10 hal anu anjeun kedah terang sateuacan nyandak DMAA | AASraw
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

DMAA mangrupikeun ubar anu diproduksi sacara sintétis anu ngabantosan dina ngawangun awak, ngaduruk lemak awak sareng kanggo ningkatkeun mémori jangka pondok sareng tindakan réfléksi. Artikel ieu kalebet kauntungan dosis DMAA sareng kamungkinan efek samping tina 1,3-dimethylamylamine.

10 hal anu anjeun kedah terang sateuacan nyandak DMAA

 

Naon DMAA?

pangertian naon is DMAA kedah janten salah sahiji hal anu atlit ningkatkeun kinerja naon anu kedah ditekenkeun sateuacan turun nganggo suplement. DMAA anu mangrupikeun bentuk pondok pikeun dimethylamylamine kimia mangrupikeun ubar anu baheulana dipercaya mangrupikeun sari tina minyak geranium alami. Nanging, ngalangkungan panilitian, parantos ditetepkeun yén 1, 3 dimethylamylamine didamel sacara sintétik di laboratorium.

Disebut ogé 1,3 DMAA, ubar ngabagi struktur anu sami sareng ubar anu diturunkeun germanium. Ieu sababna seueur jalma mikir yén DMAA ogé kagolong kana kelas ubar anu sami. DMAA pre workout mangrupikeun istilah anu sinonim sareng jalma anu nganggo suplemén sabab biasana dianggo ku aranjeunna anu badé ngamimitian sesi binaraga sareng motong na.

Bubuk DMAA munggaran dibawa di pasar ku Eli Lilly sareng Perusahaan di 1944. Obat ieu seueur digunakeun dina ubar salaku decongestant nasal. Ubar ieu dipaké pikeun tujuan ieu sabab éta dipendakan pikeun nganteurkeun hasil anu sami pikeun panggunaan ephedrine sareng pseudoephedrine.

Mimitina, seueur jalma percanten yén DMAA diturunkeun tina minyak geranium mawar. Kusabab kitu, umum pikeun mendakan seueur firma anu ngahasilkeun Suplemén DMAA nunjukkeun gambar bagian tutuwuhan geranium acuk sapertos akar sareng bobot. Nanging, sanaos kayakinan ieu lami-lami, tés laboratorium dina DMAA parantos nunjukkeun anu sanés.

Éta parantos kabuktosan yén DMAA sacara sintétik diala di laboratorium sareng éta henteu alami sakumaha anu dipercaya lami. Saatos ngenalkeun kahijina ka pasar, ubar dijual kalayan saé sabab atlit kagum ku hasil na. Ieu dugi ka 1983 nalika suplemén dihapus tina pasar.

Ditarikna diinduksi ku klaim yén éta henteu aman pikeun dijual di apoték umum. Larangan ieu nyababkeun kakurangan narkoba sanaos éta masih dijual di pasar hideung. Penjualan umum suplemén DMAA dilanjutkeun di 2006 nalika didagangkeun dina nami énggal, Geranamine.

Suplemén DMAA henteu ngan ukur dijual. Sabalikna, éta dilebetkeun kana suplemén leungitna beurat sareng diklasifikasikeun salaku ubar pamutahiran kinerja atletis. Panyandakan deui ubar dina ahli kimia umum parantos nyungkeun kontroversi langkung seueur ngeunaan kasalametan panggunaan na pikeun atlit ningkatkeun kinerja.

Masalahna parantos kritis pisan yén Administrasi Pangan sareng Narkoba (FDA) dugi ka naroskeun ka suplemén suplemén pikeun ngabuktikeun kasaluyuanana pikeun dianggo tanpa nyababkeun épék anu pikasieuneun. Nagara sapertos Kanada ogé parantos nimbulkeun masalah ngeunaan tujuanana, sareng éta parantos dilarang.

Éta ogé henteu aman pikeun dianggo ku para atlit anu bersaing sapertos taun 2010, sareng Badan Anti-Doping Dunya nembé didaptarkeun salaku zat ngabahayakeun anu dilarang dianggo. Ku alatan éta, atlit anu mendakan anu ngagunakeun narkoba kamungkinanana dilarang ilubiung dina olahraga kalapa. Salaku hasil tina kontroversi anu aya hubunganana sareng panggunaan na, DMAA ogé dilarang di militér AS.

Supleménna nembe ditarik ti toko-toko militér pikeun ngendalikeun panggunaanana. Di Selandia Anyar, panggunaan ubar ogé henteu kénging. Éta ogé dianggap haram di Amérika Serikat ayeuna.

10 hal anu anjeun kedah terang sateuacan nyandak DMAA

 

Naon anu dianggo DMAA?

Mékanisme kerja anu saleresna tina, DMAA teu acan kabuktosan. Nanging, ubar panginten niru tindakan adrenalin alami. Saatos dianggo, DMAA langsung mangaruhan sistem saraf pusat.

Ubar dipikaterang ngahasilkeun stimulasi tinggi anu sinonim sareng panggunaan kafein. Nanging, modeu tindakan DMAA bénten sareng kafein. Nalika dicandak, DMAA nyababkeun ngahasilkeun noradrenalin nyaéta hormon anu diaktipkeun dina waktos setrés atanapi sieun.

Hormon disintésis dina kelenjar adrénal anu aya di luhur ginjal. Saatos dileupaskeun, hormon dina sirkulasi dina getih, sareng ieu ngabalukarkeun ningkatna denyut jantung.

Produksi noradrenalin ogé ngadorong sistem awak ngaleupaskeun glukosa tina cadangan glikogén. Hal ieu nyababkeun ningkat aliran énergi dina otot awak, sareng ieu anu dipikahoyong paling atlit sateuacan latihan. Pamakéan DMAA ogé bakal ngakibatkeun sababaraha pamutahiran dina sababaraha aspék sapertos waspada, motivasi sareng réaksi waktos.

Ieu salah sahiji alesan utami naha DMAA seueur dianggo ku atlit sateuacan ngagagas sési latihan. Ubar nganteurkeun rasa tanaga anu luhur sahingga atlit hoyong kalibet dina kagiatan anu bakal ngonsumsi kaleuwihan énergi. Pamakéan DMAA parantos nyalametkeun atlit tina perasaan rata-rata énergi anu aya sareng tindakan kafein anu biasa dianggo.

