éster téstostéron bisa dihartikeun salaku molekul téstostéron sabenerna nu ngandung ranté karbon napel eta. The ranté karbon ngadalikeun koefisien partisi, dina istilah basajan nu kaleyuran tamba dina aliran getih anjeun. The kaleyuran tamba kana cai ditangtukeun ku ukuran tina ranté karbon éster ngandung. rantay karbon lila ditarjamahkeun kana éster panjang jeung panjang nu éster, nu kirang ti kaleyuran nu ubar dina cai. Contona, téstostéron propionate ieu éster dijieunna tina tilu ranté karbon CCC. Ilaharna, ieu ngandung harti yén aya tilu ranté karbon dina ieu téstostéron éster.

The Top 10 téstostéron éster nu katuhu pikeun anjeun

What nya téstostéron ésters?

The téstostéron topik éster geus ngalieurkeun jeung loba jalma, sarta anjeun bisa jarang manggihan harti jelas da eta jentre dirumuskeun ku loba ulama. Dina istilah basajan, Anjeun kudu pangheulana ngartos naon éster nyaéta méméh pindah ka ngagabungkeun deui kalayan hormon téstostéron kelamin. Éster téh réaksi kimia anu dijieun tina hiji, dua atawa tilu ranté karbon. Ukuran éster nu sabenerna salaku hasil tina Jumlah ranté karbon aya. Ayeuna bisa nerapkeun tiori sami neuleuman éster téstostéron. Sakumaha dipedar di luhur teh éster leutik boga ranté karbon pangsaeutikna nyaéta leuwih leyur dina cai sarta getih ogé.

awak anjeun tiasa rancang téstostéron alam nu lolobana jawab drive seksual jeung wangunan otot. Pikeun jalma kalawan produksi téstostéron low alatan sagala rupa alesan kaséhatan, bisa balik pikeun terapi téstostéron. Di dieu dokter tiasa nulis resep sababaraha obat téstostéron éster nu sanggeus nyokot maranéhna bakal campur jeung getih anjeun sarta masihan hasil sarupa leuwih alami. Anjeun umurna, tingkat produksi téstostéron turun. Tingkat hormon anu biasana luhur mangsa dewasa mimiti na rumaja.

Kumaha Jieun réngsé Téstostéron Cypionate Ti Raw stéroid powders

Dina yuswa 35 taun na luhur tingkat hormon téstostéron dina awak ngamimitian bade handap najan kasakit kayaning hypogonadism bisa ngakibatkeun eta. Balukar éster téstostéron samping ogé rupa-rupa ti hiji jenis ka sejen, tapi seuseueurna bagikeun dampak sarua. Contona, bareuh wewengkon suntik geus normal lamun ngagunakeun narkoba injectable bari épék séjén kaasup headaches, insomnia na erections kadang berkepanjangan.

Naha urang kedah téstostéron?

Téstostéron umumna dianggap hormon salaku lalaki. Naon loba jalma teu nyaho nya yen duanana lalaki jeung awewe ngahasilkeun hormon. Téstostéron mangrupa hormon androgén nu ngahasilkeun ciri lalaki dina awak Anjeun. Hayu urang dihasilkeun dina hiji lokasi dina awak anjeun lajeng ngumbara ka bagian awak lianna ngaliwatan saluran getih. hormon anu dijieun di wewengkon di handap;

  • Téstés dina lalaki
  • Pikeun awéwé na dihasilkeun dina ovarium
  • Dina kelenjar adrénal nu lokasina di luhur ginjal anjeun sadia dina duanana lalaki jeung awéwé.

Jumlah jajaran téstostéron téh luhur di lalaki ti di awéwé. The téstostéron saimbangna on boh gender bisa ngakibatkeun épék parna nu bisa meunang parah lamun masalahna teu dirawat di waktu.

Téstostéron éster bagan

téstostéron propionate

Téstostéron propionate 57-85-2

dosis rata

50-100mg per poé

Satengah hirup

poé 1-2

ingetan cai

minimal

Aromatization

nuhun

aksi

gancang

épék positif ningkat énergi
vascularization hadé
gains kakuatan

efek samping

leungitna bulu
jarawat
atrophy Testicular

panyalindungan

Proviron na Nolvadex

nepungan deui

ClomiGen na NolvaGen

Téstostéron cypionate jeung téstostéron enanthate

Téstostéron enanthate 315-37-7
Téstostéron cypionate 58-20-8
dosis rata 250-750 per minggu
Satengah hirup minggu 2-3
ingetan cai nuhun
Aromatization nuhun
aksi épék nyangsang
épék positif ngaronjat énergi
gains kakuatan
vascularization hadé
efek samping leungitna bulu, jerawat, ingetan cai na atrophy testicular.
panyalindungan Hiji tab tina Nolvadex na proviron poean
nepungan deui tab Clomid 1 pikeun 20 poé

Téstostéron decanoate jeung téstostéron Isocaproate

Téstostéron decanoate 5721-91-5
Téstostéron Isocaproate 15262-86-9
dosis rata 50-100mgs per poé
Satengah hirup Decanoate, 3-4 minggu
minggu Isocaproate 2
ingetan cai minimal
Aromatization nuhun
aksi Decanoate -delayed
Isocaproate-slow
épék positif Ningkat tanaga, otot teuas tur gains kakuatan.
efek samping leungitna bulu, gynecomastia, jerawat jeung atrophy testicular
panyalindungan tab 1 of Nolvadex na Proviron sakuliah siklus nu
nepungan deui tab Clomid -1 poéan pikeun 20 poé sanggeus poe panungtungan perlakuan dina.
HCG 2500-5000IU mingguan, 20days sanggeus poe panungtungan ti siklus perlakuan Anjeun.

Téstostéron undecanoate (injectable)

téstostéron Undecanoate 5949-44-0
Satengah hirup pisan lila
dosis rata minggu 1000mg / 14
ingetan cai nuhun
Aromatization nuhun
aksi pisan lila
épék positif recovery hadé, hadé vascularization, ngaronjat tanaga, jeung kakuatan otot
efek samping Jerawat, bulu rugi, atrophy testicular na gynecomastia.
panyalindungan tab 1 of proviron na Nolvadex poean sapanjang siklus perlakuan
nepungan deui Clomid - salah tablet poéan pikeun 20 poé sanggeus siklus perlakuan.

téstostéron Phenylpropionate

téstostéron Phenylpropionate 1255-49-8
dosis rata 250mg / mingguan
Satengah hirup minggu 1-3
ingetan cai nuhun
Aromatization nuhun
aksi Saum sareng pondok
épék positif recovery hadé, geus putus jeung gains otot massa, tanaga ningkat, sarta vascularization hadé.
efek samping leungitna bulu, jerawat, gynecomastia na atrophy testicular.
panyalindungan Proviron na Nolvadex - tab 1 / dinten sakuliah siklus perlakuan Anjeun
nepungan deui

tab Clomid- 1 poéan pikeun 20 poé sanggeus siklus nu

HCG- nyandak sagala dosis mimitian ti 2500-5000 IU unggal minggu pikeun 20 poé sanggeus siklus Anjeun.

Naon luhureun téstostéron éster 10?

