Patarosan anu Sering Ngeunaan Sunitinib Malate 丨 AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

Sunitinib Malate

 

  1. Tinjauan Malat Sunitinib
  2. Naon anu Urang Tiasa Nganggo Sunitinib Malate?
  3. Kumaha Sunitinib Malate Dianggo?
  4. Kumaha Cara nyandak Sunitinib Malate?
  5. Kumaha Cara Nyimpen Sunitinib Malate?
  6. Sakumaha Seueur Kami Élmu Sisi Balukar Malat Sunitinib?
  7. Narkoba Naon deui anu Mangaruhan Sunatinib Malate?
  8. FDA nyatujuan Sunitinib Malate Salaku Perawatan Adjuvant Of Carenaloma Cell Renal
  9. Dimana kuring tiasa mésér Sunitinib Malate Online?

 

Sunitinib Malate (CAS:341031-54-7) kapendak di SUGEN, perusahaan biotéhnologi anu naratas sambetan protéin kinase. Éta anu katilu dina séri sanyawa kalebet SU5416 sareng SU6668. Konsépna mangrupikeun mimik ATP anu bakal bersaing sareng ATP pikeun ngiket kana situs katalitik tina reséptor tirosin kinase. Konsép ieu nyababkeun diciptakeun seueur sambetan leutik molekul tirosin kinase, kalebet Gleevec, Sutent, Tarceva sareng seueur deui anu sanés.

 

Tinjauan Malat Sunitinib

Sunitinib Malate mangrupikeun bubuk konéng dugi ka jeruk. Sunitinib Malate mangrupikeun molekul leutik sababaraha sasaran reséptor tirosin kinase Panghambat (RTK). Tanggal 26 Januari 2006, agén éta sacara resmi disatujuan ku FDA AS pikeun indikasi nyampurkeun karsinoma sél ginjal (RCC) sareng tumor stromal gastrointestinal tahan imatinib (GIST). Pikeun tujuan ieu, Sunitinib Malate umumna sayogi salaku formulasi anu dikaluarkeun ku lisan. Sunitinib Malate ngahambat sinyal sélulér ku nargétkeun sababaraha RTK. Ieu kalebet sadaya reséptor faktor pertumbuhan anu diturunkeun trombosit (PDGF-R) sareng reséptor faktor pertumbuhan endothelial vaskular (VEGF-R). Sunitinib Malate ogé ngahambat KIT (CD117), RTK anu ngajalankeun mayoritas GISTs. Salaku tambahan, Sunitinib Malate ngahambat RTK anu sanés kalebet RET, CSF-1R, sareng flt3.

 

Naon anu Urang Tiasa Nganggo Sunitinib Malate? 

Sunitinib Malate digunakeun pikeun ngubaran déwasa ku kanker ginjal anu henteu sumebar (dilokalisasi) sareng anu résiko tinggi RCC datang deui saatos dioperasi ginjal.

Sunitinib Malate digunakeun pikeun ngubaran kanker ginjal anu maju (karsinoma sél ginjal maju atanapi RCC).

Sunitinib Malate digunakeun pikeun ngubaran kanker langka burih, usus, atanapi kerongkongan disebat tumor stromal cerna (GIST) sareng nalika anjeun parantos nginum obat imatinib mesylate sareng éta henteu ngeureunkeun kanker tina tumuh atanapi anjeun henteu tiasa nyandak imatinib mesylate. Gleevec mangrupikeun mérek dagang kadaptar ti Novartis Farmasi Corporation.

Sunitinib Malate digunakeun pikeun ngubaran jinis kanker pankreas katelah tumor neuroendocrine pankreas (pNET) anu parantos maju sareng henteu tiasa diubaran ku operasi.

 

Kumaha Sunitinib Malate Dianggo?

