Sagalana ngeunaan bubuk finasteride

bubuk 1.Buy Finasteride
2.History of Finasteride
3. Finasteride mékanisme bubuk of Peta ح Kumaha carana sangkan karya Finasteride bubuk?
4.What mangrupakeun ubar bubuk Finasteride nu dipaké pikeun
5.Finasteride bubuk 5mg (Proscar) bobodoran Finasteride bubuk 1mg (Propecia)
6.How ngagunakeun bubuk Finasteride?
7.Finasteride bubuk warning
bubuk dosage 8.Finasteride
9.What lumangsung lamun kuring sono a dosage bubuk Finasteride
10.What lumangsung lamun kuring overdose
11. Kumaha atuh ulah bari nyandak bubuk Finasteride
12.What ubar lianna bakal mangaruhan bubuk Finasteride
efek samping bubuk 13.Finasteride ح efek samping bubuk Finasteride
14.How lila teu efek samping Finasteride bubuk panungtungan
15.Where tiasa Kuring meuli Finasteride bubuk kualitas luhur
ulasan 16.Finasteride bubuk


Atah bubuk video Finasteride


bubuk I. Raw Finasteride Karakter dasar:

ngaran: bubuk Finasteride
CAS: 98319-26-7
Formula molekular: C23H36N2O2
Beurat molekul: 372.54
Ngalembereh Point: 253 ° C
Temp neundeun: RT
warna: bubuk solid bodas


1. bubuk Toko Finasterideaasraw

bubuk Finasteride dipaké nyieun bubuk Finasteride 5mg tablet atanapi Finasteride bubuk atah 1mg tablet ... Finasteride ngaran bubuk brand kaasup Proscar, Propecia jeung sajabana. bubuk atah Finasteride nyaéta bubuk kristalin bodas sareng titik lebur deukeut 250 ° C. CAS No. nyaeta 98319-26-7. Éta kalawan bébas leyur dina chloroform na di pangleyur alkohol handap, tapi geus praktis leyur na cai.

Finasteride bubuk tablet (Proscar, Propecia) pikeun administrasi oral téh tablet pilem-coated nu ngandung 5 mg bubuk atah Finasteride jeung bahan aktif di handap: hydrous laktosa, microcrystalline selulosa, pregelatinized aci, natrium aci glycolate, hydroxypropyl selulosa LF, methylcellulose hydroxypropyl, titanium dioksida, magnésium stearate, talc, sodium docusate, FD & C Blue 2 danau aluminium sarta konéng oksida beusi. Beuli bubuk Finasteride ti parusahaan AASraw.

bubuk Finasteride CAS No. 98319-26-7
nami Fiansteride
CAS 98319-26-7
katingali bubuk bodas
Formula molekular C23H36N2O2
Beurat molekul 372.54
ngalembereh Point 253 ° C
Storage temp RT
ngaran brand Proscar, Propecia
pabrik www.aasraw.com
gambaran bubuk Finasteride dijual kalayan ngaran mérek Proscar na Propecia antara séjén nyaéta nginum obat dipaké utamana pikeun ngubaran hiji prostat atawa kulit sirah bulu leungitna enlarged di men.It ogé bisa dipaké pikeun ngubaran tumuwuhna bulu kaleuleuwihan di awéwé sarta salaku bagian tina terapi hormon pikeun transgender women.It dicokot ku sungut
paket kantong foil atawa nyieun husus
Waktos pangiriman Dina 12 jam sanggeus mayar


2. Sajarah bubuk Finasterideaasraw

bubuk atah Finasteride (Proscar) mangrupakeun pisan potent tipe II 5a-réduktase inhibitor (Finasteride bubuk klasifikasi), nu nyegah konversi téstostéron keur dihydrotestosterone (DHT). DHT mangrupakeun hormon séks. Sajaba ti éta, dipaké pikeun pengobatan hyperplasia prostatik benign (BPH), nu ngarupakeun enlargement tina prostat.
Bodybuilders make eta pikeun mantuan ngajaga bulu sirah maranéhanana, hadé katelah pencegahan bulu leungitna.
bubuk atah Finasteride diwangun kalayan ngaran kode MK-906.In 1992, bubuk Finasteride 5 mg ieu disatujuan ku AS Pangan sarta Narkoba Administrasi (FDA) pikeun pengobatan BPH nu Merck dipasarkan handapeun ngaran merk Proscar.In 1997, Merck éta suksés dina tahap ngumpulkeun persetujuan FDA pikeun indikasi kadua Finasteride atah bubuk 1mg pikeun pengobatan MPB, nu ieu dipasarkan handapeun ngaran merk Propecia.


