The Top 10 téstostéron éster: nu bener keur anjeun? | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

éster téstostéron bisa dihartikeun salaku molekul téstostéron sabenerna nu ngandung ranté karbon napel eta. The ranté karbon ngadalikeun koefisien partisi, dina istilah basajan nu kaleyuran tamba dina aliran getih anjeun. The kaleyuran tamba kana cai ditangtukeun ku ukuran tina ranté karbon éster ngandung. rantay karbon lila ditarjamahkeun kana éster panjang jeung panjang nu éster, nu kirang ti kaleyuran nu ubar dina cai. Contona, téstostéron propionate ieu éster dijieunna tina tilu ranté karbon CCC. Ilaharna, ieu ngandung harti yén aya tilu ranté karbon dina ieu téstostéron éster.

 

The Top 10 téstostéron éster nu katuhu pikeun anjeun

 

What nya téstostéron ésters?

The téstostéron topik éster geus ngalieurkeun jeung loba jalma, sarta anjeun bisa jarang manggihan harti jelas da eta jentre dirumuskeun ku loba ulama. Dina istilah basajan, Anjeun kudu pangheulana ngartos naon éster nyaéta méméh pindah ka ngagabungkeun deui kalayan hormon téstostéron kelamin. Éster téh réaksi kimia anu dijieun tina hiji, dua atawa tilu ranté karbon. Ukuran éster nu sabenerna salaku hasil tina Jumlah ranté karbon aya. Ayeuna bisa nerapkeun tiori sami neuleuman éster téstostéron. Sakumaha dipedar di luhur teh éster leutik boga ranté karbon pangsaeutikna nyaéta leuwih leyur dina cai sarta getih ogé.

awak anjeun tiasa rancang téstostéron alam nu lolobana jawab drive seksual jeung wangunan otot. Pikeun jalma kalawan produksi téstostéron low alatan sagala rupa alesan kaséhatan, bisa balik pikeun terapi téstostéron. Di dieu dokter tiasa nulis resep sababaraha obat téstostéron éster nu sanggeus nyokot maranéhna bakal campur jeung getih anjeun sarta masihan hasil sarupa leuwih alami. Anjeun umurna, tingkat produksi téstostéron turun. Tingkat hormon anu biasana luhur mangsa dewasa mimiti na rumaja.

Kumaha Cara Ngabéréskeun Téstostéron Cypionate Tina Bubuk Stéroid Raw

Dina yuswa 35 taun ka luhur tingkat hormon téstostéron dina awak mimiti turun sanajan panyakit sapertos hypogonadism tiasa nyababkeun éta. Efek samping éster téstostéron ogé bénten-bénten tina hiji jinis kana jinis anu sanés, tapi seuseueurna ngabagi pangaruh anu sami. Misalna, pembengkakan daérah suntikan normal nalika nganggo ubar suntik sedengkeun épék sanésna kalebet nyeri sirah, insomnia sareng kadang-kadang ereksi berkepanjangan.

Naha urang kedah téstostéron?

Téstostéron ilahar disebut hormon jalu. Anu seueur jalma henteu terang nyaéta lalaki sareng awéwé ngahasilkeun hormon. Téstostéron mangrupikeun hormon androgén anu ngahasilkeun ciri lalaki dina awak anjeun. Éta dihasilkeun dina hiji tempat dina awak anjeun teras angkat ka bagian awak sanésna ngalangkungan aliran getih. Hormon didamel di daérah ieu;

  • Téstés dina lalaki
  • Pikeun awéwé na dihasilkeun dina ovarium
  • Dina kelenjar adrénal nu lokasina di luhur ginjal anjeun sadia dina duanana lalaki jeung awéwé.

Jumlah jajaran téstostéron téh luhur di lalaki ti di awéwé. The téstostéron saimbangna on boh gender bisa ngakibatkeun épék parna nu bisa meunang parah lamun masalahna teu dirawat di waktu.

Téstostéron éster bagan

 

téstostéron propionate

 

Téstostéron propionate 57-85-2

dosis rata

50-100mg per poé

Satengah hirup

poé 1-2

ingetan cai

minimal

Aromatization

nuhun

aksi

gancang

épék positif ningkat énergi
vascularization hadé
gains kakuatan

efek samping

leungitna bulu
jarawat
atrophy Testicular

panyalindungan

Proviron na Nolvadex

nepungan deui

ClomiGen na NolvaGen

 

Téstostéron cypionate jeung téstostéron enanthate

Téstostéron enanthate 315-37-7
Téstostéron cypionate 58-20-8
dosis rata 250-750 per minggu
Satengah hirup minggu 2-3
ingetan cai nuhun
Aromatization nuhun
aksi épék nyangsang
épék positif ngaronjat énergi
gains kakuatan
vascularization hadé
efek samping leungitna bulu, jerawat, ingetan cai na atrophy testicular.
panyalindungan Hiji tab tina Nolvadex na proviron poean
nepungan deui tab Clomid 1 pikeun 20 poé

 

Téstostéron decanoate jeung téstostéron Isocaproate

Téstostéron decanoate 5721-91-5
Téstostéron Isocaproate 15262-86-9
dosis rata 50-100mgs per poé
Satengah hirup Decanoate, 3-4 minggu
minggu Isocaproate 2
ingetan cai minimal
Aromatization nuhun
aksi Decanoate -delayed
Isocaproate-slow
épék positif Ningkat tanaga, otot teuas tur gains kakuatan.
efek samping leungitna bulu, gynecomastia, jerawat jeung atrophy testicular
panyalindungan tab 1 of Nolvadex na Proviron sakuliah siklus nu
nepungan deui tab Clomid -1 poéan pikeun 20 poé sanggeus poe panungtungan perlakuan dina.
HCG 2500-5000IU mingguan, 20days sanggeus poe panungtungan ti siklus perlakuan Anjeun.

 

Téstostéron undecanoate (injectable)

téstostéron Undecanoate 5949-44-0
Satengah hirup pisan lila
dosis rata minggu 1000mg / 14
ingetan cai nuhun
Aromatization nuhun
aksi pisan lila
épék positif recovery hadé, hadé vascularization, ngaronjat tanaga, jeung kakuatan otot
efek samping Jerawat, bulu rugi, atrophy testicular na gynecomastia.
panyalindungan tab 1 of proviron na Nolvadex poean sapanjang siklus perlakuan
nepungan deui Clomid - salah tablet poéan pikeun 20 poé sanggeus siklus perlakuan.

 

téstostéron Phenylpropionate

téstostéron Phenylpropionate 1255-49-8
dosis rata 250mg / mingguan
Satengah hirup minggu 1-3
ingetan cai nuhun
Aromatization nuhun
aksi Saum sareng pondok
épék positif recovery hadé, geus putus jeung gains otot massa, tanaga ningkat, sarta vascularization hadé.
efek samping leungitna bulu, jerawat, gynecomastia na atrophy testicular.
panyalindungan Proviron na Nolvadex - tab 1 / dinten sakuliah siklus perlakuan Anjeun
nepungan deui

tab Clomid- 1 poéan pikeun 20 poé sanggeus siklus nu

HCG- nyandak sagala dosis mimitian ti 2500-5000 IU unggal minggu pikeun 20 poé sanggeus siklus Anjeun.

 

Naon luhureun téstostéron éster 10?