DMAA mangrupikeun paningkatan kafein, sareng anu ngagunakeunana lami tiasa ngamimitian ngembangkeun katagihan. Ieu ngandung harti yén panggunaan anu dikawasa penting. Nalika dipaké, éta provokes uteuk pikeun ngainduksi perasaan dorongan énergi anu rongkah.

Tekanan darah tinggi anu ngiringan ngiringan. Salaku hasil tina modeu tindakan ieu, seueur jalma condong nyalahgunakeun narkoba. Nanging, sababaraha atlit nganggo narkoba kalayan niat konstruktif dina awakna. Ieu mangrupikeun sababaraha kagunaan positip DMAA:

AASraw mangrupikeun produsen profesional DMAA.

Mangga pencét di dieu pikeun inpormasi cutatan: Kontak urang

 

1. Ngaduruk gajih

Biasana, awak sacara alami ngabakar kaleuwihan lemak. Nanging, ieu tiasa kajantenan dina laju anu laun tibatan anu dipikahoyong. Pikeun ngagancangkeun prosés panggunaan suplemén parantos diadopsi ku atlit ningkatkeun kinerja. Seuseueurna sababaraha suplemén ieu nyaéta stéroid sapertos Nootropics.

Pamakéan suplemén sapertos kitu ningkatkeun tingkat pembakaran. DMAA épéktip sapertos suplemén sanés anu dikenal dina ngaduruk kaleuwihan lemak. Kaseueuran sési latihan didesain pikeun ngahontal sababaraha hasil, panghulu diantarana mangrupikeun pangirangan lemak awak anu kaleuleuwihan anu masihan awak daya tarik anu henteu dipikahayang.

Gajih kaleuleuwihan ogé nimbulkeun résiko pikeun kasihatan atlit kusabab kaayaan sapertos kitu tiasa ningkatkeun sumbatan urat getih. Nalika ieu kajantenan, bakal aya aliran oksigén minimal dina getih sareng kagiatan umum jalma bakal kapangaruhan pisan. Ayeuna konci pikeun nyingkahan kaayaan sapertos kitu nyaéta ku panggunaan ubar sapertos DMAA anu nyayogikeun awak anjeun tingkat énergi anu luhur.

Sakali energetik, pangguna nuju jarang kalibet dina kagiatan anu bakal nyéépkeun énergi, sareng salaku hasilna, bakal aya pengirangan lemak awak anu ngabahayakeun sareng henteu dipikahayang. Obat ieu parantos ditetepkeun épéktip pisan dina ngaduruk lemak awak , sareng ieu penting pikeun atlit anu hoyong ngahontal ieu khususna nalika motong offseason. Éféktivitas ubar ampir teu aya watesna.

Nalika gandeng ku stimulan sapertos kafein, DMAA parantos kapendak ningkatkeun kagiatan metabolisme awak sakitar 35%. Ieu, kahareupna ngabantosan ningkatkeun tingkat pembakaran gajih ku margin kasohor ageung. Ubar jalan ku mastikeun yén éta micu ngaduruk gajih samemeh sateuacan sinyal awak supaya kajadian sacara alami.

Kusabab tindakan DMAA sacara langsung dikaitkeun sareng sistem saraf pusat, ubar mastikeun yén éta memicu tindakan ieu dina langkung gancang. Dina stimulasi, SSP ngaréaksikeun ku ngainduksi réaksi ranté anu ngamungkinkeun ngaduruk gajih. Ku sabab, éta janten leres pikeun ngabandingkeun tindakan DMAA sareng suplemén ngaduruk gajih anu luhur di pasar.

2. Ngawangun Awak

Hal anu paling penting sateuacan latihan nyaéta énergi. Éta sababna anjeun kedah ningali naon anu dipikaresep nyayogikeun anjeun sakumpulan énergi ieu pikeun anjeun maju. Mesomorph pre latihan dmaa

mangrupikeun hal anu pas pikeun masihan pembangun awak sirah anu pas anu anjeun peryogikeun supados latihan anjeun suksés.

Sakumaha katerangan tadi, ubar dipikanyaho nyayogikeun épék anu sami sareng pseudoephedrine. Ubar ieu bakal ngajantenkeun pangguna kana modeu 'luhur'. Ieu nyayogikeun hiji cadangan énergi ageung anu diperyogikeun pikeun angkat beban.

Kanggo hasil anu pangsaéna, ubar anu nyayogikeun énergi tinggi kedah dicandak sateuacan sési latihan. Ieu bakal numpuk pangguna nganggo tanaga anu ngan ukur unggal atlit ningkatkeun performa pikeun ngamimitian dintenna dina catetan anu luhur. Obat sapertos kitu dilakukeun ku mangaruhan salah sahiji prosés fisiologis alami awak.

Kana asupan, ubar ningkatkeun vasodilasi. Ieu mangrupikeun prosés anu lumangsung ilaharna nalika aya panas anu ageung di atmosfir. Awak réaksi ku nambahan ukuran uratna. Ieu dimaksudkeun pikeun nyababkeun langkung seueur getih kana permukaan kulit pikeun janten tiis.

Kaseueuran ubar ningkatkeun kinerja ngandung oksida nitrat anu ngamajukeun mekarna pembuluh darah ngalangkungan vasodilasi anu diinduksi. Ieu mangrupikeun kaunggulan tambihan pikeun atlit, khususna nalika a pre-workout. Sakali ageung, luas permukaan pikeun nyandak langkung getih ningkat pisan.

Ieu bakal nyayogikeun atlit pikeun gerakan getih anu henteu kantos aya sateuacan ngonsumsi narkoba. Salajengna, latihan sengit dimungkinkeun, sareng atlit ngagaduhan seueur tanaga pikeun ngamajukeun pangwangunan otot.

Nanging, panggunaan DMAA ngeunaan hal ieu parantos dipendakan bertentangan sareng naon anu dipiharep ku jalma ngeunaan ubar anu ningkatkeun kamampuan. Daripada ningkatkeun vasodilasi sapertos kaseueuran ubar nitrik, oksidasi DMAA sabalikna. Éta nyababkeun vasoconstriction anu biasa dina waktos nalika suhu dina atmosfir kirang.

