The lengkep Guide to Nandrolone éster (Deca Durabolin)

Loba jelema di dunya utamana lalaki nu berjuang kalawan tingkat téstostéron low saprak awakna anu bisa ngahasilkeun jumlah diperlukeun tina hormon séks ieu. Ku alatan éta, denying aranjeunna lobana mangpaat tina ayana téstostéron dina awak urang. stéroid Nandrolone nu mangrupa stéroid anabolik (AASraw) asalna salaku berkah pikeun lalaki atawa atlit anu merlukeun ngawangun otot atawa ngaronjatkeun pangalaman seksual maranéhanana. hormon téstostéron muterkeun hiji peran penting dina mere lalaki hiji ciri nu ngabédakeun anjeunna ti awéwé. Ngembangkeun janggot, bulu pubic, deepening tina sora jeung wangunan otot téh sagala karya hormon téstostéron.

Dina duanana lalaki jeung awewe, hormon penting saprak eta boga ketak krusial. Di sisi séjén dina lalaki, tapi téstostéron low bisa ngahasilkeun lemak awakna lobaan jeung kasusah erectile. Ku kituna, nurunkeun -esteem diri jeung drive kelamin lolobana katelah libido. Sanajan kitu, aya rupa-rupa cara bisa ngagunakeun pikeun ngaronjatkeun hormon téstostéron anjeun dina awak anjeun kayaning lakukeun latihan biasa atawa maké éster téstostéron kayaning migunakeun Nandrolone. Sanajan kitu, sateuacan bade pikeun boosters hormon, pastikeun Anjeun konsultasi dokter Anjeun pikeun ngindarkeun épék parna nu bisa ngahesekeun status kaséhatan Anjeun.

nu kagunaan Nandrolone ogé bisa dipaké pikeun tujuan séjén kayaning perlakuan kaayaan médis kayaning pikeun mantuan jalma anu boga HIV pikeun meunangkeun deui massa otot maranéhanana jeung beurat awak teuing. Bisi anjeun nalangsara ti kasakit anu ngabalukarkeun anjeun leungit beurat awak masif. Anjeun oge bisa prescribed tamba ku dokter Anjeun upami aya hiji inféksi nu geus kapangaruhan produksi téstostéron dina awak anjeun sapertos téstis atanapi ovarium di awéwé. Kasalahan pangbadagna nu loba jalma sangkan anu mésér produk nandrolone tina sagala ngajual aranjeunna datang di sakuliah ieu pisan picilakaeun. Jalma nu datang nepi ka mirah na palsu stéroid nu kadang bisa ngahurungkeun kaluar nyieun masalah kaséhatan langkung.

Panalungtikan apal kana stéroid ngical paralatan katuhu sabudeureun anjeun na bisi rék mésér nandrolone produk online, éta hadé néangan ulasan customer tur uninga langkung ngeunaan produk na kumaha ngajual éta ngoperasikeun. A customer senang moal nyumputkeun kabagjaan jeung ogé bakal ragu pikeun nganyatakeun sagala disappointments anjeunna / manehna meunang sanggeus atanapi saméméh nyieun hiji urutan. Diajar tina kasalahan customer sejen, jeung anjeun moal kuciwa kaputusan anjeun. Tanya dokter Anjeun dimana Anjeun bisa meuli produk nandrolone saprak dokter alus bakal salawasna mibanda hiji gagasan mana anjeun bisa meunangkeun produk médis kualitas.

1. Jadi naon Nandrolone?

Salaku nyatakeun saméméhna, Nandrolone bisa diartikeun hiji stéroid anabolik (AASraw) Nu diproduksi dina awak ngaliwatan dina qualities low. Wangunan Nandrolone pamakéan pohara populér sarta lolobana dipake ku atlit jeung ngawangun otot maranéhanana sarta mangtaun énergi maranéhna kudu attain hasil aranjeunna mikahayang. Produksi kimia dina awak ieu dipicu ku hormon téstostéron najan éta pernah cukup méré Anjeun otot atawa hasilna hayang meunang. The nandrolone bodybuilding hasilna anjeun bakal meunang sanggeus nyokot ubar ngawengku, ngaronjatkeun massa otot, strengthening jaringan awak sakabéh sarta méré karakter lalaki.

Nandrolone mangrupa obat injectable nu tiasa nyuntik diri sanggeus ditémbongkeun ku dokter atawa jadwal kunjungan biasa Anjeun pikeun meunangkeun dosage Anjeun. Pikeun hasil éféktif, tamba kudu dibarengan ku diet ditangtoskeun jeung latihan upami anjeun hoyong mangtaun massa awak jeung otot kawas bodybuilders. Dina jangka waktu panganyarna awak anti nambahkeun atawa doping ngalarang atlit ti ngagunakeun narkoba sanggeus merealisasikan ieu nyadiakeun energi tambahan, kituna, mere kauntungan pamaké tina unggul dina kompetisi gampang.

Sanajan kitu, éta lain hartosna nu teu kedah nganggo obat. Mun anjeun henteu milu dina sagala persaingan anu henteu ngidinan pamakéan of Nandrolone, anjeun bébas make nginum obat ieu. Inget tamba, nyandak anjeun ngarasakeun mangpaat téstostéron lamun awak anjeun bisa ngahasilkeun cukup hormon. disfungsi Erectile nyaeta diantara nu loba masalah lalaki nyanghareupan nalika maranéhna teu boga hormon seksual cukup. Kusabab éta Productions hormon seksual turun anjeun umurna, anjeun bakal kudu suplement nu mere Anjeun kasempetan mingpin hiji lalaki normal jeung cageur sadaya waktu. Aya loba mangpaat Nandrolone nu bakal ngarasakeun tapi bakal dibahas engké di artikel ieu.

