Kumaha cara Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) damel pikeun binaragawan
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

 

Kumaha cara Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) damel pikeun binaragawan

 

1. Naon Pyridoxal Hydrochloride?

Pyridoxal Hydrochloride atawa vitamin B6 mangrupa vitamin-larut cai anu biasana aya dina pangan. Hal ieu biasana dianggo minangka suplemén dietary.

Nalika dianggo salaku suplement, Pyridoxal Hydrochloride tiasa ngubaran atanapi nyegah seueur masalah médis. Biasana dilaksanakeun ku suntikan, lisan atanapi suplemén katuangan.

Upami anjeun binaraga, vitamin ieu cocog pikeun anjeun sabab éta ngagaduhan sababaraha fungsi mangpaat dina awak. Salaku conto, éta ngabantosan awak anjeun dina nyieun lipid, karbohidrat, sareng asam amino anu sadayana dipikabutuh pikeun pagelaran awak optimal.

Sumber pyridoxine hidroklorida vitamin B6 dina dahareun kalebet sisikian, hayam / kalkun, sayuran sareng buah.

 

2. Kunaon Binaragawan Butuh Vitamin - pyridoxine Hydrochloride?

Naha vitamin penting pisan pikeun binaraga? Pikeun anjeun ngalengkepan sadaya padamelan dina sadinten, anjeun kedah nyéépkeun awak anjeun dina rupa gizi penting. Kurang kakurangan tina zat gizi ieu bakal nyababkeun ngarecahna jalur métabolik. Ieu bakal ngakibatkeun efisiensi lemah sareng prestasi anu goréng.

Salaku binaragawan, anjeun bakal kedah langkung seueur nutrisi tibatan anu ngalaksanakeun gaya hirup cicing. B-6 pyridoxine hydrochloride penting pisan pikeun anjeun sabab éta sarat dina fosforilase otot, kagiatan anu aya hubunganana sareng metabolisme glikogén. Pondokna, anjeun peryogi vitamin B6 pikeun metabolisme anu séhat. Vitamin B6 ningkatkeun fungsi énzim anu nyandak bagian tina ngarecahna protéin.

Pangaruh pyridoxine hidroklorida dina awak langkung seueur hubunganana sareng peranna dina metabolisme protéin. Éta sababna nalika nganggo éta, disarankan pikeun nyéépkeun sasarap protéin sateuacan anjeun pencét gym. Anjeun tiasa ogé nyandak kadaharan anu beunghar protéin nalika anjeun sateuacan latihan, nalika anjeun latihan, saatos latihan sareng sateuacan mundur.

Nanging, ieu sanés hartosna anjeun teu maliré kana katuangan anu sanés. Awak anjeun peryogi seueur mineral penting sanés pikeun fungsina optimal sareng ngajagi anjeun tina panyawat.

 

Kumaha cara Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) damel pikeun binaragawan

 

3. Naon pangaruh Pyridoxine Hydrochloride salaku vitamin dina kabugaran?

Alesan kunaon anjeun kedah nyandak sajumlah anu nyukupan tina B6 nyaéta bahwa seueur pisan kana réaksi kimia anu ngalibatkeun asam amino sareng protéin.

Salaku binaraga, anjeun peryogi deui pikeun formasi sél beureum anjeun. Anjeun kedah ngamaksimalkeun sél beureum anjeun pikeun ngatur ékskrési cai sareng pikeun mastikeun awak anjeun nampi oksigén anu cukup.

Alesan sejen naha anjeun peryogi B6 nyaéta yén tingkatkan tingkat daya tahan anjeun tina setrés. B6 ngajadikeun beusi dina diet anjeun janten langkung sayogi. Otot anjeun peryogi langkung seueur beusi sareng hémoglobin (oksigén) pikeun ngeureunkeun setrés.