Solusi pikeun téstostéron imbalanced nyaeta neangan bantuan médis ti klinik pangcaketna Anjeun. The éster téstostéron téh ubar baku dipaké pikeun ngubaran téstostéron low anjeun jeung wangunan otot. Aya rupa-rupa éster téstostéron sadia on pasar kasebut, ulah ngan meuli eta leuwih loket, meunangkeun resép katuhu ti dokter anjeun. The éster téstostéron téh lolobana dipake ku atlit jeung bodybuilders anu hoyong ngawangun otot awakna. Sababaraha éster téstostéron ngarah nyaéta kieu;

1.    téstostéron Acetate

Sajarah

téstostéron asétat mangrupikeun éster téstostéron munggaran anu diwanohkeun dina bidang médis. Ieu diresepkeun pikeun kahiji kalina dina 1936. Téstostéron asétat mangrupikeun ubar anu gancang dina bentuk hormon téstostéron jalu. Éta ngaleyurkeun langkung gancang dina aliran getih anjeun anu ngajantenkeun idéal pikeun seueur pasién atanapi atlit. Kana aplikasi, éster asétat mimiti damel ampir langsung bertentangan sareng éster téstostéron sanés anu panginten tiasa lami. Kusabab éster téstostéron pondok satengah hirup, anjeun kedah nyandak dosis anu handap saatos unggal 2 ka 3 dinten kanggo ngajaga tingkat téstostéron anu tunduk kana turun naek.

Téstostéron asétat suntik bisa jadi nyeri tur bisa ngakibatkeun bareuh atawa teu ngarareunah di wewengkon suntik. Anyar-pamaké bakal salawasna ngalaman sababaraha nyeri pikeun sawatara waktu, tapi sanggeus awak anjeun bakal dipaké pikeun dosages, anjeun bakal rupa. Sanajan kitu, lamun efek nuluykeun, ngawartosan dokter Anjeun nyadiakeun pilihan dosage alternatif.

téstostéron Adosage cetate

Téstostéron dosage asétat gumantung kana resép ku dokter anjeun sanggeus examining kaayaan anjeun. Sanajan kitu, dina dosis baku dibasajankeun 100mg, 200mg, 500mg, sarta 1000mg tapi Émut ngan ukur dosis anu leres anu bakal ngasilkeun hasil anu dipikahoyong. Dosis na kedah dibagi ku dokter anjeun, boh dina mingguan atanapi unggal dinten saatos pamariksaan médis. Sababaraha urang ngan ukur peryogi dosis leutik sedengkeun anu sanésna nambahan dosis bakal cekap. Entong mésér ubar tanpa naséhat dokter anjeun sabab éta tiasa ngakibatkeun efek samping téstostéron anu parah. Upami anjeun atlit anjeun tiasa milari binaragawan téstostéron asétat anu bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun otot sareng kapadetan massa awak.

téstostéron asétat Bodybuilding

Ku CAS NO: 1045-69-8, Téstostéron asétat mangrupikeun stéroid akting panggancangna dina pasaran ayeuna anu parantos ngagaduhan manah seueur binaragawan profesional. Ubar mimitian dianggo ampir langsung saatos nginum dosis anjeun. Éta micu produksi langkung hormon téstostéron dina awak anjeun anu ngabantuan sagala rupa jaringan pikeun tumuh kalebet otot sareng ngabeuleum lemak ogé. Salaku binaragawan, anjeun ogé bakal diperyogikeun ngiringan dosis sareng latihan sareng diet anu saé pikeun anjeun pikeun ngalaman hasil anu dipikahoyong. Obat na aya dina bentuk lisan sareng suntik gumantung. Maka terserah anjeun, mutuskeun bentuk anu pangsaéna pikeun anjeun. Nanging, dokter anjeun bakal janten jalma anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu pas saatos pamariksaan médis.

téstostéron asétat satengah hirup na siklus

The téstostéron asétat mahluk diantara ubar lakonan panggancangna boga satengah-umur 2 mun 3 poé sarta siklus perlakuan henteu leuwih ti minggu 12. dokter moal datangna up jeung pangalusna siklus dosis tur téstostéron asétat gumantung status kaséhatan anjeun sarta kaperluan Anjeun. Aya ogé hiji pilihan tina dosage poean na mingguan, ngabejaan dokter Anjeun naon nu nyaman jeung, sarta s / anjeunna bakal ngabantu anjeun. Anjeun oge bisa make narkoba babarengan jeung orals lianna kayaning Proviron pikeun ngurangan dampak tina efek samping.

téstostéron asétat mangpaat

Sababaraha kauntungan téstostéron asétat utama nyaéta;

  • Ieu ngaronjatkeun pertumbuhan otot
  • Ngaronjatkeun otot sarta recovery jaringan sakabéh
  • nol aromatization
  • Jang ningkatkeun kinarya awak sakabéh

 

The Top 10 téstostéron éster nu katuhu pikeun anjeun 

 

2.    téstostéron cypionate

Ieu ubar suntikan diri anu tiasa anjeun nyuntik kana otot anjeun saatos nunjukkeun cara ngalakukeun ku dokter. Dijual téstostéron cypionate aya dina nami mérek Depo-Téstostéron, sareng anjeun tiasa mendakanana dina sababaraha platform online atanapi ti toko médis anjeun. Dina kaseueuran kasus, ubar dikendali ku pamaréntah kusabab kakuatan sareng efek sampingna anu tiasa disababkeun upami henteu dianggo leres.

Sajarah

Téstostéron cypionate nu ngabogaan CAS Jumlah 58-20-8, dikembangkeun di 1940s telat tapi diwanohkeun pikeun pamakéan médis di 1951. Sajaba ti pamakéan médis, tamba fungsi minangka suplemén gede pikeun atlit jeung bodybuilders. Eta ngarangsang produksi hormon téstostéron dina awak nu penting dina ngaronjatkeun tur boosting pertumbuhan otot ogé nyadiakeun awak kalawan kakuatan leuwih. Gumantung kana pangabutuh anjeun, tamba dijieun pikeun suntik sahenteuna sakali dina unggal 1 mun minggu 4. Ieu sasaena nu balik pikeun ujian médis apal kana dosis katuhu pikeun kaayaan anjeun atanapi kabutuhan.

téstostéron Cypionate mékanisme peta

Hasil téstostéron cypionate sami sareng sadaya ubar sanés anu kalebet kana kelas androgén. Stéroid dina grup pangobatan ieu jalan dina cara anu sami sareng ngarawat kaayaan anu sami. Téstostéron cypionate cocog pikeun pengobatan hypogonadism di lalaki kumargi éta ngagantikeun téstostéron yén awak anjeun henteu dina posisi ngahasilkeun. Dokter anjeun tiasa sacara gampang resep suntikan téstostéron cypionate saatos mariksa kaayaan anjeun. Sababaraha efek samping umum anjeun bakal ngalaman saatos nganggo ubar ieu nyaéta nyeri atanapi pembengkakan di sekitar area suntikan, cacakan anu berkepanjangan, sareng nyeri sirah diantarana waé.

nu harga téstostéron cypionate rupa-rupa ti hiji ngajual ka sejen, sahingga ngalakukeun panalungtikan Anjeun mimiti pikeun meunangkeun seller reputable tur dipercanten anu tiasa nawiskeun dosages ubar kalawan harga nu lumrah. dokter Anjeun ogé bisa maénkeun hiji peran penting dina nulungan anjeun meunang hak téstostéron cypionate dosis di hiji harga affordable. Nyandak dosis narkoba kaleuwihan bisa ngakibatkeun efek samping parna, sahingga salawasna pastikeun Anjeun turutan nasehat dokter anjeun.