Sunitinib Malate mangrupikeun panghambat-molekul leutik sababaraha resin kinases tirosin, sababaraha diantarana aya implengan dina tumuh tumor, angiogenesis patologis, sareng kamajuan kanker kanker. Agén ngahambat reséptor faktor pertumbuhan anu diturunkeun trombosit - (PDGFRα sareng PDGFRβ), reséptor faktor pertumbuhan endothelial vaskular (VEGFR1, VEGFR2, sareng VEGFR3), reséptor faktor sél batang (KIT), reséptor faktor tirusin tirosin 3, reséptor faktor anu stimulasi tipe 1, sareng garis sél glial diturunkeun reséptor faktor neurotrofik (RET). Penghambatan Sunitinib Malate tina kagiatan sareng fungsi reséptor kinases tirosin ieu parantos kabuktosan dina pamariksaan biokimia sareng sélulér sareng tés sumebarna sél. Métabolit primér Sunitinib Malate nunjukkeun poténsi anu sami sareng sanyawa induk dina uji biokimia sareng sélular.

Sunitinib Malate ngahambat fosforilasi sababaraha résin tirosin kinase (PDGFRβ, VEGFR2, KIT) dina xenografts tumor anu nyatakeun target reséptor tirosin kinase di vivo sareng ngahambat pertumbuhan tumor sareng metastasis dina sababaraha modél eksperimen. Agén ngahambat pertumbuhan sél tumor anu nganyatakeun target réséptor kinosia tirosin (PDGFR, RET, atanapi KIT) dina vitro sareng angiogenesis gumantung kana PDGFRβ-sareng VEGFR2 gumantung kana vivo.

 

Sunitinib Malate

 

Kumaha Cara nyandak Sunitinib Malate?

Dosis Sunitinib Malate anu diresepkeun ku dokter anjeun bakal gumantung kana sababaraha faktor. Ieu kalebet:

Type jinis sareng parah kaayaan anjeun nganggo Sunitinib Malate pikeun ngubaran

Conditions kaayaan médis sanés anjeun

Medications pangobatan sanés anu anjeun tuang

Dokter anjeun antukna bakal nulis resep dosis pangleutikna anu nyayogikeun épék anu dipikahoyong.

Inpo ieu ngajelaskeun dosis anu umum dianggo atanapi disarankeun. Nanging, pastikeun pikeun nyandak dosis anu diresepkeun ku dokter pikeun anjeun. Dokter anjeun bakal nangtoskeun dosis anu pangsaéna pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan anjeun.

 

♦ Bentuk sareng kakuatan ubar

Sunitinib Malate asalna salaku kapsul anu anjeun ngelek. Éta aya dina kaunggulan ieu: 12.5 miligram (mg), 25 mg, 37.5 mg, sareng 50 mg.

 

♦ Dosis pikeun kanker pencernaan

Dosis anu biasa tina Sunitinib Malate pikeun tumor stromal cerna (GISTs) nyaéta 50 mg sakali per dinten salami 4 minggu. Ieu dituturkeun ku 2 minggu tanpa pangobatan. Teras, anjeun bakal ngulang siklus.

Anjeun sigana bakal neraskeun ngonsumsi Sunitinib Malate dugi kanker anjeun parah atanapi awak anjeun henteu tiasa sabar dina pangobatan ku ubar. Dokter anjeun bakal nangtoskeun iraha anjeun kedah lirén nyandak Sunitinib Malate. Kanggo detil ngeunaan kumaha Sunitinib Malate dianggo pikeun ngubaran GISTs, tingali tautan sapertos dihandap.

 

♦ Dosis pikeun kanker ginjal

Sunitinib Malate ogé digunakeun pikeun ngubaran jinis kanker ginjal anu disebut karsinoma sél ginjal maju (RCC). Dosis anu biasa tina Sunitinib Malate pikeun RCC anu langkung maju nyaéta 50 mg sakali per dinten salami 4 minggu. Ieu dituturkeun ku 2 minggu tanpa pangobatan. Teras, anjeun bakal ngulang siklus.

Anjeun sigana bakal neraskeun ngonsumsi Sunitinib Malate dugi kanker anjeun parah atanapi awak anjeun henteu tiasa sabar dina pangobatan ku ubar. Dokter anjeun bakal nangtoskeun iraha anjeun kedah lirén nyandak Sunitinib Malate. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan kumaha Sunitinib Malate digunakeun pikeun ngubaran RCC canggih, tingali tautan sapertos dihandap.

