AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Synephrine Powder HCL Powder Fat and Suplemén leungitna beurat

1. Tinjauan Héfephrine

Kiwari, persentase tinggi pendudukna milarian pilihan pikeun ngajaga beurat séhat. Nya, di antara aranjeunna sadayana, anggoan Synephrine bubuk HCl mangrupikeun salah sahiji cara anu paling aman anu tiasa ngajaga gajih damang salami. Bubuk Synephrine mangrupikeun sanyawa kimia alkaloid anu henteu jarang anu aya. Ieu mangrupikeun zat alami anu aya dina pepelakan sapertos jeruk pait.

Éta mangrupikeun zat bioaktif primér dina oranyeu pait anu dianggona dugi ka awal 1500. Janten naon éta leres pisan anu dianggo? Baheula, suplemén gaib ieu parantos dianggo dina pengobatan masalah gastrointestinal sapertos kabebeng, indigestion, sareng seueul. Di daérah anu tangtu dunya, éta ogé katelah anticonvulsant anu épék ogé obat pikeun henteu sare sareng kahariwang.

Ku mecenghulna téknologi, jeruk pait ayeuna kabuktian langkung mangpaat pikeun ngubaran masalah anu leuwih modern mimitian ti inféksi jamur sareng baktéri, alergi, sareng masalah burih. Ngabantosan yén komponén primér oranyeu pait nyaéta Synephrine HCL, éta nyayogikeun alesan anjeun naha kunaon ngandung seueur sifat penyembuhan.

Struktur molekte bubuk Synephrine sami sareng ephedrine, anu mangrupikeun salah sahiji komponén pembakar gajih. Nanging, Ephedrine geus teu aya deui di pasar janten suplement dietary; ku sabab, Synephrine mangrupakeun pengganti anu pangsaéna. Octamine nyaéta métabolit Synephrine sareng parantos janten terkenal pikeun sipat pembakaran lemak na.

2. Synephrine HCL- Mekanisme Laku

Karya Synephrine ngaliwatan ngarobih produksi énérgi awak. Ngalakukeun ieu ku mangaruhan cara fungsina ati, anu nuju nyiptakeun seueur énzim sareng ogé ngagaduhan peran anu penting dina pangaturan nyerna énérgi sareng awak dina awak. Panaliti anu dilakukeun nunjukkeun yén Synephrine HCL (5985-28-4);

  • Tampilkeun glukosidase sareng amilase, mangrupakeun énzim anu tanggungna pikeun nyerna kakang kompléks. Akibatna, éta moal sigana anu bakal aya pancaran gula pasca-tuang.
  • Hal éta ningkat asupan glukosa dina otot-otot ngalangkungan stimulasi tina AMPK. Éta mangrupikeun énzim anu fungsina nyaéta pikeun ngartos tingkat bahan bakar dina sél ogé merangsang pembakaran lemak. Salaku tambahan, éta ngaronjatkeun asupan gula kana sél.
  • Synephrine nambahan jumlah ATP sayogi. Éta nyadiakeun langkung énergi anu dipikabutuh pikeun ngabantosan réaksi kimia dina ati.
  • Éta ogé nyegah konversi gula jadi lemak.
  • Ngaronjatkeun glukosa sareng karusakan glikogén.

Pangaruh stimulasi

Synephrine mangrupikeun aktivis lemah pikeun adrenoreceptor alfa-1 sareng alfa-2. Dua fungsi ku ngarésponsén ka adrenalin sahingga ningkatkeun tekanan getih sareng denyut jantung hiji. Ku sabab éta, Synephrine 5985-28-4 teu mungkin bakal ngabalukarkeun paningkatan tingkat denyut jantung anjeun atanapi tekanan darah.

Éta mangrupikeun bédana utama antara ephedrine sareng Synephrine 5985-28-4, sakumaha ephedrine dipikanyaho ngaktipkeun duanana alfa-1 sareng alfa-2 adrenoreceptors sacara kuat.

Synephrine HCL ogé merangsang reséptor neuromedin U2. Ieu mangrupakeun molekul anu aya dina hipothalamus sareng anu ningkatna bangunna.

Balukar anti radang

Synephrine jalanna ku ngeureunkeun produksi eotaxin-1. Éta mangrupikeun molekul anu nyerep eosinofil kana pindah ka daérah anu radang. Éta ogé meungpeuk kagiatan oxidase NADPH, anu dihasilkeun ku neutrofil sareng giliran nyiptakeun seueur spésiés oksigén réaktif.

Ngaliwatan nyuda aktivasina NF-kB, Synephrine ngirangan peradangan. Éta sabab kusabab overaktip NF-kB dipikanyaho nyababkeun panyakit radang sapertos psoriasis, kasakit radang bowel, ogé asma.

épék séjén

Synephrine jalanna ku ngahalangan énzim butyrylcholinesterase sareng acetylcholinesterase, anu ngabahayakeun pasien Alzheimer.