téstostéron Cypionate takeran

Ieu hiji ubar injectable ku dosage téstostéron cypionate dianjurkeun of 200 mun 800mgs per minggu. dokter anjeun bakal nulis resep teh dosis katuhu gumantung tingkat siklus anjeun sarta naon anu rék ngahontal ku tungtung siklusna. suntik kudu dikaluarkeun ngaliwatan otot panangan luhur anjeun atanapi imbit anjeun. dokter Anjeun tiasa nawiskeun hiji mingguan atawa biweekly, atanapi Anjeun ogé bisa balik pikeun dosage bulanan.

téstostéron Cypionate satengah kahirupan

Stéroid téstostéron cypionate ngagaduhan umur aktif dugi ka 8 dinten sareng mangrupikeun salah sahiji suplemén populér anu dianggo ku binaragawan profesional. Suntikan téstostéron cypionate kedah dilaksanakeun dina interval 7 dinten kanggo hasil anu langkung saé.

téstostéron Cypionate Bodybuilding

tamba mangrupa suplement alus teuing pikeun duanana bodybuilders jeung atlit upcoming sarta ngalaman. Téstostéron cypionate nyadiakeun awak anjeun kalawan énergi cukup pikeun workout nu mantuan Anjeun ngahontal otot jeung awak massa nu peryogi. Nempo hasil attained ku pamaké mimiti ubar ieu sanggeus éta dipikawanohkeun, anjeun tiasa pastikeun ieu téh obat nu mere kasempetan pikeun unggul dina karir bodybuilding Anjeun. Najan kitu, pikeun anjeun papanggih gol, anjeun kudu marengan ubar ku diet ditangtoskeun jeung workouts.

téstostéron Cypionate mangpaat

Loba bodybuilders profésional kawas stéroid ieu saprak eta nawarkeun hasil kualitas jeung waktu anu pohara lila. Anjeun tiasa milih pikeun balik pikeun dosis bulanan utamana lamun henteu teu nyaman jeung injections mingguan. nu lain kauntungan téstostéron cypionate ngawengku;

  • Ngabantu dina ngajaga otot lean
  • Mempermudah pertumbuhan otot
  • Nawiskeun solusi bodybuilding jangka panjang
  • Ningkatkeun kakuatan awak sarta énergi.

3.    téstostéron decanoate

Upami anjeun milari suplemén anu bakal ngabantosan anjeun ngawangun otot, masihan énergi ogé ngaduruk lemak awak teras téstostéron déanoat mangrupikeun produk anu pas pikeun anjeun. Nanging, anjeun kedah ngartos yén téstostéron dina bentuk anu béda sareng jinis anu anjeun pilih tiasa gaduh pangaruh anu signifikan dina kasuksésan anjeun sacara umum dina tujuan anjeun. Seueur binaragawan anu nganggo Stéroid téstostéron DECANOATE mun pemicu reséptor androgén dina awak urang. tamba ogé presents rupa kauntungan sapertos nulungan ningkatkeun drive seksual pikeun lalaki jeung disfungsi erectile. Pikeun tumuwuh otot sarta kelestarian, ubar ieu jalan magic lamun turutan dosage katuhu jeung diet.

Sajarah

Téstostéron decanoate massana popularitasnya alatan hasil positif eta nyadiakeun ka pamaké. Dina awalna, tamba ieu dipaké keur ngaréngsékeun masalah téstostéron low di lalaki, méméh éta ieu sadar yén éta bisa mantuan bodybuilders attain gol maranéhanana. Kanyataan yen dosis obat ngan bisa nyuntik sakali per minggu ngajadikeun eta favorit keur loba bodybuilders profésional anu teu resep ka stéroid dosage lisan. Téstostéron decanoate oge hiji ubar unggulan anu mantuan dina ngaronjatkeun produksi sél getih beureum dina awak urang. Salila sababaraha taun ayeuna saprak bubuka ubar ieu, mangka ngabuktikeun janten solusi hadé pikeun loba épék téstostéron low dina duanana lalaki jeung awéwé.

What nya Téstostéron decanoate?

Decanoate mangrupa éster, sarta sakumaha didefinisikeun saméméhna dina artikel, éster nu mangrupa sanyawa organik nu mantuan jeung pharmacokinetics unsur nanaon. Dina istilah basajan, éta mantuan dina mawa tamba ngaliwatan awak anjeun sarta ngabogaan dampak anu signifikan dina sabaraha eta meta kalawan awak anjeun. Éster nangtukeun satengah hirup tamba sagala na sabaraha lila eta bakal tetep dina sistem awak anjeun. Téstostéron decanoate bodybuilding boga satengah umur 7 dinten, hartosna anjeun ngan ukur kedah nyuntik ubar sakali dina saminggu. Éta hartosna téstostéron decanoate sami sareng deca mangrupikeun ubar anu saé pikeun lalaki anu ngagaduhan kasusah ngajaga otot anu ramping.

Téstostéron Decanoate HAlf kahirupan

Sanggeus nyokot dosis Anjeun tamba tetep aktip dina awak anjeun 7 mun 10 poé. Ku kituna, anjeun dosis kudu dilaksanakeun saeutikna sakali dina saminggu. Tuturkeun parentah dokter urang pikeun hasil hadé jeung ka ngahontal cita anjeun lancar.

téstostéron Decanoate takeran

Pikeun kaperluan binaraga anu dianjurkeun téstostéron decanoate dosge dibasajankeun 250mgs dugi 1000mgs per minggu. Pikeun pemula anu nyandak 250-500gms per minggu bakal saé tapi dosisna tiasa ningkat dina siklus salajengna. Diét sareng latihan anu leres bakal idéal dina ngahontal hasil sareng kauntungan anu maksimal.

téstostéron decanoate mangpaat

Mangpaat téstostéron utama dina déanoat anu anjeun bakal resep nganggo ubar ieu leres-leres kalebet;

  • Nyumbangkeun immensely di facilitating pertumbuhan otot
  • Ningkatkeun tur ngadukung otot lean
  • Ningkatkeun tanaga jero awak sakabéh atanapi kakuatan.

Di sisi anu sanésna, téstostéron decanoate vs cypionate tiasa tiasa dianggo sami sareng masihan hasil anu sami, tapi bédana sumping dina satengah-umur. Dina téstostéron decanoate, anjeun ngan ukur kedah nyuntik hiji dosis per minggu nalika di cypionate anjeun kedah nyuntik diri sahenteuna sakali dina dua atanapi tilu dinten. Efek samping anu signifikan sareng ubar ieu nyaéta yén éta tiasa neken produksi alami téstostéron dina awak anjeun anu hartosna awak anjeun moal tiasa ngawangun otot anu diperyogikeun saatos ngalengkepan siklus ubar. Gumantung kana kakuatan awak anjeun, anjeun tiasa ngalaman efek samping anu béda anu tiasa parah kadang-kadang upami anjeun henteu nganggo dosis anu leres. Salaku conto, anjeun panginten ngalaman ngésang henteu biasa, insomnia atanapi jarawat kadang-kadang. Salawasna turutan pitunjuk dokter anjeun sareng upami aya pangaruh ngarugikeun ngawartosan anjeunna.

 

The Top 10 téstostéron éster nu katuhu pikeun anjeun

 

4.  téstostéron enanthate

Ieu hiji ubar suntik anu idéal pikeun nyampurkeun kaayaan disababkeun ku téstostéron low kayaning mahluk bisa ngawangun otot, peluh atawa nyangsang pubertas na teu saimbangna hormon séjén. Hiji dokter kedah nulis resep téstostéron enanthate saprak nyalahgunakeun na bisa ngahasilkeun éfék teu bisa balik.

