AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Sagalana ngeunaan Oxandrolone, anjeun kedah terang

Naon nyaéta Oxandrolone (Anavar)?

Oxandrolone (53-39-4), kalayan bubuk Anavar sapertos namina, mangrupikeun ubar sintétik sareng stéroid anabolik (AAS) anu pohara populér pikeun kakuatan na énergi anu ngamangpaatkeun énergi. Éta téh diantara stéroid anabolik anu paling umum dipikanyaho sareng dianggo. Anabolik ngandung harti yén éta ngahasilkeun protéin sél, sahingga ngarah kanaékan otot anu gancang sareng tulang anu langkung kuat.

Janten analogi téstostéron (komposisina sami sareng téstostéron), Anavar ngaktifkeun reséptor nuklir khusus sareng meungkeut aranjeunna sapertos cara téstostéron. Kusabab éta, éta tiasa mangpaat pikeun terapi gantian téstostéron.

Oxandrolone (Anavar) bubuk (53-39-4) aman ku dianggo pikeun lalaki sareng awéwé nalika dosis anu leres dipatuhi. Langkung saé kénéh, pangaruh samping pangpayunna biasana hampang. Sapertos kitu, mangrupikeun salah sahiji solusi pikeun jalma-jalma anu kaserang tina sindrom HIV-énggal atanapi hipogonadisme jalu nalika ngaronjatkeun daya tahan nitrogén ogé massa otot bébas lemak.

Upami Anjeun keur milarian stéroid anabolik anu paling hampang tapi gancang, pikeun anu henteu dipikaresep, anjeun sanés lepat sareng bubuk Oxandrolone (53-39-4). Sababaraha urang, bahkan dina ulasan Anavar reddit, nyauran éta "The Girl Steroid" kusabab éta diantara sababaraha stéroid anu dituju kalayan awéwé anu mayoritas.

Sajarah Oxandrolone

Oxandrolone (Anavar) dijelaskeun pikeun kahiji kalina dina taun 1964 di Searle Laboratories (ayeuna cabangna Pfizer). Perusahaan ieu ogé produsén obat-obatan anu nonjol sapertos Celebrex, NutraSweet sareng Ambien. Hal ieu mangrupikeun penemuan usaha kolaborasi Raphael Pappo sareng Christopher J. Jung.

Ahli panaliti museurkeun épék androgenik parah pisan ku épéktandrogone dina hubungan épék anabolik. Aranjeunna engké, dina 1964, ngenalkeun narkoba salaku pangobatan farmaseutikal pikeun promosi regrowth otot di urang kalayan leungitna beurat anu henteu rela ogé ogé perlakuan HIV / AIDS.

Hanjakalna, narkoba pisan dianiaya ku binaraga, sareng publisitas négatip anu élicis ieu. Hasilna, Searle Laboratories ngaleupaskeun dina 1989.

Saatos sababaraha taun, Bio-Technology General Corporation (Bio-Technology General Corporation) ngarebut panalungtikan sareng pamekaran narkoba. Uji klinis anu perusahaan dilakukeun dina ubar dina 1995 nuju ngaluarkeun kadua na, tapi teras dina kaayaan Oxandrin (nami merek).

Dina mangsa éta, pangobatan stéroid anabolik dijual dina sababaraha ngaran mérek, kalebet Kajadian Oxandrolone sareng Oxandrin, sadunya. Sanajan kitu, éta engké digabungkeun ka nami merek Amérika ayeuna, Anavar.

Kalayan waktosna, Administrasi Pangan sareng Narkoba (FDA) disatujuan Oxandrolone pikeun status narkoba yatim salaku perlakuan pikeun Turner Syndrome, kaleungitan beurat anu dipangaruhan HIV ogé sareng réduksi beurat kusabab HIV.

Anggo Oxandrolone di pasar na di pasar bawah tanah

Oxandrolone atos mahal pikeun ngahasilkeun sareng aya peraturan anu ketat ngeunaan pembuatan, penjualan sareng konsumsi. Pikeun ngagentos halangan-halangan ieu sareng ngahémat biaya, aya seueur padagang anu parantos nyandak bisnis manufaktur sareng ngajual obat bawah tanah.

