2018 Dunya urang Best-ngajual Beurat Loss Bubuk suplement-Orlistat

Loss beurat Sajarah narkoba

Ubar leungitna beurat mimitina, disebut reducers sakumaha gajih wanoh, janten aya di 1800s telat. Sanajan tamba disababkeun sababaraha efek samping parna, eta terus jadi sadia pikeun pamakéan dugi ka 1960s.
A nginum obat anyar dipikawanoh salaku Dinitrophenol diwanohkeun dina 1930s na eta janten rada kasohor di menata leungitna beurat. tamba dihasilkeun éfék thermogenic dina awak, facilitating leungitna beurat.
Dina pertengahan 1950s, amphetamines janten sadia tur tétéla jadi ubar leungitna beurat pilihan. Ieu facilitated leungitna beurat ku suppressing napsu. Sedih, eta dironjatkeun résiko hipertensi pulmonal, hasilna ditarikna na ti pasar dina 1968.

Dina 1970s, ephedrine janten perlakuan prescribed pikeun leungitna beurat. ubar kasebut, dipicu sababaraha réaksi ngarugikeun nu nyababkeun eta keur nyatakeun zat picilakaeun.
Dina 1973, fenfluramine jadi disatujuan salaku suplement leungitna beurat. popularitasnya soared di 1992 lamun ieu digabungkeun jeung phentermine nyieun ubar leungitna beurat katelah fen-phen. Sedih, tamba disababkeun sababaraha épék ngarugikeun, nu ngarah ka ditarikna na ti pasar dina 1997. Dina abad 21st, leungitna beurat ubar, loba dumasar formulasi herbal, banjir pasar.


Beurat klasifikasi ubar leungitna

obat leungitna beurat digolongkeun kana tilu kategori utama nurutkeun mekanisme maranéhanana Peta sarta nyaéta kieu:

(1) napsu suppressant (Diet)

Ubar nu nurunkeun asupan dahareun disebut agén sympathomimetic. Aranjeunna biasana ngurangan napsu bari inducing satiety saméméhna ti biasa. Satiety teh "pinuh" rarasaan atawa kapuasan dicandak ti nyokot dahareun. Napsu suppressants fungsi ku mimicking a neurotransmitter dina otak manusa nu ngatur napsu, katelah noradrenaline (NA).

obat ieu babagi struktur kimiawi nu sarupa kalawan NA na tiasa; salaku hasil meungkeut ka reséptor sarua salaku noradrenaline.

struktur kimiana agén sympathomimetic.

Ubar ogé ngaronjatkeun aktivitas noradrenaline dina "dahar puseur" otak manusa, hipotalamus. The hipotalamus manusa ngawasaan kasaimbangan énérgi dina sistem awak. Informasi ngeunaan toko énergi individu anu disintésis dina hipotalamus nu ngatur asupan dahareun jeung napsu. Noradrenaline ngariung jeung aktivitas dina hipotalamus miboga éfék ngurangan kana napsu. obat sapertos ngawengku:

Sibutramine HCl (Meridia) CAS: 84485-00-7

Lorcaserin HCl (Belviq) CAS: 1431697-94-7

③ Rimonabant HCl CAS: 158681-13-1

DNP CAS: 119-26-6

(2) Fat ngaduruk

Gajih ngaduruk ubar leungitna beurat bisa mantuan leungitna gajih ku ngaminimalkeun cravings, enhancing métabolisme, sarta ngajaga hiji napsu séhat. Éta ogé bisa ngamaksimalkeun potensi workout ku boosting energi jeung fokus. obat sapertos ngawengku:

1. Synephrine CAS: 94-07-5

2. DMAA / 1,3-Dimethylpentylamine CAS: 13803-74-2

3. Clenbuterol HCl CAS: 21898-19-1

4. Salbutamol (Albuterol) CAS: 18559-94-9

(3) Ngaronjatkeun nyerna

obat leungitna beurat ieu dianggo ku interfering kalayan kamampuh sistem nyerna pikeun nyerep gizi hususna dina dahareun. Contona, Orlistat geus dipikawanoh pikeun meungpeuk ngarecahna gajih na kituna nyegah diserep gajih. Sababaraha suplemén lianna geus dilarapkeun dina nurunkeun diserep caloric na inhibiting nyerna dahareun. Di posting, urang bakal ngabahas ngeunaan ubar misalna di handap:

Orlistat CAS: 96829-58-2

Cetilistat CAS: 282526-98-1


2018 Dunya urang Best-ngajual Beurat Loss Bubuk suplement-Orlistat

Beurat pedaran ubar leungitna

Di handap ieu pedaran acan lengkep ringkes sagala obat didadarkeun di luhur.