3. Finasteride mékanisme bubuk of Peta 丨 Kumaha carana sangkan Finasteride bubuk atah gawé?aasraw

Ngembangkeun sarta enlargement tina kelenjar prostat téh gumantung potent androgén, 5α-dihydrotestosterone (DHT). Tipe II 5α-réduktase metabolizes téstostéron keur DHT dina kelenjar prostat, ati jeung kulit. DHT induces épék androgenic ku mengikat keur reséptor androgén dina inti sél organ ieu.

mékanisme bubuk Finasteride of Peta: bubuk atah Finasteride mangrupakeun inhibitor kalapa jeung husus tina Tipe II 5α-réduktase kalawan mana eta lalaunan ngabentuk hiji kompléks énzim stabil. Elehan ti kompléks ieu pisan slow (t½ ~ 30 poé). Ieu geus nunjukkeun duanana di vivo na di vitro. bubuk atah Finasteride boga pangirut pikeun reséptor androgén. Dina lalaki, anu 5α-ngurangan métabolit stéroid dina getih jeung cikiih téh turun sanggeus administrasi bubuk Finasteride.


4. Naon ubar bubuk Finasteride nu dipaké pikeunaasraw

bubuk -Finasteride keur bulu

bubuk Finasteride mangrupakeun ubar umum dipaké dina pengobatan bulu leungitna atanapi baldness pola di lalaki (Finasteride bubuk atah pikeun bulu). bubuk Finasteride mangrupakeun versi generik sahiji ubar aktif dipake dina Propecia, anu gawéna dumasar turunna jumlah nu DHT hormon séks (dihydrotestosterone) dina awak lalaki.

DHT nyaéta hormon nu bisa ngabalukarkeun follicles bulu dina kulit sirah Anjeun pikeun ngaleutikan, nyieun hésé pikeun bulu cageur tumuwuh atanapi regrow. Ku blocking produksi DHT dina awak, bubuk Finasteride mantuan tumuwuhna bulu normal pikeun ngahanca. bulu leungitna anjeun kedah ngurangan atawa eureun dina tilu bulan pamakean biasa.

Toko Propecia Finasteridewhere tiasa Kuring meuli finasteride bubuk kualitas luhur

gains bodybuilding bubuk -Finasteride

Nalika pilarian bubuk Finasteride bodybuilding gains, Finasteride bubuk bodybuilding forum, atawa forum bubuk atah Finasteride, anjeun bakal manggihan eta bubuk Finasteride boga komentar pohara alus dina pamakéan bodybuilding 丨 proscar bodybuilding.

Biasana, lalaki sabudeureun 5% tina téstostéron ngarobah kana DHT. Nalika bodybuilder a ngalir turunan DHT kayaning Winstrol, masteron atanapi proviron, jumlah DHT bakal skyrocket. DHT nyaeta musuh bulu sirah na bakal ngaleutikan follicles bulu ngabalukarkeun bulu mun héd.

Éta penting pikeun inget, lamun tingkat téstostéron naek ti hormon tambahan, teras anjeun geus kudu beuki DHT dina awak tina konversi test mun dht. Dina panggih, sadaya stéroid anabolik-androgenic (Aas) 丨 steorids anabolik bakal héd bulu leuwih waktos atanapi speed bulu leungitna up.

