Sagalana ngeunaan bubuk MK-2866

 

  1.What nyaeta Ostarine MK-2866 bubuk?
  2. Naon bubuk Ostarine MK-2866?
  3. Kumaha jalan bubuk Ostarine MK-2866?
  4.Effects bubuk Ostarine MK-2866
  bubuk dosage 5.Ostarine MK-2866
  6.Top 5 Kauntungan nganggo bubuk Ostarine MK-2866
  7. Kumaha cara nganggo bubuk Ostarine MK-2866?
  8.Side Balukar bubuk Ostarine MK-2866
  bubuk Harita 9.Ostarine MK-2866
  10. Kaunggulan mésér bubuk bubuk Ostarine MK-2866 ti AAS

 


 

Ostarine (MK2866 bubuk) video bubuk

 

 


 

I. Bubuk atah Ostarine (MK2866) Karakter dasar:

 

ngaran: Ostarine (MK2866) bubuk
CAS: 1202044-20-9
Formula Molekul: C19H10D4F3N3O3
Beurat molekul: 393.35
Ngalembereh Point: 70 mun 74 ° C
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: Lampu konéng kristalin bubuk

 


 

1.What nyaeta Ostarine MK-2866 bubuk?aasraw

 

Ostarine bubuk MK-2866 mangrupakeun selektif androgén reséptor modulator (SARM CAS 1202044-20-9). Ieu diwangun ku hiji parusahaan farmasi katelah GTX pikeun mantuan urang tarung ngalawan kaayaanana wasting otot. Ieu achieves hasil tungtung ku mengikat reséptor androgén anjeun dina ragam sarua salaku prohormones atanapi stéroid anabolik.

Tapi kapentingan ostarine téh nya éta bakal mangaruhan jaringan wungkul nu tangtu, saperti stéroid. Padahal loba ti urang salaku lalaki bisa jadi teu kudu eta, jero jero ampir unggal salah sahiji urang bakal ngabutuhkeun pisan pikeun maranéhanana kuat tur ngawangun otot jeung genep pak ABS. Sanajan kitu, ieu bakal tetep pamikiran wishful iwal kami meunang nepi na ngalakukeun hal ngeunaan eta. Bari latihan, nutrisi alus jeung pangalusna protéin anu rada penting, aya sababaraha batur hirup teuing salah eta kedah tumut kana akun.

Aya sababaraha hormon dipilih jeung reséptor nu lamun dipaké intelligently na neuleu bisa ngabantu anjeun dina wangunan otot ditangtoskeun jeung ogé ngaduruk gajih. Tangtangan pangbadagna dinten kalayan loba lalaki teh titipan dihoyongkeun tapi bisa nyingkahan tina lemak. Dimimitian unnoticed sarta saméméh lila eta janten menace badag.

Paling deposit gajih sabudeureun tummy, ninggang, thighs, leungeun, taktak, jeung dada nu nekad sarta kudu perlakuan husus meunang leupas tina éta. Antarana anu loba pilihan sadia, urang bakal nempo Ostarine. Ieu dianggap salah sahiji anu pang potent tur éféktif SARM (selektif androgén reséptor modulator). Éta sugan teu ukur mantuan mun tatah sarta ngamekarkeun otot kualitas luhur tapi ogé geus dibantuan di lalaki leupas tina pamadegan deposit gajih nekad di sagala rupa penjuru awak.

Gawéna ku targeting nu reséptor androgén nu kapanggih dina tulang jeung otot tanpa mangaruhan organ séjén awak Anjeun. Leuwih ti éta, éta moal dirobah jadi hormon dihoyongkeun nu bisa nyangka ti stéroid. Teu nawiskeun sagala pangaruh samping parna ogé.

 


 

2.What nyaeta Ostarine bubuk MK-2866?aasraw

 

ngaran: Ostarine (MK-2866 bubuk) bubuk
CAS: 1202044-20-9
Formula Molekul: C19H10D4F3N3O3
Beurat molekul: 393.35
Ngalembereh Point: 70 mun 74 ° C
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: Lampu konéng kristalin bubuk

 


 

3.How manten Bubuk Ostarine MK-2866 jalanaasraw

 

Ostarine MK-2866 bubuk anu dirancang pikeun gain massa lean nu ngaronjat. Bari ngabogaan suplement ieu, anjeun bisa ngaharepkeun noticeable gains massa lean. Sajaba ti éta, anjeun bakal boga kakuatan leuwih hadé jeung anjeun bakal ngarasa aktip tur dinamis. Anjeun kudu beuki ketahanan. Upami Anjeun gaduh nyeri gabungan, anjeun bakal ngarasa leuwih alus. produk ieu abilities penyembuhan gabungan. Bakal ngabantu dina leungitna beurat, recomposition, sarta bulking.