 

♦ Dosis pikeun pangubaran kanker kanker ginjal

Sunitinib Malate ogé digunakeun salaku pangobatan adjuvan pikeun jinis kanker ginjal anu disebut RCC saatos nephrectomy (panyabutan operasi ginjal). Anu biasa dosis tina Sunitinib Malate pikeun panggunaan ieu 50 mg sakali per dinten salami 4 minggu. Ieu dituturkeun ku 2 minggu tanpa pangobatan. Anjeun biasana bakal ngulang siklus ieu dugi ka salapan kali. Kanggo detil ngeunaan kumaha Sunitinib Malate dianggo salaku perlakuan paningkatan pikeun RCC, tingali tautan sapertos dihandap.

 

♦ Dosis pikeun kanker pankreas

Dosis anu biasa tina Sunitinib Malate pikeun tumor neuroendokrin pankreas canggih (pNETs) nyaéta 37.5 mg sakali per dinten.

Anjeun sigana bakal neraskeun ngonsumsi Sunitinib Malate dugi kanker anjeun parah atanapi awak anjeun henteu tiasa sabar dina pangobatan ku ubar. Dokter anjeun bakal nangtoskeun iraha anjeun kedah lirén nyandak Sunitinib Malate.

 

Dicatet: dosis na ngan ukur référénsi, punten bantosan pikeun parios langkung detil ku situs web ieu:www.fda.gov .

 

AASraw mangrupikeun produsen profesional Sunitinib Malate.

Mangga pencét di dieu pikeun inpormasi cutatan: Kontak urang

 

Kumaha Cara Nyimpen Sunitinib Malate?

Tetep nginum obat ieu wadahna dinya sumping di, ditutup pageuh, jeung kaluar ti jangkauan sahiji barudak. Nyimpen eta dina suhu kamar tur jauh ti kaleuwihan panas sarta Uap (moal di kamar mandi).

Kadé tetep sadayana nginum obat kaluar tina tetempoan jeung ngahontal barudak saloba peti (kayaning minders mingguan karacunan jeung maranéhanana pikeun panon pakait, creams, patches, sarta inhalers) henteu tahan anak-na barudak ngora tiasa muka éta gampang. Ngajaga barudak ngora ti karacunan, salawasna konci caps kaamanan jeung geura nempatkeun nginum obat dina lokasi aman - salah nu geus nepi na jauh tur kaluar tina tetempoan maranéhanana sarta ngahontal.

Pangobatan anu henteu diperyogikeun kedah dipiceun ku cara-cara khusus pikeun mastikeun yén piaraan, murangkalih, sareng jalma sanésna henteu tiasa ngonsumsi éta. Nanging, anjeun henteu kedah nyiram ubar ieu ka jamban. Sabalikna, cara anu pangsaéna pikeun miceun pangobatan anjeun nyaéta ngaliwatan program pangubaran ubar. Ngobrol sareng apotéker anjeun atanapi ngahubungi departemen sampah / daur ulang lokal anjeun pikeun diajar ngeunaan program pengambilan-balik di komunitas anjeun. Tingali Pembuangan Aman FDA ngeunaan Halaman wéb pangobatan kanggo inpormasi lengkep upami anjeun teu ngagaduhan aksés kana program pengambilan balik.

 

Sakumaha Seueur Kami Élmu Sisi Balukar Malat Sunitinib?

Peristiwa ngarugikeun Sunitinib Malate dianggap rada tiasa diatur sareng kajadian kajadian ngarugikeun serius low.

Kajadian parah anu paling umum aya hubunganana sareng terapi Sunitinib Malate nyaéta kacapean, diare, seueul, anoreksia, hiperténsi, warna kulit konéng, réaksi kulit kaki-tangan, sareng sistatitis. Dina ulikan placebo-dikawasa Phase III GIST, kajadian anu ngarugikeun anu langkung seueur lumangsung sering sareng Sunitinib Malate tibatan plasebo kalebet diare, anoreksia, perubahan warna kulit, mucositis / stomatitis, asteria, rasa anu dirobih, sareng konstipasi. Ngurangan dosis diperyogikeun dina 50% pasien anu diulik dina RCC pikeun ngatur toksikitas penting tina agén ieu.

