Kumaha Ngagunakeun Resep Trenbololone Campur Trenbolone Enanthate Bubuk
AASraw ngahasilkeun bubuk Cannabidiol (CBD) sareng Minyak Hemp ésénsial dina jumlah ageung!

The pamungkas Guide: Kumaha mun Paké Trenbololone Resep kana Campur Trenbolone Enanthate Bubuk kana minyak [2019]

 

Naon Trenbolone Enanthate?

Trenbolone E (Trenbolone enanthate) mangrupikeun stéroid anu tiasa diklasifikasikeun salaku suplemén anu kuat anu nambihan kana massa otot. Sanaos mimitina dianggo pikeun pertumbuhan otot dina sato, paménta na kalangan bodybuilders geus dipelak leuwih taun alatan efektivitas taun tumuwuh otot.

Tren E (Trenbolone enanthate) mangrupikeun bentuk trenbolone pangpanjangna anu ésterified sareng tingkat panyerepan anu berkepanjangan. Akibatna, laju dina éta dikaluarkeun tina awak lambat teuing. Éta ngagaduhan umur satengah dinten dua belas dinten, anu ngajantenkeun waktosna dikurangan. Satengah umur panjang, kumaha oge, nyumbang kana tindakan anabolik langkung lami.

Kumaha make resep trenbolone nyampur bubuk trenbolone enanthate

Bahan nu kudu nyiapkeun

resep Enanthate Trenbolone

Resep 100mg / ml Trenbolone Enanthate pikeun 100mL

  • 10g Trenbolone bubuk Enanthate (7.5mL)
  • 10mL BB (10%)
  • 2mL BA (2%)
  • minyak 5mL Grapeseed

parabot diperlukeun

  • alkohol Swabs
  • Stirrer
  • Glassware
  • crimper Vial
  • 22um jarum suntik filter
  • 3mL sareng jarum suntik 20mL / 60ml kalayan jarum gauge 18-21
  • A pan frying
  • Sababaraha lembar leutik kertas
  • A skala digital (+ -0.1 atanapi 0.01)

Trenbolone Enanthate homebrew step by step

1 -Step: beuratna stéroid nu bubuk trenbolone enanthate

2 -Step: Tambahkeun bubuk trenbolone, BA, sareng BB kana beaker nu

-Léngkah 3: Panaskeun bikang dina cai mandi

4 -Step: Tambahkeun minyak grapeseed

5 -Step: Disaring

-Step 6: Crimp aranjeunna kalayan caps flip kaluar

The pamungkas Guide: Kumaha mun Paké Trenbololone Resep kana Campur Trenbolone Enanthate Bubuk kana minyak [2019]

Lengkah 1: beuratna stéroid nu trenbolone enanthate bubuk

Paké trenbolone resep enanthate nyieun minyak trenbolone enantahte, lengkah kahiji nu nyandak éta pikeun beuratna nu bubuk Trenbolone Enanthate dina beaker kaca. Mastikeun yén anjeun ngahontal akurasi pinpoint mangsa proses timbangan ulah ngabogaan teuing atanapi kirang ti Tren Enanthate.

Lengkah 2: nambah trenbolone bubuk, BA, sareng BB kana beaker nu

Sareng nambihan Benzyl Benzoate (BB) sareng Benzyl Alkohol (BA) sareng aduk. Trenbolone atah mimiti leyur dina bubuk. Upami anjeun hoyong ningkatkeun kagancangan prosésna, parios léngkah 3.

Lengkah 3: Panas beaker dina mandi cai

Élmu sarta Téknik beaker dina mandi cai ngaronjatkeun laju prosés. caina teu kudu teuing panas, hayu dinya jadi haneut lantaran suhu kacida luhurna bisa ngakibatkeun oksidasi.

Lengkah 4: Tambahkeun minyak grapeseed

Tambahkeun minyak grapeseed nu warmed kana campuran sarta gaul eta tuntas. Mastikeun yén aya aya hormon swirls méméh pindah kana kana prosés filtration. Mastikeun yén handap beaker hijina nembongkeun jelas solusi Trenbolone Enanthate.

Lengkah 5: Disaring

Tarik nepi solusi dina jarum suntik badag atawa salah sahiji leutik (ieu bakal terus-terusan sababaraha kali). Nyambungkeun filter na jarum ka jarum suntik jeung nyuntik kana vial steril.