Hal ieu dirarancang pikeun ngabeungkeut kana reséptor androgén. Ieu nembongkeun tulang jeung pangabisa selektif muscular ogé. The stimulasi na tying nu ogé bakal ngajadikeun leuwih hebat nu sintésis protéin anu bakal nyumbang kana tumuwuhna otot.

fungsi moal béda ti stéroid. Eta bakal ngabalukarkeun tumuwuhna otot sarupa jeung stéroid. Tapi bédana téh nya éta moal nawiskeun wae efek samping parna nu manggihan di stéroid anabolik. Anjeun tiasa disebutkeun yen ostarine (MK-2866 bubuk) geus aman tur nawiskeun hasil alam tanpa mangaruhan loba jaringan jeung organ séjén awak Anjeun.

It uses efek anabolik on jaringan otot anjeun pinuh. pangabisa ieu ngajadikeun hiji pilihan alus pikeun ngubaran otot wasting ailments. Salian curing, éta pisan éféktif pikeun ngawangun otot. Hal ieu dianggap alus pikeun bodybuilders, atlit, sarta saha saha kabetot dina wangunan otot. Ogé jalan sakumaha agén pikeun ngurangan degeneration salila prosés recovery ti sagala bedah serius atawa kaayaan sejen nu sarupa. Hal ieu ilmiah dibuktikeun.

GTx geus dipigawé loba panalungtikan sarta percobaan pikeun produk ieu sateuacan ngawanohkeun kana pasaran. Eta geus dilakukeun mangrupa opat bulan sidang IIb kalayan penderita 159. Sakabéh aranjeunna geus ditémbongkeun béda anu signifikan. Aranjeunna geus ngagaduhan hiji dorongan lengkep dina total massa otot di ngabandingkeun kana suplemén sejen tur metodeu.

Lamun datang ka bodybuilding, nu pamaké kapanggih eta pohara mantuan sakumaha eta mantuan pikeun ngaronjatkeun massa otot lean komo kakuatan otot. produk kasebut pohara ngaapresiasi ku pamaké pikeun ngawangun otot sarta leuwih ketahanan.

 

 


 

4.Effects bubuk Ostarine MK-2866aasraw

 

Ostarine MK-2866 bubuk bisa dipaké pikeun gaining ogé preserving massa otot. Pikeun atlet, ieu hartina bisa dipaké dina duanana motong na bulking fase. pamaké éta bisa ngaharepkeun gains signifikan dina massa awak lean tanpa ingetan cai dihoyongkeun atanapi sieun gynecomastia sering dikaitkeun kalawan stéroid anabolik. individu saperti teu mirip bakal mangtaun salaku loba beurat sakumaha anjeunna ngalakukeunana ti siklus tina Dianabol or Anadrol; kumaha oge, dina gains bakal cleaner sarta gampang pikeun mulasara pos pamakéan. Hal ieu kacida umum pikeun individu pikeun ngahubungkeun sadayana gain beurat kalawan gains positif lamun ngagunakeun stéroid tangtu, tapi gains otot lean nu hijina leuwih nu cacah.