Hanjakalna, pasar hideung 'Oxandrolone' diproduksi dina laboratorium bawah tanah unsanitary dimana standar anu diperyogikeun jarang dituturkeun. Akibatna, éta hésé pisan pikeun pangguna pikeun néang legit Anavar tina pasar hideung atanapi laboratorium jero taneuh. Di sagigireun teu nawiskeun hasil anu dipikahoyong, ubar sapertos tiasa ngakibatkeun épék samping anu parah.

Masalah anu sanés sareng Anavar pikeun dijual di pasar bawah tanah nyaéta yén éta tiasa dianiaya malah ku barudak paduka kusabab henteu aya aturan anu ngawatesan akuisisi sareng pamakeanana.

Upami anjeun hoyong kéngingkeun otentik sareng aman Anavar, pastikeun yén anjeun damel Mésér bubuk Oxandrolone ti padagang anu sénsitip sareng sah. Sanajan hiji Oxandrolone ngagaleuh ti para penjual sapertos kamungkinan anu langkung berharga dibandingkeun pasar hideung-hideung, aranjeunna patut.

Anjeun yakin yén anjeun meunang bubuk atah atanapi produk akhir sabab seuseueurna padagang sapertos kitu moal résiko kaleungitan lisénsi salaku hasil tina ngajual produk anu teu jelas. AASraw mangrupikeun antara anu pangsaéna tina Oxandrolone asli.

Harga oxandrolone biasana normalna. Janten, upami anjeun ningali anu ngajual ngajual obat éta dina harga 'diskon jero', milari terang upami anu ngajual éta dilisensikeun sareng ngoperasikeun sacara sah pikeun mastikeun yén anjeun moal ngeureunkeun produk kontrabét.

Anavar / Oxandrolone mangrupikeun zat anu mahal pikeun dikaluarkeun, sareng umumna gering-disarankan pikeun mésér éta ti mana waé sudagar anu nuju masihan harga 'diskon jero'. Anjeun tiasa pariksa Anavar ulasan pikeun uninga naha anu ngajual ngajalankeun dina kerangka hukum sareng upami produkna otentik. Ulasan Anavar ogé tiasa masihan ideu ngeunaan anu pangsaéna mésér obat.

Sagalana ngeunaan Oxandrolone, anjeun kedah terang

Kaayaan hukum Oxandrolone di AS sareng nagara-nagara sanés

Di Amérika Serikat, Act Substance Controlled ngagolongkeun Oxandrolone / Anavar, diantara seueur androgen sareng stéroid anabolik séjén salaku zat Jadwal III dikawasa. Éta hartosna yén jalma kedah ngaliwat dokter anu ngagaduhan anu gaduh lisénsi sareng apoték.

Hukuman hukum anu dituduhkeun ku jalma anu narkoba anu ngagaduhan narkoba dina jadwal III, kalebet stéroid anabolik bubuk tina Oxandrolone atanapi final Anavar, pisan gumantung kana hukum anu relevan dina pamaréntahan hiji nagara.

Di sabagéan ageung, palaku disimpen di tukangeun bar sareng didenda. Numutkeun ka Controlled Substance Act, sababaraha kejahatan anu aya hubunganana sareng Oxandrolone kalebet perolehan palsu panipuan sareng ngagaduhan narkoba tanpa resép anu sah.

Di Inggris, Oxandrolone mangrupikeun salah sahiji bahan anu dikawasa dikatompokkeun dina Jadwal IV; sadaya stéroid anabolik kagolong kana kategori ieu.

Di Kanada, hukum nagara ngeunaan Oxandrolone sami sareng anu aya di Inggris dugi ka 1996 nalika undang-undang parantos dipinda, sanés jadwal IV. Akibatna, teu aya petunjuk anu jelas pikeun ramifikasi hukum pikeun jalma anu parantos ngagaduhan narkoba, jalma anu ayeuna gaduh éta sareng anu kabetot nyandak éta.