bubuk atah Finasteride na bodybuilding, baris eta menyakiti gains otot anjeun? Bodybuilders bakal hoyong ngahambat konvérsi ieu saloba mungkin pikeun ngawétkeun bulu leungitna, naha nu mangrupa bubuk atah Finasteride dipaké 丨 bodybuilding.This proscar téh hususna leres lamun ngagunakeun DHT stéroid anabolik turunan. bubuk Finasteride teu pakasaban alus dina ngajaga bulu aya, sarta ampir satengah tina lalaki eta bakal nulungan tumuwuh bulu beuki. Najan kitu, anjeun bakal nempo handap, ieu bisa datangna dina waragad sakumaha inhibiting hormon séks (DHT), nu teu putusan wisest (Finasteride bubuk samping épék bodybuilding). Finasteride atah bubuk bodybuilding reddit, sababaraha urang bagikeun pangalaman maranéhanana ngeunaan pamakéan Finasteride gains bubuk bodybuidling. Numutkeun comment sababaraha bubuk Finasteride bodybuilding pamaké, bubuk Finasteride moal pangaruh massa atawa ngajentrekeun, tapi bisa pangaruh penampilan visual otot Anjeun alias Anjeun otot teu kasampak sakumaha 'jacked'.

Toko Propecia Finasteridewhere tiasa Kuring meuli finasteride bubuk kualitas luhur

perlakuan enlarged prostat bubuk -Finasteride

bubuk atah Finasteride ieu dipaké pikeun ngaleutikan hiji prostat enlarged (hyperplasia prostatik benign atanapi BPH) dina lalaki sawawa. Ieu bisa dipaké nyalira atanapi candak dina kombinasi kalayan pangobatan séjén pikeun ngurangan gejala BPH sarta ogé bisa ngurangan kabutuhan bedah.

bubuk Finasteride henteu disatujuan pikeun pencegahan kanker prostat. Ieu mungkin rada nambahan résiko tina ngamekarkeun formulir pisan serius ngeunaan kanker prostat. Ngobrol dokter Anjeun ngeunaan kauntungan sarta resiko.

bubuk atah Finasteride bisa ningkatkeun gejala BPH sarta méré mangpaat kayaning turun pangjurung pikeun urinate, aliran cikiih hadé kalawan kirang straining, kirang ti rarasaan yen kandung kemih anu acan sagemblengna emptied, sarta turun urination nighttime. nginum obat ieu jalan ku turunna jumlah hormon awakna alam (DHT) nu nyababkeun tumuwuhna prostat.

Awéwé sarta barudak teu kudu make nginum obat ieu.


5. Finasteride bubuk atah 5mg (Proscar) bubuk bobodoran Finasteride 1mg (Propecia)aasraw

Naon Finasteride bubuk 5mg dipaké pikeun tur naon bubuk atah Finasteride 1mg do? Finasteride bubuk dijual kalayan ngaran merek Propeica na Proscar. Tapi naon anu bédana antara aranjeunna? Duanana versi ngandung bubuk atah Finasteride, sarta duanana mangrupakeun 5 alfa-réduktase sambetan, nu ngalakukeun pakasaban sarua ngahulag téstostéron ti ngarobah kana DHT. Bédana téh nu proscar nyaeta FDA disatujuan pikeun hyperplasia prostatik benign, sarta Propecia pikeun pengobatan bulu pola leungitna jalu. Intina, Merck éta bisa untung ti ubar nu sami kalayan méré éta brand béda names.So, ngeunaan naon anu Finasteride bubuk atah 5mg dipaké pikeun, atanapi naon Finasteride bubuk 1mg do sipatna sadayana ngandung bubuk Finasteride.


6. Kumaha carana make bubuk Finasteride?aasraw

Finasteride klasifikasi bubuk atah mangrupakeun pisan potent tipe II 5a-réduktase inhibitor, ditandaan keur pengobatan bulu pola leungitna jalu (androgenetic alopecia) dina lalaki wungkul. Propecia disadiakeun dina bentuk generik. Kumaha carana make bubuk Finasteride?

bubuk Finasteride asalna salaku tablet nyandak ku sungut. Hal ieu biasana dicokot sakali sapoé kalawan atawa tanpa dahareun. Candak bubuk atah Finasteride di sabudeureun waktos unggal dinten. Turutan arah dina labél resép Anjeun taliti, tur menta dokter Anjeun atawa tukang ubar pikeun ngajelaskeun naon bagian anjeun teu ngarti. Candak bubuk Finasteride persis sakumaha diarahkeun. Ulah nyandak leuwih atawa kurang ti atawa butuh eta leuwih sering ti prescribed ku dokter anjeun.