Ostarine MK-2866 bubuk ogé bisa jadi pohara kapaké dina mangsa motong atawa fase dieting. Ieu meureun wayah pangalusna pikeun nganggo SARM CAS 1202044-20-9 pikeun otot na mayungan qualities. Dina raraga leungit gajih awakna, anjeun kudu ngaduruk langkung kalori ti anjeun meakkeun. Keur dina deficit kalori nyimpen massa otot lean dina resiko, sababaraha leungitna bakal lumangsung. Lamun urang tiasa ngajaga massa otot kami mangsa diet a, urang moal ukur kasampak hadé urang sabenerna neruskeun ngaduruk gajih. A leungitna massa otot bakal ngahalangan métabolisme nyieun leungitna gajih hésé. Ngajaga massa otot jeung anjeun ngajaga métabolisme nu. Ostarine ogé bakal nawiskeun up penyembuhan gabungan signifikan sarta perbaikan, nu invaluable nalika dieting. Kasar atanapi teuas dieting mindeng bisa ngakibatkeun ngarareunah gabungan. Lamun urang tiasa ngajaga mendi urang, sakumaha ogé ningkatkeun urat jeung kakuatan ligament, sintésis kolagén jeung ningkatkeun eusi mineral tulang, urang bisa neruskeun ngalatih tur ngalatih harder. Balukar bubuk MK-2866 dina ragam ieu téh sabenerna mangpaatna dina bulking atawa fase motong, tapi aranjeunna umumna bakal nangtung kaluar deui salila fase motong. Balukar tina Ostarine dina hal ieu téh data sangkan kuat geus ditémbongkeun eta bisa langsung ngubaran tatu, sarta lain skenario masking sakumaha kalayan meds nyeri tapi penyembuhan sabenerna sendi, ligamén, tendons jeung tulang.

 


 

5.Ostarine MK-2866 bubuk dosage

bubuk MK-2866 mangrupa SARM CAS oral diadministrasi 1202044-20-9. Pikeun kaperluan pelestarian otot nalika dieting, a minimum 15mg per poé ieu ilaharna ngalakukeun. Pikeun tumuwuh bisa spurred, paling pamaké baris manggihan 20-25mg per poé jadi tempat alus pikeun ngamimitian. Sababaraha individu heavier bisa manggihan 30mg per poé bisa diperlukeun, tapi paling data nembongkeun dosis sapertos sering nyieun saeutik bédana dibandingkeun jeung 20-25mg Bulan di paling lalaki. Total pamakéan bakal normal panungtungan minggu 6-8 kalawan 4 minggu euweuh pamakéan SARM sakali hiji siklus of Ostarine geus réngsé. Sanajan suprési téstostéron bisa jadi beurat, PCT bisa atawa teu meunang diperlukeun. Sanajan kitu, sababaraha suprési bakal aya na leuwih sae pikeun masihan awak kasempetan pikeun normalize. MK 2866 mawa satengah hirup tina jam kurang 24; sakali dosing poean geus cukup. Aya oga kana sababaraha dosis per poé.

 

obat Smart IDRA-21 kauntungan bubuk | AASraw

 


 

6.Top 5 Kauntungan ngagunakeun bubuk Ostarine MK-2866aasraw

 

  • Eta mantuan tumuwuh otot badag

Nyaeta ngaronjatna massa otot Tujuan utama anjeun? Mun jawaban nu nya enya, anjeun boga loba alesan ka coba kaluar kualitas MK-2866 suplemén bubuk. Aranjeunna geus kabuktian jadi rada éféktif dina ngaronjatkeun massa otot lean. Ieu kajadian teu ukur dina atlit jeung tukang awak tapi loba penderita kanker ogé geus benefited kaluar tina eta. Ieu sugan sabab Ostarine (bubuk MK-2866) kaserep gancang jeung éfisién dina awak urang. Mibanda kamampuan pindah gancang ka sagala rupa penjuru awak.

Éta lakonan gancang jeung anjeun bisa ngaharepkeun pikeun meunangkeun hasil nu kacida impressive dina jaman shortest waktu. Aya hiji alesan beuki sakumaha keur naha MK-2866 suplemén bubuk dianggap jadi pohara béda ti alternatif wangunan otot dumasar stéroid lianna. Ieu rada aman jeung henteu datangna jeung efek samping négatip nu masalah badag kalayan loba solusi dumasar stéroid sapertos lianna.

  • IT bisa mantuan dina ngaronjatkeun kakuatan

Mun anjeun hiji atlet atanapi bodybuilder, kasuksésan Anjeun bakal gumantung ka extent hébat kana kualitas otot jeung kakuatan nu sarua. Produk ieu geus kapanggih janten idéal pikeun atlit jeung tukang awak sarta ogé pikeun maranéhanana anu resep pilari alus.

Ku kituna sanajan anjeun kabugaran buff anjeun boga loba alesan ka coba kaluar produk ieu. Sajaba ti nulungan ngawangun otot massa eta ogé bakal mantuan otot jadi kuat. Lantaran kitu, anjeun bakal dina posisi leuwih hadé nedunan ogé di arena olahraga masing-masing anjeun. Pikeun non-atlit, eta bisa jadi mantuan ngabogaan otot nu teu ukur kasampak alus tapi ogé boga kabiasaan diperlukeun pikeun ngalakukeun jobs tangguh.