2. Nandrolone éster

Éster mangrupakeun asam karboksilat sarta ngalibatkeun sababaraha ranté karbon nu nangtukeun kumaha kimia hiji leyur dina sagala rupa wangun. Éster nu sadia ampir sagalana ti lemak, minyak, jeung produk leyur cai. Sifat anu éster dina unggal produk téh naon nyiptakeun éta selisih item. Contona, lemak anu padet bari hal anu leyur dina cai henteu jeung ngaleyurkeun gancang nalika di kontak sareng cai. The éster moment anu dilarapkeun ka stéroid; aranjeunna ogé mangaruhan konstitusi maranéhna teuing. Éta hartina awak anjeun bakal nyerep suplemén dina rupa ongkos.

Contona Nandrolone decanoate (Deca), lepas keur waktu anu pohara lila dina awak anjeun sanggeus suntik teh. Sabenerna, kana ngalakukeun nandrolone dosage decanoate, Éta bisa dianggo pikeun 14 mun 21 poé. Ku alatan éta, dokter Anjeun bisa mamatahan Anjeun nyandak hiji dosage nandrolone decanoate sanggeus unggal poé 21. Di sisi séjén, propionate éster boga satengah-umur hiji poé atawa 24 jam, anu hartina pikeun anjeun ngalengkepan siklus treatment, anjeun kudu make dosis poéan anjeun. The éster teu ngarobah struktur stéroid, tapi maranéhna diluyukeun pangalaman nu anjeun gaduh sanggeus nerapkeun tamba. Aya rupa-rupa Nandrolone éster nu bisa Anjeun pake pikeun ngajawab pangabutuh stéroid Anjeun. Ampir sakabéh éster Nandrolone dianggo dina cara nu sarua, tapi nyerep maranéhanana ka aliran getih jeung réaksi kalayan awak anjeun naon nyiptakeun bédana. The éster nyaéta kieu:

nami CAS Formula molekular
Nandrolone Decanoate (Deca) 360-70-3 C28H44O3
Nandrolone phenylpropionate (NPP) 62-90-8 C27H34O3
Dehydronandrolon asétat 2590-41-2 C20H26O3
Nandrolone cypionate 601-63-8 C26H38O3
Nandrolone laurate 26490-31-3 C30H48O3
Nandrolone propionate 7207-92-3 C21H30O3
Nandrolone undecanoate 862-89-5 C29H46O3

Nandrolone decanoate

Kawentar salaku Deca Durabolin, ieu nu paling dipake stéroid androgenic anabolik tempo éta ditampa tinggi ku atlit profésional sarta bodybuilders. Sacara umum, Deca Durabolin (Deca stéroid) nyaéta 2nd dipikawanoh stéroid sanggeus téstostéron. tamba boga rating unggulan lamun datang ka ngajaga napsu stimulating nu diperlukeun jeung Jisim otot lean. Deca Durabolin jalan dina awak anjeun pikeun maksimum 16 poé. harga decanoate Nandrolone anu affordable tapi bisa varying gumantung kana seller atanapi dosage Anjeun. Nandrolone decanoate bubuk ngabogaan beurat molekularna 428.65g / mol jeung CAS 360-70-3 jeung rumus kimia nyaéta C228H44O3. Nandrolone decanoate geus kabuktian jadi pohara kapaké dina wangunan otot.

Nandrolone dosage decanoate

dosis dianjurkeun pikeun ubar ieu Bulan jalu antara 250mg mun 500mg per minggu na kudu dilaksanakeun pikeun 8 atanapi 12 minggu. Sababaraha bodybuilders nganggo dosage panghandapna anu Bulan ti 200mg per minggu gumantung nasehat dokter maranéhanana sacara. Pikeun pamaké narkoba anyar, nu dosis katuhu teu kudu ngaleuwihan 150mg per minggu jeung kudu dipake pikeun periode 4 mun minggu 7. Éta ogé sasaena yén sakabéh pamaké Deca kedah nganggo Proviron nuju tungtung siklus stéroid ti produk mantuan dina ngurangan efek samping estrogenic ogé malikkeun produksi alami téstostéron. Nandrolone Decanoate bubuk (360-70-3) oge pilihan sejen pikeun administering tamba najan loba jalma resep suntik teh.

siklus Deca

Deca Durabolin ieu lolobana tumpuk jeung Anadrol, propionate, téstostéron cypionate, Dianabol, téstostéron enanthate, gantung téstostéron jeung Sustanon 250. bodybuilders sejenna ngasupkeun pamakéan cabergoline dina siklus decanoate Nandrolone salaku cara ngajaga produksi alami téstostéron ku awakna. dosis Deca kudu dikaluarkeun ngaliwatan hiji suntikan jero kana otot awak anjeun sapertos dina panangan luhur anjeun, imbit atanapi leg luhur. Salawasna inget yen ngan hiji Mantri dilatih atawa dokter kedah administer nu injections Nandrolone decanoate. Nandrolone decanoate satengah hirup téh poé 21, nu hartina sanggeus suntik teh kudu nyandak dosis sejen saatos tilu minggu. Sanajan éta perlakuan rupa-rupa, misalna, dokter tiasa nyarankeun ka anjeun nganggo Nandrolone decanoate 100mg per minggu jeung ningkatkeun dosis kalawan waktu utamana pikeun pamaké narkoba anyar. Nandrolone pikeun diobral nyaéta gampang sadia on rupa apoték atawa malah toko online tapi ulah risiko meuli produk nu tanpa ngalibetkeun dokter anjeun dina prosés.

kakuatan awak anjeun jeung pangabutuh anjeun bakal pituduh dokter anjeun dina mutuskeun dina dosis pangalusna keur anjeun. Tujuan ngawangun otot bakal perlu perlakuan luhur batan maranéhanana anu make narkoba ka naekeun drive kelamin maranéhanana atawa kaduruk lemak awakna. Oge, inget yen teu sakabeh dokter neuleuman pamakéan of stéroid, ngalakukeun panalungtikan anjeun apal kana praktisi kaséhatan katuhu konsultasi sarta anu bakal nulungan anjeun meunang hasil ku tungtung siklus nginum obat.