Mun anjeun ngalakukeun bubuk Finasteride pikeun ngubaran BPH, anjeun kudu nyaho yen bubuk atah Finasteride bisa ngadalikeun kaayaan anjeun, tapi moal cageur deui. Butuh sahenteuna 6 bulan saméméh gejala Anjeun ningkatkeun. Neruskeun nyandak bubuk Finasteride malah lamun ngarasa ogé. Teu eureun ngalakukeun bubuk Finasteride tanpa ngawangkong ka dokter anjeun.

Mun anjeun ngalakukeun bubuk atah Finasteride pikeun ngubaran jalu bulu pola rugi, butuh sahenteuna 3 bulan saméméh anjeun ningali pamutahiran sagala kusabab bulu leungitna sarta pertumbuhan lumangsung lalaunan ngaliwatan waktu. Najan kitu, anjeun kudu nyangka ningali pamutahiran salila 12 bulan kahiji perlakuan Anjeun. Lamun anjeun geus nyokot bubuk Finasteride pikeun 12 bulan jeung teu noticed pamutahiran sagala, perlakuan salajengna sigana moal nulungan. Ngobrol dokter Anjeun ngeunaan naha anjeun kudu neruskeun perlakuan Anjeun.

bubuk atah Finasteride ngan bakal ngalambatkeun bulu leungitna bari anjeun nyokot nginum obat teh. Neruskeun nyandak bubuk Finasteride malah lamun geus noticed hiji pamutahiran. Teu eureun ngalakukeun bubuk atah Finasteride tanpa ngawangkong ka dokter anjeun. Anjeun meureun bakal leungit bulu naon nu tumuwuh deui bari anjeun nyokot bubuk Finasteride salila bulan 12 munggaran sanggeus Anjeun ngeureunkeun nyokot nginum obat teh ..

Tanya tukang ubar anjeun atanapi dokter pikeun salinan informasi produsén pikeun sabar.


7. bubuk warning Finasterideaasraw

bubuk Finasteride kedah pernah dicokot ku awéwé atawa anak. bubuk atah Finasteride bisa diserep ngaliwatan kulit, sarta awéwé atawa barudak teu matak diijinkeun pikeun nanganan Finasteride tablet bubuk atah.

Pikeun mastikeun bisa aman nyandak bubuk Finasteride, ngabejaan dokter Anjeun upami anjeun ngagaduhan ieu kaayaan sejen:

Kasakit ati, atawa tés énzim ati abnormal;
kanker -prostate;
karusuhan otot kandung kemih -a;
-stricture of uretra anjeun;
-if anjeun bisa urinate; atawa
-if anjeun geus kungsi ngalaman hiji réaksi alérgi ka ubar sarupa disebut dutasteride (Avodart).
Ngagunakeun bubuk atah Finasteride bisa ningkatkeun resiko anjeun tina ngamekarkeun kanker prostat. dokter anjeun bakal nedunan tés pikeun mastikeun Anjeun teu boga kaayaan séjén anu bakal nyegah anjeun ti aman maké bubuk Finasteride.

Sanajan bubuk atah Finasteride sanes pikeun pamakéan ku awéwé, nginum obat ieu bisa ngabalukarkeun defects kalahiran lamun awéwé anu keur kakeunaan eta nalika kakandungan. tablet bubuk Finasteride teu matak diatur ku awéwé anu geus hamil atawa anu bisa jadi hamil.

Mun hiji awewe ngahaja datang kana kontak sareng nginum obat ieu ti tablet rusak atawa ditumbuk, nyeuseuh wewengkon kalayan sabun jeung cai katuhu jauh.


8. dosage bubuk Finasterideaasraw

The dosis bubuk Finasteride bakal béda pikeun penderita béda. Tuturkeun pesenan dokter anjeun atawa arah dina labél nu. Informasi di handap ngawengku mung dosis rata bubuk Finasteride 丨 Finasteride bubuk atah dosage. Mun dosis bubuk Finasteride anjeun mah béda, teu ngarobah dosis bubuk Finasteride iwal dokter Anjeun ngabejaan Anjeun pikeun ngalakukeunana.