(1) napsu suppressants (Diet)

Sibutramine HCl (Meridia) CAS: 84485-00-7

Sibutramine HCl mangrupakeun salah sahiji suppressants napsu pang populerna. Ieu boosts duanana serotonin jeung NA tingkat dina uteuk, anu afterward ngabeungkeut reséptor maranéhna pikeun ngadalikeun satiety jeung napsu.

perlakuan Sibutramine digabungkeun jeung diet jeung latihan bisa ngahasilkeun 4.6 kg leungitna beurat leuwih ti latihan jeung diet nyalira. Marengan ngurangan asupan kadaharan, sibutramine ogé geus kapanggih ka:

• thermogenesis naekeun
• Kembangna faktor résiko cardiovascular
• Kembangna obesitas sentral
• Kembangna glukosa getih dina penderita hirup jeung diabetes comorbid
• Kembangna profil lipid
• Boosts tingkatan C-péptida, insulin, sarta asam urat

Struktur kimia Sibutramine HCl

Lorcaserin HCl (Belviq) CAS: 1431697-94-7

Struktur kimia Lorcaserin HCl (Belviq)

Lorcaserin HCl fungsi ubar ngadalikeun métabolisme jeung napsu. tamba ieu disatujuan ku FDA dina 2012 sataun keur urang ku BMI leuwih ti 30, sarta pikeun penderita ku Awak Massa Index of 27 atawa leuwih anu ogé boga kolesterol tinggi, darah, sarta ngetik diabetes 2. tamba ogé fungsi pikeun ningkatkeun reséptor serotonin 2CV dina otak manusa nu bisa mantuan pasien ngarasa pinuh sanggeus nyokot kirang.

Dina percobaan médis, 38% tina sawawa (tanpa tipe diabetes 2) leungit leuwih ti 5% tina beurat awakna, dina ngabandingkeun kana 16% tina sawawa diperlakukeun kalayan placebo a.

Rimonabant HCl CAS: 158681-13-1

Struktur kimia Rimonabant HCl

obat HCl Rimonabant nyaeta nuhun béda jeung mode novél miboga Peta salaku antagonis reséptor unik selektif cannabinoid-1 (CB-1). Endocannabinoids dileupaskeun dina SSP na merangsang lipogenesis, napsu, jeung akumulasi gajih di periphery nu. Fungsi Rimonabant HCl pikeun meungpeuk endocannabinoids épék.
tamba kaserep gancang sanggeus administrasi lisan. Éféktivitas ubar ieu nyampurkeun penderita obese atawa kaleuwihan beurat ieu diulik dina program tina opat dikawasa, percobaan randomized, katelah program Rio (Rimonabant di obesitas). Dina percobaan kasebut, ubar ieu kapanggih janten salaku éféktif jadi orlistat na sibutramine.

DNP CAS: 119-26-6

2,4-Dinitrophenol (DNP atanapi 2,4-DNP o) mangrupa kimia organik kalawan rumus kieu jeung struktur kimia: HOC6H3 (NO2) 2.

DNP fungsi salaku protonophore a, letting proton bocor sakuliah mémbran mitokondria jero sahingga jalan gede kompléx ATP sintase. Ieu bakal nyieun sintésis énergi ATP kirang efisien. Hasilna, sababaraha énergi nu dihasilkeun tina réspirasi ieu wasted dina bentuk panas.

inefficiency kasebut langsung sabanding jeung dosis ubar dicokot. Salaku nambahan dosis narkoba, produksi énérgi janten langkung episien, raises laju métabolik (jeung jumlah luhur gajih anu dibeuleum) papanggih tungtutan energi jeung ngimbangan inefficiency nu. DNP mangrupakeun salah sahiji agén pangalusna dipikawanoh pikeun fosforilasi oksidatif uncoupling. Fosforilasi tina ADP ku ATP sintase meunang "uncoupled atawa dipegatkeun tina oksidasi.


(2) Fat mékanisme ngaduruk

Synephrine CAS: 94-07-5

Sanyawa p-synephrine mangrupa alkaloid. Ieu ngandung harti yén éta mangrupa sanyawa organik nu bisa kapanggih di alam tapi kadarna saeutik. sanyawa nu boga nitrogén jadi basa.