Sajarah

The téstostéron enanthate nyaeta diantara nu stéroid anabolik neneng paling dipikawanoh saprak release na ka pasar di 1930s. Pikeun tanggal, tamba terus jadi diantara stéroid anu pang dipikaresepna ku loba bodybuilders profésional sarta atlit. Awalna, stéroid anu teu napel wae éster nu dijieun tamba meunang diserep dina saluran getih gancang. Dina 1937, produsén dimimitian ngagabungkeun antara ubar jeung kimia éster nu robah ampir sagalana di stéroid ieu. Dina 1950 sataun, produsén ubar mutuskeun pikeun kaasup sanyawa éster enanthate di ubar mere eta kakuatan nu loba bodybuilders nu ngarasakeun kiwari.

Bodybuilding

Téstostéron enanthate 250 mangrupikeun bungkusan ubar has anu anjeun bakal mendakan di pasar. Nanging, dosisna tiasa disayogikeun ku dokter anjeun saatos mariksa kaayaan anjeun. Pikeun atlit, ubar suntik ieu moal ngabantosan anjeun ningkatkeun kinerja, tapi éta bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahontal hasil anu dipikahoyong. Téstostéron enanthate bodybuilding mantuan pemicu otot anjeun sarta ngatur lemak dina awak Anjeun. Anjeun neruskeun kalawan latihan kabugaran biasa, anjeun bakal attain otot jeung awak bentuk nu mikahayang. Bisi maneh kalah ka meunang hasil nu langka pisan, ngahubungan dokter anjeun pitulung.

Téstostéron enanthate pikeun dijual sayogi dina sababaraha apoték, sareng toko online, Nanging, mésér ubar dina nasihat ahli kaséhatan anjeun. Pangaruh ubar-ubaran bahaya upami anjeun overdosis atanapi nyalahgunakeunana sareng moal tiasa dibalikkeun. Janten di sisi anu aman hayu dokter resep resep dosis anu cocog pikeun anjeun. Saatos siklus téstostéron enanthate anjeun kedah tiasa ningali hasilna, sareng upami anjeun henteu ningali, wartosan dokter anjeun.

téstostéron Enanthate takeran

Seueur dokter resep dosis téstostéron enanthate téstostéron sanaos ubarna dina dosis anu béda. Salaku conto, dosis ubar disebarkeun sesuai sareng tujuan anu anjeun hoyong pikahontal deui upami anjeun binaragawan - dosis standar pikeun ubar ieu dibasajankeun 250mg per dinten dugi ka 750mgs per minggu. Dina sababaraha kasus, binaragawan nyandak dosis tinggi dugi ka 1000mgs saminggu. Dosis na ogé tiasa ditangtoskeun ku tingkat siklus anjeun, pikeun dosis rendah anu mimiti disarankeun anu tiasa ditingkatkeun engké.

Téstostéron Enanthate HAlf kahirupan

The Téstostéron enanthate boga satengah-hirup aktif tina 10.5 poé, sarta anjeun kudu meunang di suntik pikeun dosis anjeun sanggeus 10 poé. Sanajan kitu, dokter Anjeun tiasa ngarancang dosis mingguan katuhu anu bakal ngaktipkeun Anjeun mangtaun putus jeung ngawangun otot.

téstostéron Enanthate siklus

Téstostéron enanthate ngagaduhan sababaraha siklus gumantung kana tingkat anjeun, sareng dokter anjeun bakal dina posisi anu sampurna pikeun ngarancang anu pangsaéna pikeun anjeun. Salaku conto, siklus téstostéron enanthate pemula kalebet panggunaan dosis anu langkung alit sareng lisan anu sanés sapertos Arimidex sareng Deca-Durabolin. Siklus sateuacanna nyaéta siklus kadua, dosis naék saatos awak anjeun terbiasa kana dosis pemula. Obat di dieu dianggo sasarengan sareng Dianabol 40mgs per dinten salami siklus. Siklus Hardcore nyaéta tingkat luhur anu idéal pikeun panggunaan téstostéron enanthate anu berpengalaman, sareng didieu dosisna luhur pisan.

kauntungan téstostéron enanthate

Ubar ieu parantos kabuktosan ngagaduhan peran anu penting dina ningkatkeun karir binaragawan sareng atlit. Nalika dicandak leres ubar tiasa nganteurkeun sababaraha épék, kauntungan téstostéron enanthate anu kalebet;

  • Ngaronjatkeun sarta ngaronjatkeun pertumbuhan otot
  • Ningkatkeun recovery jaringan sanggeus kacilakaan atawa manjang salila workouts.
  • Ningkatkeun kakuatan awak sakabéh jeung énergi nu mantuan atlit jeung bodybuilders ngahontal cita set maranéhanana.
  • Ngaduruk lemak awak jeung ngabantu bodybuilders mun attain bentuk awak maranéhna butuh.

5.  téstostéron phenylpropionate

Téstostéron phenylpropionate (BAN) (ngaran tanda Testolent), atawa téstostéron phenylpropionate, disebutkeun disebut téstostéron hydrocinnamate, mangrupa anabolik-androgenic stéroid direkayasa (AASraw) sareng éster androgén - sacara éksplisit, éster téstostéron phenylpropionate C17β - anu sakali dina waktosna diwanohkeun di Romania. Mimiti diwanohkeun dina tulisan ilmiah dina 1955 sareng mangrupikeun unsur tina sababaraha barang bisnis AAS anu dipisahkeun, nanging henteu kantos dianggo sacara lega. Téstostéron phenylpropionate ogé nyerang mangrupikeun bagian tina Sustanon sareng Omnadren.

Sajarah

Téstostéron phenylpropionate munggaran dirilis ka pasar di 1955 ku imah Sicomed Pharmaceutical tapi ieu ngajual handapeun Testolent ngaran merk. tamba teu geus sadia malah dina pasar hideung sanggeus eta dirilis. Sanajan kitu, dina taun panganyarna eta geus sadia sarta geus narima positif ku bodybuilders ogé atlit. tamba geus bagian tina blends téstostéron lianna kayaning Omnadren.

Téstostéron phenylpropionate mangrupakeun nginum obat ditempatkeun di grup androgens narkoba. Téstostéron phenylpropionate mangrupakeun ubar nu kudu dikaluarkeun ngaliwatan suntik. Saatos suntik teh, tamba tetep aktip salila kira lima poé nalika lajeng bisa nyandak dosis sejen. tamba bisa dipaké sacara mandiri atawa dikaluarkeun kalawan éster téstostéron séjén pikeun perlakuan téstostéron dina sabar sareng insufficiency téstostéron affirmed. Di sisi séjén, pamakéan narkoba populér ieu idéal pikeun ngaronjatkeun massa awak sarta kakuatan otot.

Mérek dagang positip anu kedah diémutan ku pangguna ngeunaan hal ieu nyaéta réaksi pangropéa cai sapertos kitu ngan ukur ti jaman ka jaman. Salaku tambahan, ku cara nyokot téstostéron phenylpropionate, binaragawan ngalaporkeun paningkatan tina idham, kakuatan, sareng kualitas. Sadayana ku ngagunakeun semacam téstostéron ieu dina cara anu leres pangaruhna sapertos éster téstostéron sanés tapi henteu peryogi pisan nganjang infusions, atanapi nyababkeun pangropéa cai.

kauntungan téstostéron phenylpropionate

stéroid téstostéron ieu miboga popularitas antarana nu bodybuilders alatan épék unggulan na dina awak. Sababaraha dipikawanoh kauntungan téstostéron phenylpropionate ngawengku;

  • Ningkatkeun wangunan otot ku ngaronjatkeun kapasitas ingetan nitrogén.
  • Boosting énergi awak sakabéh, sahingga ngamungkinkeun para atlit digawekeun kaluar pikeun panjang tur meunangkeun hasil nu dipikahoyong. Ogé ngaronjatkeun kinerja sakabéh a bodybuilder na atlet.
  • Stimulasi tina produksi sél getih beureum dina awak urang.
  • Ngurangan sarta ngaduruk lemak awakna.