Dina waktos anu sapertos kitu, awak bajoang ngajaga suhu na, sareng ieu disababkeun ku ditarikna getih tina beungeut kulit. Nanging, ieu kajantenan nalika dosisna tinggi teuing sareng henteu kedah hariwang pikeun saha waé anu ngarencanakeun nyandak DMAA.

3. Ngabantosan ningkatkeun mémori jangka pondok sareng tindakan réfléksi

Sadayana hoyong émut kana sagala hal anu diperyogikeun ku aranjeunna. Nanging, ieu henteu biasana sabab kahirupan masarakat karandapan ku seueur kajadian anu matak hésé kajadian ieu. DMAA tiasa janten suplemén anu ngabantosan di payun ieu.

Panilitian anu dilakukeun pikeun pangguna suplemén ieu parantos ngungkabkeun yén anu kalibet ngagaduhan mémori jangka pondok anu langkung saé tibatan sateuacan dianggo. Kusabab kitu, sanaos henteu seueur jalma anu bakal nyandak ubar ku tujuan pikeun ngahontal ieu, éta bakal janten pangaruh tambihan tina konsumsi na. Sareng éta mangrupikeun salah sahiji kautamaan utami anu seueur dipanén tina nganggo DMAA bahkan ieu kajantenan henteu aya rencana.

Aksi refleks tinggi ogé mangrupikeun ciri anu hoyong dialaman ku seueur atlit. Pamakéan DMAA nyababkeun awak janten waspada, sareng ieu ningkatkeun agility kinerja. Ieu ngandung harti yén pangguna DMAA langkung aktip khususna nalika binaraga atanapi dina pasanggiri. Ubar ieu dioperasikeun ku ningkatkeun tingkat metabolisme awak.

Ieu teras nyababkeun prosés awak lumangsung dina laju gancang tibatan normal. Ieu divisualisikeun sacara fisik ku gaduh individu anu aktip sareng waspada. Nanging, hiji-hijina titik di payuneun khusus ieu nyaéta panggunaan ubar dina kompetisi dilarang.

Ku alatan éta, panggunaan na pikeun ningkatkeun aksi refleks nalika atletik henteu kénging. Tapi masih tiasa dianggo ku atlit nalika offseason pikeun ngahontal bulking sareng ningkatna kagancangan.

AASraw mangrupikeun produsen profesional DMAA.

Mangga pencét di dieu pikeun inpormasi cutatan: Kontak urang

 

Naha Suplemén DMAA Aman?

Ieu kedah janten perhatian pikeun saha waé anu miluan pertandingan kalapa. Ubar ieu parantos didaptarkeun diantara ubar anu teu aman pikeun dianggo ku organisasi doping sadunya. Seueur badan sanés anu gaduh larangan pikeun panggunaan DMAA dina yurisdiksi khusus. Nanging, ieu mangrupikeun topik anu ngagaduhan sababaraha rupa pandangan.

Badan Amérika Serikat 'Administrasi Pangan sareng Narkoba (FDA) nganggap suplemén DMAA henteu aman pikeun dikonsumsi manusa. Agénsi nyatakeun yén teu aya inpormasi ngeunaan tindakan DMAA anu ngajantenkeunana janten ubar aman kanggo dianggo. Dina halaman wéb agénsi éta, awak nyarankeun jalma-jalma pikeun nyingkahan panggunaan narkoba sagala biaya sabab sanggup ngajantenkeun aranjeunna dina bahaya bahaya kaséhatan.

Salah sahiji masalah utama FDA nyaéta kamampuan ubar-ubaran pikeun nyababkeun vasoconstriksi. Ieu aranjeunna nyatakeun mangrupikeun prékursor tina tekanan darah tinggi anu pamustunganana tiasa ngakibatkeun maot upami henteu ditanganan cukup mimiti. Épék saluran pernapasan anu sanés anu bakal kaalaman ku panggunaan DMAA kalebet kasusah dina napas, serangan jantung sareng kamungkinan kejang.

Numutkeun ka FDA, panggunaan ubar ogé sigana tiasa nyababkeun gangguan neurologis sabab utamina dioperasikeun ku pangaruh sistem saraf pusat. Ieu tiasa bahaya sabab tiasa ngakibatkeun lumpuh ogé komplikasi fatal anu sanés.

FDA parantos tahan banting dina mastikeun yén DMAA anu ngandung suplemén dibasmi ti pasar sapinuhna. Konci diantara sababaraha léngkah anu aranjeunna laksanakeun nyaéta ngaluarkeun kimiawan ubar ku serat anu ngahaneutkeun aranjeunna tina ngajual DMAA anu ngandung suplemén. Upami aranjeunna kabeneran mendakan suplemén sapertos kitu dina rak, agénsi naroskeun ka para penjual pikeun musnahkeun aranjeunna sareng nyegah ngadamel paréntah sanés ti pabrikan.

Sajauh ieu, seueur firma anu parantos patuh. Kampanye ieu dimimitian di 2012, sareng éta parantos pangaruh lengkep sabab aya jual suplemén DMAA ayeuna pisan. Aya ogé kasus anu mana sababaraha firma terus ngahasilkeun DMAA bahkan saatos dipenta pikeun mampir ku FDA.

Kasus sapertos kitu disaksian dina 2013 nalika perusahaan anu disebut USPLabs nolak liren ngadamel suplemén. FDA ngeureunkeun operasiana, sareng perusahaan anu dimaksud kedah ngancurkeun produk anu parantos aya di pasar. Nilai ritel anu diproyeksikeun na sakitar $ 8 juta.

Ieu nunjukkeun kumaha jauh agénsi éta daék mastikeun yén produksi suplemén DMAA dihentikan sareng teu aya ubar anu sami anu mendakan warga nagara éta. FDA parantos langkung saé sareng didaptarkeun sababaraha rupa nami anu tiasa dianggo ku pabrik pikeun nyegah konsumen terang yén aranjeunna nganggo DMAA. Ieu saatos agénsi sadar yén seueur perusahaan anu ngahasilkeun ubar dina nami anu nyamar pikeun nyegah konsumen sacara langsung ngaidentipikasi ubar terlarang.

Sababaraha nami daptar hideung kalebet Geranamine sareng Methylhexanamine. Perusahaan sanés nunjukkeun yén suplemenna ngandung ekstrak tutuwuhan Geranium. Ieu mangrupikeun indikator ayana DMAA. FDA ngingetkeun konsumén pikeun waspada kana suplemén naon waé anu ngandung sari tina Geranium.