Solusi pikeun téstostéron imbalanced nyaeta neangan bantuan médis ti klinik pangcaketna Anjeun. The éster téstostéron téh ubar baku dipaké pikeun ngubaran téstostéron low anjeun jeung wangunan otot. Aya rupa-rupa éster téstostéron sadia on pasar kasebut, ulah ngan meuli eta leuwih loket, meunangkeun resép katuhu ti dokter anjeun. The éster téstostéron téh lolobana dipake ku atlit jeung bodybuilders anu hoyong ngawangun otot awakna. Sababaraha éster téstostéron ngarah nyaéta kieu;

1. téstostéron Acetate

Sajarah

téstostéron asétat nyaeta antara éster téstostéron mimiti bisa diwanohkeun dina widang médis. Ieu prescribed pikeun kahiji kalina dina 1936. Téstostéron asétat téh ubar gancang-akting nu asalna dina bentuk hormon téstostéron keur lalaki. Ieu leyur gancang dina aliran getih anjeun nu ngajadikeun eta idéal pikeun loba pasien atanapi atlit. Kana aplikasi, anu éster asétat dimimitian digawé ampir geuwat sabalikna mun éster téstostéron séjén anu bisa nyandak sababaraha waktos. Kusabab tina téstostéron pondok éster satengah hirup, anjeun bakal kedah nyandak dosages low sanggeus unggal 2 mun 3 poé pikeun mulasara tingkat téstostéron nu hiji matuh ka fluctuations.

Téstostéron asétat suntik bisa jadi nyeri tur bisa ngakibatkeun bareuh atawa teu ngarareunah di wewengkon suntik. Anyar-pamaké bakal salawasna ngalaman sababaraha nyeri pikeun sawatara waktu, tapi sanggeus awak anjeun bakal dipaké pikeun dosages, anjeun bakal rupa. Sanajan kitu, lamun efek nuluykeun, ngawartosan dokter Anjeun nyadiakeun pilihan dosage alternatif.

téstostéron Adosage cetate

Téstostéron dosage asétat gumantung kana resép ku dokter anjeun sanggeus examining kaayaan anjeun. Sanajan kitu, dina dosis baku dibasajankeun 100mg, 200mg, 500mg, sarta 1000mg tapi Ulah poho mung dosage katuhu bakal nganteurkeun hasil nu dipikahoyong. dosage kudu dibagi ku dokter Anjeun, boh dina dasar mingguan atawa poean sanggeus ujian médis. Sababaraha urang wungkul bakal butuh dosis leutik bari batur ngaronjat dosages bakal cukup. Ulah mésér tamba tanpa nasehat dokter anjeun saprak eta bisa ngakibatkeun efek samping téstostéron asétat parna. Bisi anjeun hiji atlet bisa balik pikeun téstostéron asétat bodybuilding nu bakal nulungan anjeun ningkatkeun otot anjeun sarta kapadetan massa awak.

téstostéron asétat Bodybuilding

Ku CAS NO: 1045-69-8, Téstostéron asétat téh antara stéroid lakonan panggancangna dina pasaran ayeuna nu geus meunang hate tina loba bodybuilders profésional. obat dimimitian digawé ampir langsung saatos nyandak dosis Anjeun. Ieu micu produksi hormon téstostéron leuwih dina awak anjeun nu mantuan rupa jaringan tumuwuh kaasup otot anjeun sarta lemak kaduruk ogé. Salaku bodybuilder a, anjeun oge bakal diperlukeun pikeun marengan dosage sareng workout jeung diet ditangtoskeun pikeun anjeun ngalaman hasil nu dipikahoyong. tamba aya dina duanana bentuk lisan jeung injectable gumantung. Kituna éta nepi ka anjeun, mutuskeun nu formulir teh pangalusna keur anjeun. Sanajan kitu, dokter anjeun bakal baé pangalusna pikeun mantuan Anjeun nyieun putusan katuhu sanggeus ujian médis.

téstostéron asétat satengah hirup na siklus

The téstostéron asétat mahluk diantara ubar lakonan panggancangna boga satengah-umur 2 mun 3 poé sarta siklus perlakuan henteu leuwih ti minggu 12. dokter moal datangna up jeung pangalusna siklus dosis tur téstostéron asétat gumantung status kaséhatan anjeun sarta kaperluan Anjeun. Aya ogé hiji pilihan tina dosage poean na mingguan, ngabejaan dokter Anjeun naon nu nyaman jeung, sarta s / anjeunna bakal ngabantu anjeun. Anjeun oge bisa make narkoba babarengan jeung orals lianna kayaning Proviron pikeun ngurangan dampak tina efek samping.

téstostéron asétat mangpaat

Sababaraha kauntungan téstostéron asétat utama nyaeta;

  • Ieu ngaronjatkeun pertumbuhan otot
  • Ngaronjatkeun otot sarta recovery jaringan sakabéh
  • nol aromatization
  • Jang ningkatkeun kinarya awak sakabéh

The Top 10 téstostéron éster nu katuhu pikeun anjeun

2. téstostéron cypionate

Ieu timer suntik narkoba anu tiasa nyuntik kana otot anjeun sanggeus ditémbongkeun kumaha atuh eta ku dokter anjeun. Téstostéron cypionate pikeun diobral asalna di handapeun ngaran merk Depo-téstostéron, sarta anjeun bisa manggihan eta di sagala rupa platform online atanapi ti toko médis Anjeun. Dina loba kasus, tamba keur dikawasa ku pamaréntah alatan kakuatan sarta efek samping eta bisa ngakibatkeun lamun henteu dipaké leres.

Sajarah

Téstostéron cypionate nu ngabogaan CAS Jumlah 58-20-8, dikembangkeun di 1940s telat tapi diwanohkeun pikeun pamakéan médis di 1951. Sajaba ti pamakéan médis, tamba fungsi minangka suplemén gede pikeun atlit jeung bodybuilders. Eta ngarangsang produksi hormon téstostéron dina awak nu penting dina ngaronjatkeun tur boosting pertumbuhan otot ogé nyadiakeun awak kalawan kakuatan leuwih. Gumantung kana pangabutuh anjeun, tamba dijieun pikeun suntik sahenteuna sakali dina unggal 1 mun minggu 4. Ieu sasaena nu balik pikeun ujian médis apal kana dosis katuhu pikeun kaayaan anjeun atanapi kabutuhan.

téstostéron Cypionate mékanisme peta

Hasil téstostéron cypionate téh sarimbag jeung sakabeh ubar lianna anu kagolong kana kelas tina androgén. Stéroid dina ieu karya group nginum obat dina cara nu sarua jeung ngubaran kaayaanana sarua. Téstostéron cypionate mangrupa idéal pikeun pengobatan hypogonadism di lalaki saprak éta ngagantikeun nu téstostéron yén awak anjeun teu dina posisi ngahasilkeun. dokter Anjeun bisa kalayan gampang nulis resep teh suntik téstostéron cypionate sanggeus examining kaayaan anjeun. Sababaraha efek samping umum anjeun bakal ngalaman sanggeus ngagunakeun ubar ieu teh ngilu atawa bareuh sabudeureun wewengkon suntik, erections berkepanjangan, sarta headaches diantarana.

nu harga téstostéron cypionate rupa-rupa ti hiji ngajual ka sejen, sahingga ngalakukeun panalungtikan Anjeun mimiti pikeun meunangkeun seller reputable tur dipercanten anu tiasa nawiskeun dosages ubar kalawan harga nu lumrah. dokter Anjeun ogé bisa maénkeun hiji peran penting dina nulungan anjeun meunang hak téstostéron cypionate dosis di hiji harga affordable. Nyandak dosis narkoba kaleuwihan bisa ngakibatkeun efek samping parna, sahingga salawasna pastikeun Anjeun turutan nasehat dokter anjeun.