Tapi, hukum stéroid Kanada ngagaduhan guha anu nyatakeun yén jalma anu aya di nagara éta henteu tiasa mésér narkoba kacuali aranjeunna ngajelaskeun alesan naha aranjeunna hoyong mésér. Gumantung kana alesan anu diserahkeun, anu ngajual tiasa nampi atanapi nolak pameseran ngagaleuh. Usaha mésér stéroid ieu kedah dituturkeun ku sahenteuna 30 dinten saatos anu sanésna dilakukeun.

The vagueness dina Undang-undang narkoba Kanada, utamina dugi Oxandrolone, sigana sacara sengaja fleksibel pikeun nguatan para pejabatna nyandak kaputusan gratis dina kasus dimana binaragawan kapendak nganggo stéroid pikeun tujuan rekreasi. Tapi, di hal-hal seringna, hiji pelanggaran anu aya hubunganana sareng Anavar narik denda henteu langkung ti $ 2000 sareng waktos dipenjara dugi ka 18 bulan.

Kaayaan bahan baku Oxandrolone di Cina

Pabrikan stéroid sapertos Oxandrolone dikawasa pisan di seueur nagara sareng ieu ngabatesan jumlah produsénna.

Nanging, operator pasar hideung di sababaraha nagara, kalebet AS ngamangpaatkeun légal hukum pikeun ngimpor bahan atah Oxandrolone sareng nyiptakeun sareng ngajual obat éta tanpa pangaweruh badan pangaturan pamaréntah anu relevan.

Cina gaduh puluhan anu ngajual anu otoritas bubuk atah Oxandrolone. Ieu ngajadikeun produk janten langkung sayogi di nagara ieu tibatan pikeun pembeli anu hoyong mésér kanggo pangolahan salajengna. Hanjakalna, sabagian impor bubuk Oxandrolone atah ti China diruhkeun, ngabalukarkeun produksi sareng dijual kontén Oxandrolone di seluruh dunya.

Sagalana ngeunaan Oxandrolone, anjeun kedah terang

Naon anu anjeun tiasa ngarepkeun sareng Oxandrolone?

Tumuwuh otot

Mayoritas pangguna Oxandrolone nyandak stéroid pikeun meunangkeun beurat ku kamandungan otot. Ieu utamina pikeun ningkatkeun kesejahteraan jalma nu ngalaman leungitna beurat parna salaku akibat tina inféksi atanapi operasi.

Hébatna, gain beurat balukar tina panggunaan Anavar nyaéta otot otot lemes sabab hormon anu dieusian ku narkoba henteu wangi. Sapertos kitu, awak anjeun moal ngalaman ingetan cai kaleuleuwihan salaku akibat tina ngagunakeun stéroid. Seueur anu Heboh ngeunaan hasil ubar ieu mangrupikeun gampang pikeun hiji pamaké pikeun nahan kana beurat beurat anu hasilna.

Sanaos ubarna henteu tiasa nawiskeun hasil anu langkung seueur tina panggunaan agén massa anu sanés sapertos Testosteron sareng Anadrol, éta bakal cocog pikeun jalma anu ngan ukur milarian keuntungan anu sedeng. Éta sababna biasana disukai ku awéwé sabab kalolobaanana ngan ukur kabetot nambahan paningkatan muscularity saeutik.

Naha anjeun hoyong Anavar pikeun lalaki atanapi Anavar pikeun awéwé pikeun période usum nimbulkeun usum-musim, anjeun pasti bakal cinta sipat na métabolik Oxandrolone. Anjeun bakal perhatikeun yén ngajadikeun anjeun kéngingkeun jumlah gajih awakna anu langkung séhat dibandingkeun nalika nganggo stéroid anu langkung kuat.

motong

Anavar pikeun lalaki atanapi Anavar pikeun awéwé tiasa janten suplement anu pohara mantuan pikeun anjeun dina fase motong. Ubar anabolik alami kuat pisan. Sapertos kitu, éta épéktip pisan pikeun pelestarian jaringan lean nalika aya hiji diet.