The dosis bubuk atah Finasteride nu nyandak gumantung kana kakuatan ubar nu. Ogé, jumlah tina dosis Anjeun nyandak unggal dinten, waktu diwenangkeun antara dosis, jeung panjang waktos Anjeun nyandak ubar nu gumantung kana masalah médis pikeun nu keur maké ubar nu.

pikeun lisan dosage bubuk Finasteride formulir (tablet):
Pikeun hyperplasia prostatik benign:
miligram Dewasa-5 (mg) sakali sapoé.
Barudak-Paké teu dianjurkeun.

Pikeun bulu pola leungitna jalu:
Dewasa-1 milligram (mg) sakali sapoé.
Barudak-Paké teu dianjurkeun.


9. Naon lumangsung lamun kuring sono a dosage bubuk Finasterideaasraw

Candak bubuk Finasteride nu lasut dosis pas ulah poho. Skip Finasteride bubuk atah dosis lasut lamun eta geus meh waktuna pikeun dosis dijadwalkeun Anjeun salajengna. Ulah nyandak ubar tambahan sangkan nepi ka dosis lasut.


10. Naon lumangsung lamun kuring overdoseaasraw

Neangan perhatian médis darurat atawa nelepon garis Racun Pitulung

Beuli Dutasteride Bubuk Online Mangpaat, dosage, épék Sisi & langkung -AASraw


11. Kumaha atuh ulah bari nyandak bubuk atah Finasterideaasraw

Ulah meunang nepi teuing gancang ti diuk atawa posisi bohong, atanapi anjeun bisa ngarasakeun lieur. Meunang nepi lalaunan jeung ajeg diri pikeun nyegah ragrag hiji.


12. Naon ubar lianna bakal mangaruhan bubuk Finasterideaasraw

Meureun aya ubar lianna nu bisa berinteraksi kalayan bubuk Finasteride. Ngabejaan dokter Anjeun ngeunaan sagala pangobatan nu Anjeun pake. Ieu ngawengku resép, leuwih deui-counter, vitamin, jeung produk herbal. Ulah ngamimitian nginum obat anyar tanpa sangkan dokter anjeun.

Yohimbine bubuk: dosage, Mangpaat, épék Sisi, Harita | AASraw


13. efek samping bubuk Finasteride 丨 efek samping bubuk Finasterideaasraw

Salaku kalayan sagala obat, mungkin wae anjeun bakal ngalaman sababaraha efek samping salaku hasil tina ngalakukeun bubuk Finasteride 丨efek samping bubuk atah Finasteride bodybuilding. Dokter resep anjeun bakal geus judged mangpaat ngagunakeun narkoba ngalawan ieu efek samping poténsial.

efek samping -Common (leuwih ti 1 di lalaki 100):

peluh, atanapi kasusah gaining jeung ngajaga hiji cacakan
a libido low, atawa drive kelamin
panurunan dina jumlah mani dihasilkeun nalika kelamin
masalah éjakulasi
Upami Anjeun ngalaman sagala efek samping salila perlakuan anjeun, nyarita ka dokter resep Anjeun.

efek samping -Uncommon (kirang ti 1 di penderita 100)

nyeri, ngabareuhan atawa lembut breasts

efek samping -Other - frékuénsi kanyahoan

Frékuénsi efek samping di handap henteu dipikawanoh, sabab aya teu cukup data disadiakeun pikeun ngonfirmasi kumaha umum aranjeunna.

palpitations
testicles nyeri
parobahan dina cara haté Anjeun berpungsi
réaksi alérgi
Nyarita ka dokter resep Anjeun upami Anjeun ngalaman salah sahiji ieu efek samping sabab bisa jadi hiji indikasi réaksi serius keur tamba.

Aya geus kasus kanker payudara jalu di lalaki anu ngawasa bubuk Finasteride. Lamun aya bewara parobahan naon kayaning lumps, nyeri atanapi ngurangan nyarita ka dokter anjeun tanpa jeda

épék -Side bubuk Finasteride di awéwé

bubuk Finasteride téh ukur aman pikeun pamakéan ku lalaki sawawa dina pengobatan baldness pola jalu. Awéwé sarta barudak teu kedah nyandak nginum obat ieu, sarta ibu hamil kudu ulah aya nu datang kana kontak kalayan eta utamana.

bubuk atah Finasteride bisa mangaruhan tumuwuhna séks tina hiji fétus jalu unborn. Ku sabab kitu, ibu hamil teu kedah ngadamel tamba. A jumlah renik tamba ogé bisa diliwatan liwat mani, jadi ibu hamil oge kedah ulah aya mibanda kelamin dijagi ku lalaki anu keur nyokot eta na make kondom pikeun panyalindungan.
Naon sisi


14. Sabaraha lami teu efek samping Finasteride bubuk panungtunganaasraw

efek samping bubuk Finasteride mungkin mupus jeung pamakéan terus tamba sanggeus sababaraha bulan munggaran. Salawasna tetep dokter resep Anjeun informed tina sagala efek samping, utamana lamun aranjeunna lila-langgeng atawa jadi serius.