téstostéron Cypionate takeran

Ieu hiji ubar injectable ku dosage téstostéron cypionate dianjurkeun of 200 mun 800mgs per minggu. dokter anjeun bakal nulis resep teh dosis katuhu gumantung tingkat siklus anjeun sarta naon anu rék ngahontal ku tungtung siklusna. suntik kudu dikaluarkeun ngaliwatan otot panangan luhur anjeun atanapi imbit anjeun. dokter Anjeun tiasa nawiskeun hiji mingguan atawa biweekly, atanapi Anjeun ogé bisa balik pikeun dosage bulanan.

téstostéron Cypionate satengah kahirupan

Téstostéron cypionate stéroid boga hirup aktif nepi ka 8 poé na nyaeta diantara salah sahiji suplemén populér dipaké ku bodybuilders profésional. The téstostéron cypionate suntik kudu dilaksanakeun dina interval tina 7 poé pikeun hasil hadé.

téstostéron Cypionate Bodybuilding

tamba mangrupa suplement alus teuing pikeun duanana bodybuilders jeung atlit upcoming sarta ngalaman. Téstostéron cypionate nyadiakeun awak anjeun kalawan énergi cukup pikeun workout nu mantuan Anjeun ngahontal otot jeung awak massa nu peryogi. Nempo hasil attained ku pamaké mimiti ubar ieu sanggeus éta dipikawanohkeun, anjeun tiasa pastikeun ieu téh obat nu mere kasempetan pikeun unggul dina karir bodybuilding Anjeun. Najan kitu, pikeun anjeun papanggih gol, anjeun kudu marengan ubar ku diet ditangtoskeun jeung workouts.

téstostéron Cypionate mangpaat

Loba bodybuilders profésional kawas stéroid ieu saprak eta nawarkeun hasil kualitas jeung waktu anu pohara lila. Anjeun tiasa milih pikeun balik pikeun dosis bulanan utamana lamun henteu teu nyaman jeung injections mingguan. nu lain kauntungan téstostéron cypionate ngawengku;

  • Ngabantu dina ngajaga otot lean
  • Mempermudah pertumbuhan otot
  • Nawiskeun solusi bodybuilding jangka panjang
  • Ningkatkeun kakuatan awak sarta énergi.

3. téstostéron decanoate

Lamun Anjeun keur pilari suplement anu bakal nulungan urang ngawangun otot anjeun, masihan anjeun énergi ogé ngaduruk lemak awak anjeun lajeng téstostéron decanoate teh produk katuhu pikeun anjeun. Najan kitu, anjeun kudu ngarti yén téstostéron datangna dina bentuk béda jeung tipe anjeun milih bisa boga dampak signifikan dina kasuksésan Anjeun sakabéh di gol Anjeun. Loba bodybuilders nganggo Stéroid téstostéron DECANOATE mun pemicu reséptor androgén dina awak urang. tamba ogé presents rupa kauntungan sapertos nulungan ningkatkeun drive seksual pikeun lalaki jeung disfungsi erectile. Pikeun tumuwuh otot sarta kelestarian, ubar ieu jalan magic lamun turutan dosage katuhu jeung diet.

Sajarah

Téstostéron decanoate massana popularitasnya alatan hasil positif eta nyadiakeun ka pamaké. Dina awalna, tamba ieu dipaké keur ngaréngsékeun masalah téstostéron low di lalaki, méméh éta ieu sadar yén éta bisa mantuan bodybuilders attain gol maranéhanana. Kanyataan yen dosis obat ngan bisa nyuntik sakali per minggu ngajadikeun eta favorit keur loba bodybuilders profésional anu teu resep ka stéroid dosage lisan. Téstostéron decanoate oge hiji ubar unggulan anu mantuan dina ngaronjatkeun produksi sél getih beureum dina awak urang. Salila sababaraha taun ayeuna saprak bubuka ubar ieu, mangka ngabuktikeun janten solusi hadé pikeun loba épék téstostéron low dina duanana lalaki jeung awéwé.

What nya Téstostéron decanoate?

Decanoate mangrupa éster, sarta sakumaha didefinisikeun saméméhna dina artikel, éster nu mangrupa sanyawa organik nu mantuan jeung pharmacokinetics unsur nanaon. Dina istilah basajan, éta mantuan dina mawa tamba ngaliwatan awak anjeun sarta ngabogaan dampak anu signifikan dina sabaraha eta meta kalawan awak anjeun. Éster nangtukeun satengah hirup tamba sagala na sabaraha lila eta bakal tetep dina sistem awak anjeun. Téstostéron decanoate bodybuilding boga satengah-umur 7 poé, hartina anjeun ngan bakal perlu nyuntik tamba sakali dina saminggu. Éta hartina téstostéron decanoate sarua Deca mangrupa obat alus teuing pikeun lalaki anu boga kasusah dina ngajaga otot lean.

Téstostéron Decanoate HAlf kahirupan

Sanggeus nyokot dosis Anjeun tamba tetep aktip dina awak anjeun 7 mun 10 poé. Ku kituna, anjeun dosis kudu dilaksanakeun saeutikna sakali dina saminggu. Tuturkeun parentah dokter urang pikeun hasil hadé jeung ka ngahontal cita anjeun lancar.

téstostéron Decanoate takeran

Keur kaperluan bodybuilding nu dianjurkeun téstostéron decanoate rentang dosge ti 250mgs mun 1000mgs per minggu. Pikeun beginners nyokot 250-500gms per minggu bakal rupa tapi dosis bisa ngaronjat dina siklus salajengna. Diet katuhu jeung workout bakal idéal di achieving hasil maksimum sarta kauntungan.

téstostéron decanoate mangpaat

Utama kauntungan téstostéron decanoate nu bakal mikaresep ku ngagunakeun ubar ieu neuleu ngawengku;

  • Nyumbangkeun immensely di facilitating pertumbuhan otot
  • Ningkatkeun tur ngadukung otot lean
  • Ningkatkeun tanaga jero awak sakabéh atanapi kakuatan.

Di sisi séjén, téstostéron decanoate vs cypionate bisa digawé sami jeung méré hasil anu sarua, tapi bédana asalna di satengah hirup. Dina téstostéron decanoate, anjeun ngan bakal perlu nyuntik salah dosis per minggu bari di cypionate anjeun bakal kudu nyuntik diri sahenteuna sakali dina dua atawa tilu poé. Efek samping signifikan kalawan ubar téh nya éta bisa ngurangan produksi alami téstostéron dina awak anjeun hartina awak anjeun bakal bisa ngawangun otot diperlukeun sanggeus completing siklus narkoba. Gumantung kana kakuatan awak anjeun, anjeun bisa ngalaman efek samping béda nu tiasa parna kadang lamun teu nganggo dosis katuhu. Contona, Anjeun bisa ngalaman sweating mahiwal, insomnia atanapi jerawat kadang. Salawasna nuturkeun parentah dokter anjeun na bisi tina sagala épék ngarugikeun ngawartosan anjeunna / nya.

The Top 10 téstostéron éster nu katuhu pikeun anjeun

4. téstostéron enanthate

Ieu hiji ubar suntik anu idéal pikeun nyampurkeun kaayaan disababkeun ku téstostéron low kayaning mahluk bisa ngawangun otot, peluh atawa nyangsang pubertas na teu saimbangna hormon séjén. Hiji dokter kedah nulis resep téstostéron enanthate saprak nyalahgunakeun na bisa ngahasilkeun éfék teu bisa balik.