  • IT bisa mantuan dina prosés penyembuhan

Salaku hiji atlet, bodybuilder atawa malah salaku buff kabugaran, Anjeun kudu gumantung rada éksténsif dina workouts, nu di kali bisa jadi kaku jeung nungtut. Sering anjeun bisa mungkas nepi ka tatu pesky sakali dina sési latihan téh leuwih. Upami Anjeun gaduh kompetisi hiji datang nepi, atawa malah lamun hoyong papanggih kabogoh anjeun, tatu ieu bisa janten botheration nyata. Dina kaayaan sarupa, Anjeun bisa giliran Ostarine tur mibanda catetan lagu kabuktian sajauh ngebut nepi ka prosés penyembuhan museur. Aya studi ngabuktikeun ieu.

Dampak SARM dina tatu penyembuhan cukup impressive nurutkeun dokter sarta ahli kabugaran. Eta sabagian dipake lamun datang ka nanganan urat jeung tulang tatu.

  • Bisa ngaronjatkeun daya tahan

Sumuhun, sakabéh urang hoyong gaduh leuwih ketahanan. Naha éta téh dinten urang pikeun kagiatan dinten atanapi ngajalankeun sakumaha olahragawan, ketahanan mangrupakeun faktor konci for keur ayaan. Mun hayang ngahontal pangalusna tina gol kabugaran anjeun kudu serius mertimbangkeun nyokot Ostarine (bubuk MK-2866) dina dosage katuhu. dosage nu dianjurkeun nyaéta 12.5 mg pikeun opat minggu. Ieu geus kabuktian yén lamun lengket dosage ieu anjeun pasti bakal bisa ngaronjatkeun daya tahan Anjeun. Ieu dina kombinasi kalayan ngaronjat massa otot sarta ningkat kakuatan otot bisa jadi solusi total tur lengkep lamun aya hiji atlet atawa malah hiji buff kabugaran biasa.

  • IT bisa mantuan dina patempuran osteoporosis

Kusabab umur jeung faktor sejen, rébuan urang sangsara ti kaayaan disebut osteoporosis. Ieu ngabalukarkeun tulang jadi lemah sarta regas. Ieu bisa ngakibatkeun fractures sarta tatu tulang umum lianna. jalma sapertos bisa ngabantuan lamun aya ditunda dosage dikawasa bubuk MK-2866. Perlu dipikanyaho pikeun nguatkeun tulang lumayan lah jeung ogé bisa mantuan pembentukan tulang denser. Jalma anu kakurangan tina fractures ogé bisa nangtung kauntungan sabab bisa ngagancangkeun prosés penyembuhan rada signifikan. Ieu kusabab na sipat penyembuhan husus sarta ogé kamampuhan wangunan otot.

 

Sarms AC-262536 PowderAll hayang nyaho | AASraw

 


 

7. Kumaha cara nganggo bubuk Ostarine MK-2866?aasraw

 

  • dosage Ostarine

Keur gain otot atawa bulking, anu dosage ngusulkeun téh 25 mg. Anjeun kudu nyandak 25 mg dina dasar poean pikeun opat nepi ka genep minggu. Anjeun bakal perhatikeun bédana dina minggu kahiji sorangan. Pikeun hasil pangalusna, Anjeun kudu jadi leuwih ati nuturkeun periode waktos na dosages. Upami anjeun hoyong, Anjeun ogé tiasa nyandak dosis tinggi of 36mg. Anjeun oge bisa neruskeun deui pikeun dalapan minggu. Tapi maneh bakal diwenangkeun pikeun période dosis tur waktu ieu lamun beuratna 210lbs. PCT mah teu perlu keur dosis normal. Tapi lamun keur nyokot dosis tinggi, PCT teh must.

  • Naon anu bisa kuring make eta keur?