Téstostéron Phenylpropionate HAlf kahirupan

Téstostéron phenylpropionate mangrupa obat injectable ku satengah kahirupan 3 mun 4 poé. Anjeun bakal diperlukeun nyandak dosis Anjeun sakaligus dina 4 poé. A praktisi kaséhatan profésional kedah administer suntik teh.

Téstostéron dosage phenylpropionate

Loba atlit atanapi bodybuilders make ubar ieu dua kali minggu atawa sanggeus unggal dua poé. katuhu téstostéron dosage phenylpropionate Bulan tina 300gm mun 3000mg per minggu. Sanajan kitu, efek samping téstostéron phenylpropionate anu kirang parna dibandingkeun yen tina stéroid lianna.

téstostéron Phenylpropionate siklus

The téstostéron phenylpropionate stéroid bisa dipaké babarengan jeung éster pondok lianna pikeun kirang ti siklus 10-minggu. Hiji siklus téstostéron phenylpropionate unggulan kedah ngawengku hiji Prop siklus test anu ngabogaan dosage of 300mg per minggu na Palasik NPP ku dosis dianjurkeun of 300mg per minggu teuing. Daur pondok kedah sahandapeun sapuluh minggu pikeun bodybuilders.

6.  téstostéron Isocaproate

Isocaproate nyaéta éster anu napel kana stéroid anabolik. Mangrupikeun éster anu tiasa sami nyambung sareng stéroid sapertos Cypionate anu kawéntar atanapi Enanthate éster. Sapertos Cypionate sareng Enanthate, Isocaproate ogé tiasa nambihan hormon téstostéron, nanging, kusabab Isocaproate, ieu biasana bakal janten tempat utami anu urang tingali ngagabung. Téstostéron-Isocaproate, bentuk monoester anu henteu kadéngé; dina kasempetan yén anjeun mendakanana, éta sigana kamungkinan ngaku ngaku, sareng teu kedah aya Téstostéron Isocaproate salaku éster tunggal. Dimana urang bakal kéngingkeun éster Isocaproate anu paling biasana sareng dimana éta ngagaduhan tujuan anu langkung luhur nyaéta dina campuran téstostéron; eksplisit Omnadren na Sustanon 250. Omnadren na Sustanon-250 téh duanana sanyawa téstostéron jeung opat éster napel; opat éster tina ukuran béda anu nyieun up hiji sanyawa téstostéron agrégat.

Sajarah

The téstostéron Isocaproate mangrupa éster, sarta éta ngan sadia sawaktos napel stéroid kayaning Omnadren na Sustanon 250. Sajarah éster ieu bisa disusud ti 1970s nalika Sustanon 250 dirilis ka pasar. Peran Isocaproate éster nyaéta pikeun ngaktipkeun ubar ka panungtungan panjang dina awak anjeun sarta ngidinan sanyawaan stéroid séjén digawekeun éféktif. éster Isocaproate méré stéroid hiji satengah hirup mimitian ti 7-9 poé.

téstostéron Isocaproate takeran

Ti Isocaproate teu aya sacara mandiri, anu téstostéron isocaproate dosage beda- beda tergantung kana tempat eta geus diasupkeun. Contona, dina Sustanon 250 citakan tina eater ieu 60mgs jeung dosage of Sustanon 250 Bulan ti 250mgs mun 1500mgms per minggu. dokter anjeun bakal nulis resep teh dosage pangalusna keur anjeun gumantung kaperluan Anjeun.

téstostéron Isocaproate satengah kahirupan

Téstostéron Isocaproate boga aktif satengah hirup nepi ka 7-9 poé anu hartina dosage tina sagala stéroid napel jeung éster ieu kudu dilaksanakeun sakali per minggu. Malah lamun ngalengkepan siklus anjeun kiwari, anjeun bakal neruskeun ngarasakeun épék ubar pikeun sababaraha saterusna poé.

téstostéron Isocaproate Benefits

Mangpaat téstostéron Isocaproate tiasa dumasar kana campuran sapertos Omnadren sareng Sustanon 250 sareng tiasa dipisahkeun kana dua kelas anu dijumlahkeun; kakuatan anu kaala ku atribut di luhur sareng naon jinis sanyawa ieu masihan kontras sareng bentuk éster tunggal. Sakumaha nalungtik dina tahap awal, kakuatan campuran téstostéron nyaéta nyayogikeun anu langkung saé tina dua alam semesta dina rasa éster anu saeutik sareng luar biasa, sareng ieu nyayogikeun téstostéron akting gancang kalayan pangaruh anu tahan lami. Éta panginten sapertosna sakedik teuing saderhana, tapi kabeneran éta pisan teu langkung ti éta. Dina waktos éta, kami ngagaduhan kaunggulan anu tangtu gumantung kana atribut di luhur, sareng salaku Omnadren sareng Sustanon 250 sadayana dieksploitasi pikeun dijalankeun, urang ngan ukur bade konsentrasi kana manpaatna dina cahaya éta.

Pikeun atlit luar musim, individu anu ngarepkeun kéngingkeun seueur ukuran sareng kualitas anu langsing, bentuk Isocaproate mangrupikeun kaputusan anu idéal sabab sadayana bakal ngamajukeun dua sisi. Salajengna, ku dibéréskeun lingkungan métabolik, anjeun siap kéngingkeun massa fit sareng kirang otot pikeun babandingan lemak, sareng éta teu aya hargana. Campuran anu sami tiasa dianggo pikeun motong ogé; sagala hal dianggap, ningkat nyerna nunjukkeun kapasitas dimakan gajih ngalegaan, sareng salaku téstostéron mangrupikeun pengawet jaringan langsing ageung éta ngan ukur kaputusan anu saé pikeun pangaturan motong.

7.  téstostéron propionate 

Ieu éster téstostéron paling pondok anu ngaleyurkeun langkung gancang dina saluran getih. Kusabab kitu, upami anjeun peryogi produk anu gancang bertindak, maka téstostéron propionat bakal janten pilihan anu pas pikeun anjeun. Nanging, ubarna ngan ukur ngagaduhan satengah hirup dina hiji dinten. Kituna anjeun kedah nyuntik pangobatan unggal dinten dugi siklus réngsé. Harga téstostéron propionat dibasajankeun salah sahiji anu ngajual ka anu sanés sareng dosis anu anjeun pilih. Ngabandingkeun téstostéron propionate vs cypionate, Ngeunaan éféktifitas anjeun bisa milih propionate saprak gawéna aya dina sapoé, tapi nu kudu nyandak dosis Anjeun sapopoé.