Sajarah

The téstostéron enanthate nyaeta diantara nu stéroid anabolik neneng paling dipikawanoh saprak release na ka pasar di 1930s. Pikeun tanggal, tamba terus jadi diantara stéroid anu pang dipikaresepna ku loba bodybuilders profésional sarta atlit. Awalna, stéroid anu teu napel wae éster nu dijieun tamba meunang diserep dina saluran getih gancang. Dina 1937, produsén dimimitian ngagabungkeun antara ubar jeung kimia éster nu robah ampir sagalana di stéroid ieu. Dina 1950 sataun, produsén ubar mutuskeun pikeun kaasup sanyawa éster enanthate di ubar mere eta kakuatan nu loba bodybuilders nu ngarasakeun kiwari.

Bodybuilding

Téstostéron enanthate 250 mangrupa bungkusan ubar has nu bakal manggihan dina pasaran. Sanajan kitu, dosis bisa ngaropéa ku dokter anjeun sanggeus examining kaayaan anjeun. Pikeun atlit, ubar injectable ieu moal mantuan Anjeun ningkatkeun kamampuan anjeun, tapi bakal nulungan urang ngahontal hasil nu Anjeun hoyongkeun. Téstostéron enanthate bodybuilding mantuan pemicu otot anjeun sarta ngatur lemak dina awak Anjeun. Anjeun neruskeun kalawan latihan kabugaran biasa, anjeun bakal attain otot jeung awak bentuk nu mikahayang. Bisi maneh kalah ka meunang hasil nu langka pisan, ngahubungan dokter anjeun pitulung.

Téstostéron enanthate pikeun dijual nyaéta sadia on rupa apotek, sarta toko online, kumaha oge, meser tamba handapeun nasihat profésional kaséhatan Anjeun. Efek obat anu picilakaeun lamun overdose atawa nyalahgunakeun dinya na pernah bisa malikkeun. Janten di sisi aman hayu dokter Anjeun nulis resep teh dosis katuhu pikeun anjeun. Sanggeus siklus téstostéron enanthate anjeun kedah tiasa ningali hasil, tur bisi anjeun teu tingali wae, ngawartosan dokter anjeun.

téstostéron Enanthate takeran

Loba dokter resep individualist dosage téstostéron enanthate najan ubar asalna di dosis béda. Contona, dina dosis narkoba anu disebarkeun nurutkeun tujuan rék attain leuwih kitu lamun aya hiji bodybuilder - nu dosage baku pikeun rentang ubar ieu ti 250mg per dintenna pikeun 750mgs per minggu. Dina sababaraha kasus, nu bodybuilders nyandak dosis tinggi nepi ka 1000mgs mingguan. dosage ogé bisa ditangtukeun ku tingkat siklus anjeun, pikeun beginners 'dosis low anu dianjurkeun nu bisa dironjatkeun engké.

Téstostéron Enanthate HAlf kahirupan

The Téstostéron enanthate boga satengah-hirup aktif tina 10.5 poé, sarta anjeun kudu meunang di suntik pikeun dosis anjeun sanggeus 10 poé. Sanajan kitu, dokter Anjeun tiasa ngarancang dosis mingguan katuhu anu bakal ngaktipkeun Anjeun mangtaun putus jeung ngawangun otot.

téstostéron Enanthate siklus

Téstostéron enanthate boga rupa siklus gumantung tingkat anjeun, sarta dokter Anjeun bakal di posisi sampurna mendesain nu pangalusna hiji keur anjeun. Contona, dina siklus téstostéron enanthate pemula ngawengku pamakéan dosis leutik sarta orals lianna kayaning Arimidex na Deca-Durabolin. Hiji siklus sateuacanna nu siklus II, anu dosis anu ngaronjat sanggeus awak anjeun bakal dipake kana dosis pemula. tamba di dieu dipaké bareng jeung Dianabol 40mgs per poé keur sakabéh siklus. siklus hardcore teh tingkat luhur nu idéal pikeun pamaké Téstostéron enanthate ngalaman, jeung di dieu dosis pisan tinggi.

kauntungan téstostéron enanthate

Ubar ieu kabuktian maénkeun peran penting dina enhancing nu careers of bodybuilders jeung atlit. Lamun dilaksanakeun neuleu tamba bisa ngirimkeun rupa épék, kauntungan téstostéron enanthate nu ngawengku;

  • Ngaronjatkeun sarta ngaronjatkeun pertumbuhan otot
  • Ningkatkeun recovery jaringan sanggeus kacilakaan atawa manjang salila workouts.
  • Ningkatkeun kakuatan awak sakabéh jeung énergi nu mantuan atlit jeung bodybuilders ngahontal cita set maranéhanana.
  • Ngaduruk lemak awak jeung ngabantu bodybuilders mun attain bentuk awak maranéhna butuh.

5. téstostéron phenylpropionate

Téstostéron phenylpropionate (BAN) (ngaran tanda Testolent), atawa téstostéron phenylpropionate, disebutkeun disebut téstostéron hydrocinnamate, mangrupa anabolik-androgenic stéroid direkayasa (AASraw) Jeung éster androgén - eksplisit, éta C17β phenylpropionate éster tina téstostéron - mana éta sakali dina kaliwat diwanohkeun di Romania. Ieu ieu mimiti diwanohkeun dina tulisan ilmiah dina 1955 sarta éta mangrupa unsur anu dipisahkeun sababaraha item bisnis Aas, acan ieu pernah sacara lega dipaké. Téstostéron phenylpropionate éta ogé strikingly bagian tina Sustanon na Omnadren.

Sajarah

Téstostéron phenylpropionate munggaran dirilis ka pasar di 1955 ku imah Sicomed Pharmaceutical tapi ieu ngajual handapeun Testolent ngaran merk. tamba teu geus sadia malah dina pasar hideung sanggeus eta dirilis. Sanajan kitu, dina taun panganyarna eta geus sadia sarta geus narima positif ku bodybuilders ogé atlit. tamba geus bagian tina blends téstostéron lianna kayaning Omnadren.

Téstostéron phenylpropionate mangrupakeun nginum obat ditempatkeun di grup androgens narkoba. Téstostéron phenylpropionate mangrupakeun ubar nu kudu dikaluarkeun ngaliwatan suntik. Saatos suntik teh, tamba tetep aktip salila kira lima poé nalika lajeng bisa nyandak dosis sejen. tamba bisa dipaké sacara mandiri atawa dikaluarkeun kalawan éster téstostéron séjén pikeun perlakuan téstostéron dina sabar sareng insufficiency téstostéron affirmed. Di sisi séjén, pamakéan narkoba populér ieu idéal pikeun ngaronjatkeun massa awak sarta kakuatan otot.

A dagang positif yen pamaké kudu mikir ngeunaan barang ieu téh yén réaksi pangropéa cai sapertos sigana ukur ti jaman ka jaman. Sajaba ti, ku cara nyokot téstostéron phenylpropionate, bodybuilders ngalaporkeun increment of craving, forcefulness, sarta kualitas. Kabéh dina sakabéh ku ngamangpaatkeun nurun ieu téstostéron dina jalan katuhu tabrakan téh kawas anu ti éster téstostéron sejenna sanajan kitu teu merlukeun infusions mangga buka immensely, atawa ngakibatkeun pangropéa cai.

kauntungan téstostéron phenylpropionate

stéroid téstostéron ieu miboga popularitas antarana nu bodybuilders alatan épék unggulan na dina awak. Sababaraha dipikawanoh kauntungan téstostéron phenylpropionate ngawengku;

  • Ningkatkeun wangunan otot ku ngaronjatkeun kapasitas ingetan nitrogén.
  • Boosting énergi awak sakabéh, sahingga ngamungkinkeun para atlit digawekeun kaluar pikeun panjang tur meunangkeun hasil nu dipikahoyong. Ogé ngaronjatkeun kinerja sakabéh a bodybuilder na atlet.
  • Stimulasi tina produksi sél getih beureum dina awak urang.
  • Ngurangan sarta ngaduruk lemak awakna.