Kawas sakabeh SARMs dipaké pikeun wangunan otot, Ostarine pisan serbaguna di kumaha eta bisa dipake pikeun. Eta geus ditémbongkeun loba poténsi salila fase motong. Kitu ogé motong, éta geus ditémbongkeun digawekeun hébat salila recomps, nulungan mangtaun massa otot lean, kalawan sababaraha ditambahkeun kauntungan leungitna gajih ogé. A bulk nyaéta dimungkinkeun dina bubuk MK-2866 tapi Disarankeun make LGD-4033 gantina lamun anjeun tempo bulking.

  • pikeun Recomping

Ostarine (MK-2866 bubuk) gawéna ogé di recomping alatan hasil gizi portioning. A kalori anu diperlukeun pikeun ngawangun otot nu ogé bakal mantuan dina leungitna beurat tur bakal ningkatkeun kakuatan otot sarta massa. dosis ngusulkeun pikeun recomping nyaeta 13 mun 25 mg. Anjeun kudu neruskeun eta pikeun opat ka dalapan minggu. Tambahanana, Anjeun kudu nuturkeun diet protéin lean pikeun meunangkeun kauntungan maksimum.

  • sarms pangalusna pikeun motong

Ieu oge mantuan motong bari preserving nu gains otot. Bakal ngurangan kalori dina waktos anu sareng. dosis ngusulkeun téh 13 mun 5 mg. Anjeun tiasa gaduh suplement ieu opat nepi ka genep minggu.

  • Pikeun nyegah tatu

Hal ieu dianggap alus mun nyepetkeun nu recovery tatu, hususna urat na tatu nu patali tulang. dosis ngusulkeun téh 12.5 mg.

  • Lamun nyandak Ostarine?

Anjeun tiasa nyandak ka dosis ngusulkeun ukur sakali dina hiji poe pikeun meunangkeun kauntungan.

Ostarine sagemblengna bebas tina sagala pangaruh samping. Anjeun bisa ngalaman test alam hampang Cicing turun bari nyokot Ostarine. Tapi bakal samentara. Sakali anjeun eureun ngalakukeun eta, anjeun moal gaduh pangalaman sapertos deui. Ostarine hadir kalawan sababaraha kauntungan tanpa maturan wae efek samping. Lamun Anjeun keur pilari suplement aman tur mujarab pikeun tumuwuhna otot sarta bodybuilding, anjeun tiasa mertimbangkeun nyokot Ostarine. Hal ieu ilmiah dibuktikeun. Kituna, anjeun tiasa dipercanten teh credibility of Ostarine.

 


 

8.Side Balukar bubuk Ostarine MK-2866aasraw

 

nu efek samping bubuk Ostarine MK-2866 nu dugi sakumaha eta nembongan jadi ubar ramah pangaruh rélatif samping. Loba épék ngarugikeun pakait sareng stéroid anabolik moal aya kalawan SARM kieu; kumaha oge, sababaraha will, najan mildly.

Estrogenic: The efek samping tina Ostarine teu kudu kaasup pamadegan hiji alam estrogenic salaku SARM CAS 1202044-20-9 teu aromatize. Aya konversi téstostéron keur éstrogén pakait sareng ubar ieu. ingetan cai, bloating, gynecomastia atawa darah tinggi alatan ingetan cai moal bisa lumangsung. Sanajan kitu, data nunjukeun yen sabagian nambahan di éstrogén aya bisa lumangsung, tapi kedah pisan hampang teu cukup pikeun ngajamin pamakéan hiji anti éstrogén. Mun kanaékan pisan slight ieu ngeunaan, upami hiji anti éstrogén dipaké, anjeun bisa kalayan gampang handap kaluar tingkat éstrogén anjeun, nu bisa ngabalukarkeun sababaraha imbalances hormon na épék patali.

Androgenic: efek samping androgenic of Ostarine, sanajan langsung mangaruhan nu reséptor androgén teu kudu aya. sanyawa ieu teu ngarobah kana DHT; jerawat jeung bulu leungitna teu bisa lumangsung. efek samping androgenic pakait sareng virilization di awéwé oge mungkin. Salaku euweuh aktivitas androgenic langsung patali jeung DHT, isu prostat ogé kedah non-existent.

Cardiovascular: The efek samping tina Ostarine kedah nampilkeun résiko cardiovascular minimal. Duanana HDL na LDL tingkat bisa ngurangan, tapi kabeh data nembongkeun minimal keur reductions kalindih.