Anjeun ogé peryogi seueur énergi nalika damel-kaluar. Pyridoxine hydrochloride nguntungkeun awak anjeun ku cara ningkatkeun tingkat pembakaran karbohidrat dina sél anjeun. Ieu mastikeun anjeun ngagaduhan énergi anu cekap.

Salila latihan, bakal aya stres dina prosés produksi énergi awak anjeun. Aya ogé parobihan dina jaringan awak anjeun tina kagiatan anu parah. Salajengna, anjeun bakal kaleungitan jumlah gizi anu ageung dina tai, cikiih, sareng kesang kusabab ngaronjatna métabolisme.

Kanggo alesan ieu, anjeun kedah replenish gizi awak anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku cara nyandak suplemén pikeun ngajaga sareng ngalereskeun massa jaringan anjeun. Ieu bakal mastikeun jaringan anjeun tetep condong sareng kuat. Teu aya suplemén anu langkung saé tibatan vitamin pyridoxine hydrochloride B6 nalika anjeun hoyong ngawangun deui otot otot awak.

 

4. Sajarah Pyridoxal Hydrochloride

Hidroksida Hidroklorida (65-22-5) munggaran dilakukeun dina 1939 tapi éta kapanggih dina 1934. Pamanggihan éta dilakukeun ku Paul Gyorgy, dokter Hungaria. Nya éta namina janten vitamin B6 sareng digunakeun pikeun nyubaran dermatitis acrodynia, kaayaan kulit dina beurit.

Lima taun saatos pamanggihna, élmuwan sanésna, Samuel Lepkovsky junun misahkeunana tina bran béas pikeun menangkeun bubuk pyridoxine hidroklorida.

Dina 1939, Folkers sareng Harris nangtoskeun struktur pyridoxine. Genep taun saatosna, Snell nunjukkeun yén B6 ngagaduhan dua bentuk: pyridoxamine sareng pyridoxal. Ngaran Pyridoxal Hydrochloride timbul kusabab vitamin B6 sacara struktural homolog kana piridin.

Dinten ayeuna, Organisasi Kaséhatan Dunia kalebetPyridoxal Hydrochloride dina daptar Daptar Pangobatan Pentingna. Ieu sabab nganggap éta janten diantara ubar anu paling aman sareng paling efektif anu diperyogikeun dina sistem kasehatan. Geus sayogi ngalangkungan lokét sareng salaku obat umum.

 

5. Dosis tina Pyridoxal Hydrochloride pikeun pembina binér

Diantara vitamin B, Pyridoxal Hydrochloride mangrupikeun anu paling penting pikeun kaséhatan fisik sareng méntal binaragawan. Éta ngabantosan tumuhna sél énggal, ngajelaskeun Panguburan pyridoxine hidroklorida kamampuan. B6 ogé ngabantuan balancing kalium sareng natrium, sareng ngahasilkeun asam nukléat, DNA sareng RNA anu ogé mangrupikeun bagian.

Awéwé tiasa ngamangpaatkeun éta pikeun saimbang hormon sareng ngabantosan kekebalan nalika kakandungan. Éta ogé ngagabungkeun ingetan premenstrual cairan sareng ngaminimalkeun nyeri haid sareng jarawat.

Kurangna Pyridoxal Hydrochloride nyababkeun gugup, gampang ambek, insomnia, kalemahan, létah anu meradang, kuku anu ngagugulung, radang sendi, sareng osteoporosis.

Dosis anu disarankeun FDA nyaéta 2mg, tapi kalayan suplemén, dosis normal nyaéta 20mg. Pyridoxal Hydrochloride tiasa racun nalika anjeun nyandak langkung ti 2000mg.

Nanging, numutkeun hiji panilitian, dosis Pyridoxal Hydrochloride ayeuna disarankeun pikeun individu aktip ku Pamaréntah AS henteu nyukupan.

Ieu ngandung harti jalma anu ngawatesan gugus tuangeun atanapi ngawatesan kalori tiasa janten résiko kakurangan. Kituna, aranjeunna moal nguntungkeun tina épék hidroklorida pyridoxine upami aranjeunna ngan ukur nyandak dosis sapertos anu disarankeun ku pamaréntah.

