochloride dina getih.

(2) Ngurangan Résiko Alzheimer sareng Ngabarkeun Kaséhatan Brain

Vitamin B6 dipikanyaho pikeun peranna dina perbaikan fungsi otak sareng pencegahan panyakit Alzheimer. Éta nurunkeun tingkat homocysteine ​​dina getih sahingga nurunkeun résiko gangguan memori sareng Alzheimer.

Hiji studi anu ngalibatkeun dewasa 156 kalayan gangguan kognitif hampang sareng tingkat homocysteine ​​getih luhur mendakan yén dosis pyridoxine hydrochloride tinggi nurunkeun tingkat homocysteine ​​dina getih sarta ogé ngirangan degradasi sababaraha bagéan otak anu résiko Alzheimer.

(3) Nyegah sareng Ngubaran Anémia

Vitamin B6 nyegah sareng ngubaran anémia anu disababkeun ku kakuranganana. Ieu sabab éta maénkeun peran dina produksi hemoglobin. Hemoglobin ngirimkeun oksigén pikeun sél awak. Kalayan tingkat hémoglobin anu handap, sél anjeun moal nampi oksigén anu cukup sareng salaku hasilna ieu, anjeun bakal ngembangkeun anémia sareng ngarasa bosen atanapi lemah.

tingkat low vitamin B6 geus numbu ka anémia, hususna di awéwé anu tina childbearing umur atawa jalma anu keur reuneuh.

(4) Ngaruwat dina Gejala Sindrom Premenstrual (PMS)

Salah sahiji kauntungan hydrochloride pyridoxine téh nya éta bisa dipaké pikeun gejala saréat of PMS kaasup sénsitip, depresi, sarta kahariwang. Peneliti yakin yén vitamin B6 bisa ngubaran gejala ieu sabab nyiptakeun neurotransmitter yén pitulung dina pangaturan haté.

Dina hiji ulikan leutik, ieu kapanggih yén gejala PMS kaasup kahariwang, sénsitip, sarta swings wanda bisa greatly ngurangan ku cara nyokot 200mg magnésium sapanjang kalawan 50mg vitamin B6 per poé.

(5) Ngubaran Mual Sajadah Kakandungan

Pikeun sabaraha puluh, vitamin B6 geus dipaké pikeun pengobatan seueul sarta utah di ibu hamil. Ieu oge hiji bahan tina Diclegis, ubar dipake dina pengobatan panyakit isuk. Ieu diantara mangpaat hydrochloride luhur pyridoxine pikeun awéwé anu kakurangan tina kaayaan kieu nalika kakandungan maranéhanana.

The pyridoxine katuhu hydrochloride dosis kakandungan beda-beda ti jalma ka jalma. Hiji studi ngalibetkeun 342 ibu hamil kapanggih yén dosis poéan 30mg vitamin nu estu ngurangan rasa maranéhanana seueul kakara lima poé sanggeus commencement sahiji perlakuan

Dina ulikan sejen ngalibetkeun 126 ibu hamil, episode seueul sarta utah anu greatly ngurangan ku cara nyokot 75mg vitamin B6 sapopoé. Gejala dikurangan ku 41% saatos opat dinten nunjukkeun efektivitas pyridoxine hydrochloride pikeun kakandungan.

(6) Usaha Ngurangan Risiko Panyakit Jantung ku Nyegah arteri clogged

hydrochloride Pyridoxine muterkeun hiji peran badag dina nyegah clogging of arteri kituna ngaminimalkeun risiko panyakit jantung. Upami Anjeun gaduh tingkat low vitamin B6, résiko anjeun meunang hiji panyakit jantung bakal ampir ganda dibandingkeun jalma kalawan tingkat normal tina vitamin dina getih. Vitamin B6 ngurangan Chances arteri clogging ku turunna tingkatan homosistéin dina getih.

Dina hiji ulikan ngalibetkeun beurit nu éta kakurangan vitamin B6, éta ieu kapanggih yén maranéhanana geus tingkat luhur kolesterol sarta aranjeunna ogé dimekarkeun lesions. Ieu nya gampang ngabalukarkeun blockages artéri bisi maranéhna meunang kakeunaan homosistéin. Sababaraha panalungtikan ngalibetkeun manusa ogé geus ngabuktikeun yén vitamin B6 bisa nyegah panyakit jantung.