The lengkep Guide to Nandrolone éster (Deca Durabolin)

Nandrolone phenylpropionate

Lolobana disebut NPP, tamba éta kahiji sadia komersil Nandrolone varian. Sabenerna, nami NPP na Deca datangna salaku hasil tina ayana éster nu beda utama antara dua produk. Sanajan gawe ampir dina cara nu sarua, ubar nu dipaké dina cara nu beda, sarta loba jalma pikir ubar anu béda. bubuk Nandrolone phenylpropionate boga satengah-umur 4.5 poé nu hartina anjeun kudu nyandak dosis anjeun sanggeus unggal lima poé keur sakabeh siklus. Powder NPP (62-90-8) méré pamaké hiji dorongan mimiti mantap dibandingkeun naon nu nawaran varian decanoate. Anjeun oge bisa meunangkeun dosis suntikan NPP lamun anjeun euweuh nyaman jeung dosis lisan.

Dehydronandrolon asétat

variasi Nandrolone sejen hébat anu ngabuktikeun janten pilihan loba atlit teh Dehydronandrolon asétat. Sanajan kitu, éta penting pikeun meunang tina dokter Anjeun saprak nyalahgunakeun na bisa ngakibatkeun efek samping parna nu mahal pikeun ngubaran jeung meureun bisa jadi teu mungkin mun sabalikna sababaraha épék. Pikeun bodybuilding atawa leungitna beurat, varian kieu tiasa tina pitulung hébat. obat ngabogaan hirup alesan aktif anu bakal ngaktipkeun anjeun meunang hasil gancang lamun turutan parentah pamakéan dibikeun ku produsén sarta dokter anjeun.

Nandrolone cypionate

Ilahar disebut Dynabol, cypionate Nandrolone ieu sadia keur suntik na di bubuk nandrolone cypionate formulir. Duanana éféktif jeung boga satengah-hirup ngeunaan dua minggu. Gumantung kana kabutuhan Anjeun dokter bakal mendesain nu dosage pangalusna keur anjeun sanggeus examining kaayaan kaséhatan Anjeun. tamba tiasa nyarios janten salah sahiji stéroid paling mangpaatna pikeun nginum obat. Loba masarakat nu make eta pikeun ngubaran jenis husus anémia, lemah otot, kacapean jeung kulit parna nundutan diantarana. Borok ogé bisa diolah ngagunakeun variasi teu forgetting dampak na dina wangunan otot. dokter anjeun bakal milih pikeun anjeun bentuk pangalusna ngagunakeun gumantung kana hasil nyangka sanggeus siklus nu.

Nandrolone laurate

The Nandrolone laurate bubuk (26490-31-3) Nyaeta diantara nu varian Nandrolone paling langgeng panjang-saprak eta boga hirup aktif di salah sahiji bulan dina awak Anjeun. Ieu mangrupa obat injectable nu dosage nu kudu dilaksanakeun sakali dina sabulan, tur jadi Darling jalma loba. Pikeun jalma anu teu resep pangobatan nyokot rutin, ieu bakal nyieun hiji pilihan alus teuing pikeun aranjeunna. Bisi awak anjeun teu ngabales ogé mun Deca lajeng produk ieu bisa ogé henteu dianggo pikeun anjeun saprak aranjeunna ampir sarua. Sanajan kitu, dokter Anjeun tiasa mantuan Anjeun meunangkeun stéroid katuhu pikeun kaperluan anjeun. tamba ngarangsang produksi hormon téstostéron dina awak Anjeun. Kituna anjeun bakal pastikeun tina ngarasakeun rupa kaunggulan hormon kayaning wangunan otot sarta ningkat drive seksual di lalaki.

Nandrolone propionate

Dina wangunan otot, nu peryogi sanyawa nu geus éféktif, sarta nu nawarkeun hasil langgeng panjang. bubuk Nandrolone propionate boga hiji satengah hirup efektip sabudeureun dalapan poé sarta lolobana dipaké pikeun merangsang sintésis kolagén. variasi ngabogaan C21H30O3 rumus kimia sarta beurat molekularna 330.46, CAS: 7207-92-3. tamba boga rupa sinonim nu ngawengku anabolicus, Non-anabolik, sarta Norandrostenolone luyu antara séjén. Anjeun tiasa mésér ubar ti sellers stéroid online béda dina hiji harga affordable tapi kudu ati. Naha beuki panalungtikan ngartos seller jeung Jenis produk aranjeunna ngajual. Ogé, ulah poho konsultasi dokter anjeun saméméh meuli ubar.

Nandrolone undecanoate

Ieu stéroid anabolik populér sejen anu hade ampir cara sarua jeung decanoate Nandrolone. Nandrolone undecanoate nu ogé katelah dynabolan ngabogaan éster leuwih badag batan nu ti nandrolone decanoate nu ngajadikeun eta lepas deui n awak anjeun sanggeus nyokot dosis Anjeun. Dina taun-taun ayeuna bubuk undecanoate Nandrolone éta ubar pang populerna, tapi ayeuna, bisa jadi teuas pikeun manggihan eta dina pasaran. Aya ampir enol merek stéroid tina undecanoate nandrolone, komo kana pasar hideung, éta moal aya. teu saurang ogé bisa nunjuk kaluar alesan balik unavailability brand urang, tapi euweuh produsén anu kemasan produk ieu.