Sanggeus stopping pamakéan bubuk atah Finasteride, sagala efek samping atawa renik tamba kudu ninggalkeun sistem Anjeun dina sataun. Lamun wae efek samping persist, konsultasi dokter anjeun.

Toko Propecia Finasteridewhere tiasa Kuring meuli finasteride bubuk atah kualitas luhur


15. Dimana abdi tiasa meser Finasteride bubuk kualitas luhuraasraw

bubuk Finasteride mangrupakeun ubar ancillary pisan umum di bodybuilding sarta bunderan athletic, sarta ku kituna pisan umum tur lega sadia dina pasaran di paling wewengkon di dunya. Ieu bisa kapanggih ilahar dina ngaran merk miboga Proscar (tablet 5mg) jeung Propecia (tablet 1mg). Sababaraha bentuk generik (kitu oge ngaran merk) farmasi séjén tamba bisa kapanggih. Sajaba ti, sababaraha pausahaan kimia ieu panalungtikan geus maturan bubuk atah Finasteride di garis maranéhanana produk salaku kimiawi ieu panalungtikan pikeun tujuan panalungtikan wungkul.

bubuk Finasteride pikeun diobral online, bubuk atah Finasteride téh populér, nu hartina nya éta bisnis badag. aya loba Finasteride bubuk bubuk sumber online (Sumber bubuk atah Finasteride) Anjeun bisa meuli bubuk Finasteride online (bubuk atah Finasteride merenah pikeun diobral online).
Hiji ramatloka populér disebut AASraw, ramatloka anu www.aasraw.com, nu boga hiji sakabéh prosés nu walks maneh aman ngaliwatan prosés. Kalawan AASraw Anjeun bisa meuli bubuk Finasteride ka imah anjeun, meunang ongkos bewara, sarta apdet, sarta gaduh produk nu dikirimkeun ka doorstep Anjeun.

Lamun Anjeun bade mésér Finasteride bubuk atah online ti sejen Finasteride bubuk atah sumber oneline (Finasteride sumber bubuk), pastikeun yén sumber bubuk atah Finasteride téh dipercaya jeung bisa nyadiakeun qualtiy tinggi Finasteride bubuk.


16. ulasan Finasteride bubukaasraw

bubuk Finasteride mangrupakeun 5-alfa réduktase inhibitor populér pangalusna dipikawanoh ku ngaran dagang Proscar na Propecia. Duanana nu dijieun ku Merck. Bari sarupa dina peta, dua produk bubuk atah Finasteride anu dimekarkeun alesan béda. Proscar munggaran pencét pasar dina 1992 dina upaya pikeun ngubaran hyperplasia atanapi prostat enlargement. Sanyawa bubuk Finasteride bakal lajeng dileupaskeun di 1997 handapeun ngaran merk Propecia dina upaya merangan baldness pola jalu. Sedengkeun dua Finasteride produk bubuk atah umum anu sarupa, Proscar loba kuat tur ngandung ampir lima kali jumlah bubuk Finasteride ti Propecia.

Naha Bodybuilders Candak bubuk atah Finasteride: Nu ilahar alesan batur bakal nyandak bubuk atah Finasteride nyaeta tarung ngalawan bulu leungitna mangsa atawa sanggeus siklus hiji.


Nebak blog produk favorit anjeun:

bubuk Finasteride

Naon methenolone enanthate bubuk do? Sumber bubuk Orlistat Pengetahuan Alam pikeun leungitna-Hiji beurat ubar leungitna gajih endah Anjeun kudu nyaho !!!


0 likes
3512 Tampilan

Anjeun oge bisa resep

Komentar nu ditutup.