3. Synephrine HCL Anggo

(1) Synephrine HCL pikeun Réduksi Berat

Synephrine nyaeta bubuk leungitna beurat anu dianggo ku sababaraha cara.

  • salaku hiji napsu suppressant- Naha anjeun jinis jalma anu sok snacking? Maksudna mah, sanajan saatos tuangeun parah, beuteung anjeun henteu lami-lami sateuacan ngamimitian rumbling sareng ngemis. Sanaos anjeun badé ngirangan beurat, ieu mangrupikeun tantangan anu tiasa anjeun hadapi. Untungna, ieu bubuk leungitna beurat neda lapar sareng pangjurung kanggo jajanan, janten langkung caket anjeun.

Akibatna, anjeun tiasa lengket diet séhat anjeun sakumaha anu direncanakeun sareng ngirangan beurat kalayan henteu gampang. Sareng sateuacan anjeun perhatikeun éta, anjeun bakal ngajahat yén awak bikini langsing anu anjeun kantos ngimpi.

Synephrine Powder HCL Powder Fat and Suplemén leungitna beurat

(2) Synephrine HCL janten Fat Burner

Kaleuwihan gajih henteu ngan ukur bahaya, tapi ogé tiasa katingali ku anu goréng. Lemak ngaduruk hadir nganggo kauntungan anu ageung, kalebet ngajadikeun anjeun hirup langkung lami. Untungna, Synephrine HCL mangrupikeun salah sahiji strategi anu kabuktian anjeun tiasa ngagunakeun pikeun ngalembereh jauh gajih awak. Ieu kumaha ngabantuan anjeun pikeun ngahontal tujuan ieu;

  • Ningkatkeun tingkat énergi nalika sesi latihan

Anjeun teu kedah angkat ka gym sareng ngarasa sadayana sayah sareng tunduh; Synephrine ngagaduhan anjeun. Éta tindakan salaku suluh ku nyoco anjeun kalayan sagala tanaga anjeun peryogi sési latihan pembunuh. Beurit dikaluarkeun ku bubuk Synephrine dititenan parantos tiasa ngojay langkung lami, nunjukkeun tingkat tingkat énergi naékana.

Ku ningkatkeun tingkat énergi, Synephrine dipikanyaho ningkatkeun kinerja atlit ogé. Pangaruh digabungkeun kanaékan energi tina gajih sareng stimulasi ngiringan kamampuan sareng ningkatkeun jumlah kaluaran anu ngagaduhan tina latihan latihan aérobik sareng anaérob. Éta ngajadikeun suplemén pre-latihan anu hébat sareng a burner gajih teuing.

Panaliti anu dilakukeun dina dua belas lalaki nunjukkeun yén saatos nyandak bubuk leungitna beurat ieu opat puluh lima menit sateuacan latihan ningkat beban beurat maksimum. Éta ogé tiasa ngalakukeun pengulangan deui dibandingkeun sareng plasebo. Dina kombinasi sareng kafein, Synephrine ningkatkeun pangulangan seting maksimal subjek.

  • Ningkatkeun lipolisis

Éta mangrupikeun prosés ngarobak lemak dina awak. Hal ieu langkung dijelaskeun salaku métabolisme. Synephrine berpungsi ku ningkatkeun tingkat métabolik ku kituna ngadamel suluh anu langkung gancang. Éta ngécéskeun naon sababna nyandak Synephrine bakal ngajadikeun anjeun kaduruk langkung gajih saprak nalika métabolisme tinggi, awak anjeun paling dipikaresep bakal ngahontal gajih anu disimpen supaya langkung seueur.

Panaliti anu dilakukeun ngeunaan éta nunjukkeun yén kalayan dosis 50mg, laju métabolik basal ningkat ku kalori 65 pikeun tujuh puluh lima menit salajengna. Nalika digabungkeun sareng unsur sanésna hesperidin sareng naringin, dorongan métabolikna diperhatoskeun dugi ka saratus dalapan puluh kalori. Jumlah kalori ieu dibakar sareng dua puluh menit joging.

  • Uptake otot dina glukosa

Synephrine berpungsi ku merangsang héran glukosa ku otot rangka. Anu ngabantosan ngabakar lemak liwat ngaleupaskeun kaleuwihan glukosa tina sistem getih. Éta ogé nyumbang pikeun nyayogikeun otot sareng glukosa anu cekap dianggo pikeun énergi. Ku sabab kitu, langkung glukosa intramuskular hartosna kakuatan otot sareng volume langkung ageung.

Synephrine Powder HCL Powder Fat and Suplemén leungitna beurat

4. Synephrine Dosis HCL

Dosis Synephrine HCL beda-beda ti hiji jalma ka jalma anu sanés. Tapi, dosage standar salaku bubuk leungitna beurat nyaeta 100mg pér poé. Panaliti, kumaha oge, nunjukkeun yén dosis Synephrine HCL tina 35mg ogé efektif. The Dosephrine HCL dosis teu kedah langkung ti 200mg dina sadinten pikeun nyegah karacunan.