Nalika anjeun hoyong ngucurkeun lemak awak, asupan kalori anjeun kedah langkung handap tina jumlah kalori anu anjeun bakar pikeun pangropéa jaringan lemes maksimum. Tapi, tanpa jaga kasampurnaan dina diet anjeun, anjeun bakal kaleungitan sababaraha otot upami awak anjeun teu kuat agén anabolik anu kuat. Tempo sipat-sipat anabolik anu kuat, éta tempat Anavar tiasa dianggo.

Sawaktos Anjeun nganggo Anavar salami fase motong, awak anjeun bakal tiasa ngaduruk gajih langkung éfisién. Antukna, anjeun bakal ngalaman ningkat vascularity sareng anjeun bakal katingalina langkung ketat sareng langkung jelas. Éta sababna seueur lalaki milih Anavar pikeun leungitna beurat.

athletic enhancement

Anavar mangrupikeun pilihan stégér pilihan pikeun atlit kusabab kamampuan kakuatan-tingkatkeun nya. Nanging, pangaruhna dina ieu henteu sakumaha anu diungkabkeun sapertos stéroid séjén sapertos Halotestin atanapi Dianabol.

Kakuatan saurang atlit mempengaruhi kagancangan sareng kakuatanana, duanana gaduh pangaruh langsung kana prestasi atlit umumna. Langkung kuat para atlit éta, langkung saé prestasina.

Di sagigireun kakuatan, atlit sakuduna rada ringan tur henteu janten, ulah hoyong ngawangun otot-otot anu masif. Kusabab nya nguatkeun jalma tanpa kudu nambahan otot-otot na, Anavar janten paningkatan atlit anu cocog. Langkung saé waé, éta henteu ngakibatkeun panyebrangan cai, anu sanés tiasa janten halangan prestasi pikeun atlit.

Kinerja Enhanced

Naha anjeun nganggo Anavar pikeun ngiringan sababaraha gajih atanapi ningkatkeun pagelaran atlit anjeun, anjeun bakal dicatet yén anjeun nyandak ubar sapertos resep, tingkat pamulihan anjeun ningkat sacara signifikan. Saliyane, éta ningkatkeun daya tahan otot anjeun.

Hasilna, anjeun tiasa nyandak langkung lami sateuacan anjeun bosen nalika ngalakukeun kagiatan fisik, saéngga kamampuan nyorong langkung keras sareng manjangan panjang. Ieu mantuan anjeun leuwih nguntungkeun tina sesi latihan fisik anjeun.

Épék samping Oxandrolone

Di handap ieu efek umum tina mayoritas stéroid populér. Hayu upami efek samping oxandrolone ngagaduhan hubunganana sareng maranehna.

Estrogenic

Henteu siga sababaraha stéroid sapertos Trenbolone yén aromatize, sahingga nyababkeun gynecomastia, hormon anu disayogikeun ku Oxandrolone henteu ngabalukarkeun naon waé efek samping estrogenik. Hal ieu sabab sanésna nyababkeun ingetan cai anu salajengna bakal ngajantenkeun tingkat éstrogén naek. Harta bébas-cai-nyegah cai ngajadikeun pangguna kurang rentan pikeun tekanan darah tinggi.

Kaseueuran Oxandrolone ngabalukarkeun efek samping estrogen ogé dituduhkeun kanyataan yén éta henteu nanggung kagiatan anu aya hubunganana sareng progestin.

androgenic

Sanaos Oxandrolone henteu langkung androgenik, éta henteu nyandak kagiatan androgenik. Kusabab éta, jalma anu ngagunakeun éta kamungkinan ngembangkeun jarawat sareng jalma anu katahap pisan ku katurunan pola jalu lalaki kamungkinan bakal ngalaman rambut anu langkung handap nuturkeun panggunaan stéroid.