Sajarah

Kawas stéroid sejen, téstostéron propionate ieu dimekarkeun dina 1930s mimiti na aimed di nulungan ngaronjatkeun kadar hormon téstostéron dina awak urang. tamba kiwari populér global diantara bodybuilders pikeun ngabuktikeun janten vital dina ngabantu ka ngahontal cita maranéhanana. Pikeun sababaraha dekade ayeuna paménta ubar geus di kebangkitan tempo mangpaat eta presents ka pamaké nu kaasup ngaronjatkeun kaunggulan hormon téstostéron kayaning ngawangun otot. ciri lalaki nu hormon ieu nyadiakeun oge alesan sejen pikeun paménta tinggi.

téstostéron Propionate takeran

Pamula siklus propionat téstostéron nungtut yén anjeun mimitian ku dosis anu sakedik tina 50-100mgs kanggo disuntik saatos 2-3 dinten. Dosis mingguan propionat téstostéron dibasajankeun 200 dugi 500mgs.

tamba bisa ngahasilkeun efek samping parna keur beginners anu nyandak dosis kaleuleuwihan pikeun kahiji kalina. dokter anjeun bakal masihan anjeun dosage ditangtoskeun sanggeus examining kaayaan anjeun. Anjeun bakal ngarasa dampak téstostéron propionate saméméh jeung sanggeus ngalakukeun eta. Inget salawasna nuturkeun parentah dosage. Sanajan kitu, lamun aya uncomfortable jeung dosis poean, anjeun tiasa balik pikeun suntik nu lasts salila sabulan.

téstostéron Propionate satengah kahirupan

The Pél téstostéron propionate boga satengah-umur jam 24 tapi gél injectable ngabogaan hirup aktif nepi ka 4 minggu. dokter anjeun bakal mendesain interpalna dosage pangalusna anu bakal ngaktipkeun anjeun meunang hasil rék.

Bodybuilding

Saatos tamba dirilis kana pasar di 1930s. Ieu ieu dites jeung kabuktian mantuan ngaronjatkeun kakuatan awakna ogé ningkatkeun wangunan otot. tamba nyadiakeun otot jeung gizi ditangtoskeun sangkan keur tumuwuh sarta lamun pamaké teu latihan luyu tiasa pastikeun attain awak massa diperlukeun dina olahraga. Ayana hormon téstostéron dina awak anjeun ngandung harti yén anjeun bakal loba kauntungan sajaba ti gedong otot kayaning pamutahiran fitur lalaki anjeun kawas deepening sora na tumuwuhna bulu raray diantara loba batur.

Sanajan kitu, konsultan dokter Anjeun bakal cara safest ngalaman hasil téstostéron propionate. Itching atanapi bareuh sabudeureun wewengkon suntik anu normal, tapi kudu ngaleungit sanggeus sababaraha waktu upami éfék henteu dileungitkeun lajeng meunang deui dokter anjeun langsung. Ngabagikeun tamba kalawan bodybuilders lianna tiasa picilakaeun saprak anjeun teu yakin kumaha obat bakal meta jeung awak anjeun. ujian médis pisan vital sateuacan na sanggeus nyokot dosis téstostéron propionate Anjeun.

téstostéron propionate mangpaat

  • Mantuan gain otot lean
  • Naekeun drive kelamin
  • pertumbuhan otot dorongan
  • Ngaduruk lemak beuteung.

8.  Téstostéron Sustanon 250

Sustanon 250 stéroid mangrupikeun ubar suntikan pikeun lalaki anu sangsara tina produksi téstostéron alam anu rendah sareng tingkat anu nolak aranjeunna seueur manpaatna. Sustanon 250 ngamungkinkeun para pangguna pikeun ngembangkeun karakteristik lalaki anu aranjeunna pikahoyong sapertos jero sora, nguatkeun otot sareng bahkan tumuh bulu dina awak atanapi daérah raray.

Sajarah

Sustanon 250 mangrupikeun stéroid anu dikembangkeun ku Organon Company di taun 1970an pikeun ngabantosan lalaki anu awakna henteu tiasa ngahasilkeun cukup hormon téstostéron. Ubar ieu ngagaduhan popularitas dina waktos anu singget pisan saatos dirilis ka pasar sabab kabuktosan janten solusi asli pikeun seueur atlit sareng binaragawan. Sustanon 250 didamel ku ngagabungkeun 4 éster téstostéron anu béda anu kalebet, 30mg téstostéron propionat, 60mg-téstostéron phenylpropionate, 100mg-téstostéron decanoate, sareng 60mg-isocaproate. Komposisina ngajantenkeun produk anu kuat sareng berguna pikeun binaragawan sareng masalah téstostéron rendah sanés.

Kumaha nyuntik Sustanon 250

suntik ubar ieu ngan bisa dibikeun sakali per minggu atawa sanggeus 3 poé alatan kakuatan na nu nyandak ka dianggo dina awak anjeun sababaraha poé. Sanajan tamba geus ngalarang ku agénsi anti nambahkeun atawa doping dunya, ku kituna henteu idéal pikeun atlit aktif. Anjeun tiasa nyuntik teh ubar on otot anjeun ku diri atawa jadwal keur kunjungan biasa mun klinik éta pikeun meunangkeun suntik ti dokter anjeun. satengah hirup ubar urang pisan fléksibel sahingga idéal pikeun loba pamaké tapi salawasna nonton dosages ulah efek samping.

250 Sustanon pikeun bodybuilding

Dasarna, tanpa hormon téstostéron cukup dina awak anjeun, eta bakal hese ngahontal massa otot nu mikahayang sakumaha bodybuilder a. Perkara teu diet atawa workout Sadérék sapopoé, anjeun kudu boga hormon jalu pikeun ningkatkeun pidangan kinerja Anjeun. tamba jalan ku stimulating awak anjeun ngahasilkeun leuwih éstrogén, sahingga attaining hiji tingkat téstostéron impressive. Sustanon 250 mantuan dina ngarengsekeun sagala masalah disababkeun ku tingkat téstostéron low kaasup wangunan jeung ngajaga otot lean.

Téstostéron Sustanon 250 takeran

Bener Sustanon 250 dosage pikeun bodybuilders kedah dibasajankeun 250mgs -1500mgs per minggu. Sanajan kitu, 500-750mg téh paling umum dosis injectable per minggu. Sababaraha urang bisa ngarasakeun uncomfortable kalawan injections Sustanon 250 sanggeus tilu poe tapi bade pikeun dosis mingguan bakal gagasan gede.

Naon anu gains Sustanon 250?

The gains paling signifikan anjeun bakal ngarasakeun sanggeus ngagunakeun obat ieu téstostéron konstan keur tilu minggu sanggeus suntik teh. Nu hartosna anjeun bakal boga kakuatan awak diperlukeun tur drive kelamin unggulan diantara gains téstostéron lianna. Di sisi séjén, lamun ngagunakeun narkoba pikeun lila, anjeun kudu balik pikeun uji getih keur nangkep tingkat téstostéron Anjeun. Inget tingkat hormon low atawa kaleuwihan tiasa bahaya. benefit hébat sejen anjeun bakal mangtaun tina nyokot obat ieu enhancing sarta ngajaga otot lean.

Téstostéron Sustanon 250 siklus

The siklus 250 Sustanon kaasup orals séjén saprak anjeun moal bisa mangtaun otot lean nu peryogi, ku ngagunakeun Sustanon wungkul. Di handap ieu Sustanon bulking siklus;

 

minggu Sustanon250 Dianabol Ostarine

MK-2866

Aromasin N2guard Deca Durabolin
1 500mgs / minggu 40mgs / ed 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
2 500mgs / minggu 40mgs / ed 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
3 500mgs / minggu 40mgs / ed 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
4 500mgs / minggu 40mgs / ed 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
5 500mgs / minggu 40mgs / ed 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
6 500mgs / minggu 40mgs / ed 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
7 500mgs / minggu OFF 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
8 500mgs / minggu OFF 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
9 500mgs / minggu OFF 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
10 500mgs / minggu OFF 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu
11 500mgs / minggu OFF 25mgs / ed 25mgs / ed 7caps / ed 600mgs / minggu

* Ed hartina unggal poé / per poé

 

9. Téstostéron Undecanoate

Ieu ubar panjang-akting nu asalna di boh formulir suntik kapsul atawa. pilihan sok Hormat, tapi dua jenis dosis rupa-rupa ngeunaan éféktifitas. tamba idéal pikeun lalaki kalayan tingkat téstostéron low atanapi awakna anu bisa ngahasilkeun hormon loba-diperlukeun. The téstostéron Undecanoate bisa mantuan dina ngembangkeun ciri awak jalu kayaning deepening tina sora éta, sebaran gajih na wangunan otot.