The grafik ngabandingkeun pamakéan éster nandrolone

The lengkep Guide to Nandrolone éster (Deca Durabolin)

3. Nandrolone Farmakologi

stéroid anabolik (AASraw) Anu diturunkeun tina hormon téstostéron alam, sarta aranjeunna nyadiakeun efek hormon sakali anjeun nyandak eta. Sababaraha épék klinis jeung réaksi némbongkeun ciri androgenic nu nyieun eta lajeng bisa ditempatkeun dina kategori ieu narkoba. Aya disassociation lengkep épék androgenic na anabolik sangkan jauh. Balukar stéroid anabolik nu sarupa jeung nu hormon séks jalu, ngakibatkeun gangguan parna dina ngembangkeun seksual sarta pertumbuhan lamun dibikeun ka barudak. The stéroid anabolik ngancurkeun hipofisis fungsi gonadotropic sarta ahirna bisa boga pangaruh ngarugikeun kana téstis Anjeun. Rupa-rupa panalungtikan geus dituduhkeun yén stéroid anabolik nu bisa ningkatkeun lipoproteins low-dénsitas ogé ngurangan lipoproteins tinggi-dénsitas. Sanajan kitu, parobahan balik deui ka normal sanggeus Anjeun ngeureunkeun ngagunakeun narkoba. dokter Anjeun advises Anjeun sasuai bisi Anjeun ngalaman efek samping sateuacanna sanggeus nyokot dosis nandrolone Anjeun.

4. Nandrolone mangpaat

Aya rupa-rupa fungsi yén sanyawa nandrolone nedunan dina awak anjeun kana ngalakukeun dosis Anjeun. Sanajan aya sababaraha varian nandrolone, maranéhna sagala karya jeung nganteurkeun ampir hasil sami, fungsi tamba mulia ieu nyaéta kieu;

pamakéan bodybuilding Nandrolone

Bisi geus dikaitkeun atawa didaptarkeun ka loba bodybuilders atanapi atlit, Anjeun kudu boga éta nyebut nandrolone. tamba ieu dimekarkeun dina 1950s, sarta eta geus of benefit hébat dina nulungan atlit ngahontal cita na sukses dina careers maranéhanana. A mayoritas bodybuilders profésional meuli ubar salaku cara ngabantu aranjeunna nepi ka luhur. tamba ngarangsang wangunan otot, sarta lamun latihan biasa marengan siklus nu, hancana keajaiban kana awak anjeun. hormon téstostéron dina sebaran normal dihasilkeun dina awak anjeun teu kaci cukup méré Anjeun otot nu bodybuilders gaduh, sareng kauntungan sejenna yen aranjeunna mikaresep. Ngagunakeun nandrolone waé bisa jadi teu masihan anjeun hasil nu mikahayang, anjeun kudu nyokot dosis katuhu sakumaha ogé migunakeun eta dina siklus nandrolone dianjurkeun. Meunang produk ti sagala warung tapi konsultasi dokter Anjeun saum sareng nuturkeun sagala parentah pikeun kagunaan nandrolone sarta pertumbuhan otot. obat bakal merangsang awak anjeun ngahasilkeun leuwih protéin dina bentuk hormon téstostéron. Protéin ate blok wangunan pikeun sakabéh jaringan, sarta kalawan latihan, otot anjeun bakal tumuwuh sarta mangtaun leanness rék. diet ditangtoskeun oge penting, sarta anjeun ogé kudu menta nasehat nutritionist a.

The lengkep Guide to Nandrolone éster (Deca Durabolin)

aplikasi médis Nandrolone

Pamakéan Nandrolone teu ukur hiji produk populer di kalangan nu bodybuilders tapi ogé gawéna ogé dina pengobatan rupa kaayaan kaséhatan. dokter anjeun bakal nulis resep tamba lamun anjeunna / manehna ngémutan nu boga kasakit nu bisa diolah ku pamakéan lamun nandrolone nu. Sababaraha kaayaan diolah ku nandrolone ngawengku;

  • Anémia salaku hasil lamun insufficiency renal, hiji kaayaan disababkeun ku panyakit ginjal kronis.
  • Pasien anu boga HIV bisa ngalaman leungitna beurat masif anu antukna ngawujud jadi leungitna massa otot. kaayaan ieu tiasa direngsekeun ku nyokot dosage katuhu nandrolone decanoate pikeun mantuan Anjeun mangtaun jeung mertahankeun otot lean Anjeun massa ogé beurat awak Anjeun.
  • nandrolone ogé jalan sampurna pikeun nulungan penderita nalangsara ti panyakit anu mangaruhan kakuatan maranéhanana jeung beurat awak.

Nandrolone dina kaséhatan jalu

Lalaki anu beneficiaries pangbadagna tamba ieu malah leuwih nu teu ilubiung dina kagiatan olahraga nanaon. tingkat téstostéron impressive dina awak hiji lalaki urang datangna kalawan loba kauntungan, sarta éta 'kahayang salaku lalaki anjeun bakal ngarasakeun pikeun ngagunakeun narkoba ieu. Salah sahiji kaayaan bisa ngubaran alopecia, hiji panyakit nu nyababkeun bulu leungitna on sirah anjeun. dokter anjeun bakal nulis resep ubar ieu saprak eta ngarangsang hormon jalu méré hasil kayaning tumuwuh bulu.