Téstostéron Phenylpropionate HAlf kahirupan

Téstostéron phenylpropionate mangrupa obat injectable ku satengah kahirupan 3 mun 4 poé. Anjeun bakal diperlukeun nyandak dosis Anjeun sakaligus dina 4 poé. A praktisi kaséhatan profésional kedah administer suntik teh.

Téstostéron dosage phenylpropionate

Loba atlit atanapi bodybuilders make ubar ieu dua kali minggu atawa sanggeus unggal dua poé. katuhu téstostéron dosage phenylpropionate Bulan tina 300gm mun 3000mg per minggu. Sanajan kitu, efek samping téstostéron phenylpropionate anu kirang parna dibandingkeun yen tina stéroid lianna.

téstostéron Phenylpropionate siklus

The téstostéron phenylpropionate stéroid bisa dipaké babarengan jeung éster pondok lianna pikeun kirang ti siklus 10-minggu. Hiji siklus téstostéron phenylpropionate unggulan kedah ngawengku hiji Prop siklus test anu ngabogaan dosage of 300mg per minggu na Palasik NPP ku dosis dianjurkeun of 300mg per minggu teuing. Daur pondok kedah sahandapeun sapuluh minggu pikeun bodybuilders.

6. téstostéron Isocaproate

Isocaproate mangrupa éster napel hiji stéroid anabolik. Ieu éster nu bisa sarupa dihubungkeun jeung stéroid kawas nu Cypionate kawentar atanapi Enanthate éster. Kawas Cypionate na Enanthate, Isocaproate teuing bisa appended ka hormon téstostéron, kumaha oge, dina akun of Isocaproate, ieu baris ilaharna jadi di tempat primér kami ningali eta ngagabung. Téstostéron-Isocaproate, bentuk monoester nu mangrupa unheard sahiji; dina kasempetan nu manggihan eta, ieu leuwih ti dipikaresep ngaku mun Kinérja ngatur, sarta aya teu kudu sama sekali ka kantos gaduh Téstostéron Isocaproate salaku éster tunggal. Dimana urang gé meunangkeun éster Isocaproate paling ordinarily na dimana eta ngagaduhan tujuan luhur aya dina campuran téstostéron; eksplisit Omnadren na Sustanon 250. Omnadren na Sustanon-250 téh duanana sanyawa téstostéron jeung opat éster napel; opat éster tina ukuran béda anu nyieun up hiji sanyawa téstostéron agrégat.

Sajarah

The téstostéron Isocaproate mangrupa éster, sarta éta ngan sadia sawaktos napel stéroid kayaning Omnadren na Sustanon 250. Sajarah éster ieu bisa disusud ti 1970s nalika Sustanon 250 dirilis ka pasar. Peran Isocaproate éster nyaéta pikeun ngaktipkeun ubar ka panungtungan panjang dina awak anjeun sarta ngidinan sanyawaan stéroid séjén digawekeun éféktif. éster Isocaproate méré stéroid hiji satengah hirup mimitian ti 7-9 poé.

téstostéron Isocaproate takeran

Ti Isocaproate teu aya sacara mandiri, anu téstostéron isocaproate dosage beda- beda tergantung kana tempat eta geus diasupkeun. Contona, dina Sustanon 250 citakan tina eater ieu 60mgs jeung dosage of Sustanon 250 Bulan ti 250mgs mun 1500mgms per minggu. dokter anjeun bakal nulis resep teh dosage pangalusna keur anjeun gumantung kaperluan Anjeun.

téstostéron Isocaproate satengah kahirupan

Téstostéron Isocaproate boga aktif satengah hirup nepi ka 7-9 poé anu hartina dosage tina sagala stéroid napel jeung éster ieu kudu dilaksanakeun sakali per minggu. Malah lamun ngalengkepan siklus anjeun kiwari, anjeun bakal neruskeun ngarasakeun épék ubar pikeun sababaraha saterusna poé.

téstostéron Isocaproate Benefits

kauntungan téstostéron Isocaproate bisa dumasar kana campuran kawas Omnadren na Sustanon 250 sarta bisa dipisahkeun kana dua kelas dijumlahkeun up; kakuatan kaala ku atribut luhur na naon nurun ieu sanyawa méré kontras kalayan bentuk éster tunggal. Salaku nalungtik di hiji panggung mimiti, kakuatan hiji adun téstostéron téh nyadiakeun nu hadé tina dua universes dina rasa éster saeutik tur rongkah, sarta ieu furnishes duanana téstostéron lakonan gancang kalayan tabrakan lila-langgeng. Nu bisa disada kawas éta saeutik saeutik teuing basajan, tapi kabeneran zat éta pisan nanaon deui eta ti éta. Dina titik anu, urang boga kaunggulan tangtu gumantung kana atribut luhur, sarta sakumaha Omnadren na Sustanon 250 nu sagemblengna garapan pikeun palaksanaan, urang nuju ngan bade konsentrasi dina kauntungan dina lampu éta.

Pikeun kaluar-musim atlet, individu hoping mangtaun jumlahna vast massa lean sarta kualitas, wangun Isocaproate mangrupakeun hiji kaputusan idéal saperti aranjeunna sakabehna bakal maju dua sisi. Salajengna, ku stretched kaluar lingkungan métabolisme, anjeun siap acquire massa pas kalawan kirang otot jeung amassing ratio gajih, sarta yén nyaéta dihormat. campuran sarupa bisa garapan pikeun motong ogé; sagala hal dianggap, ningkat nyerna ngakibatkeun dimekarkeun Kamampuh gajih-consuming, sarta sakumaha téstostéron téh preserver jaringan lean badag éta ngan kaputusan cemerlang pikeun sagala susunan motong.

7. téstostéron propionate

Ieu teh téstostéron éster shortest nu leyur gancang dina saluran getih. Ku alatan éta, lamun perlu produk gancang-akting, teras téstostéron propionate bakal pilihan katuhu pikeun anjeun. Sanajan kitu, ubar hiji-hijina boga satengah-umur hiji poé. Kituna anjeun bakal kudu nyuntik nginum obat teh unggal dinten dugi siklus nu ends. Téstostéron harga propionate Bulan ti salah seller ka sejen jeung dosage anjeun milih. ngabandingkeun téstostéron propionate vs cypionate, Ngeunaan éféktifitas anjeun bisa milih propionate saprak gawéna aya dina sapoé, tapi nu kudu nyandak dosis Anjeun sapopoé.