Kajadian parah (kelas 3 atanapi 4) ngarugikeun ≤10% pasién sareng kalebet hipertensi, kacapean, asthenia, diare, sareng érythema acral anu diinduksi ku kemoterapi. Abnormalitas laboratorium pakait sareng terapi Sunitinib Malate kalebet lipase, amilase, neutrofil, limfosit, sareng trombosit. Hypothyroidism sareng érythrocytosis anu tiasa dibalikkeun ogé parantos dikaitkeun sareng Sunitinib Malate. Kaseueuran kajadian anu ngarugikeun tiasa dikelola ngalangkungan perawatan anu ngadukung, gangguan dosis, atanapi pangirangan dosis.

Panilitian anyar dilakukeun di MD Anderson Cancer Center ngabandingkeun hasil pasien kanker sél ginjal metastatik anu nampi Sunitinib Malate dina jadwal standar (50 mg / 4 minggu dina 2 minggu) sareng anu nampi Sunitinib Malate kalayan liburan obat anu sering sareng pondok (jadwal alternatip). Éta katingali yén salamet sadayana, salamet bébas kamajuan sareng taat narkoba sacara signifikan langkung luhur dina pasien anu nampi Sunitinib Malate dina jadwal alternatif. Pasén ogé ngagaduhan kasabaran anu langkung saé sareng handapna parah kajadian anu ngarugikeun anu sering nyababkeun henteuna pangobatan pasien kanker sél ginjal metastatik.

 

Sunitinib Malate

 

Narkoba Naon deui anu Mangaruhan Sunatinib Malate?

Sunitinib Malate tiasa nyababkeun masalah jantung serius. Résiko anjeun tiasa langkung ageung upami anjeun ogé nganggo ubar sanés kanggo inféksi, asma, masalah jantung, tekanan darah tinggi, déprési, panyakit méntal, kanker, malaria, atanapi HIV.

Kadang teu aman ngagunakeun pangobatan anu tangtu dina waktos anu sami. Sababaraha ubar tiasa mangaruhan tingkat getih anjeun tina ubar sanés anu anjeun candak, anu tiasa ningkatkeun efek samping atanapi ngajantenkeun pangobatan henteu épéktip. Béjakeun ka dokter ngeunaan sadaya ubar sanésna, khususna: ubar osteoporosis

Daptar ieu henteu lengkep. Obat sanésna tiasa mangaruhan Sunitinib Malate, kalebet ubar resép sareng resép, vitamin, sareng produk hérbal. Henteu sadayana kamungkinan interaksi ubar didaptarkeun di dieu.

 

FDA nyatujuan Sunitinib Malate Salaku Perawatan Adjuvant Of Carenaloma Cell Renal

Tanggal 16 Nopémber 2017, Administrasi Pangan sareng Narkoba nyatujuan Sunitinib Malate (Sunitinib Malate, Pfizer Inc.) pikeun pangobatan adjuvan pasien sawawa anu résiko luhur karsinoma sél ginjal berulang nuturkeun nephrectomy.

Persetujuan didasarkeun kana multi-center, international, double-blind, placebo-Controlled, trial (S-TRAC), dina 615 pasién anu résiko luhur RCC kumat nuturkeun nephrectomy. Pasén diacak 1: 1 pikeun nampi 50 mg Sunitinib Malate sakali unggal dinten, 4 minggu dina pangobatan dituturkeun ku 2 minggu pareum, atanapi plasebo. Kelangsungan hirup bébas panyakit median pikeun pasién anu nyandak Sunitinib Malate nyaéta 6.8 taun (95% CI: 5.8, henteu ngahontal) dibandingkeun sareng 5.6 taun (95% CI: 3.8, 6.6) pikeun pasién anu nampi plasebo (HR = 0.76; 95% CI: 0.59 , 0.98; p = 0.03). Dina waktos analisis DFS, data salamet sadayana henteu asak.

Réaksi ngarugikeun anu paling umum (≥25%) kana Sunitinib Malate nyaéta kacapean / asthenia, diare, mucositis / stomatitis, seueul, turun napsu / anorexia, utah, nyeri beuteung, sindrom kaki-kaki, hipertensi, kajadian perdarahan, disgeusia / rasa anu dirobih , dyspepsia, sareng thrombositopenia. Labél ngandung peringatan kotak pikeun ngingetkeun ahli kaséhatan sareng pasién ngeunaan résiko hépatikisitas, anu tiasa nyababkeun gagal ati atanapi maot.