Nandrolone ogé nginum obat sampurna pikeun mendi nyeri atanapi lemah ku cara méré kakuatan otot sarta masihan anjeun énergi ogé merangsang jaringan gabungan keur waras. Jaringan boga mékanisme repairing sorangan lamun disadiakeun ku lingkunganana kondusif sarta mineral nu disadiakeun ku obat ieu. disfungsi Erectile nyaeta masalah sejen nu loba lalaki anu nalangsara ti quietly. Nandrolone stéroid naek drive kelamin anjeun saprak éta ngaronjatkeun produksi hormon téstostéron nu mesin keur libido impressive di lalaki.

5. Kumaha ngagunakeun Nandrolone

obat Nandrolone boga loba épék sarta ogé bisa ngabalukarkeun efek samping parna lamun henteu dipaké dina ragam katuhu. Cara pangalusna pikeun ngagunakeun narkoba leres téh nuturkeun parentah dokter anjeun. Saloba bisa meuli stéroid ti warung disadiakeun atawa toko online, hal anu penting pikeun konsultasi dokter Anjeun mimiti méméh nyieun kaputusan dibeuli. Inget, yén awak manusa meta béda ka sagala rupa ubar, naon anu bisa dipake pikeun sobat anjeun bisa teu dianggo keur anjeun. Hasilna nu meunang sanggeus nyokot nandrolone anu gumantung kakuatan awak anjeun sarta status kaséhatan. Ku sabab eta bakal hade ka balik pikeun ujian médis apal kana dosage katuhu pikeun kaayaan anjeun. dokter anjeun bakal mamatahan anjeun, bisi anjeun boga kaayaan médis nu teu ngidinan Anjeun pikeun make nandrolone.

Nandrolone tablet / formulir karacunan

Ilaharna, tamba asalna di dosages béda, jeung dokter anjeun hijina jalma dina posisi alus teuing pikeun nangtukeun jumlah gram ngagunakeun. The tablet anu sadia ti 50gm ampir 1000mg. Sanajan kitu, éta beginners disarankan pikeun mimitian ku dosis leutik saméméh ngaronjatkeun ka salah luhur lamun maranéhna teu meunang hasil aranjeunna mikahayang. dokter anjeun ogé boga pilihan pikeun ngurangan dosis Anjeun upami Anjeun ngalaman efek samping nandrolone parna sanggeus nyokot dosis mimiti Anjeun. Ti Pél bisa dicokot ti imah, butuh hasil rusuh bisa ngagoda anjeun nyandak dosis tambahan nu pisan picilakaeun. Lengket kana dosis dianjurkeun ku dokter anjeun janten aman.

formulir suntik Nandrolone

formulir paling umum tina nandrolone teh injections salah nu populér saprak ngabogaan panjang satengah hirup sarta mangrupa nyaman keur loba jalma. Contona, Anjeun ngan bisa diperlukeun nyandak suntik hijina sakali per bulan, saperti Pél nu bisa jadi kapaksa nyandak dosis sanggeus lima poé atawa kirang. Bentuk suntik leuwih efektif, sarta hasil geus kabuktian tanpa ragu lumrah. Pikeun jalma anu sieun injections atanapi aranjeunna henteu nyaman, anjeun tiasa balik pikeun Pél. The pacegahan pangalusna nyandak nya keur meunang suntikan ti hiji Mantri dilatih atawa dokter anjeun. Inget suntik kudu disuntik dina otot awak anjeun kayaning leg luhur, panangan atanapi imbit, sarta tempat ieu bisa jadi hésé nyuntik diri comfortably.

Nyandak kaleuwihan atawa administrating tamba wrongly bisa ngakibatkeun komplikasi kaséhatan, jadi Anjeun kudu turutan parentah dugi ka ngalengkepan siklus Anjeun. kabutuhan Anjeun ogé kedah pituduh anjeun dina naon diet mun marengan dosage nu. Pikeun ngawangun otot, Anjeun kedah tuang oge jeung ngalakukeun latihan teleb, atanapi sejenna maneh moal attain gol Anjeun. Kadang-kadang bisa ngalaman sababaraha réaksi kayaning ngilu atawa ngabareuhan sabudeureun wewengkon suntik, tapi éfék kudu ngaleungit geura-giru. Bisi anjeun sapatemon teh bareuh keur poé, nelepon dokter Anjeun langsung, aya bisa jadi lepat.

6. Cautions Nandrolone

Pamaké kedah niténan precautions handap sateuacan maké Nandrolone pikeun mastikeun kasalametan sarta efektivitas tamba;

Awéwé kudu ati sarta nitenan lamun maranéhna téh ngalaman sagala tanda virilization kayaning sora jero, irregularities menstruasi, jeung clitoromegaly. Dina kasus wae gejala ieu, discontinuation saharita terapi nu kudu dilakukeun. épék ieu lolobana salaku hasil tina dosage tinggi atawa overuse tamba. Ulah make ubar ieu iwal diarahkeun ku dokter a. dokter kedah ngalatih pasien ngalaporkeun sagala pangaruh samping kayaning jerawat, hoarseness, awak buluan, utah, ankle bareuh, sarta jaundice. Awéwé anu ngalaman carcinoma payudara kudu boga kalsium sérum jeung cikiih normal tés di laboratorium.

Mun dipaké dina barudak, maranéhanana kudu boga x-sinar periodik, lolobana unggal genep bulan nepi ka nalungtik laju maturation tulang maranéhanana jeung lamun aya wae épék terapi anabolik on puseur epiphyseal maranéhanana. Pasien anu nampi mangrupa dosage luhur stéroid kudu ngajalanan hémoglobin na hematocrit dipariksa-up. Éta ogé kudu boga lipid sérum na tinggi-dénsitas koléstérol Lipoprotein checkups periodik.