Dumasar kana hasil tina panilitian ieu, bakal janten bijaksana konsultasi ka ahli kasihatan anjeun pikeun ngabantosan milih dosis pyridoxine hidroklorida binaraga anu hadé pikeun anjeun.

 

Kumaha cara Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) damel pikeun binaragawan

 

6. Kagunaan Médis Pyridoxal Hydrochloride

Teu aya kakurangan serius vitamin B6 di AS, tapi éta langkung dipikaresep ti manula lan barudak. Upami anjeun menderita kaayaan sapertos hyperthyroidism, kasakit celiac, kasakit otoimun, panyakit ginjal, atanapi anjeun alkohol gumantung maka anjeun langkung résiko sangsara tina kakurangan vitamin B6.

Awak teu tiasa ngahasilkeun vitamin B6, janten anjeun kedah nampi tina suplemén atanapi katuangan. Perlu meakeun jumlahna nyukupan tina vitamin pikeun ngubaran sareng nyegah panyakit kronis sareng pikeun kaséhatan optimal.

Ieu salapan sembilan élmu pustogida pyridoxine hidroklorida nganggo:

(1) Ngurangan Gejala Deprési sareng Ngaronjatkeun Kawat

B-6 pyridoxine hidroklorida berperan penting pisan dina ngatur suasana haté. Ieu sabab nyiptakeun neurotransmitter anu ngatur émosi. Pyridoxine hidroklorida pikeun kakandungan penting pisan pikeun awéwé anu émosional atanapi gaduh ayunan swasana disababkeun ku henteu saimbangna hormon nalika kakandungan.

B6 ogé ngurangan tingkat getih homocysteine, asam amino anu tanggung jawab masalah jiwa sapertos déprési. Seueur panaliti anu ngahubungkeun gejala depresi sareng tingkat low pyridoxine hydrochloride dina getih.

(2) Ngurangan Résiko Alzheimer sareng Ngabarkeun Kaséhatan Brain

Vitamin B6 dipikanyaho pikeun peranna dina perbaikan fungsi otak sareng pencegahan panyakit Alzheimer. Éta nurunkeun tingkat homocysteine ​​dina getih sahingga nurunkeun résiko gangguan memori sareng Alzheimer.

Hiji studi ngalibetkeun 156 déwasa kalayan gangguan kognitif hampang sareng tingkat homosistéin darah tinggi mendakan yén dosis pyridoxine hydrochloride tinggi turun tingkat homosistéin dina getih sareng ogé ngirangan dégradasi sababaraha bagéan uteuk anu résiko kaserang Alzheimer.

(3) Nyegah sareng Ngubaran Anémia

Vitamin B6 nyegah sareng ngubaran anémia anu disababkeun ku kakuranganana. Ieu sabab éta maénkeun peran dina produksi hemoglobin. Hemoglobin ngirimkeun oksigén pikeun sél awak. Kalayan tingkat hémoglobin anu handap, sél anjeun moal nampi oksigén anu cukup sareng salaku hasilna ieu, anjeun bakal ngembangkeun anémia sareng ngarasa bosen atanapi lemah.

tingkat low vitamin B6 geus numbu ka anémia, hususna di awéwé anu tina childbearing umur atawa jalma anu keur reuneuh.

(4) Ngaruwat dina Gejala Sindrom Premenstrual (PMS) 

Salah sahiji manpaat pyridoxine hidroklorida nyaéta éta tiasa dianggo pikeun ngubaran gejala PMS kalebet iritasi, déprési, sareng kahariwang. Panaliti yakin yén vitamin B6 tiasa ngubaran gejala ieu sabab nyiptakeun neurotransmitter anu ngabantosan dina pangaturan wanda.