(7) Ngabantosan dina Nyegah Kanker

Ieu meureun anu paling penting kagunaan pyridoxine hydrochloride dibikeun Prévalénsi kanker ayeuna. Lamun anjeun lalaki cukup Pyridoxine hydrochloride, résiko anjeun tina ngamekarkeun jenis nu tangtu kanker bakal lowered. Alesan keur kieu mah can écés tapi peneliti yakin eta anu patali jeung kamampuh B6 mun peradangan tarung nu nyababkeun kaayaan kronis kayaning kangker.

Saatos ningal kajian 12, sababaraha peneliti nyimpulkeun yén tingkat getih anu cukup B6 pakait sareng résiko anu langkung handap ngembangkeun kanker colorectal. Upami anjeun ngagaduhan tingkat B6, tingkat kanker anjeun bakal ngembangkeun kanker colorectal bakal diturunkeun ku 50% dibandingkeun sareng tingkat low B6.

Dina ieu panalungtikan tangtu dilakukeun pikeun nangtukeun hubungan antara tingkat pyridoxine hydrochloride jeung kanker payudara, éta ieu kapanggih yén tingkat nyukupan ngeunaan B6 dina getih lowers résiko kangker payudara, utamana dina awéwé postmenopausal.

(8) Nyegah Panon Kasakit jeung promotes Kaséhatan Panon

Vitamin B6 ngabantosan nyegah panyakit panon, khususna anu aya hubunganana sareng sepuh - degenerasi macular-umur (AMD). Lamun anjeun boga tingkat luhur homosistéin ngalir dina getih, anjeun bakal boga résiko luhur ngembang AMD. Pyridoxine hidroklorida ngabantosan dina ngirangan tingkat homocysteine ​​dina tingkat luhur getih sahingga nurunkeun résiko AMD.

Numutkeun salah sahiji ulikan dilakukeun dina leuwih ti bikang 5,000, éta ieu kapanggih yén dosis poéan vitamin B6 digabungkeun jeung vitamin B12 jeung asam folat ngurangan résiko tina AMD ku nepi ka 40% dibandingkeun jalma anu teu butuh vitamin.

panalungtikan séjén nyambung masalah panon ka tingkat low dina getih; utamana masalah panon nu ngakibatkeun sumbatan tina urat dihubungkeun jeung rétina. A tingkat low of pyridoxine hydrochloride ogé geus pakait sareng gangguan tina rétina.

(9) Ngaruwat Rheumatoid rematik peradangan

Mun anjeun nalangsara ti Rheumatoid rematik peradangan, nyandak B6 bisa mantuan ngurangan nyeri Anjeun. Rematik sorangan lowers tingkat of B6 dina awak sarta tingkat ieu perlu dilereskeun.

Hiji studi anu dilakukeun dina sawawa 43 kapanggih kaluar nu dosis poéan kombinasi 5mg asam folat sarta 100mg of B6 nyata lowered tingkat molekul radang dina awakna sanggeus minggu 12.

7. efek samping tina Pyridoxal Hydrochloride

hydrochloride Pyridoxine geus aman pikeun pamakéan ku bodybuilders. Éta ogé aman pikeun panggunaan médis. Sanajan kitu, eta boga épék béda di urang béda Sababaraha tina efek samping hydrochloride pyridoxine ngawengku:

  • Tanda réaksi alérgi kawas kasusah dina engapan, hives, bareuh biwir anjeun, raray, tikoro atawa basa
  • Turunna sensasi mun Geter, suhu, sarta touch
  • Perasaan sayah atanapi kentel dina panangan anjeun
  • Kaleungitan koordinasi atanapi kasaimbangan
  • numbness hampang atawa tingling, prickling atawa ngaduruk sensasi dina suku jeung leungeun
  • Numbness sakitar sungut atanapi dina suku anjeun
  • seueul
  • Drowsiness
  • rieut
  • Sleepiness
  • Leungitna napsu
  • burih kesel
  • Sensitivitas sinar panonpoé

Upami Anjeun ngalaman efek samping pyridoxine hydrochloride parna mangka bakal jadi hadé pikeun anjeun neangan perhatian médis.

Kumaha cara Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) damel pikeun binaragawan

8. Naon warnings na precautions pikeun Pyridoxal Hydrochloride?

dosis pisan luhur Pyridoxal Hydrochloride bisa ngabalukarkeun gangguan neurological. gangguan ieu bisa, kahareupna ngakibatkeun masalah stabilitas jeung leungitna perasaan dina suku. Aya ogé sababaraha laporan yén dosis tinggi pyridoxine hidroklorida bisa ngakibatkeun réaksi kulit. Kabeneran, nalika anjeun ngeureunkeun dosis tinggi, anjeun bakal cageur pinuh.