Téstostéron suprési: Ieu sering nyarios SARM urang moal ngurangan produksi téstostéron alam, sarta éta leres aranjeunna moal dibandingkeun stéroid anabolik. Sanajan kitu, sababaraha suprési mungkin, tapi suprési lengkep teu. A suplement téstostéron-boosting bisa jadi warranted bari maké bubuk MK-2866. Pos Daur Terapi (PCT) data anu rada ngayakinkeun sakumaha ka lamun ieu diperlukeun. Sababaraha lalaki sigana ngalaman tingkat leuwih gede suprési téstostéron ti batur.

Hepatotoxicity: Sanajan oral dikaluarkeun, efek samping tina Ostarine teu kaasup karacunan ati. bubuk MK-2866 teu kagolong kana C17-alfa alkylated (C17-aa) kelas ubar kawas loba stéroid anabolik lisan. Teu eunteung métabolit MI pakait jeung SARM S4 nu mere nu SARM tinangtu sababaraha aktivitas hépatik.

 

Mésér S4 (Andarine) Bubuk Online Sadayana Anu Anjeun Hoyong Terang

 


 

9.Ostarine MK-2866 bubuk Haritaaasraw

 

bubuk MK-2866 mangrupa nginum obat mujarab pikeun nyadiakeun dorongan anabolik signifikan. Resensi pribadi tina loba individu online dicampurkeun kalayan ulasan paling négatip muncul bisa dumasar kana salah paham. SARM CAS Ieu 1202044-20-9 henteu bade pak on 30lbs tina beurat dina hitungan minggu kawas Anadrol stéroid bakal, sarta eta urang teu kamana nyadiakeun hiji tingkat karasa comparable ka kombinasi Trenbolone na Masteron. Dina raraga ngahargaan sagala nginum obat dipake keur kaperluan anabolik, urang kudu mimiti ngarti naon éta sanggup jeung naon éta moal. Ostarine tiasa janten alternatif solid leuwih stéroid anabolik, jembatan alus diantara siklus stéroid (asumsina anjeun teu paduli kalayan pinuh recovery hormon alam dina waktu éta), atawa tambahan alus ka tumpukan total barang séjén. Anjeun oge kudu mikirkeun tempat nu nuju lalaki produk. Paling purchases bakal dilakukeun ti pausahaan kimia panalungtikan, tur aya sababaraha produsén anu produk inferior. Sanajan kitu, kalawan sababaraha Labs kualitasna dina pasaran, lolobana leuwih goréng jarang cicing dina bisnis pisan panjang.

 


 

10.Advantages tina mésér bubuk bubuk Ostarine MK-2866 ti supplier bubuk bubuk AAS Ostarine MK-2866:

 

Quality 1.High Jeung Harga kalapa:
1) Murni:> 99%
2) Urang téh produsén sarta bisa nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga pabrik.

2.Fast Jeung Pangiriman Aman:
1) parsél bisa dikirim kaluar dina jam 24 sanggeus mayar. Nyukcruk angka sadia
2) aman tur wijaksana kiriman. Rupa-rupa metode transportasi pikeun pilihan Anjeun.

3.We Boga Klién Sakuliah Dunya The:
1) jasa Profesional sarta pangalaman euyeub nyieun konsumén ngarasakeun betah, stock nyukupan sarta pangiriman gancang nepungan kahayang maranéhanana.
2) Eupan balik pasar sareng eupan balik barang bakal ngaapresiasi, nohonan sarat konsumén nyaéta tanggung jawab urang.
3) kualitas High, harga kalapa, pangiriman gancang, jasa-kelas munggaran mangtaun nu percaya sarta muji ti nasabah.

Prinsip 4.Three:
1) pangiriman Aman: Tumuwuhna Channel, nangtayungan privasi of customers.And ngan bisi, mastikeun ka ulang kapal.
2) Kungsi ngarobah: produk bakal salawasna ngajaga purity tinggi, moal robah, kualitas High nyaeta budaya parusahaan urang.
3) Good jasa: Salaku gancang-gancang pikeun ngajawab masalah customer, supaya para nasabah nampa barang aman.

 


 

Nebak blog produk favorit anjeun:

 

 Ostarine (MK2866) bubuk

Sadayana anu anjeun kedah terang sateuacan mésér bubuk Clenbuterol Beuli S4 (Andarine) Bubuk Online | Sagalana hayang nyaho

 


 

2 likes
5229 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.