Dosis anu disarankeun tina Sunitinib Malate pikeun pangobatan adjuvant tina RCC nyaéta 50 mg oral sakali unggal dinten, nganggo atanapi henteu nganggo tuang, 4 minggu dina pangobatan dituturkeun sareng 2 minggu kanggo salapan siklus 6-minggu.

 

nyatet: Inpo resép lengkep sayogi di:accessdata.fda.gov  PDF 

 

Dimana kuring tiasa mésér Sunitinib Malate Online? 

Aya seueur pemasok / pabrik bubuk Sunitinib Malate di pasar, mendakan anu asli penting pisan pikeun sadaya masarakat anu peryogi produk ieu mendesak. Nalika urang mutuskeun mésér bubuk Sunitinib Malate di pasar, urang kedah diajar langkung seueur inpormasi ngeunaan éta, terang kumaha ngagunakeunana sareng éta mékanisme tindakan, résiko naon waé nalika urang nyandak bubuk Sunitinib Malate .... Salaku tambahan, harga sareng kualitas kedah janten masalah urang sateuacan ngagaleuh.

Saatos urang survey data tina pasar, dibandingkeun seueur pemasok, AASraw katingali pilihan anu saé pikeun jalma-jalma anu hoyong mésér seueur Bubuk Sunitinib Malate, produksiana dikawasa ketat dina kaayaan cGMP, kualitasna tiasa dilacak iraha waé sareng aranjeunna tiasa nyayogikeun sadaya laporan uji coba nalika anjeun mesen. Sedengkeun pikeun bubuk / harga bubuk Sunitinib Malate, éta kedah wajar, dina panon kuring. Kusabab kuring ngagaduhan seueur harga tina béda Sunitinib Malate supplier, dibandingkeun sareng kualitas, saur Aasraw moal janten pilihan anu goréng.

AASraw mangrupikeun produsen profesional Sunitinib Malate.

Mangga pencét di dieu pikeun inpormasi cutatan: Kontak urang

 

rujukan

[1] Administrasi Pangan sareng Narkoba. Sunitinib (Sutent) Nyayogikeun inpormasi. 2015.

[2] CA Naranjo, U. Busto, sareng Penjual EM, "Metode pikeun ngira-ngira kamungkinan réaksi narkoba ngarugikeun," Farmakologi Klinis sareng Terapeutik, vol. 30, henteu. 2, kc. 239-245, 1981.

[3] Z. Ansari sareng MK George, "Trombositopenia imunisasi dimédiasi ubar-sékundér pikeun sunitinib dina pasién karsinoma sél ginjal metastatik: laporan kasus," Jurnal Laporan Kasus Médis, vol. 7, tulisan 54, 2013.

[4] K. Sakai, K. Komai, D. Yanase, sareng M. Yamada, "Plasma VEGF salaku pananda pikeun diagnosis sareng pangobatan neuropati vasculitic," Journal of Neurology, Neurosurgery and Psychiatry, vol. 76, No. 2, tulisan 296, 2005.

[5] Badan Obat Éropa. Sunitinib (SUTENT). Ringkesan Karakteristik Produk. 2015.

[6] Pajares B, Torres E, Trigo JM dkk. Inhibitor tirosin kinase sareng interaksi ubar: resensi kalayan rekomendasi praktis. Clin Translate Oncol 2012; 14: 94-101.

[7] Teo YL, Ho HK, Chan A. Hubungan ubar-ubar farmakokinetik anu aya hubunganana sareng médiam kinase hambatan: pamahaman ayeuna, tantangan sareng rekomendasi. Br J Clin Pharmacol 2015; 79: 241-253.

[8] Jamie Dlugosch (2009-03-13). "Naha biologis sareng Sutent tiasa ngahemat Pfizer?". Tempat Investor.

[9] BMJ 31-Jan-2009 "NICE sareng tantangan ubar kanker" p271

[10] Blay JY, Reichardt P (Juni 2009). "Tumut stromal gastrointestinal canggih di Éropa: tinjauan ngeunaan rekomendasi pangubaran anu diperbarui". Ahli Rev Antikanker Ther. 9 (6): 831-8. doi: 10.1586 / era.09.34. PMID 19496720. S2CID 23601578.

0 likes
1054 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.