Nyorong solusi ngaliwatan filter jarum suntik kana vial ku nerapkeun sababaraha tekanan dina eta. Ulah make loba tekanan lantaran ieu bisa dibeulah éta filter jarum suntik jeung anjeun bisa mungkas nepi di mess a.

Lamun aya bewara yén prosés filtration nyaeta slow, anjeun bisa mindahkeun saringan jarum suntik unggal waktu anjeun dipigawé nyaring 40ml

Lengkah 6: Crimp aranjeunna kalayan flip kaluar midang

Sakali anjeun dipigawé kalawan prosés filtration, cap solusi.

Dina Ringkesna, Trenbolone e prosés homebrew nyaeta sakumaha disebutkeun di luhur, dina hambalan kahiji anjeun nyandak nya keur beuratna powder Trenbolone Enanthate dina beaker kaca jeung nambahkeun Benzyl bénzoat jeung Benzyl Alkohol (Anjeun tiasa mésér bubuk trenbolone enanthate online ti sababaraha supplier stéroid bubuk). The Trenbolone atah dimimitian ngaleyurkeun di bubuk, tapi upami Anjeun hoyong nyepetkeun prosés, Anjeun bisa panas beaker dina cai mandi. caina teu kudu teuing panas tapi ngan haneut lantaran suhu kacida luhurna bisa ngakibatkeun oksidasi.

Tambahkeun minyak grapeseed nu warmed kana campuran sarta gaul eta tuntas. Mastikeun yén aya aya hormon swirls méméh pindah kana kana prosés filtration. Tarik nepi solusi dina jarum suntik badag atawa salah sahiji leutik (ieu bakal terus-terusan sababaraha kali). Nyambungkeun filter na jarum ka jarum suntik jeung nyuntik kana vial steril.

Lamun aya bewara yén prosés filtration nyaeta slow, anjeun bisa mindahkeun saringan jarum suntik unggal waktu anjeun dipigawé nyaring 40ml. Sakali anjeun dipigawé cap solusi.

 

The pamungkas Guide: Kumaha mun Paké Trenbololone Resep kana Campur Trenbolone Enanthate Bubuk kana minyak [2019]

 

Trenbolone Enanthate mangpaat

Ieu sababaraha kauntungan Trenbolone Enanthate anu dibawa dina méja saatos anjeun mutuskeun nganggo.

-It nawarkeun pertumbuhan otot gancang

-Good pikeun motong

ingetan nitrogén -Promote

-Regulate tingkat kortisol dina awak urang.

-Aid di leungitna gajih

Ieu nawiskeun pertumbuhan otot gancang

Ngagunakeun Trenbolone Enanthate mangrupa cara nu alus teuing pikeun mantuan Anjeun sadar poténsi pinuh anjeun lamun geus yearning pikeun ngahontal kamekaran otot gancang.

Alus keur motong

Trenbolone Enanthate nyaéta kalayan henteu ragu pohara mantuan dina letting anjeun motong bari ngajaga massa otot lean salila fase motong.

Ngamajukeun ingetan nitrogén

Beda sareng sababaraha stéroid anu massa ototna salaku hasil tina ingetan cai, paningkatan beurat Trenbolone Enanthate mangrupikeun tina tumuhna nitrogén, anu nyababkeun tumuh otot permanén.

Ngatur kadar kortisol dina awak urang.

Trenbolone Enanthate ngatur jumlah kortisol dihasilkeun ku kituna ningkatkeun recovery jeung penyembuhan nambahkeun on stamina maranéhanana salila latihan.

Rojong dina leungitna gajih

Salila latihan, loba atlit resep ngagunakeun ieu salaku sumber tanaga tinimbang consuming aci nu bisa ngakibatkeun gain beurat.

kecap pamungkas

Keur dina daptar tina pangkuatna stéroid, Trenbolone Enanthate kedahna parantos janten salah sahiji stéroid karesep anjeun. Upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian nganggo éta, éta henteu matak hariwang anjeun. Anjeun tiasa mutuskeun mutuskeun homebrew atanapi mésér Trenbolone Enanthate online.

 

Rujukan

  1. Stéroid anabolik jeung nyieun eta, Professor Frank, kaca 1-47
  2. Underground Anabolics, William Llewellyn, Ronny Tober
  3. Anabolics, William Llewellyn
1 likes
7110 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.