Sajarah

Kawas stéroid sejen, téstostéron propionate ieu dimekarkeun dina 1930s mimiti na aimed di nulungan ngaronjatkeun kadar hormon téstostéron dina awak urang. tamba kiwari populér global diantara bodybuilders pikeun ngabuktikeun janten vital dina ngabantu ka ngahontal cita maranéhanana. Pikeun sababaraha dekade ayeuna paménta ubar geus di kebangkitan tempo mangpaat eta presents ka pamaké nu kaasup ngaronjatkeun kaunggulan hormon téstostéron kayaning ngawangun otot. ciri lalaki nu hormon ieu nyadiakeun oge alesan sejen pikeun paménta tinggi.

téstostéron Propionate takeran

The téstostéron propionate siklus pemula tungtutan nu mimitian ku dosages leutik nu dibasajankeun 50-100mgs bisa nyuntik sanggeus 2-3 poé. The dosis mingguan di rentang téstostéron propionate ti 200 mun 500mgs.

tamba bisa ngahasilkeun efek samping parna keur beginners anu nyandak dosis kaleuleuwihan pikeun kahiji kalina. dokter anjeun bakal masihan anjeun dosage ditangtoskeun sanggeus examining kaayaan anjeun. Anjeun bakal ngarasa dampak téstostéron propionate saméméh jeung sanggeus ngalakukeun eta. Inget salawasna nuturkeun parentah dosage. Sanajan kitu, lamun aya uncomfortable jeung dosis poean, anjeun tiasa balik pikeun suntik nu lasts salila sabulan.

téstostéron Propionate satengah kahirupan

The Pél téstostéron propionate boga satengah-umur jam 24 tapi gél injectable ngabogaan hirup aktif nepi ka 4 minggu. dokter anjeun bakal mendesain interpalna dosage pangalusna anu bakal ngaktipkeun anjeun meunang hasil rék.

Bodybuilding

Saatos tamba dirilis kana pasar di 1930s. Ieu ieu dites jeung kabuktian mantuan ngaronjatkeun kakuatan awakna ogé ningkatkeun wangunan otot. tamba nyadiakeun otot jeung gizi ditangtoskeun sangkan keur tumuwuh sarta lamun pamaké teu latihan luyu tiasa pastikeun attain awak massa diperlukeun dina olahraga. Ayana hormon téstostéron dina awak anjeun ngandung harti yén anjeun bakal loba kauntungan sajaba ti gedong otot kayaning pamutahiran fitur lalaki anjeun kawas deepening sora na tumuwuhna bulu raray diantara loba batur.

Sanajan kitu, konsultan dokter Anjeun bakal cara safest ngalaman hasil téstostéron propionate. Itching atanapi bareuh sabudeureun wewengkon suntik anu normal, tapi kudu ngaleungit sanggeus sababaraha waktu upami éfék henteu dileungitkeun lajeng meunang deui dokter anjeun langsung. Ngabagikeun tamba kalawan bodybuilders lianna tiasa picilakaeun saprak anjeun teu yakin kumaha obat bakal meta jeung awak anjeun. ujian médis pisan vital sateuacan na sanggeus nyokot dosis téstostéron propionate Anjeun.

téstostéron propionate mangpaat

  • Mantuan gain otot lean
  • Naekeun drive kelamin
  • pertumbuhan otot dorongan
  • Ngaduruk lemak beuteung.

8. Téstostéron Sustanon 250

Sustanon 250 stéroid mangrupa obat suntik pikeun lalaki nalangsara ti produksi téstostéron alam lemah sareng tingkat denying aranjeunna lobana mangpaat. Sustanon 250 ngamungkinkeun pamaké pikeun ngamekarkeun ciri jalu aranjeunna mikahayang kayaning deepening sora maranéhanana, strengthening otot jeung malah tumuwuhna bulu dina awakna atawa wewengkon raray.

Sajarah

Sustanon 250 nyaéta stéroid anu diwangun ku Organon Company dina 1970s pikeun mantuan lalaki nu awakna teu bisa ngahasilkeun cukup hormon téstostéron. tamba massana popularitas dina waktu anu pohara pondok sanggeus éta dirilis ka pasar saprak éta kabukti leyuran asli mun loba atlit jeung bodybuilders. Sustanon 250 dijieun ku ngagabungkeun 4 béda éster téstostéron nu ngawengku, 30mg tina téstostéron propionate, phenylpropionate 60mg-téstostéron, decanoate 100mg-téstostéron, sarta 60mg-isocaproate. Susunan ngajadikeun produk nu kuat sarta mangpaat pikeun duanana bodybuilders jeung masalah téstostéron low lianna.

Kumaha nyuntik Sustanon 250

suntik ubar ieu ngan bisa dibikeun sakali per minggu atawa sanggeus 3 poé alatan kakuatan na nu nyandak ka dianggo dina awak anjeun sababaraha poé. Sanajan tamba geus ngalarang ku agénsi anti nambahkeun atawa doping dunya, ku kituna henteu idéal pikeun atlit aktif. Anjeun tiasa nyuntik teh ubar on otot anjeun ku diri atawa jadwal keur kunjungan biasa mun klinik éta pikeun meunangkeun suntik ti dokter anjeun. satengah hirup ubar urang pisan fléksibel sahingga idéal pikeun loba pamaké tapi salawasna nonton dosages ulah efek samping.

250 Sustanon pikeun bodybuilding

Dasarna, tanpa hormon téstostéron cukup dina awak anjeun, eta bakal hese ngahontal massa otot nu mikahayang sakumaha bodybuilder a. Perkara teu diet atawa workout Sadérék sapopoé, anjeun kudu boga hormon jalu pikeun ningkatkeun pidangan kinerja Anjeun. tamba jalan ku stimulating awak anjeun ngahasilkeun leuwih éstrogén, sahingga attaining hiji tingkat téstostéron impressive. Sustanon 250 mantuan dina ngarengsekeun sagala masalah disababkeun ku tingkat téstostéron low kaasup wangunan jeung ngajaga otot lean.

Téstostéron Sustanon 250 takeran

Bener Sustanon 250 dosage pikeun bodybuilders kedah dibasajankeun 250mgs -1500mgs per minggu. Sanajan kitu, 500-750mg téh paling umum dosis injectable per minggu. Sababaraha urang bisa ngarasakeun uncomfortable kalawan injections Sustanon 250 sanggeus tilu poe tapi bade pikeun dosis mingguan bakal gagasan gede.

Naon anu gains Sustanon 250?

The gains paling signifikan anjeun bakal ngarasakeun sanggeus ngagunakeun obat ieu téstostéron konstan keur tilu minggu sanggeus suntik teh. Nu hartosna anjeun bakal boga kakuatan awak diperlukeun tur drive kelamin unggulan diantara gains téstostéron lianna. Di sisi séjén, lamun ngagunakeun narkoba pikeun lila, anjeun kudu balik pikeun uji getih keur nangkep tingkat téstostéron Anjeun. Inget tingkat hormon low atawa kaleuwihan tiasa bahaya. benefit hébat sejen anjeun bakal mangtaun tina nyokot obat ieu enhancing sarta ngajaga otot lean.

Téstostéron Sustanon 250 siklus

The siklus 250 Sustanon kaasup orals séjén saprak anjeun moal bisa mangtaun otot lean nu peryogi, ku ngagunakeun Sustanon wungkul. Di handap ieu Sustanon bulking siklus;

minggu Sustanon250 Dianabol Ostarine

MK-2866

Aromasin N2guard Deca Durabolin
1 500mgs / minggu 40mgs / ed 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
2 500mgs / minggu 40mgs / ed 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
3 500mgs / minggu 40mgs / ed 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
4 500mgs / minggu 40mgs / ed 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
5 500mgs / minggu 40mgs / ed 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
6 500mgs / minggu 40mgs / ed 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
7 500mgs / minggu OFF 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
8 500mgs / minggu OFF 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
9 500mgs / minggu OFF 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
10 500mgs / minggu OFF 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
11 500mgs / minggu OFF 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu

* Ed hartina unggal poé / per poé

9. téstostéron Undecanoate

Ieu ubar panjang-akting nu asalna di boh formulir suntik kapsul atawa. pilihan sok Hormat, tapi dua jenis dosis rupa-rupa ngeunaan éféktifitas. tamba idéal pikeun lalaki kalayan tingkat téstostéron low atanapi awakna anu bisa ngahasilkeun hormon loba-diperlukeun. The téstostéron Undecanoate bisa mantuan dina ngembangkeun ciri awak jalu kayaning deepening tina sora éta, sebaran gajih na wangunan otot.