Watesanana sami di nagara-nagara sanés sapertos Kanada sareng Selandia Anyar sareng seueur batur di dunya. Perhatosan utama sadayana nyaéta pangaruhna kana sistem pernapasan. Agénsi anti-doping dunya ogé parantos daptar Bubuk DMAA diantara ubar anu teu aman pikeun dianggo ku manusa. Hartina dilarang pikeun digunakeun ku atlit anu kalibet dina kompetisi sapertos Piala Dunia.

Nanging diijinkeun pikeun dianggo dina sababaraha pasanggiri khususna dina dosis anu handap anu aya dina tingkat anu diidinan. Nanging, sok saé pasti pikeun mastikeun ngeunaan watesan pasanggiri anu ilubiung saencan nyandak ubar pikeun nyingkahan masalah.

Topik naha DMAA aman nyandak corak sanés saatos sababaraha jinis gugatan antara FDA sareng perusahaan sanés. Perusahaan masih negeskeun yén teu aya cilaka ngeunaan ngajual suplemén narkotika. Hiji panilitian ngahasilkeun yén DMAA saleresna mangrupikeun produk tina tutuwuhan Geranium sareng ieu ditentang ku FDA.

Nanging, agénsi éta henteu masihan bukti anu ngadukung pikeun nyatakeun klaim yén ubarna sacara artifisial diala. Numutkeun ka dokter anu nalungtik klaim teu aman dina ngagunakeun suplemén, moal aya pangaruh anu goréng dina jalma anu normal anu séhat anu ngagunakeun suplemén anu leres. Médis nyatakeun yén jumlah DMAA anu aya dina suplemén sateuacan latihan nyaéta jauh di handap ieu anu dianggap toksik kanggo panggunaan manusa.

Dina usik anu sanés, jalma ngora anu ngagunakeun DMAA salaku stimulan nalika pésta katémbong kaserang panyakit umum, stroke serebral. Ieu salajengna nguatkeun klaim FDA ngeunaan kasalametan ngagunakeun DMAA dina suplemén. Nanging, panilitian anu sanés ngarobih buktina anu didukung ku FDA saatos dipanggihan yén nonoman anu dimaksud parantos nganggo dosis anu luhur pisan tina ubar.

Éta ngungkabkeun yén aranjeunna nyandak pél anu masing-masing ngandung sakitar 600mg tina zat aktif. Ieu kawilang tinggi sapertos dina skénario normal, sareng jumlah anu paling diarepkeun nyaéta sakitar 60mg dina hiji pil suplemen. Ieu ngandung harti yén nonoman ieu meakeun sapuluh kali tina naon anu sakuduna dituju.

Singketna, tina sudut pandang ilmiah, ubar tiasa dianggap salaku ubar pre-workout anu aman upami aya dosis anu cocog pikeun ubar. Upami DMAA dicandak dina dosis anu langkung luhur tibatan 75mg, aya kamungkinan naékna tekanan darah ka tingkat anu teu dihoyongkeun, sahingga anu kedah diperhatoskeun. Ubar kedahna ukur dianggo ku jalma-jalma anu henteu ngagaduhan riwayat darah tinggi di jaman baheula sabab panggunaanana tiasa nganyenyeri kaayaan.

Ogé, sanaos FDA parantos henteu disatujuan ku seueur perusahaan anu ngahasilkeun ubar, aranjeunna ngagaduhan titik ngeunaan kasalametan panggunaan DMAA. Kituna henteu disarankeun pikeun ngadiskriminasi masalah na sareng teras mésér suplemén ti pasar hideung. Konsultasi sareng dokter sateuacan nganggo bubuk pra-latihan DMAA penting pisan.

Ieu bakal mastikeun yén hasil anu dipikahoyong kahontal henteu kedah ngabodaskeun kasalametan pangguna pikeun pangguna.

 

Naon anu anjeun kedah terang sateuacan nyandak suplemén DMAA?

Aya seueur kanyataan yén atlit ningkatkeun kinerja naon waé anu kedah ditetepkeun sateuacan ditetepkeun dina DMAA salaku ubar pilihan sateuacan latihan. Sababaraha hal ieu kalebet épék sampingan anu hiji kamungkinan bakal pendak ogé kauntungan anu anjeun bakal anggo tina panggunaanna.

Utami diantara hal-hal anu anjeun kedah terang nyaéta pangaruh tina ngagunakeun ubar ieu sami sareng naon anu tiasa dialaman saatos panggunaan kokain sareng metamfetamin. Ieu ngandung hartos yén kamungkinan ngembangkeun kecanduan pisan tinggi sabab éta peringkat luhur diantara stimulan paling kuat anu dikenal. Anjeun kedah waspada yén anjeun tiasa muka awak anjeun kana salah sahiji kecanduan anu kuat nalika anjeun nyobian ningkatkeun latihan anjeun.

Pikeun nyingkahan kasempetan kecanduan, anjeun kedah mastikeun yén anjeun leres-leres nuturkeun naon anu dipercaya ku dokter anu paling aman pikeun kaséhatan anjeun. Éta ogé penting pikeun ngarti yén pamakean ubar bakal mangaruhan sistim saraf pusat sacara langsung. DMAA tindakan sami sareng kafein ku ngagentoskeun tingkat panarimaan CNS ngajantenkeun awak anjeun waspada.

Ubar anu langkung kuat tibatan kafein sareng bakal masihan awak anjeun énergi anu anjeun peryogi pikeun ngamimitian sési latihan anjeun dina catetan anu luhur. Kituna deui penting pikeun mariksa dosis anu anjeun konsumsi salaku ubar langsung mangaruhan salah sahiji bagian awak anu paling sénsitip. Dina kasus anu dilaporkeun dina 2012, sakumpulan jalma ngora ngagunakeun pikeun ngagunakeun narkoba nalika sési pésta.

Aranjeunna dikonsumsi sapuluh kali langkung seueur tibatan anu diperyogikeun pikeun dosis sakali. Maksadna supados 'luhur' gancang, sareng ieu janten janten batalna aranjeunna. Ubar ieu mangaruhan sistim saraf pusatna, sareng seuseueurna mendakan stroke serebral anu mangrupikeun panyakit terminal.