Dina hiji ulikan leutik, ieu kapanggih yén gejala PMS kaasup kahariwang, sénsitip, sarta swings wanda bisa greatly ngurangan ku cara nyokot 200mg magnésium sapanjang kalawan 50mg vitamin B6 per poé.

(5) Ngubaran Mual Sajadah Kakandungan

Salami mangtaun-taun, vitamin B6 parantos dianggo pikeun pangubaran lieur sareng utah di ibu hamil. Éta ogé bahan tina Diclegis, ubar anu digunakeun dina pangubaran panyawat énjing. Ieu diantara kauntungan pyridoxine hidroklorida luhur pikeun awéwé anu kaserang kaayaan ieu nalika kakandungan.

Dosis hidroklorida pyridoxine katuhu dina kakandungan beda-beda ti jalma ka jalma. Panilitian anu ngalibatkeun 342 ibu hamil mendakan yén dosis sapopoé tina 30mg vitamin anu saéna ngirangan rasa seueulna ngan lima dinten saatos dimimiti perlakuan.

Dina ulikan sejen ngalibetkeun 126 ibu hamil, episode seueul sarta utah anu greatly ngurangan ku cara nyokot 75mg vitamin B6 sapopoé. Gejala dikurangan ku 41% saatos opat dinten nunjukkeun efektivitas pyridoxine hydrochloride pikeun kakandungan.

(6) Usaha Ngurangan Risiko Panyakit Jantung ku Nyegah arteri clogged

Pyridoxine hydrochloride maénkeun peran ageung pikeun nyegah panyumbatan arteri sahingga ngirangan résiko panyakit jantung. Upami anjeun ngagaduhan kadar vitamin B6 anu handap, résiko anjeun kéngingkeun panyakit jantung ampir dua kali dibandingkeun sareng anu ngagaduhan kadar normal vitamin dina getih. Vitamin B6 ngirangan kasempetan artéri bakiak ku turunna tingkat homosistéin dina getih.

Dina hiji ulikan ngalibetkeun beurit nu éta kakurangan vitamin B6, éta ieu kapanggih yén maranéhanana geus tingkat luhur kolesterol sarta aranjeunna ogé dimekarkeun lesions. Ieu nya gampang ngabalukarkeun blockages artéri bisi maranéhna meunang kakeunaan homosistéin. Sababaraha panalungtikan ngalibetkeun manusa ogé geus ngabuktikeun yén vitamin B6 bisa nyegah panyakit jantung.

(7) Ngabantosan dina Nyegah Kanker

Ieu meureun anu paling penting pyridoxine hydrochloride kagunaan dibéré Prévalénsi kanker ayeuna. Lamun anjeun lalaki cukup Pyridoxine hydrochloride, résiko anjeun tina ngamekarkeun jenis nu tangtu kanker bakal lowered. Alesan keur kieu mah can écés tapi peneliti yakin eta anu patali jeung kamampuh B6 mun peradangan tarung nu nyababkeun kaayaan kronis kayaning kangker.

Saatos ningal kajian 12, sababaraha peneliti nyimpulkeun yén tingkat getih anu cukup B6 pakait sareng résiko anu langkung handap ngembangkeun kanker colorectal. Upami anjeun ngagaduhan tingkat B6, tingkat kanker anjeun bakal ngembangkeun kanker colorectal bakal diturunkeun ku 50% dibandingkeun sareng tingkat low B6.

Dina panilitian tangtu anu dilakukeun pikeun nangtoskeun hubungan antara kadar pyridoxine hidroklorida sareng kanker payudara, mendakan yén tingkat nyukupan B6 dina getih nurunkeun résiko kanker payudara, khususna awéwé postmenopausal.

(8) Nyegah Panon Kasakit jeung promotes Kaséhatan Panon

Vitamin B6 ngabantosan nyegah panyakit panon, utamina anu aya hubunganana sareng sepuh - degenerasi makula anu aya hubunganana sareng umur (AMD). Upami anjeun ngagaduhan tingkat homosistéin anu luhur ngalir dina getih anjeun, anjeun bakal ngagaduhan résiko langkung luhur pikeun ngamek AMD. Pyridoxine hidroklorida ngabantosan dina ngirangan tingkat homosistéin dina darah sahingga nurunkeun résiko AMD.