Sajarah

téstostéron undecanoate ieu dimekarkeun dina 1980 sacara Organon Narkoba Company nu aimed dina nyadiakeun téstostéron ubar nu teu balik via ati. Ogé, tamba éta hiji pamanggih nyieun hiji stéroid androgén anabolik (AASraw) Nu bisa nulungan dina pengobatan produksi téstostéron low di lalaki. Sanajan kitu, bubuka éster téstostéron séjén nu ngabuktikeun janten kuat ngeunaan hasil iklas, téstostéron undecanoate ieu lalaunan kaleungitan popularitas diantara loba bodybuilders profésional sarta atlit.

Kumaha teu Téstostéron undecanoate karya

The téstostéron undecanoate mana ngaliwatan sistim limfatik teu ati kawas stéroid lianna. Ku kituna, tamba asup kana saluran getih tanpa keur destructed atanapi kapangaruhan ku ati nu hartina anjeun mikaresep efek ka fullest. Prosés nu stéroid jadi meunang awak anjeun ngajadikeun eta béda ti stéroid methylated lianna.

téstostéron Undecanoate Bodybuilding

Téstostéron hormon seksual muterkeun hiji peran penting dina awak for kalah lemak, gaining kakuatan jeung wangunan otot diantara ciri lalaki séjén. Loba atlit profésional sarta bodybuilders ngamangpaatkeun ubar ieu keur naekeun otot maranéhanana ogé jang ningkatkeun kinarya maranéhanana. Sanajan téstostéron undecanoate ieu bisa disebutkeun yén stéroid lemah, mémang mibanda hasil positif dina wangunan otot anjeun sarta workouts mun anjeun nyandak dosage luhur dibiruyungan diet ditangtoskeun.

Sanajan kitu, jalma anu teu ngagunakeun narkoba neuleu bakal ngalaman efek samping nu bisa diolah lamun ngahubungan dokter anjeun dina waktos. Téstostéron undecanoate bodybuilding tiasa hébat lamun balik pikeun téstostéron undecanoate suntik nu ngan bisa nyandak sakali dina 10 atanapi 14 minggu. Gumantung kana kaayaan anjeun dokter bakal ngarancang jeung dosage jeung siklus téstostéron undecanoate katuhu pikeun anjeun. The capsules dosis téstostéron undecanoate satengah hirup ukur ngalir pikeun sapoé, jeung anjeun kudu nyandak dosis Anjeun sapopoé.

téstostéron Undecanoate mangpaat

Sababaraha kauntungan téstostéron undecanoate utama kaasup;

  • Ningkatkeun leungitna gajih
  • ningkatkeun wanda
  • Naekeun kapercayaan Anjeun
  • Ningkatkeun drive kelamin
  • Ningkatkeun gains otot

téstostéron Undecanoate dosages

Pikeun bodybuilders atanapi atlit anu téstostéron undecanoate rentang dosage sabudeureun 480mg per poé. Najan kitu, pikeun pamaké mimitina-waktos, dokter tiasa ngurangan dosis lajeng ningkatkeun deui kalawan waktu. Lamun anjeun mutuskeun nu ngagabungkeun ubar jeung stéroid sejen, 200-250mgs bakal oke. tamba kudu dilaksanakeun saméméh hidangan éta téh saméméh sarapan jeung sore dosis saméméh dinner.

téstostéron Undecanoate siklus

Anjeun tiasa make stéroid ieu barengan orals séjén kawas Deca Durabolin, trenbolone na promobolan. Lamun mutuskeun nganggo andriol kalawan orals sejenna, mangka urang Disarankeun make eta dina dosis low kayaning 240mg per poé. andriol bakal ngawula ka salaku dasar test na masihan orals séjén kasempetan pikeun fungsi leres tanpa ngalaman sagala efek samping tambahan.

minggu Andriol Promobolan Aromasin Cardarine N2Guard
1 250mg / ED 600mgs / minggu 10mgs 20mgs / ED 5caps / ED
2 250mgs / ED 600mgs / minggu 10mgs / EOD 20mgs / ED 5caps / ED
3 250mgs / ED 600mgs / minggu 10mgs / EOD 20mgs / ED 5caps / ED
4 250mgs / ED 600mgs / minggu 10mgs / EOD 20mgs / ED 5caps / ED
5 250mgs / ED 600mgs / minggu 10mgs / EOD 20mgs / ED 5caps / ED

* ED hartina per poé atawa unggal poé

10. Turinabol (Tbol)

Sajarah

Ieu hiji ubar anabolik nu ieu mimitina dihasilkeun dina 1961 di Jerman Wetan ku farmasi Jenapharm Company pikeun nyampurkeun ailments tulang-wasting. tamba massana popularitas sanggeus eta ieu attributed keur ayaan East Olympians Jerman dina 1960s mun 1980s. Turinabol ayeuna dipaké ku atlit jeung bodybuilders pikeun ngaronjatkeun massa awakna jeung otot bareng jeung énergi maranéhna kudu ngajalankeun éta sapanjang kagiatanana. Keur bodybuilders, anjeun tiasa ngahontal target unattainable lamun ngagunakeun narkoba neuleu.

Kumaha teu Turinabol karya

The dosage turinabol ngan sadia pikeun di formulir kapsul lisan. Ayeuna, taya formulir injectable pikeun stéroid ieu. Aya TURINABOL pikeun dijual, Sarta tamba ngan sadia di Labs bawah tanah. Paménta pikeun tamba dina naékna tempo épék turinabol dinya nyadiakeun ka pamaké. tamba dipikanyaho pikeun mahluk éféktif dina ngaronjatkeun sintésis protéin otot, ningkatkeun jumlah tina laju diserep nitrogén dina otot ogé ngaronjatkeun produksi sél getih beureum. Daur turinabol gumantung kana kabutuhan Anjeun, tapi Anjeun bisa nyandak 50mg poean per minggu atawa dua minggu. Sanajan kitu, dokter Anjeun tiasa ngarancang daur dosage pangalusna keur anjeun sanggeus tempo status kaséhatan Anjeun.

Bodybuilding

Turinabol (Tbol) nangtung kaluar salaku stéroid pangalusna keur loba atlit jeung bodybuilders alatan kauntungan tremendous taun boosting tingkat énergi jeung enhancement otot. Ngalengkepan ubar jeung diet katuhu jeung workout ditangtoskeun anjeun bakal pastikeun pikeun meunangkeun hasil nu dipikahoyong. stéroid nyadiakeun awak anjeun jeung protéin penting anu bakal ngaktipkeun otot tumuwuh sakumaha ogé ngaduruk nu lemak awakna. Ngagunakeun obat ieu, anjeun moal kudu salempang ngeunaan efek samping estrogenic kawas insomnia, ingetan cai, sarta tekanan darah tinggi. Kituna, maranéhanana rawan efek samping maranéhna bakal teu nyaman jeung obat ieu.