Unggal pamaké kedah turutan dianjurkeun dosage, gagal nu bisa hasil kana épék parna. obat asalna eta kavling épék ngarugikeun lamun dipaké inappropriately sahingga; dulur kudu make eta keur alesan katuhu. Dina sababaraha kasus, épék geus malah nyababkeun pati.

The injections decanoate Nandrolone kedah ngan bisa dikaluarkeun intramuscularly. Pamaké pernah kedah coba mun nyuntik eta ngaliwatan administrasi ka jero nadi. Zat ngandung Benzyl alkohol jeung kituna teu matak dipake ku penderita sénsitip benzyl alkohol.

Pamakéan stéroid androgenic kayaning nandrolone bisa ngahasilkeun leungitna kontrol diabetik, sarta ku kituna, penderita diabetes mellitus kedah cautious kalawan eta. Maranéhanana kudu boga ngawaskeun glukosa getih nutup ti jaman ka jaman.

Nandrolone kedah dihindari sagemblengna nalika kakandungan sakumaha eta bisa boga efek samping parna dina janin. stéroid sapertos anu dipikawanoh pikeun hasil mun masculinization na fetotoxicity dina nak unborn. Sanajan teu jelas lamun stéroid anabolik bisa dikaluarkeun ngaliwatan susu manusa, éta henteu dianjurkeun pikeun breastfeeding mums alatan efek samping poténsi éta bisa mibanda dina orok asuhan. Lamun geus dipaké, indung kudu néangan métode alternatif tina breastfeeding.

Lamun zat salaku bisa dipaké dina kids, eta geus dilakukeun kalayan perawatan maksimum sarta pengawasan. Ieu ngandung androgén nu bisa ngagancangkeun maturation tulang tanpa enhancing tumuwuhna linier compensatory. kasus kawas bakal ngahasilkeun tokoh sawawa compromised. nak kudu ngalaman hiji x-ray unggal genep bulan keur nangtukeun tingkat maturation tulang.

Nandrolone bisa ngagancangkeun ngembangkeun jaringan cancerous sahingga, sakuduna teu sued ku lalaki kalawan payudara atawa kanker prostat. Individu kalawan prostatik hypertrophy kudu diawaskeun jeung diperlakukeun sacara saksama sakumaha aranjeunna dina résiko tina ngamekarkeun malignancy a. stéroid nu ogé bisa dipicuna osteolysis, sarta ku kituna, penderita hyperkalemia kudu ati lamun ngagunakeun eta. kaayaan ieu téh paling umum dina penderita immobile sarta penderita kanker payudara métastatik. indung nu kudu, ku kituna, mutuskeun manehna hayang ngeureunkeun asuhan atanapi ngaeureunkeun terapi nu.

Individu ku alergi suuk teu kudu make zat ieu ngandung minyak Arachis nu dicandak ti kacang.

tamba teu matak dicokot ku bodybuilders atanapi atlit anu keukeuh ningkatkeun pertumbuhan otot jeung kinerja sakumaha eta bisa ngahasilkeun éfék ngarugikeun nu bisa tetep ati-kompetisi. Malah, geus ngalarang ku Dunya agénsi anti nambahkeun atawa doping on atlit aktif.

tamba jalan ku enhancing meta jaringan jeung kapasitas formasi protéin awak, sarta éta, ku kituna, gampang mangaruhan kaayaan séjén yén pamaké bisa jadi nalangsara ti. Di handap ieu mangrupakeun kasakit kayaning kangker, isu haté, sarta gangguan métabolik. Éta kituna sasaena nu neangan saran dokter urang saméméh ngagunakeun eta.

Zat ieu tiasa berinteraksi sareng pangobatan séjén yén pamaké ayeuna tiasa maké. Ieu kaasup ramuan jeung suplemén, tapi éta sasaena nu ngalaporkeun ka dokter heula pikeun nasehat pikeun mastikeun kasalametan sarta efisiensi.

stéroid nu bisa ngakibatkeun ngaronjat nyorong seksual di lalaki nu ngakibatkeun sering, erections nyeri. Bisi gejala sapertos, ngalaporkeun ka tabib langsung.

7. épék Nandrolone Sisi

Mun misused, Nandrolone Decanoate bisa ngahasilkeun efek samping ngarugikeun, boh umum tur ilahar gumantung sensitipitas korban.

Raya efek samping Abdi kénging teunclude:

disfungsi hépatik - ieu téh gejala sejen nu geus dikaitkeun kalawan ngagunakeun stéroid anabolik, nandrolone mahluk diantara aranjeunna utamana lamun urusanna jeung 17-alfa-alkylandrogens lisan kayaning methyltestosterone. Pamaké ogé bisa ngalaman jaundice na necrosis hépatik. Éta ogé bisa ngalaman diangkat énzim hépatik, nu leuwih umum ti jaundice na eta Dianjurkeun yén hiji kedah ngaeureunkeun pamakéan na dina hal hépatitis atanapi jaundice cholestatic.

Peliosis hepatis - kaayaan kieu pitur nu ngagantian tina jaringan splenic ku cysts. Eta geus disaksian sababaraha androgenic pamaké stéroid anabolik nu di kali dibere sababaraha disfungsi hépatik atawa kagagalan hépatik. Lolobana, gejala ieu mana unnoticeable dugi janten-ngancam kahirupan jeung hiji dimimitian ngalaman hemorrhage intra-beuteung. kista di disappears sanggeus discontinuation tina pamakéan stéroid anu.