Pangguna ogé kedah ngartos yén henteu sapertos suplemén pra-latihan anu sanés anu ngandung nitrat oksida, DMAA nyababkeun vasoconstriksi urat. Ieu ngandung harti yén jalma anu parantos nginum Pél DMAA bakal ngaleutikan saluran getih tibatan anu sanés anu henteu. Kaayaan ieu tiasa fatal upami kajantenan ka jalma anu ngagaduhan masalah tekanan darah tinggi kusabab kamungkinan manjangkeun parahna panyakit.

Ku alatan éta, hiji jalma anu kaserang tekanan darah tinggi kedah nyegah ngagunakeun DMAA.

Pamakéan ubar sigana bakal ningkatkeun aliran getih sareng perasaan énergi tinggi. Gandeng suplement sareng ubar ningkatkeun kinerja sanés tiasa ngabahayakeun sabab ieu tiasa nyababkeun awak anjeun ngagaduhan énergi anu luar biasa anu anjeun henteu tiasa ngatasi. Disarankeun ngartos yén DMAA utamina suplemén sateuacan latihan anu henteu kedah dianggo pikeun tujuan sanés.

Sababaraha urang sateuacana nganggo éta salaku ubar paningkatan séks, tapi ieu lepat. Éta tiasa ngakibatkeun ngaleungitkeun koma upami disiksa sareng ieu kedah diperhatoskeun nalika dianggo.

AASraw mangrupikeun produsen profesional DMAA.

Mangga pencét di dieu pikeun inpormasi cutatan: Kontak urang

 

DMAA sateuacan latihan sareng épék samping latihan

Saatos dikonsumsi DMAA, sababaraha jalma ngalaman épék épék latihan sateuacanna kalebet lieur sareng utah. Ieu normal, sareng éta hartosna awak anjeun sigana réaksi négatip pikeun ubar. Nanging, utah sareng seueul henteu merta langsung disababkeun ku panggunaan DMAA. Bahan kimia dikandung dina suplemén anu ngagaduhan konstituén sanés, sareng éta ogé tiasa janten panyabab utah.

Di sagigireun éta, épék sateuacan latihan sanésna umum sareng panggunaan stimulan sapertos DMAA. Sapertos kalebet:

  •    Kahariwang umum.
  •    keram
  •    itching
  •    Pola saré kaganggu
  •    Numbness

Kakandungan jeung breastfeeding

Seueur suplemén anu diklasifikasikeun ku jalma anu dibebaskeun tina panggunaan, sareng konci diantarana kalebet ibu-ibu anu nyusuan ogé anu hamil. Alesanna disababkeun ieu kusabab, dina kasus ibu hamil, panggunaan ubar-ubaran dipikaresep mangaruhan pangwangunan orok anu dikandung. Nanging, sanaos seueur inpormasi anu disayogikeun ngeunaan panggunaan seueur suplemén kana kelompok jalma anu dikategorikeun, ieu sanés kasus ubar-ubaran pra-latihan DMAA.

Aya inpormasi sakedik perkawis ieu. Kituna, jalma anu badé nganggo DMAA salaku ubar pre-workout sareng anu hamil atanapi nyusahkeun kedah nyegah ngalakukeun éta sabab aya sakedik inpormasi ngeunaan efek samping anu diarepkeun. Ieu bakal janten pendekatan anu aman tibatan predisposing pangguna kana épék anu aranjeunna henteu pernah pikirkeun.

operasi

Obat DMAA diklasifikasikeun salaku stimulan. Ieu ngandung harti yén éta dipikaresep mangaruhan pangaruh kamungkinan operasi aman khusus nalika dicandak sateuacan operasi. Kusabab éta pikeun nyingkahan kaayaan sapertos kitu, disarankeun pikeun nyegah ngagunakeun éta upami anjeun badé operasi.

Disarankeun pikeun nyegah nyandak stimulan sateuacan operasi. Ieu pikeun nyingkahan tekanan darah tinggi anu tiasa fatal nalika operasi.

darah tinggi

Ieu efek samping anu paling jelas anu sinonim sareng jalma anu ngagunakeun DMAA. Ieu kusabab ubar mangrupikeun stimulan sareng kaseueuran ubar kelas ieu dipikanyaho ngakibatkeun tekanan darah tinggi khususna nalika disiksa. DMAA ngakibatkeun heureut tina saluran getih, sareng ieu nyababkeun getih ngalir dina laju gancang tibatan normal anu ngakibatkeun tekanan darah tinggi.

Kusabab pangaruh samping ieu, panggunaan DMAA parantos dipendakan nyababkeun panyawat parah sapertos stroke serebral. Dina kasus gejala ieu, pangguna kedah ngahajakeun langsung ngagunakeun narkoba. Ieu kusabab panggunaan anu terasna sigana bakal nambahan gejala sareng ogé tiasa ngakibatkeun maot.

Nanging, dimungkinkeun pikeun nyegah tekanan darah tinggi ngaliwatan konsumsi anu dikontrol. Ieu bakal masihan hasil anu pangsaéna upami difasilitasi ku pangobatan anu bakal nyandak tés pikeun nangtoskeun naon anu dosisna cocog.

 

Sabaraha lami ari DMAA dina sistem anjeun?

Jalur administrasi DMAA anu paling umum nyaéta lisan. Nalika dicandak ku cara ieu, ubar bakal nyandak sakitar dalapan menit kanggo lebet kana aliran getih konsumén. Nanging, épék na moal karaos langsung sabab seuseueurna ubar ngagaduhan anu disebat jaman satengah umur. Ieu waktos anu diperyogikeun pikeun ubar hancur sareng ngaleupaskeun bahan aktif na kana awak kanggo dianggo.

Satengah umur DMAA sakitar 8 jam. Ku alatan éta, individu anu badé naekeun awakna sateuacan sési latihan kedah nginum obat 8 ​​jam sateuacan kanggo masihan cekap waktos kanggo ubar nyerep kana awak.

Saatos nganggo narkoba, perasaan umum janten luhur dialaman. Biasana, ieu sanés perasaan yén kaseueuran jalma hoyong ngalaman sapanjang waktos khususna nalika aranjeunna henteu damel. Kusabab kitu, kabutuhan pikeun terang naon waktos anu dikonsumsi ku ubar pikeun diusir tina awak saatos dikonsumsi.