Sajarah

téstostéron undecanoate dikembangkeun di 1980's ku Organon Narkoba Company anu ditujukeun pikeun nyayogikeun ubar téstostéron anu henteu ngalangkungan ati. Ogé, ubar mangrupikeun ideu pikeun nyiptakeun stéroid androgén androgén (AASraw) anu tiasa ngabantosan dina pengobatan produksi téstostéron rendah di lalaki. Nanging, bubuka éster téstostéron sanés anu ngabuktikeun langkung kuat ngeunaan masihan hasil, téstostéron undecanoate lalaunan kaleungitan popularitas diantara seueur binaragawan sareng atlit anu propésional.

Kumaha  teu Téstostéron undecanoate karya

The téstostéron undecanoate mana ngaliwatan sistim limfatik teu ati kawas stéroid lianna. Ku kituna, tamba asup kana saluran getih tanpa keur destructed atanapi kapangaruhan ku ati nu hartina anjeun mikaresep efek ka fullest. Prosés nu stéroid jadi meunang awak anjeun ngajadikeun eta béda ti stéroid methylated lianna.

téstostéron Undecanoate Bodybuilding

Téstostéron hormon seksual muterkeun hiji peran penting dina awak for kalah lemak, gaining kakuatan jeung wangunan otot diantara ciri lalaki séjén. Loba atlit profésional sarta bodybuilders ngamangpaatkeun ubar ieu keur naekeun otot maranéhanana ogé jang ningkatkeun kinarya maranéhanana. Sanajan téstostéron undecanoate ieu bisa disebutkeun yén stéroid lemah, mémang mibanda hasil positif dina wangunan otot anjeun sarta workouts mun anjeun nyandak dosage luhur dibiruyungan diet ditangtoskeun.

Sanajan kitu, jalma anu teu ngagunakeun narkoba neuleu bakal ngalaman efek samping nu bisa diolah lamun ngahubungan dokter anjeun dina waktos. Téstostéron undecanoate bodybuilding tiasa hébat lamun balik pikeun téstostéron undecanoate suntik nu ngan bisa nyandak sakali dina 10 atanapi 14 minggu. Gumantung kana kaayaan anjeun dokter bakal ngarancang jeung dosage jeung siklus téstostéron undecanoate katuhu pikeun anjeun. The capsules dosis téstostéron undecanoate satengah hirup ukur ngalir pikeun sapoé, jeung anjeun kudu nyandak dosis Anjeun sapopoé.

téstostéron Undecanoate mangpaat

Sababaraha kauntungan téstostéron undecanoate utama kalebet;

  • Ningkatkeun leungitna gajih
  • ningkatkeun wanda
  • Naekeun kapercayaan Anjeun
  • Ningkatkeun drive kelamin
  • Ningkatkeun gains otot

téstostéron Undecanoate dosages

Pikeun bodybuilders atanapi atlit anu téstostéron undecanoate rentang dosage sabudeureun 480mg per poé. Najan kitu, pikeun pamaké mimitina-waktos, dokter tiasa ngurangan dosis lajeng ningkatkeun deui kalawan waktu. Lamun anjeun mutuskeun nu ngagabungkeun ubar jeung stéroid sejen, 200-250mgs bakal oke. tamba kudu dilaksanakeun saméméh hidangan éta téh saméméh sarapan jeung sore dosis saméméh dinner.

téstostéron Undecanoate siklus

Anjeun tiasa make stéroid ieu barengan orals séjén kawas Deca Durabolin, trenbolone na promobolan. Lamun mutuskeun nganggo andriol kalawan orals sejenna, mangka urang Disarankeun make eta dina dosis low kayaning 240mg per poé. andriol bakal ngawula ka salaku dasar test na masihan orals séjén kasempetan pikeun fungsi leres tanpa ngalaman sagala efek samping tambahan.

 

minggu Andriol Promobolan Aromasin Cardarine N2Guard
1 250mg / ED 600mgs / minggu 10mgs 20mgs / ED 5caps / ED
2 250mgs / ED 600mgs / minggu 10mgs / EOD 20mgs / ED 5caps / ED
3 250mgs / ED 600mgs / minggu 10mgs / EOD 20mgs / ED 5caps / ED
4 250mgs / ED 600mgs / minggu 10mgs / EOD 20mgs / ED 5caps / ED
5 250mgs / ED 600mgs / minggu 10mgs / EOD 20mgs / ED 5caps / ED

* ED hartina per poé atawa unggal poé

 

10. Turinabol (Tbol) 

Sajarah

Ieu hiji ubar anabolik nu ieu mimitina dihasilkeun dina 1961 di Jerman Wetan ku farmasi Jenapharm Company pikeun nyampurkeun ailments tulang-wasting. tamba massana popularitas sanggeus eta ieu attributed keur ayaan East Olympians Jerman dina 1960s mun 1980s. Turinabol ayeuna dipaké ku atlit jeung bodybuilders pikeun ngaronjatkeun massa awakna jeung otot bareng jeung énergi maranéhna kudu ngajalankeun éta sapanjang kagiatanana. Keur bodybuilders, anjeun tiasa ngahontal target unattainable lamun ngagunakeun narkoba neuleu.

Kumaha teu Turinabol karya

Dosis turinabol ngan sayogi pikeun bentuk kapsul lisan. Ayeuna, teu aya bentuk suntik pikeun stéroid ieu. Teu aya TURINABOL pikeun dijual, sareng ubarna ngan ukur aya di laboratorium bawah tanah. Paménta pikeun ubar naékna nginget épék turinabol anu disayogikeun ka pangguna. Ubar ieu dikenal efektif pikeun ningkatkeun sintésis protéin otot, ningkatkeun jumlah tingkat nyerep nitrogén dina otot ogé ningkatkeun produksi sél getih beureum. Siklus turinabol gumantung kana kabutuhan anjeun, tapi anjeun tiasa nyandak 50mg unggal dinten per minggu atanapi dua minggu. Nanging, dokter anjeun tiasa ngarancang siklus dosis pangsaéna pikeun anjeun saatos ngemutan status kasihatan anjeun.

Bodybuilding

Turinabol (Tbol) nangtung salaku stéroid pangsaéna pikeun seueur atlit sareng binaragawan kusabab manpaatna anu luar biasa dina ningkatkeun tingkat énergi sareng ningkatkeun otot. Ngiringan ubar kalayan diét anu leres sareng latihan anu leres anjeun bakal pastikeun kéngingkeun hasil anu dipikahoyong. Stéroid nyayogikeun awak anjeun protéin penting anu bakal ngamungkinkeun otot naék ogé ngabakar lemak awak. Ngagunakeun ubar ieu, anjeun moal hariwang ngeunaan efek samping estrogenic sapertos insomnia, ingetan cai, sareng tekanan darah tinggi. Kituna, jalma-jalma anu rawan épék samping éta bakal raoseun kana ubar ieu.