Éta sasaena teu nyandak dosis tinggi tamba nalika kakandungan. Ngan dokter mumpuni kedah nangtukeun Pyridoxine dosis hydrochloride kakandungan. Perhatikeun ogé yén anjeun binaraga atanapi henteu, anjeun henteu kedah nyandak langkung seueur ti 100mg pyridoxine hydrochloride per dinten kacuali anjeun parantos ngobrol sareng panyayapan kaséhatan anjeun.

Nalika anjeun dina nginum obat Pyridoxal Hydrochloride, anjeun teu kudu eureun, mimitian nganggo eta dina kombinasi kalayan obat sejen, atawa ngarobah dosage nu tanpa persetujuan ti panyadia Podomoro Anjeun.

Sanajan Pyridoxal Hydrochloride geus euweuh dipikawanoh interaksi serius atanapi parna kalayan obat sejen, ieu salawasna alus janten ati.

Cordarone (Amiodarone)

Cordarone (Amiodarone) naek sensitipitas mun cahya panonpoé nalika digabungkeun jeung B6. Kombinasi ieu bisa ngaronjatkeun Chances anjeun sangsara tina rashes, blistering, atawa kaduruk ku panon poe dina wewengkon kakeunaan kulit Anjeun. Pastikeun mun teu ngagem pakean pelindung atawa sunblock sawaktos nyandak kombinasi ieu.

Luminal (Phenobarbital)

awakna ngarecah Anjeun handap Luminal (Phenobarbital) meunang leupas tina eta. hydrochloride Pyridoxal (65-22-5) ngaronjatkeun laju nu Luminal bakal direcah kukituna ngurangan efektivitas na dina awak Anjeun.

Dilantin (Phenytoin)

Kawas Luminal, Pyridoxal hydrochloride (65-22-5) Ngarecah handap kimiawi ieu ngaleungitkeun eta tina awak Anjeun. Nyandak kombinasi Dilantin na Pyridoxal Hydrochloride bakal ngurangan efektivitas urut dina awak Anjeun. Ieu bisa ngaronjatkeun Chances anjeun ngalaman sababaraha seizures.

obat séjén nu berinteraksi sareng Pyridoxal Hydrochloride ngawengku:

  • levodopa
  • Azithromycin
  • Altretamine
  • Clarithromycin
  • Cisplatin
  • Dasar Érythromycin
  • Dichlorphenamide
  • Roxithromycin
  • Erythromycin Stearate

Pyridoxal Hydrochloride ngagaduhan interaksi hampang kalayan langkung seueur ti obat 70 béda. Janten, saacan nganggo ubar naon digabungkeun, pastikeun kontak anjeun ka panyadia kaséhatan.

B6 tiasa dianggo ogé sareng B-vitamin MCT sanés, Kencan, Néng, Natrium, kalium, magnesium, sareng vitamin C.

9. kacindekan

Kauntungan Pyridoxal Hydrochloride ka pembina binér seueur. Sanés ngan ukur binaragawan, unggal atlit anu serius kedah ngagaduhan vitamin ieu di saham. Nanging, anjeun kedah nganggo kaitan anu ketat ka dosis anu disarankeun ku praktisi médis.

Kegiatan anu ketat pikeun kalibet dina binaraga pikeun ngagem sél awak sareng otot. Hadé pisan pikeun ngaganti ieu ngagunakeun suplemén vitamin B6. Nalika ngagaleuh a Pyridoxal Hydrochloride produk, mastikeun anjeun ngalakukeunana ti sumber-inpormasi sapertos Aasraw. Pikeun ngagaleuh ka Pyridoxine hydrochloride sah, mangga buka aasraw.com dinten ayeuna sareng ngadamel pesenan.

Rujukan:

1 Osswald, H, et al, 1987 Pangaruh natrium ascorbate, menadione sodium bisulfite atanapi pyridoxal hydrochloride dina aksi beracun sareng antineoplastik N-methylformamide dina P 388 leukemia atanapi sar Xaum 5076 M43 (2) PMID: 183

2 Reimer, LG, et al, 1983 Pangaruh pyridoxal dina kamekaran varian streptococci sareng nutrisi séjén dina getih domba agar Mikrobiologi diagnostik sareng panyakit inféksi 1 (4): 273-5 PMID: 6667606

3 Zygmunt, WA, et al, REVERSAL 1962 D-CYCLOSERINE INHIBITION OF GRATIS BACTERIAL BY ALANINE Journal of bacteriology 84 (1): 154-6 PMID: 16561951

0 likes
286 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.