Anavar pikeun awéwé tiasa ngahasilkeun épék androgen anu tiasa ngamajukeun gejala virilisasi sapertos pertumbuhan rambut awak, kord vokal mendut sareng clitoris dilegaan di awéwé. Tapi, gejala éta tiasa dicegah ku nyandak anu leres dosage Anavar.

Upami anjeun awéwé sareng anjeun ngalaman gejala virilization, anjeun disarankan pikeun ngeureunkeun langsung nganggo ubar. Sanggeus réngsé éta, gejala kedah ngiles. Upami teu kitu, gejala tiasa janten bagian tina anjeun upami anjeun teu malire deui sareng stéroid.

Sanajan kitu, seuseueurna pangguna stéroid teu ngalaman efek samping androgenik sabab alam androgenik sadayana kaitung rendah.

Teu kawas stéroid anabolik anu séjén anu kedah dianggo sareng sambetan inhibitor sérédase 5-alpha pikeun dimungkinkeun pikeun nyegah kamungkinan efek androgenik, Anavar aman sareng hampang sanajan henteu ngahambat. Ieu sabab énzim 5-alpha reductase dimaksudkan pikeun ngéstostéron téstostéron pikeun dihydrotestosteron, tapi ti saprak Oxandrolone parantos dihydrotestosteron, éta henteu peryogi énzim.

Cardiovascular

Salah sahiji efek samping oxandrolone anu paling serius mangrupikeun hubungan sareng koléstérol. Hormon Oxandrolone ngeureunkeun koléstérol HDL dugi 50% bari ningkatkeun tingkat kolesterol LDL dugi ka 30%.

Kusabab parobahan koléstérol ieu, jalma sareng masalah koléstérol disarankan pikeun nyegah suplement nganggo oxandrolone. Upami teu kitu, jalma anu cukup séhat pikeun kagunaan didorong pikeun ngajaga gaya hirup séhat ku tuangeun diet anu ramah koléstérol sareng kadar asam lemak sareng ngalaksanakeun seueur kagiatan kardiovaskular.

Nalika nganggo ubar ieu, éta ogé disarankeun pikeun motong dina lemak jenuh ogé gula basajan. Anjeun tiasa ngalebetkeun suplemén antioksidan koléstér pikeun jaga tingkatna.

téstostéron

Naon waé stéroid anu anjeun candak, kalebet Anavar, suppresses produksi téstostéron alami dina awak anjeun. Nanging, tingkat suprési béda ti stéroid séjén. Lamun dibandingkeun stéroid séjén anu ayeuna diobral, Anavar gaduh salah sahiji épék panindasan anu paling hampang. Éta nyegah tingkat sérum sadayana dina satengah.

Nanging, sanajan pangaruh suprési téstostéron alami Anvar sakedik, lalaki disarankan pikeun nyieun téstostéron eksogen bagian tina unsur supleménna. Upami teu kitu, hormon oxandrolone tiasa nyababkeun kaayaan nu aya hubungan sareng téstostéron rendah, diantara ogé gejala-gejala anu ngarugikeun poténsial.

Nanging, sababaraha lalaki henteu ngalaman masalah anu aya hubunganana sareng téstostéron ku ngagunakeun Anavar sanaos tingkat produksi téstostéronna diréduksi ku 50% ku stéroid. Ieu gumantung kana alami téstostéron alam najan. Mangkaning, kalolobaan lalaki bakal meryogikeun terapi téstostéron exogenous pikeun ngirangan gejala anu mungkin kusabab panggunaan stéroid.

Untungna, sapertos steroid anabolik anu sanés, épék téstostéron ngarugikeun Anavar bakal mimiti ngajauhan sakali hiji individu lirén nyandak éta. Tapi pemulihan pinuh bakal nyandak waktos pikeun kajadian sareng éta rencana terapi terapi siklus (PCT) disarankeun pikeun kursus stéroid parawatan lengkep. PCT nyepetkeun prosés pemulihan.