Turinabol mangpaat

Sababaraha kauntunganTurinabol anjeun bakal resep ku ngagunakeun ubar ieu kaasup;

  • Ningkatkeun kakuatan otot
  • Nyadiakeun otot kedap
  • Ngarasakeun hasilna tanpa gaining beurat
  • tingkat low tina efek samping
  • Ngaronjatkeun produksi alami hormon téstostéron

Turinabol dosages

Dosis Turinabol anu disarankeun pikeun lalaki nyaéta 20 nepi ka 50gms per dinten, sareng anjeun tiasa nganggo éta disamping oral séjén pikeun hasil anu langkung saé. Aya persépsi anu salah yén salaku binaragawan anjeun kedah nganggo dosis tinggi pikeun kéngingkeun hasilna. Awéwé kedah nyandak dosis turinabol alit 2.5 dugi 7.5mgs per dinten kumargi dosis tinggi tiasa ngakibatkeun virilisasi.

Turinabol satengah kahirupan

Turinabol (Tbol) ngagaduhan satengah hirup 16 jam. Maka anjeun kedah nyandak dosis anjeun sakali per dinten - nanging, sababaraha binaragawan sapertos ngabagi dosis janten dua interval 12 jam anu ogé henteu kunanaon tetep tingkat getih idéal.

Turinabol siklus

stéroid Ieu bisa dipaké babarengan jeung orals lianna kayaning Dbol, N2Guard, sarta Cardarine pikeun hasil hadé tur handap efek samping.

 

minggu Tbol Dbol N2Guard Cardarine
1 25mgs / ED 25mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED
2 25mgs / ED 25mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED
3 25mgs / ED 25mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED
4 25mgs / ED 25mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED
5 25mgs / ED 25mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED
6 25mgs / ED 25mgs / ED 5caps / ED 20mgs / ED

* ED nangtung pikeun unggal poe.

 

The Top 10 téstostéron éster nu katuhu pikeun anjeun

 

téstostéron nu éster nyaeta katuhu pikeun anjeun?

Kiwari nu boga glimpse tina éster téstostéron pangalusna sadia dina pasaran, tantangan nu kiwari asalna di nangtukeun hiji katuhu pikeun anjeun. Jalma kudu réaksi béda ka sagala rupa ubar, naon bisa jadi gawe sobat anjeun bisa jadi teu sampurna pikeun anjeun. Jalma boga komposisi awak béda, jeung dokter alus bakal salawasna nalungtik kaayaan anjeun mimiti saméméh milih nu nginum obat katuhu.

masalah téstostéron low perlu hiji perlakuan individualized pikeun meunangkeun hasil nu dipikahoyong. Contona, lamun buka per pamadegan rahayat, sababaraha bisaeun yén asétat teh pangalusna, batur baris ngarujuk anjeun mésér cypionate atawa malah decanoate. Cara pangalusna pikeun milih éster téstostéron katuhu téh ningali dokter tur ngajelaskeun masalah anjeun lajeng anjeunna / manehna bakal nulis resep ubar katuhu.

Naon anu tips pikeun milih anu éster téstostéron katuhu pikeun anjeun?

Ngimpi tina unggal bodybuilder nyaeta mun boga alus pilari wangun awak, kabugaran awak sakabéh, sarta otot lean kuat. Sanajan kitu, sababaraha kondisi sapertos produksi téstostéron low dina awak bisa mungkir anjeun kasempetan pikeun sukses dina karier Anjeun.

Mayoritas bodybuilders nganggo éster téstostéron pikeun ngahontal otot maranéhna kudu sanggeus hiji rutin latihan vigorous. Ilaharna, awak anjeun teu boga cukup téstostéron keur ngawangun otot anjeun sarta nyadiakeun Anjeun mawa énergi nu peryogi sakumaha bodybuilder a. Hartina anjeun kudu naekeun sareng éster luyu.

Jadi kumaha anjeun milih nu éster téstostéron katuhu?

Ayeuna, pasar pinuh rupa éster téstostéron nu bisa nyieun teuas pikeun anjeun milih pangalusna salah. Sadaya merek ngaku jadi pangalusna sarta nawarkeun solusi pikeun masalah anjeun. Najan kitu, anjeun kudu ati-ati saloba anjeun neangan pitulung ti profésional kaséhatan. Mertimbangkeun tips handap lamun milih éta boosters téstostéron katuhu;

1.    Ngartos naon nu peryogi 

Sateuacan Anjeun buka dokter anjeun nasihat, mimiti ngarti masalah anjeun. Contona, upami masalah anjeun keur teu bisa ngahontal otot lean diperlukeun atawa malah lamun rék ngaduruk lemak awak anjeun anu bakal nyieun karya dokter anjeun gampang pikeun ngaidentipikasi ubar pangalusna keur anjeun. The éster téstostéron gaduh bahan béda pikeun ngarengsekeun masalah husus. Batur anu sampurna pikeun jalma sahandapeun nginum obat kasakit béda bari batur teu bisa dipaké kalawan obat lianna. Ulah nyieun kasalahan tina purchasing ubar ti toko pangcaketna Anjeun tanpa hidayah profésional kaséhatan. Anjeun bakal risking hirup anjeun saprak anjeun bisa ngalaman épék nu bisa ngahesekeun kaséhatan Anjeun.

2. Jenis éster téstostéron

nu téstostéron boosters datangna dina tipena béda sababaraha téh alam bari batur téh obat resép. dokter Anjeun bakal dina posisi alus pikeun nangtukeun jenis pangalusna keur anjeun sanggeus examining kaayaan kaséhatan Anjeun. kakuatan awak anjeun penting pisan sawaktos nyandak ubar ieu; awak anjeun bisa teu dianggo ogé kalawan sababaraha suplemén. Deui gumantung kedah téstostéron anjeun, dokter bakal nyaho jinis katuhu pikeun mantuan Anjeun ngahontal cita anjeun.

3. Kualitas sareng efektivitas

The téstostéron éster jalan jalan anu sarua, tapi bédana asalna di efektivitas maranéhanana. merek béda boga satengah-hirup béda, sababaraha obat perlu dicokot sakali dina minggu batur sakaligus dina 2 atanapi 3 poé. kabutuhan Anjeun ayeuna bakal pituduh dokter anjeun dina milih nu resép caang pikeun anjeun. Mun anjeun teu nyaman jeung éster téstostéron injectable, anjeun tiasa ngabejaan dokter Anjeun néangan hiji ubar lisan.

Ujung pangpentingna nalika anjeun milih atawa ngagunakeun boosters téstostéron téh mun ngalibetkeun dokter anjeun dina unggal hambalan. Nyampurkeun efek samping tiasa ongkosna mahal sarta kadangkala Anjeun bisa jadi teu ngabalikeun kaayaan. Pernah prioritas hargana lamun milih éta éster téstostéron katuhu saprak éta mungkin mun meunang produk kualitas-low lamun balik pikeun produk cheapest. Sanajan kitu, teu oge megatkeun bank Anjeun pikeun ubar, mertimbangkeun efektivitas jeung kualitas hasil nyangka.

rujukan;

  1. Dudley, RE, & Constantinides, PP (2018). S. Patén Aplikasi No. 15 / 723,985.
  2. Guercia, C., Cianciullo, P., & Porte, C. (2017). Analisis éster asam lemak téstostéron dina kelenjar pencernaan tina kerang ku spéktrométri massa résolusi kromatografi-résolusi tinggi. stéroid123, 67-72.
  3. Chen, FJ, Patel, MV, Fikstad, DT, Zhang, H., & Gillyar, C. (2018). S. Patén Aplikasi No. 15 / 714,541.
4 likes
9208 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.