Hepatoma - ieu téh kaayaan langka, tapi teu matak overlooked jeung kajadian janten androgén-gumantung. Aya geus sababaraha kasus hepatoma ngancam kahirupan-, tapi progression tina tumor mindeng regressed sanggeus withdrawing ti pamakéan produk. jenis ieu hepatoma nyaeta kumaha vascular ti tumor hépatik sejen tur bisa balik unnoticed dugi janten hirup-ngancam.

Hypercalcemia - nandrolone geus ngainduksi osteolysis nu bisa ngagancangkeun lumangsungna kaayaan ieu. Éfék ieu paling kaprah di pamaké immobile sarta penderita carcinoma métastatik breasts '.

efek samping langka sejenna meureun:

  • stroke
  • gagalna ati
  • pati jaringan ati
  • Serangan jantung
  • gumpalan getih dina urat
  • gagalna jantung
  • Aya lajeng efek parna, nu mangrupakeun;

épék Genitourinary

Efek samping genitourinary salaku hasil tina pamakéan kontinyu sarta administrasi stéroid ieu bisa ngahasilkeun turun volume éjakulasi di lalaki sarta oligospermia. Dina sababaraha lalaki manula, ubar geus nyababkeun enlargement prostatik, ieu balik deui ngabalukarkeun halangan kemih. penderita sapertos bakal boga waktu teuas ngalirkeun cikiih. Ogé bisa ngahasilkeun stimulasi kaleuleuwihan sarta priapism.

Di pamaké bikang, tamba bisa ngahasilkeun virilization. Ieu tempat aranjeunna mimiti ngembang fitur manly kayaning sora jero, awak buluan, sarta Abnormalitas menstruasi. Dina sababaraha kasus, eta oge bisa ngahasilkeun hirsutism, clitoromegaly, anu diperlukeun enlargement tina itil, robahan libido na ance. Hijina cara keur mencegah gejala ieu mangrupa ngaliwatan discontinuation pamakean produk.

épék métabolik

épék ieu ilahar dipimilik ku penderita bisa gerak penderita atawa pamaké kalawan kasakit payudara métastatik. Efek bisa ngahasilkeun hypercalcemia. Ieu alatan dina stéroid anabolik ngarobah te kasaimbangan éléktrolit jeung nitrogén ingetan, nu lajeng mangaruhan ékskrési kalsium kemih. Éta ogé bisa ngakibatkeun busung lapar nu bisa atawa teu bisa dibiruyungan gagalna jantung congestive.

Dina pamaké diabetik, tamba bisa ngahasilkeun kasabaran glukosa low nu merlukeun kontrol hyperglycemic. gejala séjén kaasup luhur: lipoproteins low-dénsitas sarta penurunan nangkeup dénsitas lipoproteins.

épék jiwa

Mun misused, tamba ogé bisa dampak fungsi otak pamaké urang nu bisa ngahasilkeun insomnia, habituation, sarta éksitasi.

épék éndokrin

Sababaraha tabrakan éndokrin nu ngarugikeun nyatet diantawis pamaké kaasup endogenous release téstostéron inhibisi ngaliwatan inhibisi eupan balik ngeunaan LH. Ieu gampang lumangsung sanggeus overdosing on produk salaku éta bakal ngurangan spérmatogenesis ku inhibiting hormon hipofisis follicle stimulating. aktivitas Tis gering lajeng ngakibatkeun panurunan dina globulin tiroksin-ngariung jeung ngajalankeun lila, éta bakal ngahasilkeun panurunan dina total tingkat sérum T4 jeung Nyiar uptake résin of T3 na T4.

tabrakan Musculoskeletal

Ieu ngalibatkeun shutting sahiji puseur kamekaran epiphyseal ku ngaleupaskeun tina liniér ditanggung tumuwuh. ngawaskeun teleb tina umur tulang saméméh ngagunakeun produk nu disarankeun.

épék Cardiovascular

gejala ieu lolobana mangaruhan pamaké nu boga isu eta ingetan cairan.

efek samping umum tina stéroid ieu ngawengku;

Jerawat - pamaké bisa ngalaman sababaraha rashes kulit jeung redness anu antukna robah kana jerawat, sarta lamun henteu diperlakukeun langsung, éta bisa ngahurungkeun kana kaayaan kulitna parna. therapies androgén kayaning pamakéan nandrolone ngalibetkeun ayana sékrési jeung tumuwuhna kelenjar sebaceous nu ngakibatkeun kana hiji baruntus jerawat-kawas nu Sigana ampir sarupa jeung vulgaris jerawat. Batur anu;

  • seueul
  • Miskin fungsi ati
  • mencret
  • ingetan cai
  • leukemia
  • keram leg
  • Kaleuwihan gajih dina getih
  • stroke
  • Aggressiveness
  • Leungitna énergi
  • Leungitna napsu

8. Kumaha carana ngahindarkeun nandrolone efek samping

Hal pangheulana ngalakukeun pikeun nyegah efek ngarugikeun anu datangna jeung zat anu nuturkeun dosage katuhu na make eta keur alesan katuhu. Ogé, sakuduna teu overused. Mun hiji dimimitian noticing salah sahiji potensi efek samping nandrolone, S / anjeunna kudu geuwat ngaeureunkeun pamakéan éta.