Hepatotoxicity

Anavar mangrupikeun C17-aa stéroid anabolik sareng kitu, éta tiasa ngakibatkeun karuksakan ati, sanaos henteu langsung. Panggunaan terus tina stéroid tiasa nyababkeun kanaékan nilai énzim ati anu signifikan. Ngaronjatkeun énzim ati nunjukkeun stress ati, ningkatkeun karusakan résiko na.

Janten, demi kasehatan ati anjeun, penting pikeun nyingkahan ngagunakeun stéroid anabolik C17-aa, kalebet Anavar bisi anjeun ngagaduhan masalah ati. Ogé, ulah nyandak alkohol teuing lamun anjeun resep sareng stéroid anabolik C17-aa sapertos Anavar pikeun ngindarkeun ati anjeun.

Detoxifier ati dina rencana suplemén anjeun nalika ngagunakeun Oxandrolone bakal panjang pikeun ngajaga kaséhatan ati anjeun. Sareng saprak panggunaan stéroid tiasa nyababkeun karusakan ati, kéngingkeun anjeun ngawates Anutan suplemén Anavar maksimal minggu 8.

Sagalana ngeunaan Oxandrolone, anjeun kedah terang

Daur Oxandrolone

Sanaos Oxandrolone cocog pikeun jalu, Daur Anavar hipu hipu pikeun lalaki yén seuseueurna pamakean lalaki sigana rada henteu épék pikeun kabutuhan ngembang, utamana dina usum usum atanapi kamekaran. Nanging, aranjeunna tetep nempelkeun éta pikeun ngawétkeun otot bocorna, anu mangrupikeun tujuan utama pikeun seuseueurna pangguna. Langkung saé kénéh, ubarna ningkatkeun kagiatan métabolik individu.

Daur Anavar pikeun awéwé

Sanajan hormon Oxandrolone henteu pikeun peningkatan massa, éta henteu umum pikeun awéwé pikeun ngalaman 100% hasil jaringan tambihan kana migunakeunana. Sapertos kitu, sareng kanyataan éta mangrupikeun stéroid anu pohara ditolerir saé pisan sareng éta mangrupikeun lebaran pikeun milih atlit bikang anu ngagaduhan kagiatan anu efisien.

Pamaké awéwé Oxandrolone anu aya dina diet sareng fase kamekaran ngabantuan pisan tina ubar ieu kusabab ngadukung rupa-rupa unsur fisik kalebet binina, tokoh sareng awak bikini langsing.

Daur Anavar standar pikeun awéwé biasana in10mg ka 20mg obat per dintenna sareng biasana dina sasih genep minggu. Sanaos sababaraha siklus ngalangkungan 20mg, kaleuwihan henteu diperyogikeun sareng ngakibatkeun efek samping oxandrolone.

Bisi anjeun awéwé sareng hoyong nganggo stéroid langkung ti genep minggu, disarankan pikeun ngamimitian sareng dilakukeun dina waktos minggu 3 ka 4 sateuacan nimukeun kursus 6-minggu.

Daur Anavar pikeun lalaki

Mayoritas pangguna jalu Anavar pikeun leungitna beurat utamana nalika aranjeunna ngalaman prosés motong / dieting. Aranjeunna mendakan ubar 50mg per dinten janten dosis awal Anavar anu cocog. Nanging, salaku jalu, anjeun tiasa nganggo dugi ka 80mg per dinten sakumaha dina wates anu, obat éta aman pikeun awak anjeun.

ngelingan Harga Oxandrolone sahenteuna $ 2 per kanggo tab 10mg, Daur Anavar pikeun lalaki tiasa langkung mahal.

Dosage Oxandrolone

Dosis Anavar anu bener-beda variasina ngabentuk hiji jalma ka anu séjén; gumantung kana gender ogé anjeunna / tujuan bebas na.