Struktur kimia synephrine

Kafein, nikotin, jeung morfin ogé milik jeung kelas alkaloid nurutkeun peneliti. Synephrine ieu ilaharna ditempo dina suplemén dietary pikeun manajemén beurat atawa rugi jeung kinerja olahraga.

Kumaha carana sangkan karya Synephrine dina sistem awak urang?
Kimia di p-synephrine mangaruhan sistim saraf ku stimulating reséptor adrenergic β3 yén maén peran signifikan dina thermogenesis na lipolysis di gajih coklat. Ieu ngandung harti yén reséptor ieu bakal ngaktipkeun Sistim anjeun pikeun ngaduruk gajih pikeun énergi.

DMAA / 1,3-Dimethylpentylamine CAS: 13803-74-2

1,3-Dimethylpentylamine

Dimethylamylamine mangrupakeun ubar dijieun synthetically di lab. 1,3-dimethylamylamine (DMAA) mangrupa turunan amphetamine nu geus dipake luas di suplemén olahraga dijual di AS Ieu dipake mimitina salaku decongestant nasal. Kiwari, dimethylamylamine ieu dipasarkan salaku ubar kabugaran dipaké pikeun leungitna beurat, ADHD (perhatian deficit karusuhan hiperaktif), bodybuilding, sarta enhancing kinerja.

Clenbuterol HCl CAS: 21898-19-1

Clenbuterol, Ogé kawanoh salaku Clen, mangrupakeun decongestant na bronchodilator. Ieu ilaharna dipaké pikeun ngajaga ngalawan serangan asma. Ieu sanyawa stéroid-kawas, tapi lain stéroid nyata. Tumiba kana kategori agonists β2.

Clenbuterol tiasa initiate réaksi fisiologis sarupa adrenaline. Ieu ngaktifkeun nu reséptor subtypes béta-2 dina Sistim adrenergic. Ieu ngakibatkeun dina increment of camp (turunan ATP urang diperlukeun pikeun sélular cross-sawala). Hasilna, protein kinase A naek. Protéin kinase A mangrupa énzim nu ngatur lipid, glikogén, sarta aktivitas métabolisme gula. kanaékan na ngarangsang éfék gajih ngaduruk dina awak urang. Ieu ngaronjatkeun jalur séjén nu mantuan di ngaduruk gajih via prosés biologis katelah oksidasi asam lemak.

Lemak dibeuleum ieu lajeng dipaké salaku sumber tanaga pikeun ngajalankeun fungsi ragana. Eta ngarangsang mitokondria rék dipegatkeun ATPs, anjog ka paningkatan dina laju métabolik. Hal ieu dipikawanoh lega nu paningkatan dina laju assists métabolisme dina leungitna beurat.

Salbutamol (Albuterol) CAS: 18559-94-9

Struktur kimia Salbutamol (Albuterol)

Salbutamol mangrupakeun nginum obat nu Ngaruwat kasakit kronis obstructive pulmonal jeung asma na atawa gangguan nu patali COPD lianna. mode nu nginum obat ngeunaan aksi anu muka atawa dilating passages engapan bayah 'salila hiji serangan asma akut. Kusabab Salbutamol miboga éfék stimulating, sababaraha urang ngagunakeun obat asma ieu ngamajukeun leungitna gajih atanapi beurat.

Albuterol mangrupa idéal pikeun pamakéan dina program leungitna beurat sabab boga épék sarupa dina Sistim androgenic kawas latihan fisik. Ieu ngawangun massa otot sarta lowers beurat sakabéh.
Eta geus garapan ku bodybuilders ka neukteuk off gajih tambahan ti wewengkon awakna nu bisa hésé pikeun ngadalikeun atawa leungit gajih ngaliwatan métode lianna. Sawaktos nyandak ubar ieu bodybuilding sarta leungitna beurat fungsi, mangka paling sering dicandak dina karacunan atawa formulir cair. Sanajan anjeun bisa make Salbutamol inhaler pikeun beurat atawa leungitna gajih lamun éta hijina pilihan aya.


(3) Ngaronjatkeun nyerna

Orlistat CAS: 96829-58-2

Orlistat mangrupakeun pancreatic na burih inhibitor lipase potent. Kabéh trigliserida dietary nu métabolismena jeung bantuan ti lipases pancreatic na burih. The lipases enzymatically ngarecah teh trigliserida kana asam lemak bébas nu bisa engké diserep dina peujit leutik. Burih katut pancreatic sambetan lipase ngabentuk beungkeut jeung pancreatic na lipases gastric dina lumen tina peujit leutik jeung burih nyieun énzim ieu bisa dianggo neuleu.