Anjeun kudu ngalaporkeun ka dokter anu lamun aya bewara naon tanda mahiwal sanggeus ngagunakeun zat. Ku cara ieu, dokter tiasa langsung anjeun dina naha eureun atawa neruskeun kalawan pamakéan éta. Ngan administer tamba ngaliwatan suntik kana otot. Hadé pisan lamun dibeuli ti panyadia Podomoro atanapi klinik setting, naha online atawa offline. Anjeun oge bisa diajar kumaha nyiapkeun sarta ngagunakeun eta di imah. Mastikeun ngagunakeun persis sakumaha diarahkeun. Nyuntik powder Nandrolone di interval katuhu jeung teu butuh eta leuwih sering ti anjeun kedah.

Éta Cangkuang tetep jarum suntik anjeun sarta jarum appropriately dina wadah bersih. Catet yén anjeun teu kudu babagi parabot ieu.

Lamun rencanana on ngagunakeun eta on nak anjeun, ngobrol pediatrician Anjeun mimiti ngeunaan pamakéan zat dina barudak sarta ngantep éta nangtukeun lamun nak anjeun aman keur dipake na. Barudak bisa kudu ngurus jeung ngawaskeun husus ka ngahindarkeun karuksakan permanén.

Lamun aya bewara naon efek samping, Anjeun kudu ditegor dina dosage sakumaha ieu bisa mantuan dina reversing efek malik. Lamun pikir geus overdosed, neangan pitulung ti puseur kontrol racun langsung.

The lengkep Guide to Nandrolone éster (Deca Durabolin)

9. Kumaha sangkan Nandrolone suntik

Mun hayang nyieun produk ieu, anjeun bisa nuturkeun dua rupa béda resep;

Deca resep bubuk:

10G of Nandrolone bubuk Decanoate, ogé katelah bubuk Deca

17.5ml étil Oleate (EO)

minyak 16ml Grapeseed

1.5ml BA (3%)

7.5ML BB (15%)

NPP resep bubuk:

Dina resep ieu, anjeun bakal kudu;

bubuk 10g Nandrolone Phenylpropionate (bubuk NPP)

37.5ml EO

37ml GSO

3ml BA (3%)

15ml BB (15%)

The NPP resep tiasa ngabingungkeun lamun teu boga parabot katuhu nyieun pengukuran. Sanajan kitu, bisi anjeun nyanghareupan tantangan sagala bisa ngawartosan dokter Anjeun pikeun mantuan anjeun. Ulah risiko nyampur hal anu anjeun teu yakin tina, saprak anjeun bakal exposing awak anjeun keur efek samping parna. Inget Anjeun bisa nyieun racun pikeun diri tinimbang datang nepi sareng booster produksi téstostéron.

10. Toko Nandrolone bubuk online

Ubar ieu légal jeung sadia di paling luhung tur bisa kalayan gampang diakses dina pasar hideung. Éta mana dina labél Nandrolone Decanoate. Pembeli kudu sadar tur cautious of scams na counterfeits utamana alatan popularitasnya rising. Sababaraha sellers cinta ka handapeun dosis pamaké, nu ngan bakal runtah duit sakumaha aranjeunna moal meunang hasil nanaon. Unggal meuli kudu nyaho / na sumber dirina ogé pikeun mastikeun yén maranéhna lalaki tina sellers reputable sarta dipercaya.

Pamaké kudu nyaho yén éta téh haram ngagunakeun ubar ieu lamun teu prescribed di AS salaku eta mangrupakeun produk kelas III dikawasa. Éta, ku kituna, recommendable for mun aya salah ngarti hukum kaayaan kahiji saméméh purchasing eta.

zat hadir kalawan sababaraha kauntungan terapi jeung efek samping minimal utamana lamun dipaké appropriately. Lamun teu bisa ngakses eta di wewengkon lokal, anjeun masih bisa dibeuli online. Aya kavling jaba kalawan produk ieu, sarta bagian Hadé pisan nu bakal dibeuli kalawan privasi maksimum jeung perlindungan identitas. Datang dina harga anu ramah tur affordable, sarta nilai anjeun meunang ngaleuwihan nilai duit dipaké. Sateuacan nyieun urutan anjeun nyauran lembaga anu ngurus customer sahiji ramatloka jeung pariksa lamun aranjeunna nawiskeun jasa rundingan, upami aranjeunna teu ngartos kumaha sabab tiasa dianggo ngan leumpang jauh jeung néangan seller sejen.

rujukan;

  1. Palonek, E., Ericsson, M., Gårevik, N., Rane, A., Lehtihet, M., & Ekström, L. (2016). Atypical profil ékskrési jeung GC / C / papanggihan IRMS bisa lepas pikeun salapan bulan sanggeus dosis tunggal nandrolone decanoate. stéroid, 108, 105-111.
  2. El Osta, R., Almont, T., getol, C., Hubert, N., Eschwège, P., & Hubert, J. (2016). Anabolik stéroid nyiksa na infertility jalu. andrology dasar na klinis, 26(1), 2.
  3. Cristina, RT, Hanganu, F., Brezovan, D., Dumitrescu, E., Muselin, F., Chiurciu, V. & Motoc, AGM (2014). Cytoarchitecture of stéroid jaringan target gumantung sanggeus administrasi téstostéron dibandingkeun nandrolone decanoate di beurit castrated dina Tujuan tina uji bio Hershberger. ROM J Morphol Embryol, 55(3 Suppl), 1143-1148.
  4. Fink, J., Schoenfeld, BJ, Hackney, AC, Matsumoto, M., Maekawa, T., Nakazato, K., & Horie, S. (2018). Anabolik-androgenic stéroid: amalan ngayakeun tur administrasi atlit nambahkeun atawa doping. The DOKTER na sportsmedicine, 1-5.
0 likes
4465 Tampilan

Leave a Comment

Mangga lebetkeun nami anjeun. Mangga lebetkeun alamat surélék sah. Mangga lebetkeun pesen.