Turinabol mangpaat

Sababaraha kauntungan theTurinabol anjeun bakal ngarasakeun ku ngagunakeun ubar ieu ngawengku;

  • Ningkatkeun kakuatan otot
  • Nyadiakeun otot kedap
  • Ngarasakeun hasilna tanpa gaining beurat
  • tingkat low tina efek samping
  • Ngaronjatkeun produksi alami hormon téstostéron

Turinabol dosages

Turinabol dosage nu dianjurkeun pikeun lalaki nyaéta 20 mun 50gms per dinten, sarta anjeun bisa make eta barengan orals séjén pikeun hasil hadé. Aya geus persépsi lepat yen sakumaha bodybuilder a Anjeun kudu make dosages tinggi pikeun meunangkeun hasil. Awéwé kedah nyandak dosages turinabol leutik 2.5 mun 7.5mgs per poé saprak dosages tinggi bisa ngakibatkeun virilization.

Turinabol satengah kahirupan

Turinabol (Tbol) mibanda kahirupan satengah jam 16. Kituna maneh kudu bisa mawa dosage anjeun sakali per dinten - kumaha oge, sababaraha bodybuilders kawas bengkahna dosage kana dua interval 12 jam nu ogé oke tetep tingkat getih idéal.

Turinabol siklus

stéroid Ieu bisa dipaké babarengan jeung orals lianna kayaning Dbol, N2Guard, sarta Cardarine pikeun hasil hadé tur handap efek samping.

minggu Tbol Dbol N2Guard Cardarine
1 25mgs / ED 25mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED
2 25mgs / ED 25mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED
3 25mgs / ED 25mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED
4 25mgs / ED 25mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED
5 25mgs / ED 25mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED
6 25mgs / ED 25mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED

* ED nangtung pikeun unggal poe.

The Top 10 téstostéron éster nu katuhu pikeun anjeun

téstostéron nu éster nyaeta katuhu pikeun anjeun?

Kiwari nu boga glimpse tina éster téstostéron pangalusna sadia dina pasaran, tantangan nu kiwari asalna di nangtukeun hiji katuhu pikeun anjeun. Jalma kudu réaksi béda ka sagala rupa ubar, naon bisa jadi gawe sobat anjeun bisa jadi teu sampurna pikeun anjeun. Jalma boga komposisi awak béda, jeung dokter alus bakal salawasna nalungtik kaayaan anjeun mimiti saméméh milih nu nginum obat katuhu.

masalah téstostéron low perlu hiji perlakuan individualized pikeun meunangkeun hasil nu dipikahoyong. Contona, lamun buka per pamadegan rahayat, sababaraha bisaeun yén asétat teh pangalusna, batur baris ngarujuk anjeun mésér cypionate atawa malah decanoate. Cara pangalusna pikeun milih éster téstostéron katuhu téh ningali dokter tur ngajelaskeun masalah anjeun lajeng anjeunna / manehna bakal nulis resep ubar katuhu.

Naon anu tips pikeun milih anu éster téstostéron katuhu pikeun anjeun?

Ngimpi tina unggal bodybuilder nyaeta mun boga alus pilari wangun awak, kabugaran awak sakabéh, sarta otot lean kuat. Sanajan kitu, sababaraha kondisi sapertos produksi téstostéron low dina awak bisa mungkir anjeun kasempetan pikeun sukses dina karier Anjeun.

Mayoritas bodybuilders nganggo éster téstostéron pikeun ngahontal otot maranéhna kudu sanggeus hiji rutin latihan vigorous. Ilaharna, awak anjeun teu boga cukup téstostéron keur ngawangun otot anjeun sarta nyadiakeun Anjeun mawa énergi nu peryogi sakumaha bodybuilder a. Hartina anjeun kudu naekeun sareng éster luyu.

Jadi kumaha anjeun milih nu éster téstostéron katuhu?

Ayeuna, pasar pinuh rupa éster téstostéron nu bisa nyieun teuas pikeun anjeun milih pangalusna salah. Sadaya merek ngaku jadi pangalusna sarta nawarkeun solusi pikeun masalah anjeun. Najan kitu, anjeun kudu ati-ati saloba anjeun neangan pitulung ti profésional kaséhatan. Mertimbangkeun tips handap lamun milih éta boosters téstostéron katuhu;

1. Ngartos naon nu peryogi

Sateuacan Anjeun buka dokter anjeun nasihat, mimiti ngarti masalah anjeun. Contona, upami masalah anjeun keur teu bisa ngahontal otot lean diperlukeun atawa malah lamun rék ngaduruk lemak awak anjeun anu bakal nyieun karya dokter anjeun gampang pikeun ngaidentipikasi ubar pangalusna keur anjeun. The éster téstostéron gaduh bahan béda pikeun ngarengsekeun masalah husus. Batur anu sampurna pikeun jalma sahandapeun nginum obat kasakit béda bari batur teu bisa dipaké kalawan obat lianna. Ulah nyieun kasalahan tina purchasing ubar ti toko pangcaketna Anjeun tanpa hidayah profésional kaséhatan. Anjeun bakal risking hirup anjeun saprak anjeun bisa ngalaman épék nu bisa ngahesekeun kaséhatan Anjeun.

2. Tipe tina éster téstostéron

nu téstostéron boosters datangna dina tipena béda sababaraha téh alam bari batur téh obat resép. dokter Anjeun bakal dina posisi alus pikeun nangtukeun jenis pangalusna keur anjeun sanggeus examining kaayaan kaséhatan Anjeun. kakuatan awak anjeun penting pisan sawaktos nyandak ubar ieu; awak anjeun bisa teu dianggo ogé kalawan sababaraha suplemén. Deui gumantung kedah téstostéron anjeun, dokter bakal nyaho jinis katuhu pikeun mantuan Anjeun ngahontal cita anjeun.

3. Kualitas sarta efektivitas

The téstostéron éster jalan jalan anu sarua, tapi bédana asalna di efektivitas maranéhanana. merek béda boga satengah-hirup béda, sababaraha obat perlu dicokot sakali dina minggu batur sakaligus dina 2 atanapi 3 poé. kabutuhan Anjeun ayeuna bakal pituduh dokter anjeun dina milih nu resép caang pikeun anjeun. Mun anjeun teu nyaman jeung éster téstostéron injectable, anjeun tiasa ngabejaan dokter Anjeun néangan hiji ubar lisan.

Ujung pangpentingna nalika anjeun milih atawa ngagunakeun boosters téstostéron téh mun ngalibetkeun dokter anjeun dina unggal hambalan. Nyampurkeun efek samping tiasa ongkosna mahal sarta kadangkala Anjeun bisa jadi teu ngabalikeun kaayaan. Pernah prioritas hargana lamun milih éta éster téstostéron katuhu saprak éta mungkin mun meunang produk kualitas-low lamun balik pikeun produk cheapest. Sanajan kitu, teu oge megatkeun bank Anjeun pikeun ubar, mertimbangkeun efektivitas jeung kualitas hasil nyangka.

rujukan;

  1. Dudley, RE, & Constantinides, PP (2018). S. Patén Aplikasi No. 15 / 723,985.
  2. Guercia, C., Cianciullo, P., & Porte, C. (2017). Analisis éster asam lemak téstostéron dina kelenjar pencernaan mussels ku spéktrométri massa kromatografi luhur resolusi cair. stéroid, 123, 67-72.
  3. Chen, FJ, Patel, MV, Fikstad, DT, Zhang, H., & Gillyar, C. (2018). S. Patén Aplikasi No. 15 / 714,541.
1 likes
7011 Tampilan

Komentar nu ditutup.