Rata-rata, ubar disimpen dina awak sakitar 24-jam dinten saatosna parasaan parantos teu dialaman deui.

 10 hal anu anjeun kedah terang sateuacan nyandak DMAA

 

Mangpaat DMAA pikeun Ngaduruk Lemak

Kamungkinan, anjeun parantos nguping seueur mitos sareng fakta ngeunaan kamampuan DMAA dina ngirangan beurat awak sareng anjeun hoyong terang mana anu salah sahiji diantarana raos. Nya, kanyataanna éta suplemén DMAA tiasa ngabantosan anjeun ngirangan seueur beurat dina sababaraha cara.

Mimiti, suplemén Dimethylamylamine tiasa ngabantosan anjeun parantos ningkatkeun fokus sareng motivasi dugi ka ningkatkeun kasabaran anjeun kana nyeri sareng énergi. Ngaronjat tanaga sareng kasabaran nyeri bakal ngabantosan anjeun pikeun ngalaksanakeun latihan leungitna beurat anu berhasil.

Nalika ngeunaan pembakaran lemak awak, 1 3 Dimethylamylamine mangrupikeun salah sahiji pembakar lemak thermogenik anu paling terkenal. Saperti seuseueurna suplemén pembakaran lemak anu terpercaya, DMAA miceun kaduruk lemak langkung gancang tibatan biasana dina kasus anu ngaduruk gajih dipikaresep pisan teu kajantenan.

Naha anjeun panasaran naon anu dmaa lakukeun ngaduruk lemak dina awak anjeun?

Nya, DMAA naekeun énergi anjeun ngalangkungan vasoconstriction, prosés anu ngalibatkeun pangwatesan aliran getih anjeun. Aliran getih anu diwatesan nyababkeun tumuh otot ogé stimulasi otot. Sapertos kitu, tingkat metabolisme anjeun ningkat, ngarah kana pembakaran lemak awak langkung gancang sareng langkung éfisién.

Struktur DMAA, ephedrine sareng amphetamines bagikeun seueur kamiripan. Sapertos kitu, DMAA tiasa ngarangsang sistim saraf pusat manusa, ngabalukarkeun otak ngaleupaskeun norépinéfrin. Ogé, éta ngajadikeun reséptor alfa sareng béta awak parantos ningkat kagiatan noradrenalin, akibatna ngarangsang sistem reséptor adrenergik sacara teu langsung.

Kombinasi duanana tindakan nyababkeun kanaékan tingkat metabolisme awak ogé ngarecahna gajih tina jaringan adiposa pikeun ngahasilkeun énergi - prosés ieu disebat lipolisis.

Pangaruh DMAA tiasa ningkat pisan upami dianggo babarengan sareng bahan stimulan sanés sapertos kafein.

Upami dianggo sasarengan sareng kafein, pangaruh DMAA dina tingkat metabolisme naék 35% sedengkeun efisiensi ngaduruk gajih naék langkung ti 169%.

Dina panilitian anyar anu dilakukeun pikeun nalungtik efektivitas DMAA dina ngaduruk gajih, 32 déwasa anu séhat anu parantos nginum hiji kapsul suplemen na unggal dinten salami 14 dinten ngalaman kaleungitan gajih anu signifikan.

AASraw mangrupikeun produsen profesional DMAA.

Mangga pencét di dieu pikeun inpormasi cutatan: Kontak urang

 

Efek samping tina DMAA

Sapertos ubar sanésna, DMAA sigana bakal gaduh sababaraha efek samping upami disalahgunakeun. Ieu sababaraha kamungkinan Efek samping DMAA:

1. Pendarahan cerebral

Sanaos teu aya buktos anu ngahubungkeun DMAA langsung ka perdarahan serebral, aya kasus anu dilaporkeun jalma anu ngembangkeun kaayaan saatos nyandak alkohol anu kuat sareng campuran DMAA. Nanging, penting pikeun dicatet yén DMAA henteu kedah dianggo sasarengan sareng alkohol upami efek samping sapertos kitu sigana bakal lumaku.

2. Tatu ati

Fungsi utama ati nyaéta nyaring getih saluran pencernaan sateuacan ngantepkeun ngalir ka bagian awak anu sanés. Di sagigireun éta, ati métabolismikeun ubar-ubaran sareng ogé ngaontaminasi bahan kimia.

Nalika anjeun nyandak Pél DMAA atanapi suplemén, ati kedah ngurus bahan ubar / suplemen. Hasilna, ati tiasa ngalaman énzim anu ngawangun anu tungtungna tiasa toksik. Ubar ieu ogé tiasa nyababkeun peradangan ati anu tiasa ku waktos ngahasilkeun karusakan ati permanén atanapi parut.

3. darah tinggi

Mertimbangkeun yén éta mangrupikeun stimulan, Dimethylamylamine tiasa ningkatkeun tekanan getih. Sapertos kitu, jalma anu kaserang tekanan darah tinggi kedah nyingkahan nginum obat atanapi suplemén anu ngandung éta.

4.  Detak jantung henteu teratur (arrhythmia jantung)

Sanaos jarang, pangaruh stimulan DMAA panginten ngakibatkeun detak jantung anu gancang sareng ieu tiasa nganyenyeri arrhythmia jantung pikeun jalma anu kaserang kaayaan ieu. Ku alatan éta, upami anjeun dijadwalkeun pikeun operasi, anjeun disarankeun ulah nyandak DMAA dua minggu sateuacan tanggal operasi, upami henteu, ningkatna tekanan darah tinggi sareng detak jantung anu henteu teratur kusabab pangaruh ubar tiasa ngaganggu operasi operasi.

Dina panilitian anu dilakukeun pikeun nalungtik épék DMAA, papanggihan nunjukkeun yén 12 déwasa anu séhat anu masing-masing parantos ngonsumsi dua kapsul OxyELITE Pro, suplemen diét anu ngandung Dimethylamylamine, ngagaduhan tingkat denyut jantung anu ningkat ogé tekanan getih anu naék.

Sanaos kitu, dalapan déwasa anu séhat anu ngonsumsi dosis 25 mg DMAA ngagaduhan tingkat jantung normal sareng tekanan getih bahkan saatos nginum obat. Ieu nunjukkeun yén ubar teu aya pangaruh kana denyut jantung atanapi tekanan getih upami dikonsumsi dina dosis sapertos kitu.