Ngaliwatan inhibisi tina peta lipases ieu, nyerna gajih dietary ogé dipeungpeuk, sarta trigliserida anu dikaluarkeun dina tai. obat leungitna beurat Orlistat nyegah sabudeureun 30 persen tina lemak gizi tina hidangan ti keur nyerep kana sistem awak manusa (mun 30 persen énergi dina hidangan geus disadiakeun ku trigliserida). Ngurangan beurat rata sanggeus sataun kalayan kombinasi Xenical (orlistat) jeung parobahan gaya hirup anu di sabudeureun hiji whopping 8.5 kg.

Marengan ngurangan diserep tina trigliserida dietary, orlistat bubuk leungitna beurat geus kapanggih ka:
• Boga pangaruh positif dina tekanan getih;
• Ngurangan nyerep kolesterol sarta ku kituna kadar kolesterol (bareng jeung kolesterol LDL);
• Kembangna résistansi insulin; jeung
• naekeun kontrol glycemic.

Hal ieu lega ngira yén épék ngarugikeun cerna orlistat urang meta dina cara nu sarupa jeung tulangan négatip nu nyorong jelema on nginum obat ieu taat mastikeun ka diet low-gajih.

Cetilistat CAS: 282526-98-1

Cetilistat mangrupa oral aktip, novél, pancreatic na inhibitor lipase cerna.

obat leungitna beurat Cetilistat mangrupakeun ubar dijieun pikeun ngubaran obesitas. Ieu fungsi di luhur sami salaku ubar dibahas baheula dipikawanoh salaku Xenical (orlistat) ku ngadalikeun lipase pancreatic, énzim nu ngarecah trigliserida dina peujit urang. Tanpa énzim ieu, trigliserida tina dahareun kami anu dicegah tina keur dicerna kana asam lemak bébas nu bisa diserep sarta dikaluarkeun tina awak undigested.

Dina percobaan klinis ngalibetkeun penderita obese tanpa diabetes tipe 2 na di penderita obese hirup jeung diabetes tipe 2. Nalika Cetilistat leungitna beurat bubuk ieu diadministrasi pikeun belas minggu, eta nyata lowered beurat awak, koléstérol total, sérum low-dénsitas koléstérol Lipoprotein leuwih gancang di ngabandingkeun kana placebo.

Persentase pasien obese némbongkeun hiji réduksi considerable dina beurat awak dasar tina sahanteuna 5 persén éta luhur di sagala leungeun aktif dibandingkeun placebo. Dina penderita diabetik kaleuwihan beurat, anu HbA1c (glycosylated hémoglobin) tingkat ogé sacara signifikan lowered. obat leungitna beurat Cetilistat némbongkeun sedeng pikeun épék ngarugikeun hampang, utamana ngabalukarkeun steatorrhea (alam cerna) kalayan hiji incidence handap tinimbang nu di orlistat. Ubar ieu nembe disatujuan di Jepang pikeun ngubaran obesitas kalawan komplikasi lianna.


2018 Dunya urang Best-ngajual Beurat Loss Bubuk suplement-Orlistat

Beurat kasimpulan leungitna bubuk

Saperti katempo ti sawala lengkep urang, aya loba obat leungitna beurat kaluar aya nu diturunkeun ti sanyawa organik rupa-rupa. Paling obat ieu geus kapanggih jadi éféktif, sarta sawatara di antarana geus disatujuan ku rupa jurisdictions kayaning FDA sarta Jepang, nyebut sababaraha, keur pengobatan obesitas.

Sanggeus belanja loba jam nalungtik kana obat leungitna beurat, kami bisa nangtukeun hiji 2018 sababaraha Dunya urang Best-ngajual Beurat Loss Bubuk suplemén. suplemén bubuk leungitna beurat ieu ngawengku orlistat bubuk leungitna beurat tur lorcaserin leungitna beurat bubuk. Saperti crap of suplemén leungitna beurat kapanggih iraha wae toko obat, obat leungitna beurat ieu nu geus prescribed ku professional médis geus Isro liwat taun nguji pikeun meunangkeun cap of persetujuan ti FDA sarta sababaraha jurisdictions lianna. Simkuring kacida nyarankeun yén anjeun nyobian obat ieu lantaran geus kabuktian jadi teu ukur efisien tapi ogé aman ngagunakeun.

daftar Rujukan dicutat:

0 likes
6911 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.