Numutkeun salah sahiji ulikan dilakukeun dina leuwih ti bikang 5,000, éta ieu kapanggih yén dosis poéan vitamin B6 digabungkeun jeung vitamin B12 jeung asam folat ngurangan résiko tina AMD ku nepi ka 40% dibandingkeun jalma anu teu butuh vitamin.

Panilitian anu sanés ngahubungkeun masalah panon ka tingkat handap getih; utamina masalah panon anu nyababkeun sumbatan urat nyambung kana rétina. Tingkat handap pyridoxine hidroklorida ogé parantos dikaitkeun sareng gangguan rétina.

(9) Ngaruwat Rheumatoid rematik peradangan

Mun anjeun nalangsara ti Rheumatoid rematik peradangan, nyandak B6 bisa mantuan ngurangan nyeri Anjeun. Rematik sorangan lowers tingkat of B6 dina awak sarta tingkat ieu perlu dilereskeun.

Hiji studi anu dilakukeun dina sawawa 43 kapanggih kaluar nu dosis poéan kombinasi 5mg asam folat sarta 100mg of B6 nyata lowered tingkat molekul radang dina awakna sanggeus minggu 12.

 

7. efek samping tina Pyridoxal Hydrochloride

Pyridoxine hydrochloride aman pikeun dianggo ku binaragawan. Éta ogé aman pikeun panggunaan médis. Nanging, éta ngagaduhan pangaruh anu béda dina jalma anu bénten Sababaraha efek samping pyridoxine hidroklorida kalebet:

  • Tanda réaksi alérgi kawas kasusah dina engapan, hives, bareuh biwir anjeun, raray, tikoro atawa basa
  • Turunna sensasi mun Geter, suhu, sarta touch
  • Perasaan sayah atanapi kentel dina panangan anjeun
  • Kaleungitan koordinasi atanapi kasaimbangan
  • numbness hampang atawa tingling, prickling atawa ngaduruk sensasi dina suku jeung leungeun
  • Numbness sakitar sungut atanapi dina suku anjeun
  • seueul
  • Drowsiness
  • rieut
  • Sleepiness
  • Leungitna napsu
  • burih kesel
  • Sensitivitas sinar panonpoé

Upami anjeun ngalaman efek samping pyridoxine hidroklorida parah maka éta bakal langkung saé anjeun pikeun milarian perhatian médis.

 

Kumaha cara Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) damel pikeun binaragawan

 

8. Naon warnings na precautions pikeun Pyridoxal Hydrochloride?

Dosis Pyridoxal Hydrochloride anu luhur pisan tiasa nyababkeun gangguan neurologis. Gangguan ieu tiasa, kahareupna ngakibatkeun masalah stabilitas sareng kaleungitan perasaan dina suku. Aya ogé sababaraha laporan yén dosis tinggi tina pyridoxine hidroklorida bisa ngakibatkeun réaksi kulit. Kabeneran, nalika anjeun ngeureunkeun dosis tinggi, anjeun bakal cageur pinuh.

Éta sasaena teu nyandak dosis tinggi tamba nalika kakandungan. Ngan dokter mumpuni kedah nangtukeun Pyridoxine dosis hydrochloride kakandungan. Perhatikeun ogé yén anjeun binaraga atanapi henteu, anjeun henteu kedah nyandak langkung seueur ti 100mg pyridoxine hydrochloride per dinten kacuali anjeun parantos ngobrol sareng panyayapan kaséhatan anjeun.

Nalika anjeun dina pangobatan Pyridoxal Hydrochloride, anjeun henteu kedah lirén, mimitian nganggo éta dikombinasikeun sareng ubar sanés, atanapi ngarobih dosis tanpa persetujuan ti panyadia kasihatan anjeun.