5. Ésékulasi Glaucoma

Di sagigireun gaduh épék stimulan, Dimethylamylamine ogé nyababkeun saluran getih tina pembuluh. Kombinasi tina dua épék tiasa nyababkeun ningkatna sababaraha jinis glaukoma. Kusabab kitu, disarankeun anjeun nyingkahan nginum obat upami anjeun ngagaduhan glaukoma.

6. Ruksakna ati

Aya ogé anu parantos dilaporkeun kasus ngeunaan karusakan ati salaku akibat tina konsumsi DMAA. Lima taun ka pengker, 36 jalma anu parantos nginum OxyELITE Pro, suplemén diet kalayan DMAA salaku bahan, didiagnosa aya karusakan ati. Salah saurang pasién maot bari dua anu sanés tiasa salamet saatos cangkok ati.

Perhatoskeun yén sadaya 36 pasién nyandak dosis anu disarankeun suplemén tapi 27 diantarana nyandak versi gratis DMAA tina suplemén. Kituna, henteu gampang pikeun netepkeun sanyawa toksik dina suplemén.

7. Pendarahan Otak

Pamakéan DMAA ogé parantos dikaitkeun kana perdarahan otak. Nyatana, tilu kasus jalma anu ngalaman perdarahan otak saatos nganggo DMAA parantos dilaporkeun. Nanging, parantos ditetepkeun yén korban parantos nganggo narkoba nganggo alkohol atanapi kafein sacara rutin.

Dina salah sahiji kasus, jalma anu séhat nyandak dosis anu disarankeun tina suplemén diet anu ngandung Dimethylamylamine sareng saatos éta, anjeunna mimiti ngalaman nyeri sirah anu serius dituturkeun ku perdarahan otak.

8. Serangan jantung

Aya kasus anu dilaporkeun ngeunaan saurang lalaki umur 22 taun anu séhat anu ngembangkeun serangan jantung saatos nganggo Jack3d, suplemen diét anu ngandung DMAA sasarengan sareng kafein salami tilu minggu.

9. Seueul sareng Muntah

Hiji studi anu nempoan efek samping tina DMAA nunjukkeun yén 15% tina 56 jalma anu parantos ngonsumsi suplemén anu ngandung ubar (OxyElite Pro) utah sareng ngalaman lieur saatos nyandak suplemén. Nanging, teu aya bukti anu nunjukkeun upami éta DMAA dina suplemén anu nyababkeun seueul sareng utah atanapi bahan sanés anu tanggel waler.

10. Kalemahan samentawis

Efek samping anu paling umum aya hubunganana sareng panggunaan DMAA nyaéta leungitna tanaga ('kacilakaan') sakitar sababaraha jam saatos nginum obat. Nanging, henteu sadayana anu nganggo narkoba ngalaman efek samping ieu.

batur

Efek samping anu mungkin tina DMAA kalebet:

  • Ditimbulkeun amarah
  • gagalna jantung
  • Lightheadedness
  • Shortness tina napas
  • headaches
  • Késang tiis,
  • Ngaleungit kacapean
  • Leungitna eling
  • Geter
  • Nervousness
  • rarasaan kateken
  • sénsitip
  • Korban fatal (sanaos jarang)
  • Serangan jantung
  • Asidosis laktat
  • stroke
  • Paranoia
  • swings wanda

 

Éta sababaraha kamungkinan efek samping tina DMAA. Nanging, teu aya panilitian anu sacara éksklusif nganalisis épék sampingan ubar. Seuseueurna panilitian ngeunaan épék ubar ngalibatkeun suplemén dietary sareng DMAA salaku salah sahiji bahan na tibatan ubar diasingkeun. Tempo yén dosis anu pasti tina ubar dina suplemén henteu ditetepkeun, teu aya akurasi dina nyimpulkeun yén efek sampingna salaku akibat tina DMAA. Bahan-bahan sanés dina suplemén tiasa janten akibat tina épék parah.

Di sagigireun éta, dina sababaraha conto, pangaruh anu ngarugikeun mangrupikeun akibat tina teuing panggunaan produk basis DMAA. Sababaraha pangguna anu ngalaman efek samping ieu parantos dilaporkeun nyandak dugi ka 1,000 mg unggal dinten. Dina instansi sapertos kitu, épék tiasa dihindari upami salah nempel kana dosis anu leres. Urang bakal nyarioskeun ngeunaan dosis DMAA anu bener dina waktos anu singget.

Di sagigireun éta, 1, 3 Dimethylamylamine parantos dipendakan pangaruhna pisan kana sistim saraf pusat upami dianggo sasarengan stimulan CNS atanapi nootropics anu mangaruhan sistem adrenergic. Ieu tiasa ngahasilkeun rupa-rupa efek samping. Ku alatan éta, upami anjeun hoyong nyingkahan épék, pastikeun anjeun henteu ngagabungkeun DMAA sareng stimulan atanapi nootropic.

Ogé, disarankeun suplemén DMAA henteu kedah dianggo unggal dinten. Janten, naon anu leres dosis Dimethylamylamine?

Tah kieu!

 

DMAA Dosis

Dosis dimethylamylamine katuhu gumantung kana sababaraha faktor sapertos umur sareng status kasihatan pangguna, diantara kaayaan sanésna. Nanging, ayeuna, teu aya inpormasi ilmiah anu cekap anu tiasa diandelkeun pikeun ngawangun dosis ubar anu pas.

Upami anjeun mésér produk DMAA pikeun leungitna gajih / beurat awak, pastikeun yén anjeun maca sareng nuturkeun instruksi panggunaan labélna sareng konsultasi sareng dokter, apotéker anjeun atanapi ahli kaséhatan anu kawéntar sanés sateuacan nganggo éta.

Normalna, dosis awal DMAA dibasajankeun 10 mg dugi 20mg. Atanapi ½ porsi produk DMAA-kaasup anu anjeun pikahoyong. Ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun ningali sareng ngaraoskeun kumaha ubar sigana mangaruhan anjeun upami anjeun nyandak dina dosis lengkep.