Upami éta pertama kalina nyandak éta, mimitian ku dosis anu langkung rendah kirang langkung 10-20mg pikeun ngitung kasabaran anjeun. Upami anjeun henteu sangsara ti efek samping anu ngabahayakeun, anjeun tiasa ningkatkeun dosis laun. Ulah ningkatkeun interval dosage langkung ti dua dugi ka opat jam, sabab ieu bakal ngakibatkeun épék parna.

Pikeun épék binaraga Synephrine atanapi salaku pembakar gajih, anjeun kedah mastikeun yén anjeun candak heula dina isuk sareng lima belas dugi ka tilu puluh menit sateuacan latihan. Disarankeun anjeun candak ku aranjeunna.

tumpukan

Padahal sababaraha jalma resep nyandak Synephrine sorangan, anu sanésna langkung resep tumpukan éta. Anjeun tiasa nganggo éta digabungkeun sareng bubuk leungitna beurat anu sanés sareng ogé anu ningkatkeun énergi anjeun. Yohimbine tumpukan saé kalayan Synephrine, utamina upami tujuan utama anjeun leungit beurat.

L-ananin ogé mangrupakeun pilihan anu saé kusabab éta ngagabungkeun saé ogé stimulan. Fungsina nyaéta pikeun ngarapékeun efek sareng ningkatkeun fungsi kognitif. Babakan willow bodas ogé tiasa diasupkeun kana tumpukan kanggo kesan sinergisna.

Kafein ogé ngahasilkeun citakan anu hadé, naha dina bentuk anhidrat murni atanapi ti sumber anu sanés sapertos ekstrak guarana.

5. Mésér Synephrine HCL Online

Tanpa ragu, Synephrine HCL nyaéta kuburan suci bubuk leungitna beurat. Éta ngabantosan nungtut napsu upami anjeun resep tuangeun kirang atanapi ngirangan jajanan anu teu damang. Anjeun bahkan tiasa mutuskeun ngirangan napsu anjeun suplemén Synephrine salila dua puluh opat jam upami anjeun badé ngawangun bentukna gancang.

Ogé, sakumaha anu dipidangkeun dina tulisan, éta ngajaga anjeun tenaga, anu pohara mantuan, upami anjeun badé damel sareng tuang kirang tuang. Sedengkeun pikeun waktos éta diperyogikeun, anjeun moal yakin yén dina tilu puluh menit, anjeun bakal ngalaman pangaruhna. Pangaruh ieu tiasa lepaskeun anjeun ngeunaan dua jam ti saprak satengah hirup Synephrine dua jam.

Upami digabungkeun sareng diet sareng latihan anu lumayan, anjeun bakal perhatikeun binaraga Synephrine sareng pangaruh leungitna beurat dina dua minggu pamakean. Pikeun saha waé anu berjuang sareng snacking, overeating, atanapi salah anu karasaeun aranjeunna hoyong nyingkirkeun sababaraha gajih tina awakna, ieu mangrupikeun tawaran anu saé!

Kaseueuran pembakar lemak dipikanyaho ngajadikeun anjeun kaserang tina efek samping, tapi anjeun bakal yakin yén Synephrine nawiskeun sadayana ieu tanpa nempatkeun awak anjeun di résiko? Kaseueuran ulasan Synephrine ngalaporkeun minimal pikeun nol efek samping sareng henteu heran kana popularitasna.

Ayeuna anjeun nekad pikeun ngahontal tujuan beurat anjeun, dimana anjeun nyandak pembakar lemak ieu? Sakumaha seueur perusahaan anu janji bakal nawiskeun anjeun ka Synephrine anu pangsaéna, anjeun kedah ati-ati kusabab sababaraha urang tiasa ngajual anjeun produk palsu. Kami masihan anjeun nilai pikeun artos anjeun ku nyayogikeun suplemén Synephrine anu aman sareng efektif. Sakali anjeun mésér Synephrine ti kami, anjeun yakin yén anjeun bakal kaduruk gajih sareng leungit gajih gancang sareng permanén.

Suplemén kaleungitan beurat kami témplat bébas ogé sabab 100% alami kalayan henteu aya tambihan anu disumputkeun. Mesen bubuk leungitna beurat 'mukjizat' ti urang ayeuna sareng leungit ponpoe anu teu dihoyongkeun ogé teras nikmati pedah binaraga Synephrine.

Rujukan

  1. Pitunjuk Profesional Kaséhatan pikeun Suplemén Diét, ku Shawn M. Talbott, Kerry Hughes, halaman 13
  2. Obesitas: Epidemiologi, Patofisiologi-sareng Pencegahan, Edisi Kadua, diédit ku Debasis Bagchi, Harry G. Preuss, halaman 538
  3. Suplemén Nutrisi dina Olahraga sareng Latihan, ditulis ku Mike Greenwood, Douglas Kalman, Jose Antonio, halaman 231
0 likes
467 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.