Sanaos Pyridoxal Hydrochloride teu ngagaduhan hubungan anu serius atanapi parah anu dipikanyaho ku ubar-ubaran sanés, éta salawasna ati-ati.

Cordarone (Amiodarone)

Cordarone (Amiodarone) naek sensitipitas mun cahya panonpoé nalika digabungkeun jeung B6. Kombinasi ieu bisa ngaronjatkeun Chances anjeun sangsara tina rashes, blistering, atawa kaduruk ku panon poe dina wewengkon kakeunaan kulit Anjeun. Pastikeun mun teu ngagem pakean pelindung atawa sunblock sawaktos nyandak kombinasi ieu.

Luminal (Phenobarbital)

awakna ngarecah Anjeun handap Luminal (Phenobarbital) meunang leupas tina eta. hydrochloride Pyridoxal (65-22-5) ngaronjatkeun laju nu Luminal bakal direcah kukituna ngurangan efektivitas na dina awak Anjeun.

Dilantin (Phenytoin)

Kawas Luminal, Pyridoxal hydrochloride (65-22-5) ngarecah bahan kimia ieu pikeun ngaleungitkeun tina awak anjeun. Nyandak kombinasi Dilantin sareng Pyridoxal Hydrochloride bakal ngirangan efektivitas anu aya dina awak anjeun. Ieu tiasa ningkatkeun kamungkinan anjeun ngalaman sawan.

obat séjén nu berinteraksi sareng Pyridoxal Hydrochloride ngawengku:

  • levodopa
  • Azithromycin
  • Altretamine
  • Clarithromycin
  • Cisplatin
  • Dasar Érythromycin
  • Dichlorphenamide
  • Roxithromycin
  • Erythromycin Stearate

Pyridoxal Hydrochloride ngagaduhan interaksi hampang sareng langkung ti 70 obat anu sanés. Janten, sateuacan nganggo ubar naon waé anu disarengan ku éta, pastikeun anjeun ngahubungi panyawat kasihatan anjeun.

B6 tiasa dianggo ogé sareng B-vitamin MCT sanés, Kencan, Néng, Natrium, kalium, magnesium, sareng vitamin C.

 

9. kacindekan

Mangpaat Pyridoxal Hydrochloride pikeun binaragawan seueur pisan. Henteu ngan ukur binaragawan, unggal atlit anu serius kedah ngagaduhan vitamin ieu dina bekel. Nanging, anjeun kedah nganggo dina patuh ketat kana dosis anu disarankeun ku praktisi médis.

Kegiatan anu ketat pikeun kalibet dina binaraga pikeun ngagem sél awak sareng otot. Hadé pisan pikeun ngaganti ieu ngagunakeun suplemén vitamin B6. Nalika ngagaleuh a Pyridoxal Hydrochloride produk, mastikeun anjeun ngalakukeunana ti sumber-inpormasi sapertos Aasraw. Pikeun ngagaleuh ka Pyridoxine hydrochloride sah, mangga buka aasraw.com dinten ayeuna sareng ngadamel pesenan.

 

Rujukan:

1 Osswald, H, et al, 1987 Pangaruh natrium ascorbate, menadione sodium bisulfite atanapi pyridoxal hydrochloride dina aksi beracun sareng antineoplastik N-methylformamide dina P 388 leukemia atanapi sar Xaum 5076 M43 (2) PMID: 183

2 Reimer, LG, et al, 1983 Pangaruh pyridoxal dina kamekaran varian streptococci sareng nutrisi séjén dina getih domba agar Mikrobiologi diagnostik sareng panyakit inféksi 1 (4): 273-5 PMID: 6667606

3 Zygmunt, WA, et al, REVERSAL 1962 D-CYCLOSERINE INHIBITION OF GRATIS BACTERIAL BY ALANINE Journal of bacteriology 84 (1): 154-6 PMID: 16561951

0 likes
1217 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.