Salami waktosna, anjeun tiasa nambih dosis dugi ka 40 atanapi 60 mg per dinten. Nanging, teu aya bukti faktual anu ngadukung kisaran dosis.

Éta sigana dosis standar pikeun produk anu ngandung dimethylamylamine. Nilai-nilai hasil tina rekomendasi panggunaan anu dipasihkeun ku pabrikan suplemén DMAA ayeuna di pasar.

Anjeun henteu kedah nganggo produk DMAA unggal dinten upami anjeun hoyong ngahontal hasil anu pangsaéna. Seuseueurna suplemén DMAA nyéépkeun duaan tilu kali per minggu paling seueur. Ku ngagunakeun suplemén dina frékuénsi sapertos kitu, anjeun sacara gampang ngatur pikeun nyegah katergantungan dina produk.

Langkung pikaresep, anggo Pél DMAA nalika anjeun peryogi énergi atanapi dorongan fokus atanapi sakitar 30 menit sateuacan ngalaksanakeun latihan fisik. Ku ngalakukeun éta, anjeun bakal tiasa nyingkahan sababaraha hal épék samping suplemén latihan.

10 hal anu anjeun kedah terang sateuacan nyandak DMAA

 

4 Narkoba Ngaduruk Lemak Anu Saéna Di Dunya

Aya sababaraha rupa ubar anu ngabantosan leungitna gajih ku ngirangan hawa nafsu, ningkatkeun metabolisme awak sareng / atanapi ngajaga napsu anu pas. Obat ngaduruk gajih ogé tiasa ngamaksimalkeun poténsi latihan hiji jalma ku ningkatkeun énergi sareng fokus na.

Tabel di handap ieu nunjukeun opat obat jual beuleum gajih luhur sadunya.

Nami obat sareng Nomer CAS Kumaha fungsina
Bubuk Synephrine -CAS: 94-07-5  Bubuk Synephrine mangrupikeun béta-agonis anu fungsina ku ningkatkeun tingkat metabolisme awak manusa, panggunaan kalori sareng tingkat énergi

 

1,3-dimethylamylamine (bubuk DMAA) - CAS 13803-74-2 Kalayan struktur kimia anu mirip sareng Ephedrine, 1,3-dimethylamylamine mangrupikeun stimulan neural sintétik anu dianggo salaku bahan utama dina suplemén gizi pikeun ngabantosan pamutahiran kinerja atletik sareng pikeun dorongan tanaga.

 

Clenbuterol hydrochloride-CAS 21898-19-1 Di sagigireun gaduh kakuatan ngaduruk gajih anu kuat, Clenbuterol hydrochloride ogé ngagaduhan pangaruh thermogenic anu diucapkeun ku cara ningkatkeun tekanan getih sareng ngadorong jantung pikeun damel langkung hésé.

Di sagigireun éta, éta nyababkeun glikogén janten rusak, maka ngaduruk lemak awak.

 

Salbutamol (Albuterol) - CAS 18559-94-9 bubuk salbuterol mimitina dipaké ku jalma anu ngagaduhan asma atanapi kasakit paru obstruktif kronis pikeun ningkatkeun napas aranjeunna. Nanging, ayeuna, ubar ieu ilahar dianggo pikeun ngamajukeun leungitna gajih gancang, pikeun pangropéa otot salami rézim leungitna gajih ogé pikeun ningkatkeun kasabaran nalika ngalakukeun latihan leungitna gajih.

 

Upami anjeun hoyong mésér dmaa atanapi salah sahiji ubar pembakaran lemak di luhur, anjeun ngan saukur tiasa bebas repot ti AASraw, com.

AASraw mangrupikeun produsen profesional DMAA.

Mangga pencét di dieu pikeun inpormasi cutatan: Kontak urang

 

Kecap final

1, 3-dimethylamylamine nawiskeun sababaraha kauntungan kalebet ngabantosan dina ningkatkeun mémori jangka pondok sareng tindakan réflék ogé dina ngawangun awak sareng ngaduruk gajih awak. Nanging, anjeun kedah mastikeun yén anjeun konsultasi ka panyadia kasihatan anu terpercaya sareng taat kana dosis anu disarankeun pikeun nyingkahan kamungkinan efek samping sapertos tekanan darah tinggi, masalah jantung sareng tatu ginjal, diantara résiko kaséhatan anu aya hubunganana.

Nanging, taat kana dosis anu leres sanés jaminan yén anjeun moal ngalaman épék parah. Ogé, perlu dicatet yén teu aya bukti ilmiah anu ngahubungkeun épék ieu langsung kana panggunaan DMAA hungkul; nyaéta, dina henteuna bahan suplemén sanés.

 

Rujukan

Bloomer RJ1, Farney TM, Harvey IC, Alleman RJ - profil Kasalametan kafein sareng suplementasi 1,3-dimethylamylamine pikeun lalaki anu séhat - Hum Exp Toxicol. 2013 Nov; 32 (11): 1126-36. doi: 10.1177 / 0960327113475680. Epub 2013 Pébruari 19.

Schilling BK (1), Hammond KG, Bloomer RJ, Presley CS, Yates CR. - Épék fisiologis sareng farmakokinetik tina administrasi oral 1,3-dimethylamylamine pikeun lalaki - BMC Pharmacol Toxicol. 2013 Okt 4; 14:52. doi: 10.1186 / 2050-6511-14-52.

"1,3-Dimethylamylamine," Examine.com, diterbitkeun dina 24 April 2014, terakhir diénggalan tanggal 14 Juni 2018,

Vorce SP, dkk. Dimethylamylamine: ubar anu nyababkeun hasil immunoassay positip pikeun amphetamines. J Anal Toxicol. (2011)

Gee P, Jackson S, Easton J. Pél pait anu sanés: kasus karacunan tina Pél pésta DMAA. NZ Med J. (2010)

Indéks Merck: Ensiklopédia Bahan Kimia, Narkoba, sareng Biologis (Buku).

Lisi A, dkk. Studi ngeunaan methylhexaneamine dina suplemén sareng minyak geranium. Uji Narkoba Anal. (2011)

Bloomer RJ, dkk. Pangaruh tina 1,3-dimethylamylamine sareng kafein nyalira atanapi dina kombinasi tingkat jantung sareng tekanan getih dina lalaki sareng awéwé anu séhat. Phys Olahraga. (2011)

5 likes
8333 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.