Anggoan awéwé

Sacara umum, awéwé bakal peryogi dosis Oxandrolone anu langkung handap tibatan lalaki pikeun ngahontal hasil / kauntungan anu sami. Biasana, siklus Anavar anu motong pikeun awéwé aya dina kuantitas 10mg unggal dinten. Tapi, dosis poéan tiasa langkung luhur sareng 20mg sareng sanaos tiasa memicu hasil anu dipikahoyong, dosis stéroid anu luhur tiasa ngajantenkeun awéwé ngembangkeun tanda virilisasi.

Pamakéan lalaki

Atlit lalaki anu dipikaresep dina condong kaluar Anavar dosis 80mg per poé panginten anu paling pas. Tapi, dosis anu langkung alit tiasa didopsi tapi henteu kedah kirang ti 30mg, upami henteu bakal épéktip.

Dumasar kana panalungtikan sareng sagala rupa Anavar Reddit ulasan, dosis standar na Pikeun lalaki Anavar nyaeta 50mg pér poé.

Kumaha carana ngagiling Oxandrolone

Bubuk: per 1 gram Oxandrolone

Konsentrasi pangluhurna dihasilkeun: 20 mg / ml

Naon nu peryogi:

  • 1 gram bubuk Oxandrolone
  • Pamuter 1 anu cocog pikeun nampung volume cairan
  • 8 ml PEG 300
  • 2 ml tina 190 Buktina Gandum Alkohol

Dimana mésér Oxandrolone

Hiji-hijina tempat dimana anjeun tiasa ngagaleuh legit sareng kualitas luhur Anavar ti anu ngajual sénsitip sareng sah. Dina catetan éta, AASraw mangrupikeun tempat anu paling saé pikeun sumber produk.

AASraw ngurus sintésis skala sareng produksi Oxandrolone sahingga kami tiasa nyayogikeun anjeun kuantitas naon Anavar pikeun diobral atanapi ngeureunkeun konsumsi salami anjeun nedunan syarat anu diperyogikeun. Urang beroperasi dina handapeun CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak ngabantuan kami pikeun fungsina dina kakawasaan undang-undang sareng peraturan anu relevan pikeun mastikeun yén urang nawiskeun produk top-kiyeu.

Katerangan meta: Oxandrolone (Anavar) mangrupikeun ubar sintétik sareng anabolik stéroid (AAS) anu pohara populér pikeun kakuatan na énergi anu ningkatkeun énergi. Éta téh diantara stéroid anabolik anu paling umum dipikanyaho sareng dianggo. Oxandrolone aman kanggo dianggo ku duanana lalaki sareng awéwé nalika dosis anu leres dipatuhi.

Rujukan

  1. Demling RH, DeSanti L: Oxandrolone ngarahkeun nimbulkeun massa nanggung nalika pulih tina kaduruk parna dijaga saatos diberhentikan ku stéroid anabolik. Burns. 2003 Dec; 29 (8): 793-7. [PMID: 14636753]
  2. John Cabaj, "Proses sintésis oxandrolone." Patén AS US20030032817, dikaluarkeun Pébruari 13, 2003
  3. Karim, A., Ranney, RE, Zagarella, J., & Maibach, HI (1973). Pelupusan Oxandrolone sareng métabolisme manusa. Pharmacology & Therapeutics Clinical, 14 (5), 862-869.
  4. Raiti, S., Trias, E., Levitsky, L., & Grossman, MS (1973). Oxandrolone sareng hormon pertumbuhan manusa: ngabandingkeun épék-stimulasi épéktip di barudak pondok. Jurnal Kasakit Amérika Barudak, 126 (5), 597-600.
  5. Rosenbloom, AL, & Frias, JL (1973). Oxandrolone pikeun promosi pertumbuhan sindrom Turner. Jurnal Kasakit Amérika Barudak, 125 (3), 385-387.
  6. Strauss, RH, Liggett, MT, & Lanese, RR (1985). Pamaké stéroid anabolik sareng pangaruh anu ditanggap dina sapuluh atlit awéwé anu dilatih beurat. Jama, 253 (19), 2871-2873.
0 likes
16 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.